Sziasztok!
Nyáriorgona, Panny
Köszi a fütyis infókat!! Én is több felől olvastam már a neten erről, egyik helyen azt írják, hogy nem kell vele foglalkozni, ha nem fáj, nem gyulladt, és rendesen pisil. Másik helyen meg azt, hogy minél hamarabb orvosolni kell a problémát! De mivel már négy éves, jobb túlesni rajta. És állítólag nem is műtét lesz, hanem valamilyen kanállal
megszüntetik a letapadást. Ezt mondta a körzeti doki!
És Panny, ugye ambulánsan megcsinálták a kisfiadnak?? Szóval remélem nem kell bentmaradni a kórházban!
Nyáriorgona, Panny
na, most én csak nektek írok....
Ma egész nap szúrkált a jobb oldalon lent a hasam, nem durván, de azért érzem! Ez lehet a pé jele??? Ha azt nézem, hogy az LH is pozitív, akkor igen, de a hőm nem esett le.....(eddig még!)
Ki érti ezt??
Mi azért adtunk a bébinek esélyt tegnap is!!
Panny, téged veszlek példának, akik naponta többször is.......
És már 4x lettél így babás!
Most van itt egy kis nyugi, azért tudok írni, a kolléganő is kiment, hú, pedig még 6-ig itt kell dekkolni! De utálom a csütörtököt!!
Na, nem baj, holnap csak 2-ig leszünk! A kisfiam meg holnap lesz 4 éves, és vettem pár apró sütit, meg mandarint, holnap beviszi az oviba, mert ilyenkor fel szokták köszönteni a szülinaposokat.
Hétvégére meg rendeltem neki autós tortát, kiváncsi leszek, milyen lesz! Majd dobok képet!
Kriszti
Hát én még nem hallottam olyat, amit a mellfájásról írtál, úgyhogy ne add fel, a lényeg, hogy mindkét esetben fájhat!
Ági
Megértelek, hogy rögtön tp! Én is ezt fogom tenni, mihelyst tuti lesz a dolog! Meg amúgy is utálok itt lenni, elég stresszes ez a munkahely! Nem fogom magamat ennek kitenni!
Britta
Kisfiadnak jobbulást!
Gira
Drukkolok, hogy összejöjjön a lakás!!
Era
Neked is üdv!!!!!!
Majd este otthonról még benézek!
Edit