Sziasztok!
Nagyon rég jártam itt (is), de sajnos vizsgaidőszak van. Azt hittem, hogy kismamaként nagy boldogságomban simán megcsinálom ezt a maradék néhány vizsgámat, ehhez képest még soha nem esett ennyire nehezemre a tanulás. Az agyam teljesen máshol, ilyenkor jönnek a legjobb ötletek: milyen dekoráció legyen a babaszobában, hogyan rendezzük át a lakást, hova menjünk babarucikat nézegetni....
Olvasásban viszont nagyjából naprakész vagyok. Üdvözlet az újaknak. A babafotók gyönyörűségesek.
Ancsi76!
Megkérdezhetem mennyi volt az AFP, amit magasnak találtál? Nekem azt mondta a dokim, hogy jó, ezért az értéken nem is nagyon gondolkodtam.
Navia!
Én is gondolkodtam a magzatvízvizsgálat kérdésen. Végül elmentem kombinált tesztre, ahol a vérvétel is rendben volt, az UH szintén, és még a korom miatt sem indokolt egyéb vizsgálat, ezért úgy gondoltam inkább nem kockáztatok. (nekem egyébként az orvosom sem javasolta)
Lili73!
Nekem még ugyan kicsit korai, de ez az öltöztetés téma engem is aggaszt. Még csak néha csábultam el egy-egy rugira, amiből viszont 56-os vettem. Hát ezek szerint valószínűleg nem találtam el a méretet.
Babakocsi-téma:
Mi ezt néztük ki (Peg Perego Duette SW)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
(bocs, de képet nem sikerült beszúrni, sőt úgy látom linket se nagyon)
Én nagyon szerettem volna egymás mellettit, egy darabig csak olyanokat nézegettük. Sajnos rutintalanok voltunk és csak kb. a 20. boltban jutott eszünkbe, hogy belepróbáljuk az autónkba. Ekkor derült ki, hogy a legkisebb egymás melletti sem fér be. Így kénytelenek voltunk megbarátkozni az addig kevésbé szimpatikus egymás mögötti verzióval, abból viszont minenképpen szembefordíthatót kerestünk.
Velünk szerencsére minden rendben. AFP tökéletes lett, tegnap volt UH (Benszi dokija csinálta), ott is mindent rendben találtak. Képzeljétek mm-re pontosan egyformák a kis drágák és a koruknak megfelelő méretűek. Azt is megtudtuk, hogy egy kislányunk és egy kisfiunk lesz. Most mindketten fejjel lefelé vannak. Tudom, hogy ilyenkor még százszor megfordulhatnak, de jó lenne, ha a végén is így helyezkednének el, akkor lehetne természetesen szülni. Egyre aktívabbak, már komoly rugdosást tudnak rendezni. Férjem legnagyobb bánatára még csak én érzem. Bár nem ment könnyen, de végre vannak nevek is: Mirtill és Tamás.
Szerintetek az normális, hogy már most elkezdtem vizesedni? A védőnő azt tanácsolta, hogy tartsak heti egy gyümölcsnapot, az javít a helyzeten. Nem nagyon merem megfogadni a tanácsát, mert ilyet tudtommal méregtelenítés céljából szoktak csinálni, ami nem hiszem, hogy terhesség alatt szerencsés lenne. A saját dokimat még nem volt alkalmam megkérdezni. Van valakinek tapasztalata a témában?