esztimokka először is nagy gratula. jó ilyeneket olvasni.
marti ne kenődj el akkor se ha ma nem jön össze a hancúr. Ha ma volt pozitív a teszted, úgyis csak kb. holnap van pé.
Nem késtek le semmiről. Szorítok.
ovu teszt mint terhesteszt: hát csajok először én is azt használtam, mert én is olvastam hogy reggeli pisiből ki tudja mutatni. És pont maradt egy, mert csak négyet kellett elhasználnom (mázli) első egy csíkos, második egy meg egy halvány, harmadik kétcsíkos, negyedik megint egy
Úgyhogy azt az egyet megcsináltam és amikor pozitív lett, csak akkor mentem el terhestesztet venni. AZtán az is pozitív lett.
Én nem is teszteltem többet. Mert ugyan csak 99 százalék a biztonság, de az 1 olyanra vonatkozik, hogy negatív és mégis van bébi, olyanról még nem hallottam hogy pozitív és mégsincs... (persze ha közbe nem történik valami és el nem megy, de az más)
mano köszi a nyugtató szavakat.
KÉPET AKARUNK!!!
magdolnam a pocifájás nekem is megvan. Mondtam is a múltkor a dokinak, de csak mosolygott és azt mondta, hogy teljesen természetes, ne addódjak miatta.
csubi meg tudlak érteni hogy min mész át, mert az én férjem is nagyon furcsán tud feldolgozni dolgokat, és ugyan nekünk nem volt ezelőtt semmi negatív tapasztalat, először nem igazán örült velem, mondván hogy várjuk meg az első vizsgálatot, aztán mondta hogy még ne mondjuk el senkinek, várjuk meg a második viszgálatot is hogy minden rendben. de mondtam neki, hogy ennyi erővel amíg megszületik, ne szóljunk senkinek, csak ha már minden tuti rendben. beszélgettünk erről és én elmondtam neki, hogy nekem szükségem van arra, hogy megoszthassam másokkal az örömömet, mert egyenlőre nem érzem hogy tényleg bennem van a bébi, és ha nem is beszélhetek róla meg nem is örülhetek neki, akkor tényleg olyan mintha nem is lenne. És biztos vagyok benne, ha valami gáz lenne a terhességemmel, akkor a következőt ő is így fogadná ahogy a tiéd és tudom hogy megőrülnék én is. Úgyhogy ha bajod van, gyere ide, mondd el nekünk és itt add ki. A férjeddel meg legyél türelmes és adj neki időt bármilyen nehéz is...
Képzeljétek ma resztelt máj volt az ebéd a suliban és mondtam, hogy nem kérek májat úgyhogy csak krumplit ettem szafttal. Aztán azon vigyorogtam, hogy tök hülye vagyok, mert a szaftban úgyis benne van a fertőzés ha van, gondolom, tehát gondolom hülyeséget csináltam... Na mindegy. Úgy vagyok vele, hogy annyian vannak akik végig cigiznek kávéznak meg egyebek hogy talán ezzel nem tettem nagy bajt. Meg különben is meg volt főzve... Na mindegy erről ennyit.
pintyus nem felejtettünk el! Sajna így van, hogy amikor az ember egy fél napig nem tud jönni, nem kérdezik hol van mert úgyis visszajön.
A taktika miatt meg ne érezd rosszul magad, valahogy ügyesen kell lavírozni aközött amit te szeretnél meg amit a párod. Aztán ki tudja, lehet hogy addigra meg is változik, meg talán a cikk amit küldtél neki, az is segít.
én drukkolok.
andy tanítasz?? Mit? Hol? csak mert én is.
felvidítás képp én is csak azt tudom mondani, hogy talán a beágyazódás miatt van. De azért ne éld bele magad szerintem mert aztán sokkal rosszabb. Inkább fogd fel úgy, hogy majd rágyúrtok a következő hónapra...
mágnes te is tanítasz? már tudom miért voltál első pillanattól kezdve szimpatikus.
))
nekem nagy mázlim van vasalással. a férjem utálja a vasalás szagát, még a ruhán is utólag, úgyhogy én nem vasalhatok. CSupa olyan inget kell neki venni ami mosás után úgy szárad ahogy kell. nem olcsó mulatság, de nekem megéri.
jenny abszolut igazad van gyereknevelés meg a számítógép kapcsán. legalábbis szerintem.
sőt. amikor vettük a házat nekem döntő szempont volt, hogy amikor idejöttünk először, a gyerekek kinn játszottak az utcán csapatosan.
és mivel én is úgy nőttem fel, hogy nem volt tévé meg semmi ilyesmi, mindig kinn játszottunk. és felejthetetlen gyerekkorom volt. ezt szeretném az enyémeknek is. Másszanak fára, törjék el a kezüket (persze csak egy kicsit) legyenek koszosak és élvezzék.
Na most azt hiszem ennyi. Apósom éppen skypolni próbál velünk. Nagyon cuki.
Épp nem hall minket és itt énekelget mert azt hiszi hogy mi sem halljuk. És képet is kell küldenem neki.
Na puszi. Majd jövök. Bocsi ha valakit kihagytam.