Sziasztok!!!!
Engem már mindenki elfelejtett, pedig tegnap aktív voltram, de delutan el kellett mennem es ti mindig olyan sokat produakaltok hogy nem győzöm vissza olvasni és ki jegyzetrelni a dolgokat.
Gratulálok az uj vonalzókhoz, nagyon szépek!!!
Nati: a tiéd olyan natasás.
én igy képzellek el téged mint a ki csajod a vonalzón.
Van egy nagyon jó könyv amit ajánlani tudok nked. Barátnők a terhességről. Ez egy nagyon nagyon szuper könyv, minden kismama ismerősöm elolvasta már 2 szer is és végig kacagták az egészet, mert igaz dolgok de viccesen leírva, a szín tiszta igazsság. Nagyon jó.
Nekem meg van a suttogó titkai mindhárom kötete is, azt is ajálnják. Az egy kicsit tudományosabb.
Örülök hogy páros így döntött, és mikortól próbálkoztok majd???
Az én párom akarta a tavaly, én meg nem, mert még nem voltunk házasok, és én meg akartam ezt várni. Utánna viszont én akartam és Ő nem, most hogy babanet őrült lettem , 100%-an akarom, és Ő is szeretné, csak úgy érzem rajta hogy néha fél, néha meg nem, nem értem már ezt az egészet.
Az este nem akart hancurozni mert állitólag fáradt volt de azért éjfélig nézte a tvt. Mintha direkt nem akarta. Ma reggel meg össze vitázott velem hogy nem szereti ezt a tulzott tervezlst, ovu tesz meg hő stb. Felejtsuk ezeket el, és 3 naponta legyunk egyutt, mert ezt mondta czeisel endre, 2 nap az keves hogy helyre jojjenenk a katonak.
Én nem igy gondolom, teljesen ki vagyok borulva, mert így tuti le késsük a pete érést, és nem lesz babó.
Most mit tegyek
Hogy csináltátok hogy a férjecskéitek ne érezzék muszálynak a szexet.
Andy: bizzál benne, tuti pocis vagy, azok atüneteid vannak.
muffin: csodálatos a pocid!!!!!!!!!!!!!! Én imádom a kismama pocikat, szerintem akkor a legszebb egy nő mikor kismama.
A szomszédomba van egy csaj, aki 2 hónapos és akkor apocija van mint a masik baratnomnek akinek 24 hetesen volt ekkora. Szerintem ezzel nincsen semmi baj.
Kösz az ovus infót, megpróbálom megcsinálni hogy párom ne tudjon róla.
De ez nem tünik helyesnek nekem, ugy idegesit, de csak anyi hogy nem akarok le kesni a dolgokrol. Azt akarom érezni hogy mindent megtettem ahhoz hogy bab legyen, aztán ha nem is sikerül tudom hogy nem én miattam van, mert em hancuroztunk.
kisvirag: Nagyon örvendek hogy jobban vagy, fő az optimizmus. Borzasztó amit az a nő csinált, hogy tudnak egyesek így gondolkozni, ténleg börtönbe a helye.
Erika: én is nézem a Barátok köztet.
Nagyon szép a görbéd. Drukkolok
jenny: én most egyelőre az elevitet szedem, ha nem jön össze ebbe a hóba, ami pedig nem fog
akkor decembertől szedni fogom. Szép kis karitok lesz, eljegyzés, és lehet baba is. Drukk-drukk.
magdolnam: szerintem a legtobb kismamanak faj a pocija, mert tágul a méhe, és pisilni is azért kell egyfolytába mert nyomja a hugyholygot és cserélődik a magzatvíz is gyakran. Nincsen semmi baj.
Eszti:
Gratulálok[/b]
Libabőrös letttem, és elmosolyodtam olyan édesen írtad le hogy hogy tudtad meg. Bárcsak mindenki így lenne. Legalább ez egy jó hír mára. Doki után jelentkezz.
márti: Most akkor hancur van ezerrel??? Párocskádat nem idegesiti hogy egybol elkapod ahogy haza jon napkozbe a munkabol???
manocska: jo lenne ha mi is ezt a taktikat tudnank be vagni amit ti, ugy tobb esely lenne hogy osszejojjon, de parom meg van gyozodve hogy czeisel endre igazat mond és 3 naponta kell.
csubi: gratulálok, szerintem a férjecskéd csak félt téged, mert nagyon szeret és nem bírná elviselni hogy megint szenvedjél, ezért viselkedik így. De ahogy telni fognak a napok, egyre biztosabb lesz hogy ott a pocilakó.
csajok, remélem nem utáltatok ki innen anyit irtam.
[/b]