Új privát üzeneted érkezett!

Aki úgy érzi, hogy meg kellene jönnie, de valahogy húzódik a dolog, és csak fáj és fáj, sztem csináljon teszte, lehet, hogy őt is kellemes meglepetés éri!
esztimokka
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Megyek olvasni :P :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


csajok:
közbe elmentem ovutesztet csinálni, és tök+ lett!!!
A második vonal sokkal erősebb mint a control csik :P :P :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

 
 

eszti, nagy gratula neked, én is hallottam, hogy az ovu teszt hamarabb mutatja ki a terhességet, mit maga a terhességi teszt. Ki érti ezt? Lehet, hogy én is kipróbálom? Inkább nem, félek a csalódástól.

nati, mi is nagyon sokáig beszéltünk a férjemmel a babáról. Idén nyáron már nem zárkózott el tőle úgy mint régen, sőt még beszélni is lehetett róla. És most októberben nem is gondoltam volna, de ő mondta, hogy akkor kezdjük el. Úgy gondolom, hogy erre nekik is meg kell érniük. nem szabad erőltetni, legalábbis a férjemnél így volt. Volt idő amikor nagyon szerettem volna, és akkora ellenállásba kerültem, hogy nem is tudjátok elhinni. Aztán leálltím, akkor beszéltünk róla, amikor ő hozta szóba. És úgy tűnik ez a taktika bevált.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


sziasztok!!!!!!

Márti ez nagyon jo hir!!!!!apa napközben nem tud hazaugrani??? :wink: egy pár napig ne engedd ki a kezeid közül.hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek olvasok

mano
manocska2008
 
 


jajj, a gyerekek nem hagynak visszaolvasni!!!! :evil:
Nem vittem oviba, mert az éjszaka nagyon köhögtek :cry:
Most meg olyan virgoncok, hogy nem birok velük!
Kiöntötték a joghurtot, a konyha tiszta gyümölcsjoghurtos :twisted:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti! Mindent bele!!! :lol: , minden tiszteletem a tiéd! Két gyerek mellé a harmadik! Én nem is tudom, hogy vállalkoznék-e rá. Bár még messze vagyok a kettőtől is. Egyenlőre az elsőt igyekszünk összehozni. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


na sikerült végigolvasni!!!!!!!

minden nap lehet huncutkodni ha apának rendben vannak a kiskatonái!!!mi igy tettünk éééééésssss :lol: :lol: .amikor 2 naponta probálkoztunk meg hogy pé-kor ne mert akkor fiu lesz,hát nem sikerült.elhatároztuk hogy pé körül nekiállunk és mindennap hancur.ugytünik bejött!!!!! :lol: :lol: :lol: .

Lilla:nekem van egy jo könyvem (kismamis)és ott azt irják hogy a hő emelkedése előtt 1-2 nappal és a hő emelkedésekor van a legnagyobb esély a babaára.nem csináltam ovu teszt viszon.a mult honapban csináltam de.........

muffin nagyon édi a pocakod ne izgasd magad rajta mert ha valami nem jo(tul nagy vagy kicsi )majd mondja a doki......nekem a Benivel nem nőtt nagyon csak a végén 20 hetesen még nem is látták azok akik nem tudták,Mátéval már jobban nőtt 20hetesen már kismamais pocim volt az a tipikus kemény ha leülünk sem hajlik be.most meg!!!!!!!basszus,már szűkek a gatyák!!!!!!!!igaz fogytam tavaly és akkor vettem őket,meg nagyon csipő fazon de akkor is!!!!!!!!ugy vittem őket suliba meg oviba hogy a gatyám felső gombja már nem volt begombolva.......pedig nem vagyok felfujodva.
bár azt olvastam hogy aki már nem először kismami annak már a 6 hét után szükülhetnek a nacik!!!!!

tegnap végre megjött a rákszűrés eredménye.szerencsére nincs vele gond!!!!!!!!örültem neki nagyon :lol:

nagyon szépek az uj vonalzók!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jenny tényleg mindig elkerüljük egymást,az az igazság hogy nálunk mikor az ördögök hazajönnek mindig társasozunk olvasunk,probáljuk azt a pár orát rájuk szánni mert aztán 8-kor alvás,és ha be van kapcsolva a gép könnyen lemondanak mindenről csak itt ülhessenek.........igy mikor megyek értük kikapcsolom!!!!!eszükbe sem jut igy gépezni.este meg mikor elalszanak sajnos mostanában fáradt vagyok de ez majd biztos válltozik!!!!!! :lol:
talán a mai napom nem olyan nyuzott!!!!!!!! :lol:

mano

jajjj minden uj tagot üdvözlök nagy szeretettel!!!!!!
manocska2008
 
 


Na végre sikerült visszaolvasni,legalábis azt hiszem...

Jenny:
köszi az infót a Premens bogyóról. Akkor most nálatok is "mindent bele" :wink:

nati:
örvendek, hogy a párod ennyire megváltozott a babavállalás terén
:lol: , nektek is "mindent bele :wink: "

muffin:
naon-naon ari kis pocid van :D
ne aggódj, mert én olyasmiről is tudok, hogy a szervezet a vizet is jobban fenntartja, tárolja pontosabban, hogy ha szükség lesz rá, a magzatvizcserénél.Ugyanigy a szervezet tárolja a tápanyagokat is szükség esetére.... nem tudom, hogy elég világos voltam.Ettől is lehet nagyobb a pocid.

Kisvirág:
a hideg is kirázott, amikor olvastam amit tett azaz őrűlt nőszemély :evil: Sajnos ilyenek is vannak!!! :cry: :cry:

Lilla:
Aranyos a vonalzód. Én is szeretem a tulipánt! :)

Erika:
A gőrbédre nem tudok mit mondani, uyhogy passzolom
Én sem hittem volna, hogy 3 -ik gyerekre vállalkozok majd, de mostmár a tapasztalatok után naon szivesen :wink: :lol: :lol: .
Reménykedünk egy kislányban, de a minap belegondoltam, hogy jó lenne a fiú is, mert megmaradnak a sok játékok :lol: :lol: :lol:

Magdolnam:
Ne aggódj a pocifájás miatt, az normális, csak akkor lehet gond, ha görcsszerűen fáj és folyamatosan, méhösszehúzódásokat észlelsz, de még akkor sem biztos, hogy gond van...De én azt mondom, ha úgyérzed a doki megnyugtatna akkor inkább menj el, minthogy ezen idegeskedj napokig, mert az tényleg nem tesz jót a babának. :wink: :lol:

Szia Eszti:

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pocilakóért :lol: :lol: :lol:
Jó kis meglepetés? :lol:

Manó:
Apa sajna nem tud hazajönni, dolgozóba van, de tegnap gyúrtunk egy jót :wink: és majd ha hazajön ráugrok :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnám.

NE AGGODJÁL SEMMIN AMÉG NEM BARNÁZOL VAGY ILYESMI ADDIG MINDEN OKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!
lehet nyulnak a szalagok vagy bármi mástól is lehet,csak nyugi és ha van lehetőséged pihenjél!!!!!
én a Mátéval kicsit barnáztam kb:8 hetes lehettem és adtak valami hormont hogy ne legyen gond nem szaba rosszra gondolni,csak arra hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!nekem akkor eszembe sem jutott hogy történhetne valami!!!!!!!

valaki irta hogy 20évesen szült a tesója!!!szerintem az egyén függő én 22 évesen szültem Benit és nagyon jo volt!!!!!30 évesen van egy 8 éves nagy fiam!!!és egy 5 éves!!!!teljesen készen álltam az anyaságra,de volt olyan barátnőm aki még 28 évesen sem volt hozzá érett!!!!!meg talán aki ilyen fiatalon szül rugalmasabban áll a dolgokhoz én ezt magamon érzem.meg tényleg jo érzés amikor nem hiszik el hogy a saját gyerekei az embernek.nekem egy olyan történetem van hogy a husboltba mentem sertéscombot venni.és mondta a hentes hogy jo soványat ad nehogy megszidjon az anyukám :lol: :lol: :lol: :lol:
jot nevettünk otthon!!!!!!

igértem a képat magunkról nem felejtettem el csak még nem volt lehetőségünk!!!!!de rajta vagyok!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Natasa:a párod eg csúúúúcs nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt igy megválltozik nagyon örölök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .ez még az előbb lemaradt!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 



Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


ez nagyon jóóóóó!!!reméljük holnapra emelkedni fog és akkor tuti elkaptátok :lol: :lol: :lol: :lol: .
nekem egész egyenletes volt és pé után kuszott szépen felfelé!!!!nagyon drukkolok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


köszi Manó!
Ugyérzem ránkférnek a drukkok, mert nem biztos, hogy ma összejön a hancúr :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


miért????????????????????????ne már gondolkok rátok!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


apa elkell utazzon,csak holnap este esedékes, de még nem 100%

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Eszti:Gratulálok!!!!Milyen kellemes meglepi!!! :lol:

Márti:Miért nem biztos a mai hancúr?? :(

Mano:Már várom a képet rólatok, mert nagyon kíváncsi vagyok!!

Csubi
csubi
 
 


egy jo tipp!!!!!!!!!!

tessék behivni a fürdőbe csellel fondorlattal és hopp már mehet is a dolog!!!! :lol: :lol: :lol: gyerekekenek meg valami jo mesét bekepcsolni.szerintem nálunk most igy készült,csak nem a fürdőbe hanem a szobába hivtam be........a gyerekekenek meg mondtu hogy most egy kicsit foglalják el magukat mert apa pihenne egy kicsit mielőtt elmegy itthonról!!!!!másnapra elindult a hőm felfelé és kicst a fejem is fájt :lol: .szoritok hogy legyen egy fél orátok :oops: . :oops: .

mano
manocska2008
 
 


helló csubi végre összefutunk!!!!!!!remélem mihamarabb sikerül a fotokat felrakni :lol: .

hogy vagy miket érzel??????hány hetes is vagy pontosan?????

mano
manocska2008
 
 


szia Csubi!
Hogy vagy? Hát mert hazajön és fut is tovább ma :cry:
de beszéltem vele telefonon az előbb és megpróbál hamarabb hazajönni... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


alig várom már hogy szerda legyen és mehessek a dokihoz!!!!!hétfőn a bBeninek lesz szülői ért.és hát szerdán meg a Máténak!!!!!nem örültem mikor láttam kiirást..............na de csak odaérek legalább a végére :oops: .

mano
manocska2008
 
 


manó: :wink: :wink:
mi is voltunk már bezárkózva a fürdőszobában :wink: :lol: miközben a gyerekek rajzfilmeztek :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


El kell,hogy meséljem Nektek, hogy mi bánt, ha nem bánjátok...Most tudok írni, mert apa nincs itthon...
Már ott tartottam a héten,hogy nem is írok ide többet egy darabig, mert nagyon magam alatt voltam.
Biztos tudjátok,hogy mi volt az első terhességgel,mert már százszor mondtam :cry: Mégis amikor kiderült,hogy most újra terhes vayok Én olyan boldog voltam,mint még sose!!!!! :lol: :lol: És az Uram is 1 napig aztán hirtelen bezárt.... :shock: Kérdeztem pár nap múlva, hogy mi a baj, miért kerüli a babatémát,miért nem ad puszit a hasamra stb.És akkor azt mondta,hogy nem akarja, hogy nagyon beleéljem magam...(Igazából engem félt, mert egy élő halott voltam amikor a múltkor kiderült a baj és nagyon nehezen hozott vissza az élők közé)Meg,hogy meg kell várni,hogy 12 hetes legyen és akkor majd Ő is el kezdi tervezgetni Velem együtt a babás dolgokat.
Ez Nekem nagyon fáj és rendkívül nehezen tudom feldolgozni,hogy miért így áll hozzá :cry: Egyrészt megértem,hogy engem félt,de Én mint kismami nem tudok és nem is akarok nem tudomást venni arról,hogy a pocimban egy élet fejlődik?!?!?!?!?Nagy most így a feszültség köztünk és nem tudom mi itt a megoldás...??????

Csubi
csubi
 
 


Jééé, de jó , akkor szerdán láthatod a kis manódat :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


akkor Márti hajraááááááááááá!!!!!!valamit dobjál be hogy nehogy elmenjen ugy otthonról :lol: :lol: :lol: .szoritok!!!

helyzetjelentést kérek mikor kitette a lábát.hehehehe :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


Mano:szurkolok majd szerdán az első találkátokhoz!!! :lol:

Márti:Neked pedig azért szurkolok,hogy el tudd kapni apát!!!! :wink:

Ma vagyok 6hét 3napos :lol:

Csubi
csubi
 
 


hát valószinű,hogy ő férfi és annak idején téged vigasztalni kellett,de tulajdonképpen őt is megrázták a történtek,és lehet most jön ki tajta mert ők ugye nem mutatjá.....lehet hogy most te vigasztald és mond el neki hogy igenis minden rendben lesz!!!!nekik is érzékeny a lelkük,csak nem mutatják ugy ki mint a csajok!!!!!próbáld őt megérteni lehet az egész csak tudat alatt van neki,nem akar ő rosszat csak ő is fél a kudarctól!!!!!!!sok-sok türelem kell,mind a két részről szerintem vsk most neked nehezebb mert még ott vannak ezek a fránya hormonok is meg még ez a probléma.ez csak egy ilyen pánikreakcio nála.kivánom hogy minél hamarabb átlendüljetek ezen és minden nagyon rózsaszin legyen!!!!!!!!! :lol:

mano
manocska2008
 
 


reméljük minden rendben lesz a dokinál!!!!!!!!!!nagyon várom már hogy megerősitsen!!!! :lol:

mano
manocska2008
 
 


Jaj Csubi, ez igy tényleg naon lehangoló :cry:
de valahogy megkellene beszéljétek a dolgokat, csak ha a férfiak bezárkóznak, sokkal nehezebb kizökkenteni mint minket nőket :cry:
Igazábol megkell őt is érteni, valahogy igy szeretne megóvni az esetleges csalódástól és lehet, hogy saját magát is...
Szerintem később feloldódik majd, de te attól viselkedj normálisan, mint aki babát vár... Ez az én véleményem :)

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Köszi Mano!!!!!!!!Édes vagy!!!!Hát persze, hogy minden rendben lesz a dokinál!!!!!Majd mindenképp mesélj mi volt!!!
Én múlt csütörtökön voltam Nála és akkor még csak a petezsák látszott.Azt mondta menjek vissza 1-2 hét múlva és akkor már látszik az embrió is.Én szívem szerint már ma elmenneék, mert eltelt egy hét!!!!!Csak nem tudom,hogy egy hét alatt nőtt-e akkorát a babóm,hogy már láthassa.....Szerintetek????????????

Csubi
csubi
 
 


Köszi Márti!!!Igyekszem persze, csak ezek a fránya hormonok néha hagyják,hogy Én is lelombozódjak!!!DE azért folyamatosan beszélek az Én kis pocalkalómhoz és mindig bíztatom,hogy minden rendben lesz!!!! :lol:

Csubi
csubi
 
 


és nagyon szépen rátapintott a lényegre Manó
én is kivánom, hogy minden megfelelően alakuljon nálatok :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


ok. Manó
este majd jelentkezem helyzetleirással :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


oksi,Márti!!!!Várunk nagyon!!!!Sok sikert!!!!!! :wink:

Csubi
csubi
 
 


Kösz szépen!!!!
Most megyek főzni, meg vasalni.de azért be nézegetek :wink:
Tényleg, ti mi jót főztök hétvégére?
adjatok valami jó tippet nekem is :P
Mára van tárkonyos bableves, amit imádok hagymával enni, de nem tudom enni az epém miatt :cry: :cry: és krumplipüre csirkehusival

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


nekem szt mondta a doki hogy 10 napos késés után menjek először!!!akkor 6 hetes leszek és akkor már fog látni valamit,én a fiukkal is igy mentem és látta már.szerintem várjál még 1 hetet.ha minden rendben nálad,és nincsennek nyomasztó kérdéseid.....viszont én amondo vagyok hogy ha valaki nyugtalan ....akkor menjen el egy vizsgálaton már nem mulik semmi!!!!!!én is mentem volna már most szerdán(Mindig szerdán rendel magán)de ugyis mondta volna hogy menjek a jövő héten is ujra.próbálok türelmes lenni bár már számolom a napokat,még nehezebben telik mint amikor a mensit vártuk,illetve nem vártuk!!!!

mano
manocska2008
 
 


nálunk eggyik nap brassoi lesz,sajnos válogatos gyerkővök és ilyenkor olyat készitek amit joizűen megesznek,de most megyek boltba mert kéne valamit sütni is meg bevásárolni!!!!!

még én is jövök!!!!!de most tényleg mennem kell meg bankba is fuuuujjjjjjjjj hivatalos ügyek!!!!!!


puszi mindenkinek drukk ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


mano
manocska2008
 
 


Sziasztok!!!!

Engem már mindenki elfelejtett, pedig tegnap aktív voltram, de delutan el kellett mennem es ti mindig olyan sokat produakaltok hogy nem győzöm vissza olvasni és ki jegyzetrelni a dolgokat.

Gratulálok az uj vonalzókhoz, nagyon szépek!!!

Nati: a tiéd olyan natasás. :wink: én igy képzellek el téged mint a ki csajod a vonalzón. :oops:
Van egy nagyon jó könyv amit ajánlani tudok nked. Barátnők a terhességről. Ez egy nagyon nagyon szuper könyv, minden kismama ismerősöm elolvasta már 2 szer is és végig kacagták az egészet, mert igaz dolgok de viccesen leírva, a szín tiszta igazsság. Nagyon jó.

Nekem meg van a suttogó titkai mindhárom kötete is, azt is ajálnják. Az egy kicsit tudományosabb.
Örülök hogy páros így döntött, és mikortól próbálkoztok majd???

Az én párom akarta a tavaly, én meg nem, mert még nem voltunk házasok, és én meg akartam ezt várni. Utánna viszont én akartam és Ő nem, most hogy babanet őrült lettem , 100%-an akarom, és Ő is szeretné, csak úgy érzem rajta hogy néha fél, néha meg nem, nem értem már ezt az egészet.

Az este nem akart hancurozni mert állitólag fáradt volt de azért éjfélig nézte a tvt. Mintha direkt nem akarta. Ma reggel meg össze vitázott velem hogy nem szereti ezt a tulzott tervezlst, ovu tesz meg hő stb. Felejtsuk ezeket el, és 3 naponta legyunk egyutt, mert ezt mondta czeisel endre, 2 nap az keves hogy helyre jojjenenk a katonak. :cry: :cry: Én nem igy gondolom, teljesen ki vagyok borulva, mert így tuti le késsük a pete érést, és nem lesz babó.
Most mit tegyek :?: :?: :?: Hogy csináltátok hogy a férjecskéitek ne érezzék muszálynak a szexet. :roll:

Andy: bizzál benne, tuti pocis vagy, azok atüneteid vannak.

muffin: csodálatos a pocid!!!!!!!!!!!!!! Én imádom a kismama pocikat, szerintem akkor a legszebb egy nő mikor kismama. :lol:
A szomszédomba van egy csaj, aki 2 hónapos és akkor apocija van mint a masik baratnomnek akinek 24 hetesen volt ekkora. Szerintem ezzel nincsen semmi baj. :roll: Kösz az ovus infót, megpróbálom megcsinálni hogy párom ne tudjon róla. :oops: De ez nem tünik helyesnek nekem, ugy idegesit, de csak anyi hogy nem akarok le kesni a dolgokrol. Azt akarom érezni hogy mindent megtettem ahhoz hogy bab legyen, aztán ha nem is sikerül tudom hogy nem én miattam van, mert em hancuroztunk.

kisvirag: Nagyon örvendek hogy jobban vagy, fő az optimizmus. Borzasztó amit az a nő csinált, hogy tudnak egyesek így gondolkozni, ténleg börtönbe a helye. :evil: :evil:

Erika: én is nézem a Barátok köztet. :oops: Nagyon szép a görbéd. Drukkolok

jenny: én most egyelőre az elevitet szedem, ha nem jön össze ebbe a hóba, ami pedig nem fog :? akkor decembertől szedni fogom. Szép kis karitok lesz, eljegyzés, és lehet baba is. Drukk-drukk. :P

magdolnam: szerintem a legtobb kismamanak faj a pocija, mert tágul a méhe, és pisilni is azért kell egyfolytába mert nyomja a hugyholygot és cserélődik a magzatvíz is gyakran. Nincsen semmi baj.

Eszti:

Gratulálok[/b]
Libabőrös letttem, és elmosolyodtam olyan édesen írtad le hogy hogy tudtad meg. Bárcsak mindenki így lenne. Legalább ez egy jó hír mára. Doki után jelentkezz.

márti: Most akkor hancur van ezerrel??? Párocskádat nem idegesiti hogy egybol elkapod ahogy haza jon napkozbe a munkabol??? :roll:

manocska: jo lenne ha mi is ezt a taktikat tudnank be vagni amit ti, ugy tobb esely lenne hogy osszejojjon, de parom meg van gyozodve hogy czeisel endre igazat mond és 3 naponta kell.

csubi: gratulálok, szerintem a férjecskéd csak félt téged, mert nagyon szeret és nem bírná elviselni hogy megint szenvedjél, ezért viselkedik így. De ahogy telni fognak a napok, egyre biztosabb lesz hogy ott a pocilakó.

csajok, remélem nem utáltatok ki innen anyit irtam. :oops: :oops: [/b]
Vendég
 


Sziasztok!

Én teljesen kivagyok! pöttyözöm a 24.nap. Eza mensi előjele, ezért fájt a fejem, ....
és még bőgni sem udok, dolgozom 4ig,a párom este jön meg, hozza az anyját látogatóba a keresztlányaimmal. És utána csak vasárnap du leszünk egyedül. addig nem bőghetek.
lehet hogy szombat este akkor én is leiszom magam Lilla!!!!!
még egyszer utoljára, és akkor veszek én is ovutesztet jövő héten, menjünk a biztosra, és akkor karácsonykor?????????????

annyira el vagyok kenődve, és így tanítok még fél négyig, nulla vagyis minusz 100 életkedvvel.
Ráadásul kiakadtam már reggel a tanári szobában, már akkor éreztema hangulatomon, még aludni is alig aludtam a hülye szél miatt.

viditsatok fel valami jó hírrel, hogy csk azért pöttyözök, mert.-----
talán van még esélyem?

segítsetek!!!!!!
szegéyn pogácsa amit 4kor fogok meggyúrni, nagyon sajnálom, sajt helyett a könnyeim kerülnek majd bele.

Kép
andyfekete
 
 


Szia Pintyus, Andy!
Pintyus ezt muti meg a párodnak: :wink:
A termékenységi problémákkal küzdő pároknak eddig azt a tanácsot adták, hogy a tervezett fogantatás előtt tartózkodjanak egy ideig a szextől, mert így megnő a spermiumok száma és ezzel együtt a gyermeknemzés esélye. Ausztrál kutatók azonban arra a megállapításra jutottak, ha a spermiumok minőségével, életképességével van a gond, célravezetőbb éppen az ellenkezőjét tenni, és intenzívebb nemi életet élni - olvasható a BBC honlapján.

A tudósok 42 olyan férfin végeztek kísérletet, akinek a spermája a mikroszkópos vizsgálatok szerint a normálistól eltérő formájú volt. Azt találták, hogy a napi rendszerességű szex mellett - öt férfi kivételével - valamennyi résztvevő esetében javult a spermiumok genetikai minősége, míg a többnapos önmegtartóztatás nem eredményezett ilyen hatást.

A brit termékenységi társaság vezetője szerint a szextől való tartózkodás csak mennyiségi, nem pedig minőségi javulást idéz elő. A gyermeket tervező pároknak ezért alapvetően azt javasolja, hogy 2-3 napos szünetekkel legyenek együtt, míg ha a férfinak minőségi gondjai vannak a spermáival, ajánlatos még gyakrabban próbálkozni.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


andyyyyyyyyyyyyyyyyy

ne szomorkodjál, engem is e húztál most. Nagyon nagyon sajnálom hogy meg vagy ilyedve. De ez még egyáltalán nem biztos hogy nem baba. Ugy olvastam itt masonal is hogy szokott barnazni ha bab van akkor is, még nem biztos semmi. teszteltél már???
Vendég
 


Andi: te kéred, hogy felviditsunk és én derültem egyet azon amit irtál a pogácsával :lol: :oops:
Ne keseredj el, mert a barnázás nem mindig jelenti a mensit, lehet beágyazódástol is...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mikor kellene neked nem megjönnie?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Pintyus:
párom örül neki, akárhányszor "lerohanom" :wink: , de megnyugtatlak, nem teszem túl gyakran :lol:
amúgy egy csöppet sem fárasztó a munkahelye... Egész nap üldögél, még jól is jön neki egy kis torna :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Amúgy, nem erőltetem, ha nem akarja, természetesen nem lesz semmi,nem görcsölünk a dolgon :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


marti: kosz a tippet, el is kuldtem neki mailbe, hatha valtoztat valamit a problaman. Nagyon nagyon köszike. :lol:
Vendég
 


Andy:

Ne keseredj!!!! Lehet pont a beágyazódás miatt pöttyözől....!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Pintyus! Szerintem valamennyire igazad van a férjednek. Nem jó a túlzott görcsölés. Én is nagyon rágölcsöltem és nagyot csalódtam amikor nem sikerült. Meg kell találni a megfelelő középútat.
Ne gondoljatok semmire csak hancurozzatok és élvezétek az együtléteket :oops: :oops: :oops: :oops:

Nekem szerencsém van a férjemmel soha nem érzi kötelességnek a szexet, még akkor se amikor én görcsösen akartam a babát.
Ő egyszerűen imád engem.. :lol: :lol:
Már én se görcsölök rajta, csak élvezem a kényeztetést :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Pintyus:
szivesen :wink: :lol:
remélem meggondolkoztatja :wink:
de ne erőltesd, mert akkor lehet pont az elenkezését váktod ki.Kell hagyni, hogy "érjen" a fejükbe :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Odri!
Hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?