Új privát üzeneted érkezett!

Én egyenlőre nem fogok semmit sem szedni, csak vitamint és majd meglátjuk. Azon még nem is gondolkodtam, hogy mekkorát fogok csalódni, ha nem jön össze 1-2 hónap alatt. Én úgy állok hozzá, hogy biztos sikerül jövő év elején.

Kép
Kép
nati80
 
 


Már megint laptető!!!
Nem hiszem el, hogy ennyiszer vagyok itt.
Ha holnap is fájdogál a hasam, csinálok ovutesztet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Pintyus:
Én írtam is, hogy szülés előtt is jó a málnalevél tea,azt ittam. Valami borzasztó széna íze van, de lehet, hogy ezért ment olyan jól a szülés. És hogy a fájásokat enyhíti? hááát........ :wink:
Egyébként én Herbáriában vettem, 250 ft volt.Még van is .

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Kisvirág, nagyon sajnálom! Pedig annyira egyben volt minden tüneted. De ne sirj, az nem tesz jót! Majd decemberben. Mondtam én már, hogy minden hónapban más legyen terhes, hogy ne legyen olyan unalmas. :) Mi majd decemberben leszünk, a többi csajszival együtt. Okés? :) :wink:
NAti, te mit csináltál apával? Agymosás? Vagy csábitó fehérneműk? :lol: De ami igaz, az igaz, bármit is, az bejött. Sok szerencsét! (mert ez már tényleg ezen múlik, nem a biológián...)

Nekem is van olyan ismerősöm, akik már 2 éve próbálkoznak. A csajszi tudja is, hogy nincs peteérése, de meg sem próbál magán segiteni. Nem megy vissza az orvoshoz, nem szed gyógynövényeket, se mást. A Kaáliba készülődik, de mondtam is neki, lehet, hogy sokkal egyszerűbb módszerekkel is lehet rajta segiteni. Kár lenne idejekorán beavatkozni, a pénzről nem is beszélve. Na de ők tudják.

Andy, ma megvilágosodtam. :shock:
Akartam venni a gyógyszertárban barátcserjét, Agnucastont. (jobb és biztosabb peteérésre, látványosabb hőgörbére, tuti beágyazódásra) Az nem volt, viszont odasúgta a nőci, hogy tud egy tuti tippet, egy Premens nevű tablettát, amiben szintén barátcserje van, mint később megtudtam, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a b.cserjét a magyarországi ilyen jellegű készitmények közül.2300 ft volt, plusz kaptam hozzá ajándékba mégegy dobozzal. Utánaolvastam itthon a neten, és tök jókat mondanak róla. Szinte ugyanaz, mint az Agnucaston, csak nagyobb dózissal. Reggel el is kezdem, mert felkelés után javasolják bevenni.
Ami viszont nem volt, az az ovu teszt. Asszem hozatnom kell tesómmal, mert nálunk nincs DM. :cry:

Szóval készülök ezerrel, és nekem is baromi nagy csalódás lesz, ha nem sikerül 1-2 hónap alatt összehozni Mini Manót.
Kismamik, annyira irigyellek titeket!!!!!!

Odri, megvagy még? És Fülike, Csucsu???
Angelo, szia itt is!!! :D
Örülök, hogy benéztél! Irj ide nyugodtan, itt nagyobb a forgalom.
Puszi mindenkinek, szokásos délutáni-esti szunya kialakulóban.... :lol: :lol: :lol:
Manó, már megint nem vagy itt!!!!!
NA majd jövőhéten....délutános leszek, és délelőtt mindig sokan vagytok. Kari előtt meg egy hetet szabin leszek, és annyi nektek, mert mindig itt fogok gubbasztani. :roll: :P :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny
Visszavonom, hogy nem fogok szedni semmit. Ezt a tablettát meg fogom venni holnap, ha van nálunk.
Nem csináltam semmit párommal, csak gondolom mivel felhozakodtam a témával ő is foglalkozott vele.
Most az alexandra honlapján könyveket keresgélek a terhességről, nevelésről, tápálásról, altatásról stb. Nagyon jókat találtam és meg is fogom venni szép sorban, csak titokban azért.
Szerencsére van egy kis dugipénzem. :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok.
csak azért kérdeztem a peteérésre mi jó, mert nekem fogalmam sincs volt e, semmit nem észleltem. Amúgy csak magamat figyeltem, szexeltünk ezerrel, 2 naponta.
De se a hőt semmit nem észleltem.

de ha megjön most, akkor nézem a hőmet és ovutesztet is veszek.

De ne jöjjön meg!
mindenkinek minden gyógynövényes leírást köszönöm, nagyon hasznos

Kép
andyfekete
 
 


Nem hiszem el!!! Jövő hétem megyünk párommal pestre dokihoz, babaprojekt megbeszélésre. Sok hasznos dolgot el fognak mondani, kiváncsi leszek. Viszem a hőgörbéim is. És erre párom kért meg!!! :shock: :D

Kép
Kép
nati80
 
 


nati!

szuper férjed van!!!!!!!!
bár az enyim is soakt változott az esküvő óta

Kép
andyfekete
 
 


Jenny!

Te hogy állsz?
mert annyian vagyunk, hogy nem tom
Majd írd meg.

Kép
andyfekete
 
 


Andy!

Még nem a férjem. De egy darabig nem is lesz. Sok pénz a lagzi és nekünk most lesz az építkezésünk és hát a babó is jön 10-11 hónap múlva.

Lányok!
Egyre gyakrabban beszélünk a babáról. Most finoman rákérdeztem, hogy mikortól? És azt mondta év eleje. Tudja, hogy fel kell testileg készülnöm rá. Át kell térnem egy egészségesebb étkezésre. Sajna imádom a házi sütiket és szeretek is sütni. Akaratgyenge vagyok! :( Ha van finomság, nem tudom megállni, hogy ne egyek. Pedig alapvetően egészségesen eszünk, mert mindig én főzök, nem sütök olajban és rengeteg zöldséget eszünk. De ez a fránya édesség!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Gondoltam,most taktikát váltok és előbb beköszönök Nektek és csak utána olvasok vissza.Mert általában mire visszaolvasok már mindenki eltűnik... :(
Györesz,Kisvirág:Nagyon sajnálom,de NEM FELADNI!!!!!!Jönnek azok a gólyák,csak lessétek őket :wink:

Csubi
csubi
 
 


Már azt is mondta, hogy nem szeretné, ha szülés után elhanyagolnám magam, csak mert gyerekem van. Én is így gondolom. Attól még nő vagyok és neki is tetszenem kell, meg hát magamnak is.

Kép
Kép
nati80
 
 


na először írok (pontosabban másodszor mert elsőre vicceskedett a gépem és kikapcsolt úgyhogy ugrott amit írtam...) szóval csajok én nem tudom hogy mi van de mindenhol azt olvasom, hogy három hónap előtt nem nagyon nő a hasa a nőnek főleg az első gyereknél. AKkor szerintetek ez mi??? :) Kép

KépKép
muffin
 
 


Nati! nekem is mondta az uram, hogy kicsit elhíztam 1 hónapja. Szerintem a gravidától, sokat eszem, de nem sokat csak sokszor.
meg sok gyümit is, ami nem baj.

Nekem is 1 évet kellett győzködnöm mire belement, de most már nem úgy néz ki hogy csak én akarom, sőt a múlt hónapban még gondolkodtam, hogy ráérünk majd csak február körül, hogy kikerüljön az influenzaidőszakot, és ő mondta hogy ne várjunk!!!!!
De nem bánom hogy nekiláttunk.
És ha csak 4-5 hónap múlva sikerül?
Nem vagyunk már fiatalok, én 29 és 4 hónapja házas.

Hugom 20 évesen szült. az meg szerintem korai.
na majd még benézek.

Amúgy én is most fejeztem be a gulyáslevest. Én is magam főzök, sok zöldséget, nem iszom kólát, hallod: Lilla!!! le kell szoknod a szénsasvasról.
Én is függő voltam, de letettem sok gyülölcslé, ásványvíz-mentes.
Rántott husit csak havonta egyszer, és inkább párolt husikat!!A páromnak is jót tett, fogyott fél év alatt 4-5 kilót.

na majd még benézek
sziasztok

Kép
andyfekete
 
 


Nati:Szerintem is fogadd el a melót!!Amúgy milyen melót ajánlottak,ha szabad kérdezni?
Örülök,hogy ilyen nagyot változott a párod!!! :lol: Mondtam Én,hogy majd ez lesz!!! :wink: Ilynek ezek a pasik...
A sütiket Én is imádom és meg is látszik rajtam,de mit csináljak, nem fogok lemondani róla.... :oops: Ennyi Nekem is jár..És Neked is!!!

Manócska:Nem baj az, ha nincs egyéb tüneted!!!Majd jön az később,ne aggódj,addig csak pihengess!!Mi van a szemeddel??

Jenny:Persze, hogy sikerül egy pár hónapon belül,ez nem is kérdés!!!Olyan cuki az a maci a vonalzódon! :D

Csubi
csubi
 
 


Azta!!Muffin!Ez tényleg egy cuki kis pocak!!
Neked is rossz az emésztésed?Mert azt olvatam,hogy ilyenkor még csak amiatt nő a poci.
Én a nagyon kellemesem érzem magam, mert sikerült végre wc-re mennem!!!!!!!!!!!!!!Már bocsi,hogy ezt így megosztom Veletek... :oops: Rájöttem,hogy sokkal töbet kell innom és akkor semmi problem!!

Csubi
csubi
 
 


Csubi!

Te hogy állsz? baba?
Lusta vagyok visszaolvasni.
köszi ha írsz
Amúgy én is a héten nehezen mentem wc-re, de szerintema gyógyzsertől, mert tele van vassal a Gravida is és az Elevit is.
na cső

Kép
andyfekete
 
 


Lilla!
Na milyen a cicám?
ügyes vagyok?

Kép
andyfekete
 
 


Muffin
Szerintem a pocak "mérete" tipus függő, tesómnak is ilyen pocija volt. Annyira irigyellek érte!!! Gyönyörű a pocakod! Enyém sokkal nagyobb!!!

Andy
Mi is csak vizet iszunk, és ritkán narancslevet. És még ritkábban üdítőt. Bevallom szoktunk de kb negyedévente egyszer. Alkoholt nem iszok és nem is dohányzok (főleg hogy elveszett az öngyújtóm).

Mostantól oda fogok figyelni az étkezésre és sporolok is. EL VAN DÖNTVE!!!!

Muffin
Még egyszer! NAGYON SZÉP A POCID!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Andy!Bocsi, még nem is köszöntem Neked... :oops:
Én 28 éves vagyok,augusztusban házasodtunk össze.Szeptember óta próbálkoztunk és úgy tűnik összejött a babó:6 hetes és 2 naposak vagyunk! :lol: Sajnos Ő idén már a második babónk,de az elsőt el kellett vetetnem,mert beteg volt,ezért Én még nem merem annyira beleélni magam...De bízom abban,hogy most minden jól alakul, met ennek így kell lennie!!!!
Édes a cicád!!
Remélem mihamarabb babásodsz Te is!!!!!Sok sikert!!!

Csubi
csubi
 
 


Visszatértem, jó 'stét mindenkinek!

Muffin édes pocid van. :lol: Én is akarok ilyet!!!! :lol:
Nati osztom a véleményed, én mégis félek attól, hogy valamilyen szinten óhatatlanul elhagyom magam, ha majd itthon leszek. Kezdődik azzal, hogy nem kell minden nap munkába menni, amiért normálisan felöltözöl. De szerintem onnan kell majd vigyázni, ha majd azt veszem észre, hogy már a lábam sincs időben legyantázva.

Annyit írtatok, hogy mindent elfelejtek, mire a végére érek. Totálisan lyukas az agyam.

Egyébként úgy döntöttem, hogy nem fogok tesztelni ideje korán. Nem akarok csalódni. A múlt hónapban szerintem belőlem éltek a terhességiteszt gyártók. :? És csupa csalódás volt. Szóval most nem.

Megyek mert bari közt van. :oops: Ne verjetek meg, de szoktam nézni. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


na mostanra sikerült visszaolvasnom mindent.
SZóval.
Nati. köszi a pocis megjegyzést. :) A kétnaponta ovu teszttel meg csak az a baj, hogy nem biztos hogy elkapod. Minden nap kell csinálni. Csak egy olyan nap van amikor tényleg két csík van rajta. Elvileg aznap kell hogy felmenjen a hőd is (legalábbis nekem így volt) és aznap nincs szex. Hanem másnap. Mert az ovu teszt előre jelez és nem akkor amikor pé van. Úgyhogy szerintem ehhez tartsd magad. Meg ha azt a napot kihagyjátok következő nap (amikor valószínű pé van, sokkal nagyobb hatásfokúak a katonák, mert kell nekik minimum 48, de inkább 72 óra hogy teljes gőzzel menjenek. :)
Csubi nem vagyok felfújódva, ez a gáz. Tudok menni minden nap, van hogy kétszer is, pedig régen jó volt a heti egy-kettő. Pont ezért tettem fel a képet, mert szerintem kicsit abnormális a méret az időhöz képest...

manocska én is mindig úgy mondom hogy hányadik hétben vagyok ahogy te, mert ugye akkor vagy az első hétben, amikor 2-3-4 stb napos vagy. Tehát most én is 8. hétben vagyok. Én is így számolom. És tudjátok mire jöttem rá? Hogy egy csomóan abból számolnak vissza, hogy mikorra vagy kiírva és hogy akkor még nem is lehetsz 8 hetes terhes ha júli hat. És ahogy utána számoltam, ez azért van, mert ők is 4 hetet vesznek alapul egy hónapra és akkor tényleg nem jönne ki. De ha 4 hetet veszünk egy hónapnak, akkor 10 hónap a terhesség, mivel 40 hét. Értitek mit zagyválok?? :)
kisvirág :( sajnálom hogy megjött, hidd el, mi nagyon szorítottunk! De fel a fejjel, jön a következő hónap.
pintyus mivel bántottál volna meg? tényleg nem tudom. Az albérlőröl raktam fel képet hét elején, most nem tudom hova tettem, de most meg itt egy a főbérlőről. :) Kívülről is látszik a kis édes pedig még nem kéne neki. :)
ovu tesztet én is a dm-ben vettem
AMúgy nekem is szent meggyőződésem volt, hogy nekem nem jön össze a gyerek. Azt mondtam, hogyha valaki előre megmondja, hogy ne izgulj, tuti lesz minden rendben mindkettőtökkel, akkor nem is izgultam volna. De így... És utáltam amikor olyan csajok akiknek már összejött azzal jöttek hogy ne görcsölj rajta és akkor összejön. Hát én ugyanúgy görcsöltem és azt gondoltam, hogy ti könnyen beszéltek... Úgyhogy én nagyon szerencsésnek érzem magam hogy rögtön összejött, mert nem is tudom mi lett volna ha akár hónapokat kellett volna várnom. Mágnes itt jegyezném meg hogy minden tiszteletem a tiéd hogy 4 évet meg 9 inszemet kibírtál és mégis ilyen pozitív vagy (szeretem a pozitív embereket... :)
márti tényleg éedesek a gyerekek :)
jenny hogy álltok az eljegyzés dologgal? Remélem minden szuperül halad. És melyik gyűrűt választottátok? :)
VÉget ért a mese mára zárul muffin mókatára.
Moziestet szervez apa csak sose kezdjük el. Azért fél szemmel majd kicsit jövök hogy miket írtatok. Na tényleg lépek mert a végén az egész oldalon csak az én írásom lesz. :)

KépKép
muffin
 
 


és erika mielőtt azt gondolnád hogy én egy zseni vagyok hogy visszaolvasok és mindent így vágok hát lehetetlen. jegyzetelek. :) mindig amikor eszembe jut valami hozzászólnivaló, gyorsan leírom és akkor nem felejtem el. :) mert van hogy valaki hozzászólására emlékszel, csak arra nem hogy ki volt... bonyolult. Szóval én így oldom meg. :) na most megyek. film van. :)

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Délután már nem sírtam. Sőt apa annyit hülyéskedett, hogy még nevettem is. :)

Én is vettem málnalevét, mert állítólag a tágulást segíti. Én nem ittam, mert én már elég korán kinyíltam, és nem mertem inni, nehogy tovább nyíljak :)

Jenny: igen tele voltam tünettel. Pedig ennyire nem szokott hányingerem lenni, meg émelyegni se szoktam menzesz előtt. Lehet öregszem. Beszéltem az egyik csajjal a házból és egyből azt mondta, hogy nem tudott rendesen beágyazódni a babó. Valószínű igaza lehet.
Ez a Premens bogyó homeopátiás? És mikor kell elkezdeni? Ez a beágyazódást segíti?

Csubi: köszi a bíztatást. Remélem hozzánk is beköltözik már az a gólya. Nem teszel fel egy vonalzót?

Muffin: ez egy szép pocak :)

Andy: édi a vonalzód.

Erika: én is nézem a Bk-t :D

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


"Megszülte, majd a kandallóban elégette gyermekét egy 36 éves sülysápi asszony - közölte honlapján a rendőrség. Az asszony ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az Országos Mentőszolgálat még szerdán értesítette a Monori Rendőrkapitányságot arról, hogy egy otthonában szült nőhöz hívták ki őket, azonban az újszülöttet nem találják. A gyanút, hogy a nő elégette az újszülöttet, a helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vizsgálatok is alátámasztották. Az asszony elismerte a bűncselekményt, ezért a rendőrség őrizetbe vette."

Ettől kiborulok rögtön. Ilyen szemeteknek bezzeg lesz gyerekük. Na nem húzom magam tovább. :evil:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok

én is nézem a barátok köztöt, vége van.
Amúgy tegnap fájt a fejem egész nap, nem úgy ahogy szokott, és ma szúrkált a méhem egy pontotn. Lilla szerint terhes vagyok, nem tom majd hétfőn kiderül.
azért drukkoljatok.
Már szerintem az tuti hogy elsőre nem jön össze, enynire mákos nem szoktam lenni.

Kisvirág, örülök hogy már jobban vagy!

Kép
andyfekete
 
 


Kisvirág
Az ilyen hírek után legtöbbször sírok, hogy ennyire kegyetlenek tudnak lenni az emberek.

Muffin
Köszi az ovus infót. Megpróbálom majd úgy csinálni.

Magdolnam
Mi van veled? El vagy nagyon veszve.

Jó éjszakát mindenkinek!
Hancúrozzatok elalvás előtt!
Én azt teszem. :lol:

Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 


Kész az új vonalzóm. Remélem ez szerencsét hoz. Kedvencem a tulipán.

Kép
p__lilla
 
 


Csak még a lepkém nem látszik :(

Kép
p__lilla
 
 


Nagyon jó lett.
Én most nem cserélem le egy hétig babonából.
De nagyon alszika cicám.
Lassan nekem is kéne

Én ma nem tudok hancurozni csajok, nincs itthon az uram.

Kép
andyfekete
 
 


Muffin
Ezek szerint akkor kell hancúrozni, ha a hő felmegy utána egy nappal? És az ovu teszten is akkor a legerősebb a csík?

Kép
p__lilla
 
 


Hát akkor nálunk azért nem sikerült a hónap. :(

Kép
p__lilla
 
 


Andy: miért ne lehetne elsőre? Drukkolok neked. És várjuk a hétfőt. :)

Muffin: én is köszi az ovus infót. Ebben a hónapban veszek én is ilyen tesztet.

Lilla: szép lett a vonalzód. Most én az enyémre gólyát tettem, hátha berepül hozzánk.

Nati: én is kiborulok ilyen hallatán, főleg mert nagyon sokan küzdenek, hogy legyen babójuk.

Megyek aludni. Jó éjt csajok!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Kisvirág, ezt a hirt én is most láttam a tv-ben, rögtön elfutotta szememet a könny. Nem is tudok mit hozzáfűzni, elképesztő, milyen emberek vannak.
Dehát az élet igazságtalan...
A Premens majdnem ugyanaz, mint az Agnucaston vagy az Agnus Castus. Amit leirt róla ...már nem tudom ki....néhány oldallal előrébb, az erre is igaz. Ez is a barátcserje termésének kivonata. Eredetileg a PMS ellen találták ki. Enyhiti a menses előtti tüneteket, úgymint mellfeszülés, hasgörcs, dili...De visszaszoritja a prolaktin szintet is, aminek velejárója, hogy több progeszteron termelődik, ami a babásodásnak kedvez.

,,A növény hatóanyaga nem tartalmaz hormonokat, feltételezések szerint hatását az agyalapi mirigy mûködésére gyakorolt hatásán keresztül fejti ki, az LH hormon termelését szabályozva.

A gyógynövény hatását 1-2 hónap folyamatos szedést követõen kezdi kifejteni. ''

(itt megjegyzem, hogy a babatervezők honlapján volt, akinek egy havi szedés közben jött a baba, előtte meg még a clostytól sem...)

,,Javasolt alkalmazása:
Hormonális elégtelenségre visszavezethetõ menstruációs problémákra, PCOS esetén a hormonális egyensúly visszaállítására, a rendszeres menstruáció és ovuláció kiváltására, valamint a PCOS egyéb kellemetlen tüneteinek csökkentésére ajánlott.


Napi adagja:
Általános adagja 175 mg standardizált kivonat naponta (0,6% agnusid tartalomra standardizált kivonat esetében), egy adagban, rendszeresen ugyanabban az idõben (általában a reggel, felkelés utáni szedését ajánlják) javasolt szedése. Mivel az egyes nõi szervezetek mûködése lényegesen különbözhet, így a gyógynövény hatásában, annak szükséges mennyiségében is lényeges eltérések adódhatnak. Amennyiben a napi 175 mg rendszeres szedés mellett nem bizonyul hatásosnak, a napi mennyiség megemelése hozhat eredményt.

Mellékhatások:
A gyógynövény szedése rendkívül biztonságosnak bizonyult. Rendkívül ritkán elõfordulhat allergiás érzékenység a barátcserje termésére. Ebben az esetben nem ajánlott a növény szedésének folytatása. Egyéb ismert mellékhatása nincs a szernek.


Beszerezhetõ:

* Magyarországon kapható termékek közül a legmagasabb barátcserje tartalommal a Premens tabletta rendelkezik, mely gyógyszertárban recept nélkül kapható készítmény. A Premens tabletta ajánlott napi adagjának gyógynövény tartalma alacsonyabb, mint a PCOS esetében ajánlott napi adag, így amennyiben a napi ajánlott 1 tabletta hosszabb távon sem bizonyul kellõen hatékonynak, érdemes megpróbálkozni az ajánlott adag megduplázásával. A magyar forgalmazóval folytatott konzultációm szerint a napi 2 tabletta is teljesen biztonságos mennyiség. A Premens gyártója a premenstruációs szindróma (PMS) kezelésére határozta meg az ajánlott napi adagot, mivel a készítményt a PMS kezelésére alkalmazzák.''

Mindegy mire találják ki, amiben barátcserje van, az nekünk jó.
Nekem a görbe cikkcakkosságának megszüntetésére kell, meg hogy tuti legyen szép tüszőm, és be is tudjon ágyazódni a Mini manóm.

Nem akarok senkit rábeszélni, de én elkezdem holnap, az tuti. Napi 1-et.
NAti, milyen könyveket néztél, és melyik oldalon? Nekem eddig ami tuti, hogy megrendelem, az a Pocakosnapló, és a Terhesség ABC-je.


Andy, nekünk ez lesz az első próbálkozós hónap. Ez a 4. ciklusom, hogy nem szedek fogigátlót, és hogy hőmérőzök.
Gravidát szedek, és holnaptól ezt a Premens nevűt. Párommal 9 hónapja vagyunk együtt, nyáron költöztünk össze, karácsonykor eljegyzés, tavasszal esküvő. De ha a baba közbeszól, akkor az tolódik. 29 vagyok, ideje elkezdeni a projektet.Nagyon várjuk már, reméljük mihamarabb sikerül.
Muffin, elképesztő a pocid!!!! NAgyon édes!Amúgy a számolásról...a doki az utolsó mensesztől számol, de igazából 2 héttel fiatalabb a babó, mert ugyebár a menses után 2 héttel, a peteéréskor fogan meg, ha tankönyv szerint történik.
Én is szoktam jegyzetelni, ha sokat kihagyok. Akkor a módszerünk egyezik.


Ja még annyit Kisvirág, hogy a Premenst minden nap kell szedni, a ciklus első napjától a következőig, ha megjön. Ha babás leszel, abba kell hagyni.
Nem tudok smile-t beszúrni, mert mindig a lap aljára teszi le....
Na megyek fürcsizni, mert már fél órája kiengedtem a vizemet, sztem már hideg.:)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: köszi az infót. Holnap elszaladok és veszek ilyet. nagyon szimpi ez a bogyó. Gondolom nem baj, ha a 2. napon kezdem szedni. Max egyből 2 szemmel kezdek :D :D Remélem lehet nálunk ilyet kapni.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág, én holnap kezdem, pedig nekem már a 4.nap lesz. De sztem nem gáz, ha kicsit később kezdjük.
Sok sikert magunknak!!!!! :D

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat! Puszi!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: hajrá-hajrá. Valahogy úgy érzem ez a mi bogyónk :) Már első olvasásra is nagyon szimpi volt. Remélem használ is. Ez most adott nekem egy kis reménysugárt.

Most már tényleg megyek aludni.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


"De visszaszoritja a prolaktin szintet is, aminek velejárója, hogy több progeszteron termelődik, ami a babásodásnak kedvez." Leginkább ez miatt akarom. Én úgy érzem a beágyazódásnál van nálam valami baj.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin, lenne egy óriási kérdésem: Neked fájdogál a hasad? Lehet nem ez a legmegfelelőbb szó, lehet inkább azt kéne kérdeznem, hogy érzékeny a pocid????? Teljesen kivagyok, mert még álmomban is fájt (azt álmodtam, hogy nődokinál vagyok mert fáj a hasam). Meg állandóan pisilnem kell és olyan mintha a hólyagomra ültek volna.

Nem tudom, lehet el kéne menni ma az sztk-ba.... mert szerintem a pocakfájás nem igazán jó jel :roll: , vagy természeres?
magdolnam
 
 


Egyábként csini a pocid!
Andy, asszem Te írtad a fejfájás dolgot.... :oops: szerintem is baba van a dologban, nekem is fájt.
magdolnam
 
 


magdolnam,
most pontosan olyan tényleg, mintha ráültek volna a méhedre. Az első hónapokban jellemző, hogy sürün kell pisilned, e miatt ne aggódj. Az is természetes, hogy fájdogál a hasad. Nő a méhed, ez majd valószínüleg intenzívebb lesz, majd a mikor már nő a pocid, mert húzódnak a méhszalagok. Ha az megnyugtat, akkor meny el az orvosodhoz, de ha nincs vérzés, és nem úgy görcsölsz mint amikor meg akarna jönni, akkor nincs nagy baj.

jenny, kisvirág, ha nekem most nem jött össze, akkor szerintem én is kipróbálom ezt a gyógynövényt.

itt a görbém, mi a véleményetek? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 76000_.png

Kép
Kép
cs_erika
 
 


:) egy picit megnyugtattál :) csak olyan fura, ilyet még nem nagyon éreztem és gondolom ezért kombinálok :shock:
magdolnam
 
 


Jó reggelt!

Magdolnam
Tényleg ne aggódj a fájdogálás miatt. Ez most természetes.

Jenny
Én is ilyen könyveket néztem és ma megyek is a boltba belelapozok és majd később megrendelem.

Erika
Elég furcsa a görbéd a pé után. Egyébként még korai lenne bármit is érezni, mert a beágyazódás még elméletileg nem történhetett meg.
Bár a hőcsökkenés jelenthette azt is. Ki érti ezt? :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Hőm 36.7, átlagon van, de picit fájogat bal oldalon egészen lenn. Nem is tudom, mit gondoljak. Még mindig korai lenne a pé.

Kép
Kép
nati80
 
 


:) Nati, úgy örülök, hogy ilyen jó fej lett a barátod és ős is szeretne már babát:)
magdolnam
 
 


Ugye mekkorát változott? Én meg annyira rettegtem, hogy felhozakodjak vele. Elején furán reagált, de aztán hagytam neki időt gondolkodni. Ráadásul Ő is akart már, csak nem értette én miért ilyen gyorsan akartam dönteni.
De lényegében a topic indulása óta eltelt már egy kis idő és mi azóta foglalkozunk a témával.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok csajok!

Nagyon eltűntem, de Barnabás mellett egyszerűen semmi időm nincs a géphez ülni, estére pedig olyan fáradt vagyok.

Nem fogjátok elhinni mi történt.

Utoljára ugye október 19.-én jött meg, utána kezdtünk el először próbálkozni. Elég erőteljesen a 13.naptól a 18,napig, hogy tuti belekerüljünk. Közben a törpemikroszkóppal is vizsgálgattam magam.

Hancúrka után vártunk egy hetet de a tesztek negatívak lttek sajnos:(

Elvileg most pénteken kellett volna megjönnie.
Biztos ami biztos következő peteérésre bevásárolam a DM-ben 5 ovulációs tesztet, hátha használnak, és rendeltem a teszveszen 10 darab terhestesztet, felkészülve a következő próbálkozásra.

...péntek semmi...szombat semmi...vasárnap semmi...hétfő semmi...kedd: ovulációs teszt próba, a teszt pozitív lett (?) ..nem értettem a dolgot...szerda: utánajárás a neten...mi a franc van, ha menzesz idején az ovu teszt pozitív???

csütörtök:Azt hittem megáll az ütő bennem , több helyen is írták, hogy néha a pozitív ovu teszt is jelezheti a terhességet.

Úristenuristenuristen!!! Most akkor.... jajjj.....hűűű....Atyaég!!!

Nem, az nem lehet...vagy mégis...vagy mégsem?....

Szóval totál káosz tegnap a fejemben.

Ahogy Andorkám hazajött a munkából,rögtön indultunk sétálni..a gyógyszertár felé.

Terhesteszt!

Mit ne mondjak, alig vártam, hogy hazaérjünk.
Közben úgy görcsölgettem napok óta, mintha meg akarna jönni, de totálisan!

Hazaértünk, teszt. Egy vastag csík a kontrollvonalon és alatta egy HALVÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát én ezt már nem bírtam idegekkel, mi az hogy halvány, akkor ez most pozitív, vagy nem vagy jaj nekem, most akkor te látsz valamit picim, mert nekem már jojózott a szemem.
Azt se tudtam látok-e vonalat vagy nem.

Barnabást leraktuk aludni, én trolival vissza a városba az egyetlen nyitva lévő gyógyszertárba, újabb teszt.

Ami újra 2 csíkot mutatott!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akarom elhinni, de lehet hogy babát várok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma délelőtt megyünk a dokihoz, szorítsatok!!!!!!!!
Az ő szava a döntő, de a két csík is két csík!!!!!!!!!!!!

Istenkém, ugyanezt kívánom nektek is!!!!!!!!!!!!!!
esztimokka
 
 


Megyek készülődni, mert találkozok egy kismama barátnőmmel és utána egyx másikkal. Utána meg angolra megyek délután. Aztán megint segítek összeszerelni az állványt páromnak. Lesz elég programom mára, azt hiszem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Eszti!
GARTULÁLOK!!!!!

Jelentkezz a doki után.

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?