Sziasztok!
Myssnia,
gyümilét ált. két evés közt szoktam adni neki, egyszer délelőtt, egyszer meg délután valamikor. De van, hogy az egyik kimarad, és csak napi egyet kap. Csak pár kanálkával adok neki, mert nem ételként, inkább "gyógyszerként" kapja, és szerencsére, úgy néz ki, hatásos!
Beu,
Anna is sokat bukik mostanában, ilyen "földre toccsanós" is van, meg olyan gusztustalan-fajta is, ami olyan, mint a tejföl (bocsi!), már félig megemésztett tejcsi. Szerintem is azért, mert mozgékonyabbak már ilyenkor a babók, és jól összerázzák a pocakjukban levő kaját.
Kaska,
örülök a jó híreknek, hogy jobban vagy, meg hogy Vilcsi ilyen szépen gyarapszik! Csak így tovább!!!
Réka,
üdv itt! Látom, már sok okos tanácsot kaptál! Szerintem sincs gond, szépen fejlődik a babókád! Hogy mivel lehet lekötni? Hááát... nekem pl. bejött a baba-ültető, ezt mindenhova magammal tudtam vinni, konyhába pl., és akkor elnézegetett engem, amíg dolgoztam, meg eljátszogatott a ráakasztott játékokkal, néha még el is alukált játék közben.
Itt egy régebbi kép. Képet kicsinyíteni valamilyen programmal tudsz, pl. Photoshop, de itt valahol fentebb Myssnia rakott be egy linket, ahonnan ingyenes progit lehet letölteni, legalábbis úgy emlékszem
.
Ellimami,
közszeméremsértés
! Egyébként a mostani Kismamában van pár olvasói levél a "köztéri" szopiról, hihetetlen, hogy képesek az emberek rászólni a szoptató anyukára!
Zsuzsi,
majd virtuálisan kérünk szépen a tortákból, jó?
Tesópuszi éééédes!!!
Húúú, most frissítettem, már látom is a tortákat, de dúúúúúúúúúrva, nagyon jól néznek ki!!!!!!!!!!!! Aztaaaaa, de éhes lettem, mindjárt meg is győzöm Apát, vigyen el cukiba!
Évi,
köszi a bókot Anna nevében, beájult Petra sem panaszkodhat, nagyon kis aranyos! És nagyon-nagyon hamar eltelik az idő, meglátod, napról napra változnak ezek a kis csöppségek. Mostanában nézegettem a "régi" képeket, teljesen megdöbbentem, mennyire más volt Anna születésekor, vagy egy hónaposan. És az is hihetetlennek tűnik, hogy ez a hatalmas változás négy és fél hónap alatt ment végbe, és mi jön még...!!!
Zulu,
köszönjük a dicséretet! Hát igen, ilyenek ezek az Annák!
Nadine,
neked is köszi a bókot, átadom a nagylánynak!
Nekünk nem kellett a babát hathetes kontrollra vinni, csak nekem kellett meglátogatni a nőgyógyit!
Múltkor is írtad, hogy férjed számítógépes partira megy haverokhoz, hogy bírod? Mert az én férjem is imádja ezeket a hálózaton játszható játékokat, de én bizony a fejére borítanék valamit, ha az éjszakát nem töltené itthon!
(Szerencsére nem tesz ilyet...
)
Csucsuka,
szegény Danó, hát nem hatott a tegnapi jobbulás-kívánásom... Azért még egyszer, remélem, hamarosan jobban lesz!!! +++++++++++++++++++++
Urszila,
micsoda háváj-élet!!!
Ja, nem is írtam múltkor, hogy gratula a süti-sikeredhez!
Andy,
jó hogy itt vagy megint, ne tűnj el!
Ügyes fiú Márk!
Zsuzsóc,
Liza nagyon kis aranyos!!!
Járóka: személyes tapasztalatom még nincs, de sógornőm szerint, akinek másfél éves lesz nemsokára a kisfia, a fa-járóka a jobb, mert a gyerek bele tud kapaszkodni a rácsokba, és fel tudja húzni magát állásba. A hálós járókákon is van olyan fül-szerűség, amit meg tud fogni, de talán a rácsot könnyebb, meg abból több is van
.
Pusza
Franyó