Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Leszter,
örülök,hogy Petra jobban van,sőt jól van! Helyes! Kép A Petrák legyenek csak mindig jól! Kép

Dé,
gombócügyben tudsz már mondani valamit? Kipróbáltatad már? Kíváncsi vagyok,hogy bejöne-e Virágnak.Remélem Ti szerencsésebbek lesztek és nem fog fájni a pocija tőle.

Zsuzsi,
nekem csak ez az egy szem bátyám van,aki nagyon jókat tud sütögetni és néha nagyon vicceseket is.Remélem a bábuk hasa nem azért lett ilyen,hogy célozgasson itt nekem valamire,mert akkor nagyion-nagyon mérges leszek rá. Kép Sajnos hasonlóságot én is látok. Kép Képeket most nem kapunk? Komolyan mondom hiányolom őket.Olyan lelekes képküldő vagy. Kép

Franyó,
alig várom,hogy én is ilyen kis eleven,huncut képeket készíthessek a kislányomról. Kép Anna egy tündér! Kép

Beu,
sajnos nem sokra jutottunk eddig,bár ma is volt egy 5 perces erkélyre kiállás,ami elég jól sikerült.Végre nem fújt a szél és tetszett Petrának a friss levegő.Utána be is ájult 4 órára a szivecském,anya és apa nagy örömére Kép
Sapis képet nagyon várom! Kép

Kaska,
örömmel hallom,hogy jobban vagy már!Kispapidnak üzenem nagyon jófej,hogy ennyire segít neked! Kép

Réka,
üdv közöttünk.Gyere minél gyakrabban!

Elli,
de jó,hogy ti már ilyen kisebb kalandtúrákat is beválalltok. KépMi az első séta kudarca után ismét visszatértünk az erkélyes levegőztetéshez,ami sajnos nekem is egyenlő a levegőn tartózkodással,pedig már úgy mennék én is kifelé.Ja és a napokban jöttem rá,hogy a vezetés is menynire hiányzik.Már alig várom,hogy autóba ülhessek és csak szeljem az utakat. Kép

Küldök nektek egy beájult Petrát! Kép




Kép

Puszi mindenkinek
Évi + Petra_2hét +4nap
Kép
jó éjt
Évi24
 
 


Na jo, Evi, csak a kedvedert...

Tesopuszi:

Kép

Miki ma egesz nap cumizott. Mar kezdtem kiterni a hitembol, hogy keves a tejem (ami persze ettol meg lehet, de en bocsulettel cicire tettem amikor csak hajlandosagot mutatott, hogy bekapja Kép )!

Megyek is aludni, holnap nehez nap var ram...es ki tudja elotte meg milyen lesz az ejszaka...
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Hali,

Elli,
egy-két hét, és már takarót sem fogsz használniKép! Emlékszem, eleinte én is hosszasan fészkelődtem, mint tyúkanyó, meg néztem, hogy hányan bámulnak, ma már bárhol, bármikor megetetem a Macót.

Réka,
szia ittKép, gratula Danikához! Szerintem ne adj még mást, csak anyatejet, mert hiába nagyobb egy baba, az emésztőrendszere ugyanúgy éretlen. Vannak fejlődési ugrások, ilyenkor a legjobb, ha nagyon sűrűn megszoptatod a kicsit, így pár nap alatt a cici igazodik a megnövekedett igényekhez.
Nyugi, ha már most 6 kiló a gyerkőc, tuti nem éhezikKép! És akkor se aggódj, ha nem tudsz fejni, mert az egy másfajta inger, én hónapokig fejtem az első kisfiamnál, akkor kiváltódott a tejleadó reflex, most a kislányom mellett szintén hónapokig ment a macera, de most szopi mellett, mert kellett a tej egy másik bobeknak, bár ezúttal csak napi két szippancs volt. De mióta abbahagytam, nem jön egy csepp sem a fejővel, pedig valamelyik nap anyatejberizshez akartam egy kicsit pumpolni. De elszokott tőle a cicimKép.
De szerintem kukkants be a szopitopicba is, ott vannak az igazi profik, biztos tudnak segíteni.

Kaska,
örülök, hogy jobban vagyKép.
Gyenguszság: hát én Mali után olyan voltam, mint egy haldokló molylepke. Még a Tápainé- féle gyogyitornát is képtelen voltam megcsinálni, azé az már elég durvaKép. Mondjuk akkor ágyhoz voltam láncolva, több okból, tiszta röhej, 35. héten feloldotta a doki az ágyfogságot, mondván jöjjön, akinek jönnie kell, én a szabadság érzésétől mámorosan elindultam a közértbe, és az este már a balesetin talált, térdig gipszben... Szegény bokaszalagjaim nyekkkkk, nőgyogyim majdnem sokkot kapott, mikor bemankóztam CTGreKép. Ja, a legjobb az volt, mikor a röntgenben ólomkötényt kértem, megkérdezték, hogy minek, csak nem terhes?KépKépKép
Na elkalandoztam a témától, rövid lényeg, pár hét múlva mint nyúl, vágtáztam a fél mázsás babakocsival. Most Mac után pedig elmaradt a haldoklómolylepke fíling, köszönhetően az idősebbik dednek, aki alaposan karbantartott a terhesség alattKép.

Beu,
Anna is eljátszogat reggel magában, de a nappali alvás mindig ordítós véget ér.
Bukás: szerintem azért bukik, mert többet mocorog, megnyomhatja a pocót, és könnyen kijön egy kis kaja. Anna mindig is bukós volt, de Ő egy roppant falánk nőszemélyKép.

Leszter,
de jó hogy nincs láza Petrának!Kép

Franyó,
húúúú, nagyon ügyes ez a csajKép! Az Annák már csak ilyenek...KépKépKép

Zsuzsi,
BarcsayKépKépKép

megyek, mert visító női hangot hallok a kisszoba irányából

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 

 
 

Sziasztok!

Elli!
Igaz van Zulunak. Pár alkalom és már takaró se kell. Én már szoptattam sétálva az utcán, mert épp ott jött rá a kisasszonyra az ehetnék és persze nem bírt várni egy percet se. Még leülni se tudtam, mert nem volt hol. Legutóbb meg a felújíttt főtéren ültünk le egy padra. Nekem mondjuk csak + tapasztalataim vannak, mert senki se fordult el mikr leesett neki, hogy mit is csinálunk. Sőt volt olyan, hogy hallottam, hogy mondta: "De jó hogy tud szoptatni!" Talán változik az emberek hozzáállásae téren, vagy csak nekem volt szerencsém. De mind1, ha Zsani éhes ott kap enni ahol épp vagyunk. Kép

Réka
Szerintem nem éhes Dani, nem azért nyűglődik. Ha az lenne gyakrabban kérna cicit és nem szop után nyűglődne. Nálunk múlt héten volt valami fejlődési ugrás, mert akkor szinte óránként evett Zsani napközben, de most megint visszaállt a 3-4 órénkénti evéshez. De ha azt érzem kevesebbet evett, tehát nem ürült ki a cici (szinte mindig kiüríti, sose tudok fejni) akkor én azt kifejem, de akkor korábban is kér enni.

Leszter
JUJ Petrának jól felment a láza. Kép Ilyen durva a 3 hónapos oltás? Az jó, hogy lement végül és nem lett semmi gond.

Franyó
Gratula Annának a kutyázáshoz. Milyen nagy lány, és milyen szép! Kép

Évi
Lemaradtam, mi volt a gond a sétálással? Mert nekünk se indult simán. Mi 6 naposan voltunk kint először 20 percre bébihordozóban vittük csak a környékre. Ezt pár nap alatt szépen feltornáztuk 2 óra szabadban töltött időre. Majd megvettük a babakocsit és 10 naposan abban vittük le, de olyan sírással volt benne, hogy Apája már azt mondta, hogy másnap visszavisszük, mert úgy ordított benne. De másnap mikor a Hülye Anyjának leesett ( Kép ez volné én) hogy bizti az a baja, hogy a hordozóban körbeölelte az űlés ebben a nagy tágas kocsiban meg elveszettnek érezte magát. Jól betekertem, hogy érezze magát biztonságban (egyesek szerint számukra még végtelen a tér) és bejött. 3 nap múlva már nem kellett becsomagolni se. Most meg minél jobban döcög, rázkódik, annál mélyebben alszik Kép

Kaska
Próbálj meg minl több időt szabadban töltani, íg nincs olyan nagy meleg a napon is. Nagyon sok erőt ad. Nekem is akkor tért igazán vissza az erőm, mikor elkezdtem kimozdulni itthonról. Igaz én simán szültem így gondolom gyorsabb is a gyógyulás, de nekem az segítette a legtöbbet. Napimádó vagyok. Azóta már szoláriumzni is járunk (igaz hármasban, Apája és Zsani addig a környéken sétálgatnak)

Zsuzsi
A fiaid egyszerűen tündériek. Látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást. Drukk a holnap napohoz.

Holnap mi is megyünk vásárolni a CORA-ba, mert akcióznak (sógornőm volt ma és mondta, végkiárusítás van szezonális dolgokból.) Csak Apája nem tud még róla Kép mert elment megint játszani a haverokhoz, biztos megint hajnalban jön haza. Majd holnap mikor felkel megmondom neki, gondolom milyen boldog lesz. Szerintem megint alig lát majd ki a bagzó nyuszi szemeiből (a monitortól teljesen kikészül, meg persze a sok játéktól is)
Tényleg a 6 hetes kontrolon mit csinálnak a babával, mert a Neonatológia kontrollra hívott jvőhét keddre, az orthopédia meg csípőszűrésre. A csípőszűrésen tudom mi lesz, de a másik helyen mit néznek. A kedves védőnőm semmit nem mondott róla, csak hogy menjük el.
Na megyek aluszálni. Puszi mindenkinek!

Nadine + nagyonmélyenalvó Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Hali!

Távirati stílusban: Danó belázasodott tegnap reggelre, most ugat, mint egy kiskutya, nyaralás törölve (későbbre tolva). Majd még jövök, olvasni írni, ha piciszemű betegem hagyja.

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Többgyerekes Anyukák!

Ti hogy tanítottátok meg a nagyobbikat egyedül normális időben elaludni?
Tegnap 11-kor ájult el, és csak 4-ig aludt.
Tiszta nyűgös, és már ez megy egy hete.
Ha kijövök ordít, és a Dodó is felébred, és nem tudja kialudni magát.

HELP!!!!!!!!!!!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Naggyon fáradt vagyok, hajnaltok alig aludtam, Törpire rájött a játszhatnék. Tegnap, este 8-kor elaludt, olyan álmi volt. Bitzos az volt a baj, máskor később szokott. Na mindegy.

BeuKép
Szilárd is pörög ezerrel, én is mindig forgatom vissza. Nem lehet, hogy Lőrinc is azért büfizik vissza egy kis adag tejet? Mert az állandó forgás nyomja a hasukat, ráadásul még a gagyog is közben...

ZsuzsiKép
Még mindig dolgozom, és még fogok is. Nagyon szűk határidők vannak, nekem meg kevés időm, így amikor tudok csinálom. Nem mondom, mert szeretem csinálni, de az éjszakai ébredések nagyban hátráltat, mert este már alig tudok figyelni, és pontosan 2szer annyi idő kell a tervezéshez, mint friss aggyal.
Gyerkőcők aranyosak. Mikor szoktat Mikit pucérkodni? És mennyi ideig? Csak fürdés előtt?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Család elment 2 hétre, itt ülök a szétbombázott lakásban, Julka alszik, én kávézom csendben és babanetezem. Minő élvezetKép

HeniKép
Amikor még a nagy is kicsi volt, akkor együtt feküdt le a két gyerek-2 év van a két nagy között. Fürdés 1, fürdés 2, kb. fél éves kortól együtt, és az esti szopi alatt a "nagynak" meséltem "fejmesét". És szépen belealudt. Nem alszik túl sokat délután?

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget, megpróbálok akkor pár napig sűrűbben szoptatni, hátha az segít.
Tegnap az egész napi nyügi után este nagyon nagy alvást produkált a kiskrapek, 10-től reggel 7-ig aludt, ami nála még sosem fordult elő. Ez egy kicsit megnyugtatott tejci ügyben, mert éhesen biztos nem aludt volna ennyit.

Zsuzsi
Orrvakarás jó ötlet, majd kipróbálom. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy unatkozik a babóm, azért nyűgös. Szerintetek egy kéthónapos gyereket mivel lehet elfoglalni? Most vettem neki egy ilyen lábakon álló csörgős szerkentyűt, azt ütögeti egy darabig, de aztán azt is megunja.
Kocsikázni imád, mert akkor lehet sokat nézelődi, de egész nap ez sem megoldott. NApközben ugyanis szinte semmit sem alszik, nagyon mozgékony, már mindkét oldalról átfordul a másikra. Ha valakinek van valami ötlete hogyan lehetne lekötni egy két és fél hónapos babát, azt szívesen fogadom.

Mindenkinek!

NAgyon édesek a babócák, jó nézegetni őket. Én is csináltam digigéppel egy párat, fel akartam ide tenni, hogy megmutassam Nektek Danit, de azt írta a gép, hogy csökkentsem a méretet, mert túl nagy. Ti tudjátok, hogy kell csökkenteni a méretet?

Napsütéses vasárnapot mindenkinek!

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Mi sem vesztünk el, olvasgatalak titeket megvártam, hogy megint jó legyen ez a topic és újra írjak.

Nálunk nincs még nagy változás Márk forgolodik próbálkozik a mászással de még nem jött rá a taktikára. Amikor felnyomja a kezét próbálja a lábát is felhuzzni de még nem tudja majd lerakja a kezét és akkor maga alá huzza a lábait. Egyszerre még nem megy neki a kettő, de hát még nincs elkésve vele.

Nagyon édesek a babák.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy és Márk
andy78
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert a gyerkőceim várnak a gépre, na ja, akinek már ekkora kölkei is vannak...

Réka:nehogy adj neki mást a tejen kivül!!!! Mit akarsz még, nem elég a heti 25 dkg? Szerinted egy éhes gyerek ennyit hizik??? A te babád tökéletesen gyarapszik és maximálisan elég neki a tejecske! A nyűglődésnek ezer más oka lehet, sokszor éppen a nagyon teli pocak! 6 hónapos korig az emésztőrendszerük nem elég érett a hozzátáplálásra! És egyébként is, ha több tejet akarsz, több kaját, akkor nem hozzáadni kell, hanem többet szoptatni, sűrűbben akár. De szerintem nálatok nem erről van szó. Gyönyörű hatalmas fiad van!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Most csak beugrottam, próbálok visszaolvasni, de lassan a lemaradásom a Háború és békével vetekszik.

Babók gyönyörűek!:-):-)

Egy kérdésem lenne: Vennék Lizának járókát, valami jó nagyot. Szerintetek melyik a jobb a fa vagy a hálós?

Azért egy képet felteszek. Ez most a kedvencem:
Kép

Puszi mindenkinek
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Zsuzsóc,
nekem anno a lányomnál azt mondták, hogy a hálós azért nem jó mert ronthatja a baba szemét az apró lukú háló. Kezdetbe nekünk hálós volt majd lecseréltül műanyag rácsosra.

Urszila,
de jó neked, akkor most tudsz pihenni. Én is ha egyedül vagyok itthon a babával és a nagyobb nincs itt akkor néha időmilliomosnak érzem magam.

Kaska,
én simán szültem de amikor szülés után először megemeltem a nagyobbik lányomat igencsak elcsodálkoztam azon, hogy nem bírom el. Pedig 1 héttel előtte nagy hassal felcipeltem a IV.-re. Most kezdem megint réginek érezni magam. Mondjuk fogyni még kéne. Kép

Kaska, Évi
az én babám 3 hetes és a védőnő és a doki is azt mondta, hogy 2 hetesen ki lehet vinni 2 szoptatás között. Mi kint is voltunk órákat és nem volt baj. A nagyobbik miatt a játszóra szoktunk járni de ott sajna a többi gyerek felébreszti a picit, tologatni akarják a kocsit.

Most már egész jól termel tejcsit a cicim. Nekem is az egyik kevesebbet mint a másik, de van!
A babáknál meddig van a hasfájós időszak? Mi 3 hetesek vagyunk és eddig még elkerült minket. Még lehet hasfájós?

Sziasztok
Tina + 3 hetes Niki
tkriszta
 
 


ZsuzsócKép
Ezt a kérdést már én is feltettem, de megoszlanak a vélemények. Végülis én hálósat vettem, mert ha egy hálóval letakarom a tetejét, akkor az udvaron nyugodtan alhat benne, anélkül, hogy a szúnyogok megennék. No meg ha feláll, nem üti be annyira a fejét, mint a rácsosban. Viszont abba pedig elég jól lehet kapaszkodni. Szóval mindeki másra esküszik. Én Brevi Royalt vettem, ilyet csak más színben:
http://www.brevi.co.uk/images/playpen_royal_main.gif
Baba nagyon cukor.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Nagyjabol elkeszultunk, en mar alig allok a labamon, mindjart 3 ora...
Miki valtozatlanul nagyon nyugos, nem tudom mit oltottak bele?!

Kép

Kép

Myssnia,
Latszik az irasodon, hogy faradt vagy! Kép Kép

Zsuzsoc,
Nagyon edi Liza!

Most ennyi, majd aztan egyszer behozom magam!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Myssnia,
gyümilét ált. két evés közt szoktam adni neki, egyszer délelőtt, egyszer meg délután valamikor. De van, hogy az egyik kimarad, és csak napi egyet kap. Csak pár kanálkával adok neki, mert nem ételként, inkább "gyógyszerként" kapja, és szerencsére, úgy néz ki, hatásos! Kép

Beu,
Anna is sokat bukik mostanában, ilyen "földre toccsanós" is van, meg olyan gusztustalan-fajta is, ami olyan, mint a tejföl (bocsi!), már félig megemésztett tejcsi. Szerintem is azért, mert mozgékonyabbak már ilyenkor a babók, és jól összerázzák a pocakjukban levő kaját.

Kaska,
örülök a jó híreknek, hogy jobban vagy, meg hogy Vilcsi ilyen szépen gyarapszik! Csak így tovább!!! Kép

Réka,
üdv itt! Látom, már sok okos tanácsot kaptál! Szerintem sincs gond, szépen fejlődik a babókád! Hogy mivel lehet lekötni? Hááát... nekem pl. bejött a baba-ültető, ezt mindenhova magammal tudtam vinni, konyhába pl., és akkor elnézegetett engem, amíg dolgoztam, meg eljátszogatott a ráakasztott játékokkal, néha még el is alukált játék közben.

Itt egy régebbi kép.

Képet kicsinyíteni valamilyen programmal tudsz, pl. Photoshop, de itt valahol fentebb Myssnia rakott be egy linket, ahonnan ingyenes progit lehet letölteni, legalábbis úgy emlékszem Kép.

Ellimami,
közszeméremsértés Kép! Egyébként a mostani Kismamában van pár olvasói levél a "köztéri" szopiról, hihetetlen, hogy képesek az emberek rászólni a szoptató anyukára!

Zsuzsi,
majd virtuálisan kérünk szépen a tortákból, jó? Kép
Tesópuszi éééédes!!! Kép
Húúú, most frissítettem, már látom is a tortákat, de dúúúúúúúúúrva, nagyon jól néznek ki!!!!!!!!!!!! Aztaaaaa, de éhes lettem, mindjárt meg is győzöm Apát, vigyen el cukiba! KépKép

Évi,
köszi a bókot Anna nevében, beájult Petra sem panaszkodhat, nagyon kis aranyos! És nagyon-nagyon hamar eltelik az idő, meglátod, napról napra változnak ezek a kis csöppségek. Mostanában nézegettem a "régi" képeket, teljesen megdöbbentem, mennyire más volt Anna születésekor, vagy egy hónaposan. És az is hihetetlennek tűnik, hogy ez a hatalmas változás négy és fél hónap alatt ment végbe, és mi jön még...!!! Kép

Zulu,
köszönjük a dicséretet! Hát igen, ilyenek ezek az Annák! Kép

Nadine,
neked is köszi a bókot, átadom a nagylánynak! Kép
Nekünk nem kellett a babát hathetes kontrollra vinni, csak nekem kellett meglátogatni a nőgyógyit!
Múltkor is írtad, hogy férjed számítógépes partira megy haverokhoz, hogy bírod? Mert az én férjem is imádja ezeket a hálózaton játszható játékokat, de én bizony a fejére borítanék valamit, ha az éjszakát nem töltené itthon! KépKépKép (Szerencsére nem tesz ilyet... Kép)

Csucsuka,
szegény Danó, hát nem hatott a tegnapi jobbulás-kívánásom... Azért még egyszer, remélem, hamarosan jobban lesz!!! +++++++++++++++++++++

Urszila,
micsoda háváj-élet!!! KépKépKép Ja, nem is írtam múltkor, hogy gratula a süti-sikeredhez! Kép

Andy,
jó hogy itt vagy megint, ne tűnj el! Kép Ügyes fiú Márk! Kép

Zsuzsóc,
Liza nagyon kis aranyos!!! Kép Járóka: személyes tapasztalatom még nincs, de sógornőm szerint, akinek másfél éves lesz nemsokára a kisfia, a fa-járóka a jobb, mert a gyerek bele tud kapaszkodni a rácsokba, és fel tudja húzni magát állásba. A hálós járókákon is van olyan fül-szerűség, amit meg tud fogni, de talán a rácsot könnyebb, meg abból több is van Kép.

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Na, gyerkocok megerkeztek (meg csak 3-an, de mar csak 1-2 jon szerintem), es egesz moderaltan viselkednek! Eddig...
Malnatortat a hutoben meg epp idoben kaptam le, kezd szetesni, vacak instant zselatin nem jott be...Kép Nem baj, majd kanallal esszuk!
Tudnam minek csinaltam 3 tortat a kb. 2* ennyi gyereknek? Asszem azert, mert nem tudtam eldonteni milyet is sussek...hulye Zsuzsi. Azert nem fog rajtunk rohadni...

Beu,
Miki is tobbet buktazik mostansag, valoszinuleg a tornagyakorlatoktol, meg a hason hintazastol.

Nadine,
Persze. Nagyon szeretik egymast a fiaim. Szeretik pl. Miki hatat, ha elegge homorit autopalyanak hasznalni, es rajta guritjak le a matchboxokat. Szegenykem meg tiltakozni sem tud!

Csucsuka,
Jobbulast Danonak! Mindig jokor jon rajuk a betegseg! De fo, hogy meggyogyuljon, remelem holnapra mar nyoma sem lesz!

Zulu,
Olomkoteny Kép

Jaroka: Otthon van egy osregi halos (annak idejen apam vette a lengyel-piacon, immaron 11 eves), az is jo. Ha hatraesik, nem uti be a fejet. Mondjuk ez "nagy-halos" siman bele tud kapaszkodni. Gyurinak mar fa racsos volt, olyan, aminek nincs alja, csak egy matracot lehet belekotni. Az is szuper volt, viszont mindig teletomtem kisparnakkal, amig meg bizonytalanul allt, hogyha hanyattesik, ne usse be (nagyon) a fejet!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


ZsuzsiKép
Naggggyon tutik a torták! La a kalappal!Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Szinte mindenkinek írtam és az egész elszállt. A francba, nem tudom újra írni.KépKép
Köszi az eddigi tanácsokat, most 70% a fa járóka esélye.

ZsuzsiKép
A torták fantasztikusak! Kár, hogy virtuálisan nem lehet megkóstolni. Most rögtön meg is eszem egy táblacsokit hiánypótlásként. Ez bizony a Te lelkeden szárad!!!!
Csúcs a tesópuszi!:o

Franyo,
Ankababa kutyázós képe tündéri. Kép
Köszi a dícséretet, ismét hízott a májam. Járóka ügyben még mindig nem tudtam dönteni.

Myssnia,
Köszi a tanácsot, még nem sikerült döntenem. Az udvaron én utazóágyban altatom, mivel annak van bébi emelője és szúnyoghálója is, így a bogarak ellen védve van. Csak túl kicsinek találom a méretét, ha elkezd mászni Liza. Ezért gondoltam a járókára.
Szilárd nagyon édi, ahogy TV-t néz.:o Liza is rákapott, úgy tekereg, hogy TV közelben már nem lehet szoptatni.

Szaladok, mert kismanóm felébredt!

Puszi mindenkinek
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Most látom a vigyorgó fejek nem akarnak sikerülni. KépKépMiért?

Zsuzsóc:0
zsuzsóc
 
 


Itt van nemapós nemanyós. Nem jött értünk nemférjapa, én nem is értem rá, mert dolgozom, így mondtam nekik jöjjenek el. Most tracsiznak a szüleimmel. Huhúúú!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


ZsuzsiKép
Szuperek a nyaralós fotóitok!
Nem messze Bécstől a magyar határ mellett nyílt egy szuper babaparadicsom. Sonnentherme Lutzmannsburg. Van magyar nyelvű weboldaluk is. Itt tényleg minden a babákért van.
Múlt héten itt voltunk, néhány fotó kedvcsinálónak:
Kép

Kép

Kép

Remélem a buli jól sikerült és hamarosan ki tudod pihenni magad.

Puszi
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Urszila
a hepaj oké, de kávé??!! Akkor én is ihatok? Kép Eddig nem mertem, merthogy szopi, koffein , meg minden... Persze nem mértéktelenül de napi 1 jegeskávét azért ledöntenék a torkomon... Akkor szabad? Nem nyűgös tőle a babád?

Zsuzsóc
Felállás miatt fa, elesés miatt hálós... Én sem tudom, milyet veszünk majd. De állítólag ilyenkor még olyan "rugalmas" a koponyájuk, hogy az esések nagyrészt nem ártanak, talán tényleg jobb a fa...

Zsuzsi
Sütííííííí! 3 gyerek mellett, ismét térdre borulok virtuálisanKép

pusza
Elli+Kevin 4h+2n
ellimami
 
 


Zsuzsóc!

A kedv nagyon megjött a képek láttán. Meg tudnád adni a weboldal címét?

Köszi szépen!

Réka

Réka
muki
 
 


Mindenkinek!

Még mindig nem tudok képeket feltenni, mert le kellen kicsinyíteni 700 * 900 pixelesre őket, de nem megy.

Segítsetek, ha tudtok!

Köszi,

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, itt van a sógornőm vidékről terhes és beutalták genetikai UH-ra. A beutalón csak annyi szerepel,hogy I. Női Klinika Bp. Baross u. 35. Több kerületben is van Baross utca, meg tudnátok mondani, hogy ez pontosan hol van?

Előre is köszönöm Kép

Beus
beus74
 
 


Beus
A Kálvin térnél.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Réka,
ebben az üziben ír Myssnia a progiról, amivel kicsinyíthetsz:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=275&post=155268#POST155268
Ha írsz neki, biztos szívesen elmagyarázza a teendőket! Kép

Beus74,
ez a VIII. kerületi Baross utca!
www.bpterkep.hu
vagy
www.map.index.hu
Ezeken keress rá, és biztos megtaláljátok!

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Réka,
ez is egy nagyon jó program, rengeteg mindent meg tudsz vele csinálni:
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=130&pq-locale=en_US&REFERRE R_NAME=GM2000152000000736737140552
Ezt kopizd be a címhez és töltsd le az Easy Share szoftvert.

A fürdő címe: www.sonnentherme.at
Átállíthatod magyarra

Puszi
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Köszönöm mindenkinek! Kép

Hosszú alvást mindenkinek.

Beus
beus74
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Most csak gyorsan bejelentkezem, hogy vagyok ismét!
Haza jöttünk a Balcsiról már péntek este, de azóta annyi a dolog, hogy csak most bírok a gép elé ülni. Apa szerdáig üzleti úton van NÉmetországban Kép, viszont így több időm jut Rátok Kép

Elég reménytelen visszaolvasni, de azért próbálkozom!!

Remélem mindenki jól van

Andi
psandi
 
 


ÚÚÚgy hiányoznak a gyerekek! Olyan csend van! De azért jó is ez a kis szabadság!Kép (lám-lám, minden relatív, ha nekem az I. gyereknél azt mondja valaki, hogy szabadságnak érzem, ha csak 1 baba + 2 kutya van itthonKép) A zsalugátereket viszont becsuktam.

FranyóKép
De ügyi ez a kutyázás 4 és fél hónaposan!

ZsuzsócKép
Én fajáróka párti vagyok, elképzelem magam egy sűrű háló mögött, mikor ki szeretnék látni....
Jó az ötlet, a nagyok most nyaralnak az apjukkal I. felvonás, lesz még egy II. is, minket is elvihetnének Julkával legalább egy hosszú hétvégéreKép

ZsuzsiKép
Szenzációs vagy! És a torták is!Kép És pont most nincs egy falat édesség sem a házban!

EllimamiKép
Én napi két kávét iszom, mármint kis kávét 2 deci tejjel. Muszáj, mert olyan alacsony a vérnyomásom, hogy leszédülök. Julkára semmi hatása. Próbáld ki, hacsak nem érzékeny rá spéci Kevin, akkor ennyit nyugodtan ihatsz.

BeusKép
Az I. sz. klinikára 3 napi hideg élelemmel kell menniKép Tudom, ott szültem 3X is!

BeuKép
Hogy ment a csomagolás?

MyssniaKép
ÉS????

NorkaKép
Nem fejeztétek be még a lakást? Vagy nincs neted?

Urszila
urszila
 
 


Bulinak vege, jo volt, kicsit mar megint tulzasba vittem a keszulodest a fene egy meg, eleg lett volna egy zacsko csipsz! Megint ehetunk tortat egy hetig reggelire, ebedre, vacsira, de szendvics is maradt dogivel.
Viszont el tudtam szokni az ominozus rendezvenyre. Igaz, ket gyerekkel, es csak fel oracskara, de jo volt. Epp programszunet volt, semmit nem lattunk, de akkor is, kicsit feltoltodtem! Amellett, hogy fizikailag hulla faradt vagyok persze.
Mikinek is jobb kedve kerekedett a sok gyerek lattan (lehet, hogy azert nyuglodik annyit, mert unatkozik)?! Furi egy gyerek, a legnagyobb zsivajban (valami kemeny rock -Aurora?!?!?- meg folyamatos lufidurrogtatas nemi ordibalassal fuszerezve) kepes volt nagyot durmolni a masik szobaban. Maskor meg arra is felebred, ha labujjhegyen elosonok a bezart ajto elott!

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi
Autópálya????? Szegény Miki, mit kell kiállnia.(feküdinie+homorítania) De legalább stramm kisrác lesz. A tortáid gyönyörűek, nekem még csakegyszerű kavarós tésztákat sikerült sütnöm, több kevesebb sikerrel (az íze az jó volt, de ahogy kinézett, de szerencsére elfogyott Kép )

Franyo
Hát igen, ez volt Zsanka születése óta a második ilyen parti, de előtte én is mentem ám!!! Bizony, ebbe a gyerekbe nemcsak genetikailag lett belekódolva a számítógép imádata, hanem még rá is segítettem egy kicsit. Mondjuk 8 hónapos terhesen már nem bírtam végigülni az éjszakát, de azért jól éreztük magunkat És 2 hét múlva mi is megyünk apájával, igaz én nem fogok jáccani, csak ha ő odaenged a gépéhez. Akkor kerti partival lesz egybekötve és legalább társaságban leszek (nem mintha nem pörögnék mint a duracell nyuszi) Kép. Most csak azt sajnálom, hogy a parti miatt nem tudtunk elmenni a CORA-ba, mert mire apája felébredt itt oyan vihar és felhőszakadás volt, mintha dézsából öntenék. Mire elállt meg már majden zárórájuk volt, így elmentük a közelbe dinnyét venni, és belefojtottam a bánatomat Kép

Elli
Én is iszok egy kávét reggel, mert nem vagyok magamnál olyankor. Érdekes, hogy hajnalban, mikor ZSani eszik olyan fittnek érzem magam,hogy utána mi történik velem azt nem tom. De a kávét én se feketén iszom, hanem jó sok tejjel, vagy tejszínnel.

Zsuzsóc
Nagyon szupi a hely. A gyerkőcök is aranyosak. Olyan kár, hogy Kelet-Magyarországon szinte semmi sincs. Szerintem is fa járókát vegyél, legalábbi én azt vennék. Bár mi biztos nem veszünk, inkább lekerítjük a szoba egyik sarkát neki.

Képzeljétek ma reggel elég bambán bámultam a kiságyat. Pontosabban kerestem a lyányomat, ahogy felnéztem az ágyunkról nem láttam. (pont rálátok a fejére, de nem volt ott) Egy kicsit elmászott és fordult is 90 fokot, de hogy hogy csinálta azt nem tudom. Mert a hátán aludt. Mi lesz itt ha elkezd forogni is?

Na megyek aluszkáni. Remélem holnap nem állít be a védőnő, most nem hiányozna.

Nadine + Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam búcsúzni. A fél lakást felpakoltam, mindig ezt csinálom. Aztán megfogadom, hogy többet soha ennyit, aztán legközelebb dettó. Kép Holnap indulunk, egy hét Balaton. Legyetek jók, el ne felejtsetek!

Köszi mindenkinek a bukós, sírva kelős infókat, ezek szerint semmi tragikus, csak ami mindenkivel megesik. Kép

Zsuzsi! Azt hittem, tegnap van a buli, drukkoltam egész nap. Aztán láttam ma, hogy ma. Ma is drukkoltam. Még szerencse, hogy drukk olyan mint a tej: minél több fogyasztódik, annál több lesz. Kép

Búcsúzóul az új sapis képek.

Kép

Kép

Beu és Lőrinc (aki jövő héten már négy hónapos lesz!!!)
beu
 
 


Sziasztok

MÉg 3 archív hátra van, de már nem bírom, elalszom.

Üdv az újaknak, gratula a babáitokhoz,jöjjetek gyakran!

LÁnyok, tegnap előtt lehet hogy megjött. De csak nagyon kevés, és tegnap is volt szintén kevés ma semmi. Ez már mensi vagy most mi van???

Andy
örülök, hogy megint vagy, már féltem, hogy nem jössz többet!

Kaska
nem tudom, rendbe jött-e már Viola bőre, én fürdetőkrémmel kentem Dani bőrét és szépen okés lett pár nap alatt Kép

Zsuzsi
azok a torták.... le a kalappal!

Leszter
Balcsin beültünk egy étterembe Dani-babával, egész jól viselte, csak a végén sírt kicsit, szeritnem kiprübálhatjátök Petrával

Urszila
bocsi a zaklatásért, de tudnál nekem is küldeni a csodatevő tejszaporító mailből? Profilomban emil cím, köszönöm

segítsééég, óriás lepke körülöttem, féééleeek!
apa nincs itthon, ...
leütöttem, de még remegek Kép

Aug. 3-án kereszteljük Danit. Mit adjak rá? Ugye nem kell fidres-fodros lányos ruhát, elég valami csini rugi?

nem bírom tovább elalszom

holnap jövök, bár tervbe vettem a konyhaszekrény belső kitakarítását, üvegpolcok elmosásával együtt pfúúúúj, de muszáj lesz

Andi
psandi
 
 


végeztem a munkával, mára. már nincs erő válaszolni. Kép

pusza, jó éjt!
myssnia

ui:
BeuKép
Lőrinc cukorfalat!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Látom sok új friss anyuka van, de talán még emlékeztek rám(Zsuzsi,Myssnia,Urszila,Beu,Franyó)Kép.

Mostanában eléggé besűrűsödött az élet, sehogy sem tudtam jönni, még olvasni sem. Úgy, de úúúúúúúúgy hiányoztatok!!!Kép

Beu,
Lőrinc írtó édes, gratula!Kép a nemsokára négyhónapossághoz is.
Szuper a sapek is, meg is marad a gyerek fején? ugyanis Bence minden ilyen sapit a szemébe húz, aztán van ordiba ezerrel, hogy nem lát.Kép
Tényleg, ekcéma ügyben mi újság van nálatok? mert sajna Bencus is ekcémás. kérdeznék egy-két dolgot ez ügyben magánban, ha lehet. Lehet???

Zsuzsi,
hát ezek a torták, le a kalappal!!!Kép Jól sikerült a buli? Lakás egyben?
Örülök, hogy sikerült elszöknöd a rendezvényre, nagyon drukkoltam, hogy így legyen.

Myssnia,
látszik az írásaidon, hogy nagyon fáradt vagy. Szegénykém, nem irigyellek, drukkolok, hogy sikerüljön többet pihizned.
Szicska jól van, bizti szép barna a sok levegőzéstől(kert örömei).Kép


Franyó,
milyen gyümilevet adsz a lánynak? te facsarod vagy gyári(Hipp,Milupa,Kecskeméti)???

Bence már kapott pici reszelt almát(2-3kanállal) és 2*banánt, de egyik sem nyerte el igazán a tetszését. A héten a ő.barackkal és a s.répával próbálkozom majd, remélem több sikerrel. Egyenlőre csak szopik és úgy látszik ez neki tökéletesen megfelel. Na ja, csak ugye már megmondták(drnő,védőnő), hogy 6 hónaposan elapad a tejemKép, így ketyeg az idő, már csak egy hetünk van.KépKépKép

Képek az almaevésről:
KépKépKép


Most ennyire futotta, visszaolvasnom reménytelen, azért remélem, majd sikerül haladnom a "csoporttal". Pusza Mindenkinek
Timici
timici
 
 


bocsi, egymás mellé kerültek a képek, ezért szétzuhant a szöveg isKép
látszik, hogy még nem írtam mióta új a rendszer

Timici
a béna
timici
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer köszi mindenkinek a tegnapi gyors segítséget. Szegény sógornőmet halálra ijesztette a salgótarjáni nőgyógyásza, hogy kevés a magzatvize és ez valószínűleg arra utal, hogy nem lesz egészséges a babája, de eléggé durván fogalmazta ezt meg. Minek engedik az ilyet praktizálni? Az AFP meg hasonlók rendben voltak, a magzati anatómia is az UH alapján. Úgyhogy a dokija beutalta genetikai UH-ra.

Beu,
Lőrinc valami tünemény a sapisképen. Kép

Zsuzsi,
én is imádok sütni, de ilyen gyönyörűségekbe nem mernék belefogni, valamit biztosan elbaltáznék. Nagyon ügyi vagy.

Hozzám a védőnő még csak egyszer jött, amikor hazajöttünk a kórházból. A gyermekorvosunk (nem a körzetihez hordjuk), teljesen el van képedve ezen. Mondjuk én is csodálkozom, mert az első két gyerkőcnél gyakrabban láttuk a védőnőt, meg fel is hívott, hogy minden rendben van-e (igaz akkor máshol laktunk).

A XV.ker-ben lakom, nem tudjátok, hogy van-e a közelben bébiúszás? Jó lenne hordani rá, de mindenképpen jó lenne közeli, mert csak tömegközlekedve tudom megoldani. Meg nekem a délelőtt, esetleg koradélután volna a legjobb. Reménytelen?


Beus
beus74
 
 


Sziasztok!
Szilárd egész éjszaka rajtam... Nem elég, hogy fél kettőkor kerültem ágyba, onnantól kezdve nem aludt rendesen. De 6-kor átvittem anyukámék szobájába és én fél 10-ig szuperaludtam. Kép

Timici

Csak ámulok, bámulok. Annyira szép gyerek Bence! Sok sikert az új ízekehez, ha már így apad a tejed. Kép Kép

ZsuzsiKép
Szuperfotók a buliról?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Help!

Valaki egyszer feltett ide egy táblázatot a HIPPes kajákról. Tud valaki segíteni?

m
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Beus!

Pólus hotel,a pólus centernél. ha érdekel kinézem a kismama újságból a címet, telefont.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Myssnia,
mail ment! Kép

F.
franyo
 
 


Zsuzsóc,
szuperek a baba-paradicsomi képek! Kép Hú de mennék én is! Kép

Réka,
küldtem mailt!

PsAndi,
irigy-irigy a Balatonért!!! Keresztelőre szerintem elég egy fehér rugi, vagy még az se muszáj, hogy fehér legyen, legalábbis én nem fogok nagy faksznit csinálni, Annának 10-én lesz! Kép Mensi: szerintem biztosat csak akkor tudhatsz, ha a jövő hónapban is lesz! Nekem is megjött, Anna három hónapos korában, és nekem is csak 2-3 napig tartott, de azért gondolom, hogy az volt, mert 27 nap múlva megint jelentkezett (és akkor is csak 2-3 napig).

Urszila,
gondoltam, hogy hiányozni fognak Kép! Nekem, amikor egy-két órára megyek el csak otthonról baba nélkül, már akkor hiányzik Anna, normális ez? Kép
Köszönjük a dicséretet, rém mozgékony a kiscsaj, tényleg, már alig bírom bepelenkázni, mindig elforog, négykézlábra áll, háromszor fordítom vissza egy öltöztetés alatt Kép.

Zsuzsi,
úúúúgy besegítenék nektek a torta-eltüntetésben!!! Kép Tegnap elcsábítottam a férjem a cukrászdába (ez a te lelkeden szárad! Kép), és benyomtam egy joghurt-torta szeletet, meg egy csokis-piramis szeletet! Kép

Nadine,
dinnyébe fojtott bánat Kép! Jaaaa, akkor könnyebb megérteni férjuradat, ha te is benne vagy! KépKépKép

Beu,
tudom, hogy te már nem vagy itthon, de azért leírom, hogy csúúúcs az új sapóban Lőrinc! Kép

Timici,
hát hogyne emlékeznénk, már hiányoltalak is! Jók az evős képek Bencéről, tényleg milyen szép kisfiú!!! Én Annának eddig csak őszibaracklevet adtam, nem bébiitalt, hanem én nyomkodom ki neki a barack levét, pár kanálkányit. Egyszer próbáltuk a meggyet, az nagyon nem ízlett neki:

Kép

(Ja, ez az a partedli, ami a Rossmann-os Hipp csomagban volt!)

És akkor ezennel indul a következő sorozat, etetős fotók! KépKépKép

Viszont a barack nagyon tetszik neki, amikor már csak pici van a pohár alján, mindig odatartom neki a poharat, hogy meg tudja fogni a kezével, és együtt a szájához emeljük, és pohárból iszogatja ki azt a pár cseppet, remélem, így előbb-utóbb megtanul pohárból inni, ha már se a cumisüvegből, se az Avent itatóból nem megy! Kép

Pusz
Franyó Kép
franyo
 
 


Sziasztok!
Végre itthon. Nagyon jó volt a kertesházra vigyázni, de azért itthon mégis más. Roni nem tudott olyan jól aludni. Most alszik a drága, addig visszaolvasok. Nem vagyok túl kipihent, nekem is inkább aludnom kellene. De hát a függőség...KépKép

Zsuzsi,
Szegény GyuriKép. Legalább addig nem izgul, ha azt hiszi túl van rajta.
Miki édes lehet, ahogy "arcon tolja magát".Kép
Jó, hogy Gyurival minden rendben. Bele kell törődjél, hogy nem egy haspók.
TesópusziKép
Megint kitettél magadért! Tortahegyek (milyenek?). És az az aprósüti micsoda? Jól néz ki, jöhet a receptjeKép

Tina,
Köszi a felvilágosítást Libero-nap ügyben. Ha nem küldenek jegyet akkor is be lehet menni (persze jegyvétellel), ugye? Idén még nem érdekelte volna Ronit, talán majd jövőre.

Évi,
Nagyon édes Petra.Kép
Pékművész bratyóKép

Urszila,
Jók a képek, édes Julka.Kép

Pocok,
Szegény Ajsa,Kép mielőbbi gyógyulást!

Ellimami,
Bevált a dupla sötétítő? Látom, igen.
Nagyon aranyos Kevin.Kép

Gombóc,
Gratulálok a duplázáshoz.Kép
Jó nyarlást!
Hozzátáplálás (nyuszival)Kép

Györgyi,
Nyaralás? Jó pihit!

Gömb,
Azért annyira sok virágunk nincsKép, Roni rendezte úgy, hogy az anyja netezhessen. Rendes kiscsaj.Kép

Beu,
Látom ti is nyaraltok, jó pihit!
Új sapis képekKép

Heni,
Nagyon ügyes Dorina.

Kakukkfű,
Nem a nyaralás zavarta meg Emmát? Roni is hasonlókat művelt a múlt héten. Volt olyan éjszaka, hogy 2 óránként felkelt.
Nagyon ügyes négykézlábazód van.Kép

Beus, Chrissy, Anita, Réka,
Gratulálok nektek és üdv közöttünk.Kép

Leszter,
Látod, semmi gond Petra súlyával (helyettes doktorbacsi szerint is szepen fejlett, nagy anyatejes baba).

Kaska,
Nálam is előfordultak hasonló húzódások, mert mindig elfelejtettem, hogy nem tudok csak úgy hipp-hopp kiszállni az ágyból. Nekem a dokim azt mondta ne emeljek, csak a babát engedélyezteKép. Azért ha nem múlik, vagy lázad van feltétlenül fordulj orvoshoz!
Folyás hol gyengébben, hol erősebben volt, aztán szép lassan elmúlt. 6 héttel a szülés után még volt egy pici.
Fürdetés baba- és időjárásfüggő. 37-38 fok, ha meleg van kicsit kevesebb.
Majd megerősödsz, sőt ahogy a baba nő...
Gratula a 4 kg átlépéséhezKép

Csucsuka,
Pöti sztoriKép
Nyaralás elmaradKép.
Danó beteg KépKép. mielőbbi gyógyulást!

Zulu,
Nyaralós képekKép

Virág,
De ügyes LeviKép

Myssnia,
TévénézésKép

Franyó,
KépekKép
Nem tudtam mindet megnézni (forbidden)Kép

Réka,
Én még korainak tartanám a hozzátáplálást. Már a többiek leírták neked a tejszaporító praktikákat.

Nadine,
6 hetesen hasi és koponya Uh-t csináltak Roninak.

Zsuzsóc,
Édes a kedvencedKép, meg a nyaralós képek is.

PsAndi,
Milyen volt a nyaralás?

Timici,
Én is emlékszem!
Almaevős képekKép

Kangi,
Még nem jelentkeztél, pedig mára igérted.

Maci_2 + ébredező Roni
maci_2
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudom, mennyi időt kapok netezésre Zsombitól Kép

Zulu
Szupi képek, nekem is a maszatos tetszik a legjobban és a takarón fekvősökKép

Noémi
Majd bezengem Apának, hátha veszünk egyet Kép Ha igen, beszámolokKép

Gombóc
Nagyon jók a hozzátápis képekKép

Zsuzsi
NyúlKép borzasztó lehetett
Ilyen hűtőt én is szeretnék KépKépKép

Beu
Jamie egy héten háromszor van, kedden este 20.50 körül, csütörtökön 14.15 körül (ezt szoktam felvenni) és vasárnap délelőtt is megy ugyanaz a rész.
Új sapi? Már látom, nagyon klasszKép
A napirend fogalmát, ha jól emlékszem, Zsuzsi definiálta

Kaska
Gratula a 4 kiló átlépéséhezKép

Réka
Üdv itt, gratula DanihozKép

Urszila
Jó kis pihi kettesben Kép

Zsuzsóc
Fekvőtámaszos Liza édesKép

Mennem kell, de még azt leírom, ma megvolt az első nyilvános szpoi (a játszótéren). Még jó, hogy nem mentünk haza, mert kb. 2 percig tartott Kép

Babák édesek, megyek, mert anya- vagy cichiány esete áll fenn Kép

Toffi + néha kiabáló Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Régebben emlékszem volt egy Lego békás képsorozat is .Csatlakoznék ehhez a táborhoz is. Kép

Nem tudom mi van az időjárással.Néha olyan,mintha éppen le akarna szakadni az ég alja,néha meg 7 ágra tűz a nap.Akkor most kivigyem vagy ne vigyem ki a gyereket??!?!?!?! Kép

puszi mindenkinek
Évi + Petra_(holnap 3 hetes)

Kép
Évi24
 
 


Hali Csajok!

Köszi mindenkinek, Danó mára majdnem 100%os, rosszaságban persze 150%Kép. Apjával mi meg teljesen kidöglöttünk...
Este még próbálok jönni, most sült ki a túrósbatyú, meg a húsoskifli, tessék, étvágygerjesztőnek:
Kép
Kép

Timici, hát tényleg jó rég voltál errefelé... kajás képek szupikKép

Na mennem kell, ébredés van nomeg anyahiányKép
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


remélem nem megy el kétszer
csucsuka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?