Ma voltunk Europarkban, át akartam íratni a Vodafonos kártyás telefonomat havidíjasra. Fel sem tűnt, hogy az üzlet, ahova bementem, ciklámen.
Egy nagyon kedves csajci mondta, aki jött segíteni az automatával, hogy két ajtóval odébb.
Tegnap 10kor tettem le Natit, Szabi 6kor keltett, éjjel szopi. Anyós dokihoz ment, úgyhogy segítség se volt. Húúú, de nem szeretnék egyedülálló anyuka lenni.
Hogy lehet azt bírni??
Róki, Móni, Bella, Bendegúz, vagy akinek van tippje..
Elalvásnál 2 óra különbség, felkelésnél 1-2. Hogy lehet így a két gyereket egy szobában altatni???? Szabit nem tudom később letenni, Nati meg jobb, ha nem kel korábban. Reggel 7 előtt két gyerek egy kicsit erős a lelkivilágomnak. Nálatok ez hogy működik?
Pann,
Ha idegi károsodás nélkül megúszod, akkor a hangot adó játékok nagyon jók
Lehet, hogy nekiállok orrszívót sterilizálni. Legalábbis a részét, amit az orrába dugdosok.
Pedig olyan jól hangzott a víruspusztulásos elmélet.
Május,
Van ismerős, akinek az anyja bevallotta, hogy az anyai szigor távolította el az összes játékból az elemet és nem elromlottak, ahogy ő azt huszon évig tudta.
Szerintem is nagyon hasznosan az overallok.
Csongria,
Szabi overallja is lila.
Igaz, nemigen babakocsizik.
Lehet, hogy tényleg nagyobb baj, hogy ha nem
úgy csinálja a dolgokat, ahogy kell, mint az, hogy ha
nem csinálja még? A visszamaradt reflex azt hiszem engem is jobban megijesztene, mint a mozgás késése, meg az is, hogy így egyetértenek. Szegény Beni.
Meg persze ti is.
Akkor marad a Pető?
A gyógycipi használt? Hordja még?
Mikulás:
Az én munkahelyemen van, csak lemondtam.
Túl macerásnak éreztem.
Róki,
Drukk Davidnek. Remélem, a magyar eünek csak a jó oldalát fogja megtapasztalni.
Tiltás:
Még nincs.
Ágiboldi,
Borostyánhitedben osztozom.
Nanica,
Anyukám velem hasraesett a terhesség végén. Ő ezzel sok mindent magyaráz.
Igazából nehezen tudom elképzelni, hogy sérülhetett meg annyira a baba egy egyszerű eséstől, hogy meghalt, annak ellenére, hogy az anyja olyan állapotban maradt, hogy képes volt megszülni. Ilyen létezik egyáltalán?
Csongria??
Bendegúz,
(Én elég tv ellenes vagyok, ezt azért vedd figyelembe.)
A Minimax egyáltalán nem jó egy ilyen idős gyereknek. Elég sok meséje "felnőtteknek" szól. Néztem többször, unokaöcsi miatt. Ha már egyszer hozzászoktak a felpörgetett vágástechnikához, a normális, életkorilag nekik való filmeket már nem nézik. Kb 8 éves korig a valóság-képzelet-tv nem válik el. Az esetleg megjelenő verekedés nem csak a tv hatása lehet, de tényleg remekül lemásolják, és nem csak a mozgásokat, hanem az egyéb rejtett üzeneteket is. A gyors ütemváltás mintegy felpörgeti az agyukat, de nem tudják követni az értelmükkel. Figyelemzavart okozhat, mivel valós életben nem igazán lehet produkálni azt a sebességet, amit ha nem is tudnak felfogni, de nagyon tetszik nekik.
A MüPa-ban vasárnaponként van előadás, a játszóház mellett, ott "gyakorolhat".
Ingyenes. Natinak kb 15 perc az adagja, azután a múlt héten is lelécelt vasalni. (Nem engem utánzott.
)
Bozotka,
A nappali altatáshoz remek tipp, hogy fáraszd le teljesen. A legfárasztóbb a zajos gyerektársaság. Én csak a Józsefvárosi Manótornát tudom ajánlani, ami 1 éves kortól van (persze eljöhettek most is), de a 11. kerületben van egy csomó. Egy progi és a fél nap hasznosan telt.