Új privát üzeneted érkezett!

Sno
Ez a párna nem egyfajta üléshez van. Kiddopotamus Cradler van ráírva. Azért jó, mert a biztonsági övre rögzíthető és a két párna közti táv is állítható. Így tényleg jó az újszülötteknek és a nagyobbaknak is.

Timi
De jó nektek!!!!

Na már tényleg megyünk! :oops: :lol:
lora7

Benti ruházat: hosszú ujjú body+rövid ujjú póló vagy rövid ujjú body+hosszú ujjú póló, harisnya, zokni, nadrág. Régi típusó, földszinten, marha hideg a padló, és Boldi se a szőnyegen vagy a habtapin telepszik le terpeszülésben :? eddig nem lett semmi baja, remélem a fenekét melegen tartja a pelenka, body, harisnya, nadrág rétegezés...

Na, már be is jelentkeztünk a mikuláspartira, meggyőztetek! :wink:

Tiltás, én a papucsokon edzek, és a légzésfigyelő kontrollpaneljé, ami most földközelben van kívülről, h belülről ne szerelje le, így viszont szőnyegen játszás közben ez lett a legvonzóbb célpont (még a sz@roskukát is megelőzi!). Erőteljes rákiabálás "Boldizsár, NEM (szabad)!" ő kedvesen visszamosolyog, és folytatja, akkor elviszem onnan. De ma láttam fejlődést, ma megtorpant és eloldalgott..

Mi már voltunk sétálni, ha időben ébred még megyünk..

Nagy karácsony előtti partira én már jelentkeztem is Pann-nál, utasítás szerint :D

Kép
Kép
agiboldi

Lorca:

Eddig én mindig az orrtövénél nyomkodtam orrszívás közben, de most lejjebb mentem, az arccsont vonalát követve, és egy csomó takony felszabadult még így.

Mikulás:

Mindenkinek szervezi a munkahelye??? Csak az enyém nem??? Nem tudjátok hol van másfajta mikulásünnepség? Jó lenne elvinni a lányokat.

Sno:

Vivi érti a nemet, és általában szót is fogad, ha nem az elsőre, akkor a hetedikre, illetve addigra fogom és odébbteszem. (Ha valami veszélyeset akar, akkor azonnal.) Mostanában kezdi azt, hogy ha nem tetszik neki a tilalom, akkor csapkod a két karjával és tiltakozik. De szigor van. :) A nem az nem.

Pankaa:

Az én két lányom is bolondul az apjuk DVD kollekciója után, de nálunk az a megoldás, hogy van egy polc, amin a gyerek DVD-k vannak, azokat pakolhatják. Zsuzsa ugyan már ki tudja bontani őket (sajnos ezt kb 1 éves korára már profin megtanulta), de azt nem engedjük. Most már elég okos ahhoz hogy csak akkor nyitja ki a DVD tokot, ha meg is akarja nézni. Szilvivel még hátravan a "dobozt szabad, a disc-et nem" menet.

Lora:

Én is szeretem hagyni hogy a saját bőrén tanuljon a gyerek, azt sokkal jobban megjegyzi mint a tiltást, az csak kiváncsiságot szül. :) A sütővel is lehet sztem, csak első pár alkalommal ott kell lenni és kontrollálni, hogy csak a kellemetlenül meleg részt fogja meg, és ne a forrót. Zsuzsa már nem próbál a sütő közelébe menni, hamar megtanulta, mi az a forró. A konnektorral viszont tényleg csak a teljes tiltás működik. Meg a vakdugó.

Tali:

Továbbra is hivatalosak vagytok egy talira, de most épp mindkét lány beteg. Vivi "csak" taknyol és köhög, és már kezd is kilábalni belőle. Zsuzsa viszont erre az alapnáthára még összeszedett egy fosós-hányós vírust ami pénteken kezdődött szép komótosan, és tegnap csúcsosodott (remélem legalábbis hogy most már a gyógyulás útjára léptünk).

Rólunk:

Vivi is állandóan állni akar. Én hagyom csúszkálni őt harisnyában, nem feltétlenül adok rá csúszásgátlós zoknit, és szépen megtanult a csúszósban is állni, illetve visszakuporodni a földre. Nálunk relatíve hideg van (20-22 fok, szobától függően), de itthon is max két réteg van rajtuk, általában egy body, harisnya, póló. Én a konyhakőre is kiengedem őket, bár oda leraktam egy réteg habtapit, azért nem maradnak meg rajta. Zsuzsára mamuszt is szoktam adni, de leveszi.

David ma ment be a kórházba, holnap lesz a szemműtétje. Teljesen abba képzelte bele magát, hogy csak becsekkol reggel mint valami hotelba, és majd utána hazajön, illetve megy dolgozni. Hát a magyar eü nem így működik. De azért sikerült kikönyörögnie hogy hazaengedjék, nem tudom mikor kell visszamennie. Kérjük a drukkokat...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki,
nagyon nagy drukk Davidnak!!! Ezzel vége lesz, vagy van még folytatás?

Orsi
Kép Kép
sno

Sno!

Most jött meg David a kórházból és mondja, hogy a másik szemén is találtak problémákat, de a professzor asszony aki operálja azt mondta, addig nem is foglalkozik a másik szemével amíg ezt meg nem csinálják. Úgyhogy most kezdődik újra a biztosítós mizéria, ugyanis a munkahelyén jövő hónaptól újra számlás lesz David mert új management lett időközben... nem tudja valaki mennyibe kerül a TB ha csak úgy be akarja fizetni valaki? Vagy hogy milyen lehetőségek vannak? Gondolom fizethet magának minimálbért és a terheket, de az drága... ötletek?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki
Most ebben az új rendszerben lehet csak tb fizetni, úgy tudom. Az OEP honlapján biztos találsz erről valamit. Asszem külföldieknek is van valami ilyen lehetőség.
Azért drukkolunk neki!!!!
lora7

Sziasztok!

Pann! A neurológus mind kettőt ajánlotta, a dévényes a sajátját, a konduktor a petőt! :wink:

Május! Nekünk nagyon bejött a borostyán már 2 hónapja hordja és azóta egy mukkanás nélkül végig alussza az éjszakát!(lehet hogy nem ettől) de én semmi pénzért nem veszem le róla. De szerintem a lánc kevésbé zavarja mint a karkötő. Az állandóan szem előtt van. :roll:

Timi! A lakásba egy vastag harinaci van rajta. Ha vékony a hari akkor kap még egy zoknit! Irigy-irigy a wellnes hétvége miatt!:))

Ágiboldi! Nekünk is lesz céges mikiparti az én melómba is meg a férjemnél is. Mit fog 2 mikuláshoz szólni! :lol:

Tiltás! :lol: :lol: :lol:

Roki! Drukk Davidnek!!! :)

KépKép
csongria

róki
az egyénileg fizetett tb ötezervalahányszáz ft/hó (6ezer alatt, az tuti), az apehnél kell intézni. "csak" orvosi ellátásra jogosít. drukk davidnek!

megint ajándékkörúton voltunk, ismét egy tescoban. zsákmányok: zenélős fp csiga (ugyan már kivagyok a zenélős játékoktól, de ennek volt még a legnormálisabb a formadobálós része), textilkönyv, némi ruha.
ruháról jut eszembe, voltunk tegnap a keletis turkálóban, és hát tényleg n sz.r a 6 hónaposnál nagyobbakra való választék, ill végig kell nézni a fogassort, de azért találtam n tutikat. sztm overált csak itt érdemes venni. én ódzkodom tőle, egyelőre télikabátot kapott (1140,- Ft!)

timo
irigy-irigy a wellnessért! érezzétek n jól magatokat!! így már értem, h miért fogyókúrázol :lol: :lol:

majus3

Drukkok Davidnek!

Május, én is ódzkodtam az overáltól, most viszont minden alkalommal áldom aki feltalálta, kb 20 perccel rövidíti az öltöztetést, és megkímél a cipőhúzási, és babakocsiban kabát-derékon-felcsúszási ordításos mizériától :D Ma arra jutottam, ha nem találták volna fel az overált, én márciusig nem mennék sétálni csak a muszáj helyekre.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

megjöttünk mi is a sétából, gyönyörű idő volt.

Róki!
Emili már moist kiszedi a cd-ket a tokból.DVD nem ott van, így azon még nem gyakorolt.
Férjednek drukkolok, férjem nagyapját is most műtötték.

Timi!
De jóóó!Én is mennék ilyenre.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Május! A zenélős csiga mennyi volt a tescóba?

Én imádom az overált. Vettünk egyet a cunda-ba. Nagypapi meg hozott kettőt N.o-bol 2500 ft/db áron. Az egyik lila és rózsaszín. :lol: Persze nagypapi szerint tök mindegy mit adok rá!!! 8) A másik tök jó kék. :D

KépKép
csongria

hali!

Megvolt az OEP (annyira jó a "kismama részleg", még sosem vártunk 5 percnél többet!), aztán Kika, majd piac. Gergő a kocsiban, útközben banánt evett (egyedül), h éhen ne haljon. :lol: Hát beletelt egy pár percbe, mire úgy-ahogy helyrehoztam a károkat. Tanulság: igen nagy naivitásra utalt a "talán nem keni annyira szét" feltételezés. :oops: :lol:

Gergőt azóta nem érdeklik a DVD-k, mióta "szabad". :x

Overál: én is n szeretem!!! Sitty-sutty, még fel sem ébredt, már útra kész!

Mikulás-party: nálunk sincs. :( Ádáméknál sincs! :( Nem baj, jobb híjján majd vadászunk az utcán/plázákban egy valódi Mikulást. :lol: Ha majd annyira hiányzik. :roll:

Timi! De jó, hogy mentek!!!! Nálunk a cég csak Ádámnak szervez galyatetői karácsonyi hétvégét. A feleségek üljenek otthon. :( :x

Zenélő játék? Hm. Nekünk még egy sincs. :oops: ja, de. Egy felhúzható holdacska. Meg van egy ugató kutyája, de azt sem tőlünk kapta. :lol: Ép elmém megőrzése érdekében kerülöm az ilyen jellegű játékokat. Remélem azért nem éri vami végzetes hátrány emiatt!:roll: :lol:

Sági! Köszi a betonkeverős infót, jól jött!!!:D
Vendég

Lora! Pénteki uszi: 11:30!
Vendég

Ma voltunk Europarkban, át akartam íratni a Vodafonos kártyás telefonomat havidíjasra. Fel sem tűnt, hogy az üzlet, ahova bementem, ciklámen. :oops: Egy nagyon kedves csajci mondta, aki jött segíteni az automatával, hogy két ajtóval odébb. :lol:
Tegnap 10kor tettem le Natit, Szabi 6kor keltett, éjjel szopi. Anyós dokihoz ment, úgyhogy segítség se volt. Húúú, de nem szeretnék egyedülálló anyuka lenni. :oops: Hogy lehet azt bírni??

Róki, Móni, Bella, Bendegúz, vagy akinek van tippje..
Elalvásnál 2 óra különbség, felkelésnél 1-2. Hogy lehet így a két gyereket egy szobában altatni???? Szabit nem tudom később letenni, Nati meg jobb, ha nem kel korábban. Reggel 7 előtt két gyerek egy kicsit erős a lelkivilágomnak. Nálatok ez hogy működik?

Pann,
Ha idegi károsodás nélkül megúszod, akkor a hangot adó játékok nagyon jók :D
Lehet, hogy nekiállok orrszívót sterilizálni. Legalábbis a részét, amit az orrába dugdosok. 8) Pedig olyan jól hangzott a víruspusztulásos elmélet. :roll:

Május,
Van ismerős, akinek az anyja bevallotta, hogy az anyai szigor távolította el az összes játékból az elemet és nem elromlottak, ahogy ő azt huszon évig tudta.
Szerintem is nagyon hasznosan az overallok.

Csongria,
Szabi overallja is lila. :oops: Igaz, nemigen babakocsizik. :wink:
Lehet, hogy tényleg nagyobb baj, hogy ha nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy kell, mint az, hogy ha nem csinálja még? A visszamaradt reflex azt hiszem engem is jobban megijesztene, mint a mozgás késése, meg az is, hogy így egyetértenek. Szegény Beni. :( Meg persze ti is. :? Akkor marad a Pető?
A gyógycipi használt? Hordja még?

Mikulás:
Az én munkahelyemen van, csak lemondtam. :roll: Túl macerásnak éreztem. :oops:

Róki,
Drukk Davidnek. Remélem, a magyar eünek csak a jó oldalát fogja megtapasztalni. :wink:

Tiltás:
Még nincs.

Ágiboldi,
Borostyánhitedben osztozom.

Nanica,
Anyukám velem hasraesett a terhesség végén. Ő ezzel sok mindent magyaráz. :twisted: :lol: Igazából nehezen tudom elképzelni, hogy sérülhetett meg annyira a baba egy egyszerű eséstől, hogy meghalt, annak ellenére, hogy az anyja olyan állapotban maradt, hogy képes volt megszülni. Ilyen létezik egyáltalán? Csongria??

Bendegúz,
(Én elég tv ellenes vagyok, ezt azért vedd figyelembe.)
A Minimax egyáltalán nem jó egy ilyen idős gyereknek. Elég sok meséje "felnőtteknek" szól. Néztem többször, unokaöcsi miatt. Ha már egyszer hozzászoktak a felpörgetett vágástechnikához, a normális, életkorilag nekik való filmeket már nem nézik. Kb 8 éves korig a valóság-képzelet-tv nem válik el. Az esetleg megjelenő verekedés nem csak a tv hatása lehet, de tényleg remekül lemásolják, és nem csak a mozgásokat, hanem az egyéb rejtett üzeneteket is. A gyors ütemváltás mintegy felpörgeti az agyukat, de nem tudják követni az értelmükkel. Figyelemzavart okozhat, mivel valós életben nem igazán lehet produkálni azt a sebességet, amit ha nem is tudnak felfogni, de nagyon tetszik nekik.
A MüPa-ban vasárnaponként van előadás, a játszóház mellett, ott "gyakorolhat". :D Ingyenes. Natinak kb 15 perc az adagja, azután a múlt héten is lelécelt vasalni. (Nem engem utánzott. :twisted: )

Bozotka,
A nappali altatáshoz remek tipp, hogy fáraszd le teljesen. A legfárasztóbb a zajos gyerektársaság. Én csak a Józsefvárosi Manótornát tudom ajánlani, ami 1 éves kortól van (persze eljöhettek most is), de a 11. kerületben van egy csomó. Egy progi és a fél nap hasznosan telt. :D

Kép KépKép
lorca

Lorca:

Nálunk a lányok relatíve egy időben fekszenek, kelnek. Egyébként meg külön szobában vannak - Zsuzsa a gyerekszobában, Szilvi a mi hálónkban. Mindkettőben van neki kiságy. Én se szeretem ha ébresztik egymást, bár a tapasztalat az, hogy Zsuzsa nem ébredt fel Szilvire még mikor egy szobában aludtak sem. De mostanában egyszerűbb megoldást találtunk: én összebújok Zsuzsával míg el nem alszik, David meg leteszi Szilvit a mi hálónkba aludni mikor már elég álmos illetve az apjának elege van belőle.

David már megtapasztalta egyszer a magyar eü-t, tavaly mikor az első szemműtétje volt. Most egy kicsit rosszabb a helyzet mivel egyrészt összevontak két osztályt, másrészt mert nem zsebből fizetjük a műtétet (hála a jó égnek), ezért nem kapott külön szobát, és meg is sértődött rajta hogy nem hagytam hogy fizetős szobába menjen. Nagyon csúnyán nézett rám :roll:

Zsuzsa még mindig beteg... :roll: Pénteken hányt először, aztán hétvégén megjött neki a hasmenés is, hétfőn már hőemelkedése is volt, tegnap este már láza is... és este újra hányt, pedig úgy reméltem hogy már túl van rajta. Meddig tud egy ilyen fosós-hányós bigyó elhúzódni?!?! Még mindig nem "vészes" olyan szempontból hogy nem hány gyakran, de a hőmérséklete minden nap magasabbra kúszik, és ő is egyre bágyadtabban bírja a dolgot.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :)

Roki!
Jobbulást Zsuzsának! Szegényt úgy sajnálom, egy csomó mindenen kellett már átesnie!
Davidnek is drukkolok ám! :)

Lorca!
Azért nagy mázlid van anyósoddal! :lol: :lol: Hogy élted túl az "egyedülálló" anyás napot? :)

Pann!
Mi sem vettünk zenélős játékot Lillusnak pont olyan megfontolásból, mint amit te írtál. Viszont, anyóstól kapott már kettőt is (mindkettő zongoraszerű és baromi hangos), és ezek Lillus kedvenc játékai! :roll: :roll: Ezért karira is olyan ajándékot veszünk neki, ami "csinál" valamit, nem csak úgy van. Elég jól lefoglalja, főleg, ha én is ott vagyok vele!

Május!
Melyik tescoban lehet ilyen jókat kapni? Mert a Pólusosban nem igazán... vagy csak pont akkor volt készlethiány, mikor mi voltunk! :shock:

A tegnapi délutánunk mozgalmasra sikerült, este 7-kor voltam egy állásinterjún (részmunkaidős lehetőség) és hát fél 9-ig elhúzódott. Persze, jött velem Bali és Lillus is. Olyan lelkiismeret furdalásom lett a végére, mert szegény gyerek tök nyafis volt és még a meló se jött be! :( :(

Mikor legyen az össznépi tali?

Timi
Kép Kép
timocska

Jóreggelt!

Róki-
Zsuzsának gyakran van ilyen hasmenése-hányós betegsége, nem? Szegényke! :(
Smectát szoktál adni neki? Illetve Normaflort, Protexint ismered? Míg pici volt Luca ő sárgarépa-rízsnyákot kapott még gyakran, hogy megállítsuk a hasmenést.

Persze hányást nem nagyon tudsz megállítani.
Mikor Luca nagyon bágyadt volt, de nem akartuk kórházban hagyni folyadákpótlás miatt, akkor felírtak neki Normolyt nevű port, ami pedig olyasmi mint az infuzió, csak porban-ásványianyag pótlás. na, az csodát tett, de az már a kórház előtti stáció, amikor nagyon gyenge.
Davidnak mielőbbi gyógyulást.

Lorca-elalvásnál csak úgy műkszik, ha Bercit altatom el először. Ébredésnél pedig, aki ébred, azt azonnal kimenekítem.
Sajnos, erre nincs megoldás szerintem-max. külön altatás.
Mondjuk éjjel nem ébresztik egymást szerencsére.

Bendi-
nálunk van tévénézés, de inkább Minimax válogatva.
Azok a mesék- Oroszlánkirály, Madagaszkár, amiket írtál tele vannak hatásvadász effektusokkal, még engem is felkavarnak. Luca fél is tőlük, tudod, ha a zene valami veszélyre utal, akkor eltakarja a szemét.
DVD-n Micimackót nézünk csak, szinte.
Minimaxnál pedig rövidebbek a mesék és megbeszéljük-próbáljuk-hogy akkor most melyik mesét nézi még meg, és aztán kikapcsolja.

Persze, nem biztos hogy ezért agresszív, lehet, hogy a tesó miatt
hívja fel magára a figyelmet!?

Sno-
Majd írd meg milyen megoldást találtál cipőügyben. Babakocsinkból (ami egyforma) kilóg nagyon a lába, overálon nálunk sincs lábfej rész. ebben a babakocsiban betakarni a lábát nem nagyon lehet.
Egyelőre vékony csizma van rajta, aminek a sarokrészére ráhúzom az overáll gumiját, így nem tudja lerúgni.
Lábfejes overált keresek sztem, az lesz a legjobb?!

Sebi rázza a fejét és próbál nemet mondani? :shock:

Lora-még nem is mondtam, hogy Brigi próbálkozása egyedül állni-
:shock: Azóta is csinálja?

Télapó- két éves volt Luca, mikor már értette, Ikeában szokott lenni télapó, aki sétálgat és pici ajándékot ad a gyerekeknek. Gondoltam óvatosan kipróbáljuk, mit szól, hát nagyon megijedt tőle, menekültünk hazáig.

Én most azt találtam ki, hogy elmegyünk kettesben Lucával decemberben Diótörő előadásra, csak még nem tudom melyikre. Bábszínház vagy táncos jeges produkció?

Timi-ez aztán szép a cégtől!!! Nálunk bezzeg apát viszik sielni. :evil:

Ria-drukk Beninek a tornához!

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Róki,
Jobbulást az egész családnak!!!

Lorca,
Rémálmaiban nekem is az van, hogy ha lesz másik gyrekőc akkor egymást fogják költögetni. Félelmetes! Minden tiszteletem a tiéd és természetesen minden kétgyermekes anyukáé.

Petinek van zenélős FP autója, ha megrázzuk vagy felborítjuk akkor ugat, zenél és a vissza állítjuk a kerekeire akkor gurul is. Peti nagyon élvezi, csak úgy kavar utána. Ennek egyáltalán nem zavaró a hangja. De tényleg van sok katasztrófális zenélős játék.

Cipőügy: Hát nálunk nagyon bejött a 20-as bőrbaki!!! Kap egy zoknit alá + a harisnya és soha nem hideg a lába, még a sima télinek nevezett kocsicipőben jéghideg volt mire hazaértünk egy sétából. Ha hidegebb lesz akkor jöhet rá a takaró meg a lábzsák sé még vastagabb zokni.
Ja és a lábnélküli overál aljára varrtam széles gumit amit ráhúzok a cipőre és így nem csúszik fel az overál szára.

Tali: Szerintem vagy a miki hetén vagy utána legyen valamelyik nap. Korábban nem biztos, hogy össze lehet szedni a csapatot, később meg már kari! Pann, hányan vagyunk már?

Holnap kari ajándék vásárlás! Jaj, de utálom amikor ez a "kötelező" vásárlás van, főleg határozott elképzelés nélkül.
Vendég

Hali!

Én már legalább azt tudom, h ki mit kap, már csak meg kell venni. :? Bár tegnap megvettem a húgom ajándékát, úh haladok! :)

Gergő ajándéka: tegnap Ádám lebeszélt a Noé bárkájáról, inkább vmi olyan ajándékot szeretne adni neki, ami vmit "csinál", vagy legalább vannak kerekei, és lehet tolni. A legjobb persze az lenne, ha csinálna is vmit és tolni is lehetne. Természetesen kitalálni nekem kell, h mi legyen, úh most kezdhetem újra a keresgélést. :( :x

A NAGY TALIRA még csak 6-an jelentkeztek be, úh kéretik pótolni az elmaradást, különben hogy lesz ez így nagy tali?!? :!: :?: :!: :?:
Vendég

Vendég

Hát így állunk:

Kép

És az önálló étkezés (banán) örömei:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Esés nagy pocakkal: Hát nehéz kérdés. Filmen én még csak olyan szüléses történetet láttam ami egyébként lehetetlen. Ha elesik valaki akkor leválhat a lepény és meghalhat a magzat. De akkor az anya is életveszélybe kerül. Ekkor sürgős csaszit kell csinálni. De sokszor előfordult nálunk is halott magzat aminek oka ált. ismeretlen és azt sajnos meg kell szülnie az anyának. :cry:

Pann! Azta mennyi fog! :lol: :lol: :lol:

Sági! Köszi szépen! :D

KépKép
csongria

A tegnapi nehezebb nap után ma az extra gáz következett. Hiába próbáltam időben elaludni, visszajött a szörcsögésem és még bőven éjfél után is ezen puffogtam. Hiába feküdtem a sötétben 1,5 órát, semmi, pedig ez nem szokásom. A reggel hasonló volt. Szabi kezdte a napot jó korán, még amikor meg mertem nézni az órát, akkor is csak 5.45 volt. Majd egy óra kellett, hogy visszanyomjam. Nem sokkal utána Robi bejött, hogy adjon egy puszit, mert megy dolgozni. Naná, hogy felébredt. Reménytelenségtől hajtva kikecmeregtam az ágyból, hogy legalább egy percem legyen, hogy magamhoz térjek, addig Robi fogta Szabit, hogy ne ordítson túl hangosan. F8 körül majdnem sikerült visszaaludnia, addig ment a nyüszi. Akkor Nati felébredt, bömbölve. Szabit otthagytam, rohantam át, hátha megnyugtatom és akkor visszatérve Szaszmasz is alszik, és akkor tán lesz kis szuszi. Nati visszaaludt, amikor egy tompa puffanást hallottam, majd azt, hogy áááá. Szabi drága letolta a nagypárnát és szépen leesett az ágyról. Még szerencse, hogy pont rá is esett, de eléggé megijedt ahhoz (én is), hogy hangosan óbégatni kezdjen. Persze Nati is felriadt, tandem üvöltés. Gondoltam, csak bírjuk ki f10ig, akkor magamat nagyon sajnálva lepasszolom a gyerekeket anyósnak és alszok végre egy kicsit, ha már két éjszaka nem jött össze. 1kor meg is érkezett. Mivel ma nincs tanítvány, úgy gondolta, hogy ma nem akarom, hogy jöjjön. Addigra előmászott a házisárkány belőlem. :? Többször kiabáltam rá Natira, mint idén összesen és nem álltam messze tőle, hogy odacsapjak neki, amikor 5.szörre ült rá Szabira, mert tetszett neki, ahogy ordít. Húúú, jó napunk volt.

Pann,
Már nagyon jól álltok :D Banánt azt nem túl sokat sikerült felfedeznem. Mennyi az adagja? Mi a gyomorba-földre arány? Én még ehhez gyáva vagyok. :lol:

Kép KépKép
lorca

Pann,
Egy motor? Lassan aktuális. Ha négykerekű, akkor már tudja tologatni előről. Most láttam kedvencemet a Tescoban, AP, csak sajna 4500 volt.

Sági,
Én nem tudom egy szobában altatni, csak szeretném. :oops: Natin most jött ki a féltékenység vagy mi, úgyhogy kicsit vadul. Így még kevésbé merem.

Bella,
A bábszínházat szereti már? Mi még messze nem tartunk ott, de ha engem vinnél, én a jégrevűt nézném. :lol:
Amikor elaltattad Bercit, utána hogy alszik el Luca? Nálunk fürdés után még van meseolvsós rész is, azt nemigazán lehet csendben és sötétben, mert vannak kedvenc mesekönyvei és abból szeretne mazsolázni.
Hogy vannak el együtt? Most csapódok a nem hagyom, hogy egymást gyömöszöljéktől a meg kell tanulniuk leállni, amikor a másiknak fáj és visítig. Kb 2 óránként váltok, ami kész káosz. Látványosan rossz hatással van rájuk, hogy nem vagyok a toppon. :(

Timocska,
Az egyedülállótól azért még a legrosszabb napon is messze vagyok, azért Robi mindkét gyereket átveszi, amikor látja, hogy kicsit zöldül a fejem. :wink: Csak amolyan rémképként csillan fel időnként. :oops:
Állásinterjú gyerekkel? Egy kis esélyt adhattál volna a dolognak. :lol:

Róki,
Azt hittem, a lányok egy szobában alszanak, ti meg Daviddel a másikban. 8) Most hogy álltok a féltékenységgel és hogy megy az együtt játszás? Nálunk ez a pár nap a mélypont. :?
David szemműtétjére emlékszem, az alapján (is) azonosítottalak be a Kismamában. :D
Ha jól emlékszem, te sem voltál fizetős kórházi szobában Szilvivel, nem? Akkor Davidnek sem jár. :lol: Igazából nekem sem jutna eszembe. :roll:

Kép KépKép
lorca

Pann
Úgy néz ki, hogy megyünk úszni holnap.
Igaz Brigi uúgy taknyol, de elvittem megnézetni, mert a kakija is nagyon híg. Megerősítették azt a gondolatom, hogy fogzás miatt van. Szó szerint folyik az orra (szerencsére, mert így kevesebbet kell orrszívózni) és uúgy napi 1-2 kakija van, de az igen híg. Azt mondták, hogy eltarthat a fogzás végéig, max. a szünetekben marad abba. Viszont ő nem nyáladzik, csak kicsit. Így ami nem a száján jön ki, az az orrán és popsiján. És marad az átöltöztetés, mert nincs olyan pelus, ami ezt a híg kakit bent tartaná. :evil:
Nagyon ügyi már Gergő is! És micsoda fogsora van! Már 8 db-nál tart, ugye? Hú de irigyellek, már csak 12-t kell túlélnetek! :wink:

Bella
Timiék babapartija után kb. 1 hétig semmi nem volt, aztán most a hétvégén belehúzott és szorgosan gyakorolja, de csak pár mp-ig marad meg. Aztán leül. Viszont most a frászt hozta rám, mert elől maradt a porszívó és ráállt, hogy elérje az egyik kiszemelt polcot. :shock: Még szerencse, hogy idejében észrevettem, mert azért a porszívó nem mondtható masszív lépcsőnek! :)
Egyetértek Lorcával, én is a jégrevűt választanám! Bár a Diótörő balettban is nagyon élvezetes volt. Igaz, én már akkor legalább 10 éves voltam.

Róki
Szegény Zsuzsa! Nagyon rájár a rúd! :( Jobbulást a gyerkőcöknek! És Davidnek is kitartást a magyar eü-höz!

Timi
Állásinterjúra gyerekkel? :shock: Milyen állás volt ahová el merted vinni? Meg úgy tudtam, hogy téged várnak vissza a mh-edre.

Lorca
Telefon: :lol: :lol: :lol: Mire váltottál, ha szabad megkérdeznem? Én is gondolkodom egy előfizetésen.
Én egyszer a Burger Kingben kértem egy BigMac-et. És azt mondták, hogy nincs. Nem azt, hogy menjek máshová, vagy ilyesmi. Én nem kapcsoltam és kiakadtam, hogy mi az hogy nincs! :oops: :lol: :lol: :lol:
Akkor vacak napod van. :( Pedig olyan szép az idő! Engem a napsütés látványa is jobb kedvre derít! :)

Voltunk is egy nagyot sétálni és hintázni. Igaz azért egy pokrócot a popója alá tettem a hintán. De látszott rajta, hogy ő is élvezi a napsütést és jó időt! :D
lora7

Sziasztok!

Most, hogy egésznap ezen agyalok rájöttem, hogy nagyon elszúrtuk a meséket. Ráadásul azt sem tudom, hogy miként történt mert észre sem vettem csak megtörtént...Persze nem csak ez az oka Bencus magatartásbeli "zavarának". A bölcsiben egyszer-kétszer láttam hogy a nagyobbak mit művelnek és szerintem őket is utánozza. Ma reggel életében talán először olyan hisztériát vágott le, hogy az apja szerint elképesztő volt. A gondozónőjére is kezdek pipa lenni, mert úgy kezel minket mintha mi is ovisok lennénk. Mondja a magáét, hogy mit hogyan kéne csinálni (természetesen egyedül ami balfékességünk, hogy Benő kezd kezelhetetlené válni), de meg se hallja amit mondunk. Már vagy 20-szor elmondta, hogy játszunk vele sokat ne érezze úgy hogy mellőzzük, de hát játszunk meg minden, inkább aki mellőzve van az a kicsi. Persze az is gáz lehet, hogy nagyon jól tudja, hogy Gergő otthon van velem és ő meg bölcsiben van.... Nagyon tanácstalan vagyok persze azon tudok segíteni, hogy a háttérzaj ne valami mese legyen, hanem beszereztem a zene ovi téli ünnep című cd-jét és azt hallgatjuk, de innen hogyan tovább????

Télapó-Mikulás
Mi a Mikulásvonattal a Vasúttörténeti parkba megyünk a rokon gyerekekkel együtt. Persze a kicsi nem jön :oops: ,de majd jövőre...

Roki
Jobbulást nektek Dáviddal együtt!!!

Lorca
Nos igen mi négyen alszunk 1 szobában és nagyon kaótikusak az állapotok. Ha az egyik felkel kelti a másikat és Bencus hajnali 1 és 2 között rendszerint érkezik közénk, hogy lerúgja a vesénket. Mivel nem akarjuk, hogy sírjon (a Gergő ha felébred nagy művészet visszaaltatni) így engedjük sőt élvezzük is (újabb hiba) hogy köztünk alszik. Reggel fél 7 és fél 8 között kelnek, türhető időben úgyhogy ez mázli. Az altatás sem egyszerű, Gergőt beviszem a félhomályos szobába ott etetem már kaja közben alszik, de addig erőltetem míg jól nem lakik. Bence nem is olyan régen még magától elaludt 8 max fél 9 körül, de ez már a múlt, most mellette kell ülni és mesélni, és jó ha fél 10-kor elalszik

Pann
Tündéri a kis csajszi :D

Üdv: Bendi

Kép
Kép
bendegúz30

Pann :oops: :oops: :oops: Hiszen ő is Gergő összekevertelek titeket :oops: :oops: Bocsánat
De tündéri akkor is :D

Kép
Kép
bendegúz30

Sziasztok!

Pann!
De cuki!És milyen édes a fogas vigyor!
Emili is szereti marcangolni a banánt :twisted: Úgyhogy egyelőre csak a szájában landolnak a darabkák. :lol:

Róki!
Együtt érzek!Jobbulást Zsuzsának, és a párodnak is!
Van egy Hippes sárgarépalé, direkt hasmenéseseknek, gyógyitárban kapható csak, de ha hány is nem bizti hogy megmarad benne. :?

Lorca!
Hú, ez durva!Sajna a gyerekek néha játéknak tekintik a másik gyereket(ezt olvastam vhol).De Nati már nagyobbacska, de persze bizti nem fogta fel, hogy ez nem jó dolog, ráülni a tesóra.
Szegény Szabi meg lezanyált.Kitartást Neked, elhiszem hogy nem könnyű!

Magar eü.höz ma nekem is volt szerencsém :cry: :
Tegnap estére megfájdult a bal lábam.De úgy hogy a térdem és a bokám sajog belül is, és kívül a felette lévő izom-bőr is nagyon fáj, a ruha érintésétől is Shocked Sad
Ma reggelre sem múlt el, így elvitt a férjem a reumatológiára, ahol megtapizta a dr.nő, és elküldött rtg-re.Mondta vlszleg kopás Shocked Az én koromban!!! Crying or Very sad
A rtg. leletre viszont vmi sclerosist írtak, ami aggasztott, így felhívtam a dr.nőt(2 hét múlva lenne kontroll, és addig nem akartam agyalni, hogy mi ez, bár utánna nézhettem volna, de ki tudja mit találok, és nem akartam magam fölöslegesen ijjesztgetni).erre úgy leb@szott,mint a pengős malacot!Hogy ugye nem képzelem komolyan, hogy is gondolom, hogy én ezzel feltartom az ő rendelését?????????100-ból 98 embernek ezt írják rá, és ez csak egy enyhe kopás!Majd a kontrollon megbeszéljük!
Hát nagyon de nagyon rosszu esett!!! Crying or Very sad
Fáj a lábam, és már nem is aggódhatok???Pedig jogom van hozzá, és érdeklődni is a betegségemmel, a diagnózissal kapcsolatban!Mindez nem tartott 2 percig sem, és ha csak annyit mond, hogy semmi gond, ez enyhe dolog, nyugodjak meg, még eddig sem tartott volna!!!Egyébként amig bent voltam nála, addig egy nő 2x is felhívta, mert nem tudta eldönteni, hogy mikorra kérjen időpontot! Twisted Evil
Én sosem bántam így a betegekkel, még ha úgy is gondoltam, hogy fölöslegesen telózik vagy jött el.Meg lehet ezt normálisan is mondani, és most voltam nála először, nem a nyakára járó beteg vagyok!
Na mind1, most legalább kipanaszkodtam magam, bocsi. Sad

Írt fel kenőcsöt, meg egy tablettát(aminek nem tetszik a betegtájékoztatója Confused ), talán akrém is elég lesz!

Emilim meg úgy köhög, majd megfullad, öklemdezik.Tegnap vettem Stodal szirupot, este óta kapja, eddig 3x.Ritkábban köhög, de erőssen. :( Úgy sajnálom.

Kép
pankaa

Panka
Ha nem jön be amit vettél köhögésre, akkor próbáld ki a Dr. Theiss Lándzsás útifű sziruput nekünk az jött be. Jobbulást nektek is. Látszik, hogy itt a tél mindenki légúti nyavalyákkal küzd, fagyhatna már :(

Kép
Kép
bendegúz30

Bendegúz!
Köszi.Bár én allergiás vagyok a ládzsás u.-re, de attól még Emilinek hathat, csak így nem szivesen veszek ilyesmit.De köszi a tippet.Most remémnykedek, hogy ez is hat.Ha nem akkor dokihoz megyünk. :(

Kép
pankaa

ria
asszem 2990 a fp csiga a tescoban. volt olyan tesco saját márkás csiga, ami ugyan nem zenél, de szét lehet szedni: a csiga háza a dob, a két szeme (v mi az az izé a csigánál) a dobverő. az csak 1990 és sztm tökjó, csak túl picinek találtam a bedobnivalóit

timo
sztm minden tescoban van jó játék, de nem mindenhol egyforma a választék. de a fp kocka és gömb mindenképp megéri 1990-ért,nálunk a brumiban 3450!!!

pann
azért ezek a játékok elemmel működnek :wink: és ismét a fp dicséretére mondom, h vannak köztük amik nem túl hangosak
tökjók a képek
megnéztem a betonkeverőt, sztm nem esnek ki csak úgy a golyók! nekem n tetszett, de apa nem lelkesedett, úgyh mi nem vettük meg. de sztm ádám szempontjainak megfelel (és nem is zenél :lol: )

bende
azért ne vedd n a lelkedre, amit a gondozónő mond! biztos van igazság abban,amit mond, de a lényeg, h ti mindent megtesztek!

lora
brigi nyűgös is a foga miatt? nálunk annyira katasztrofális az éjszakai helyzet, h már kapja azt a gyógynövényes kúpot is, amit ria ajánlott. sztm használ... bár nincs itthon kontrollcsoportom :lol: :lol:

... és ah lorca leírta az elmúlt 24 órájukat, egy darabig nem is lesz :lol:

majus3

Kettesben vagyunk Brigivel. Apa kimenőt kapott. Brigi már alszik. MOst olyan mintha egyedül lennék itthon, már idejét sem tudom mikor volt ilyen. Tök jó. :D

Május
Brigi nyűgös is. Nappal is, de az még elmegy. De éjjel is. Én is adom neki a Ria féle kúpot, meg a Chamomillát. Így "csak" 2x kel éjjel. Előtte legalább 10x! :shock: Úgyhogy sztem is használ. Rendeltél borostyánt?
lora7

Robi hazajött, én meg olyan gyorsan elhúztam itthonról, hogy csak na. :D Kész depi ez az ősz vége-tél nekem. Úúúúgy várom már Szabi szülinapját.
A változatosság kedvéért beugrottam az APbe és meglepett, hogy milyen kevesen vannak. Robinak akartam venni az Elecroban egy szép nagy hőmérős órát fél óráig köröztem, mire megtaláltam az egyetlent, méreg drágán. Azt vártam, hogy fogyjon a tömeg, ha ezt tudom, már rég megvettem volna a Médiában. :?
Meg ott láttam 2GBs képkeretet, ami szépen váltogatja a fényképeit. Még egyenlőre nincs a pénztárcánk keretein belül, de pár év és oda fog süllyedni. :D

Május,
Azért a jó napjaink messze többen vannak, mint a rosszak a világért nem akarlak elriasztani a kontrollcsoport kiépítésétől. Pláne, ha tavasz-ősz van. :lol: Hogy miért nem a medvéből törzsfejlődtünk ki?! Lassan húzhatnánk téli álmot aludni. :twisted:

Bende,
Ne aggódj azért 3 évesen csak az első dackorszakát éli. Majd a másodiknál fogunk szívni rendesen, hiszen a kamaszkor még arrébb van. Ez az, amit most nagggyon élvezünk. :twisted: :lol: :twisted:
Az esetek döntő többségében én is élvezem, hogy Natival vagy Szabival aludhatok, úgyhogy ezzel nem vagy egyedül. :D
A gondozónő tulajdonképpen mit vár el? Azért van ott, hogy megoldja a problémát és segítsen, nem pedig azért, hogy generáljon egyet!

Panka,
Sajnálom a bunkó dokit na és persze a lábadat is. Könnyű neki nem aggódni. :?

Lora,
Most van a Vodának egy akciója, havi 2100 Ft lebeszélhető havidíj. Ennyit még én is elbeszélek. :wink: Boltban 3000, de gondolom a kártyásokat próbálják magukhoz kötni előfizetéssel, ezért az extra kedvezmény. A percdíja 31, ami kevesebb, mint ami eddig volt nekem. Gondolkodom, hogy a földit is lecseréljem, de ezzel a szomszédolással úgy megzavartam magam, hogy arról el is felejtkeztem. 8)

Kép KépKép
lorca

sziasztok!

Megyek visszaolvasni, csak jöttem megosztani az örömömet!
Tegnap elkezdett a Linus mászni!!!! először csak a kis lépéseket tett meg, de mikor meglátta a webkamerát, amin a nagyiék nézték elkezdett ütemesen és határozottan menni :lol: Úgy imádom az ilyen pillanatokat!

Ma voltunk tanácsadáson. 8800 gramm ( végre megduplázta a súlyát :wink: :lol: ) és 70 cm.
A táblát majd frissítem, de most is úgy kellett kirugdosni innen apát, s amilyen pechem van az 1. hsz elolvasása után felébred a Linus...

nanica

Szép jóreggelt mindenkinek! :lol: :lol:

Nanica!
Nagy gratula Linusnak a mászáshoz! Ezek tényleg nagy dolgok, én is tökre meghatódok ilyenkor! :)

Panka!
Hát nem semmi doki! :evil: :evil: :evil: :evil:
Szegény Emili!

Na, felébredt a béka, megyek, majd folytatom! :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Folyt.köv. Lillus pakol :)

Boldogságos névnapot Kelemacinak! :lol: :lol:

Lora!
Én is szeretem az ilyen estéket. Szerdánként Bali focizik, csak 9-kor jön haza és fél 8-tól 9-ig jó egyedül...
Fogügyben mi újság?
Az álllásinterjúra szót sem érdemes vesztegetni! :evil: :evil: Amúgy igen, visszavárnak a mh-en, ez csak részmunka lett volna itthonról.

Lorca!
Jobban vagy?
Még jó, hogy Szasza a párnára esett, bár ha jól emlékszem maga az ágy sem magas nálatok. Ja, és vettél egyáltalán magadnak vmit erre a nagy depire? :lol: :lol: :lol: Nálam ez mindig bejön! :)

Pann!
Jól néz ki Gergő kaja után! :)
Én tegnap próbáltam egy babakekszet adni Lillusnak és mikor már csak a vége volt és izgultam, nehogy bevegye az egészet egyben, elvettem tőle. Úgy üvöltött, mint akit nyúznak! Ja, és kábé körülötte minden kekszes volt, még a füle is! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Kele!
Sok boldog névnapot kívánok! :D

Nanica!
El is hiszem, hogy boldog vagy!Gratulálok Linusnak!Most aztán teperhetsz utánna :twisted: :lol:

Lábam jelentem jobban van, bekentem tegnap többször is Diclofenaccal.Ezt nem a doki ajánlotta :twisted: Mostmár csak kicsit fáj, inkább járáskor.

Róki!
Hogy van Zsuzsa?És a párod?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kelemaci! :D Boldogságos, Sokajándékos Névnapot Kívánunk Neked!!! :D :D :D

Nanica,
Gratula Linusnak a mászáshoz. Neked pedig kitartást! :wink:

Panka,
Doki: :evil: A lényeg, hogy már nem fáj annyira a lábad.

Pann,
Nagyon ari Gergő kajálás közben! Hol lehet kapni olyan tányért?

Lorca,
Folyamatos mély együttérzésem! Innen már csak jobb lehet!!!

Jelentem PP mától a 4 fogúak táborához tartozik! :D
Vendég

Jó reggelt!

Kelemen Úrfinak Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Brigivel! :D És sok ajándékot!

Nanica
Linusnak is gratulálunk a mászáshoz. Eddig te sétáltattad Linust, majd most ő fog téged! :lol:

Többet nem írom meg, ha Brigi "jól" alszik éjjel. Tegnap megírtam, ma megint sokszor kelt. 4-re emlékszem, de lehet még több is volt.
Foga még mindig csak az az egy van. Látom fehéredni a másikat is, de nem szakadt még át. Úgyhogy mi még mindig egyfoguak vagyunk. :)

Lorca
Köszi a vodát! Majd utánanézek én is. :)

Róki
Hogy vagytok?

Na megyek készülni az usziba. Megyünk pótolni egyet. :)
lora7

köszönjük a névnapi kösziket! az ünnepelt hajnalban kelt és semmilyen módon nem volt hajlandó visszaaludni, úgyh már órák óta bulizunk :twisted:

hosszas tépelődés után a felfújható hengert és a fp kockákat kapta meg névnapjára. a hengerért teljesen odavan, mondjuk esze ágában sincs ráhasalni, de hátonfekve pörgeti mint egy cirkuszi artista. szvl egyre jobban körvonalazódik a jövőkép. ha nem autószerelő, akkor (hátonfekvő) zsonglőr :lol:

panka
n sz.r lehetett a lábfájás, súlyosbítva a bunkó dokival!

nanica
gratu a linus mászásához!

mi hétfőre kaptunk időpontot az alapítványi tornára, n kivi vagyok, milyen eredménnyel járunk így heti 1 kezeléssel.

tegnap naaaagy sétán voltunk, és a vörösmarty téri új newyorkerbe vettem magamnak két felsőt is! rettenetesen boldog vagyok, annnyira utálom már a régi ruháimat (vagyis azt, ah kinézek bennük :cry: ) ha eltekintünk attól, h l-est kellett vennem, n elégedett vagyok :wink:

majus3

Jó reggelt! bár még nem jutottam kávéig, most is itt ül...

Kelemackó boldog névnapot!!!

Alig aludtam, előbb nem bírtam, mikor meg elaludtam, akkor egy téves telefon felébresztett az éjszaka közepén, Boldi meg fél 5-kor kelt és az ágyban állva követelte a reggelit... utána legalább még aludtunk fél 9-ig, aminek az az egyenes következménye, hogy most nem fog :evil:

Nekem meg fordítani kéne, most nem is reagálok, mert bár visszaolvastam tegnap este, de nem emlékszem :( csak a Panka lábára, szegény, jó bunkó orvos!

Kép
Kép
agiboldi

köszi mindenkinek!

az előb az internetes ügyfélszolgálattal beszéltem, jól átvertek :evil: megköttetek velünk 1 nagyobb csomagot, drágábban. Most derült ki, hogy a mi kisebb csomagunk is létezik még 500 huffal olcsóbban! és csak xtra költségek megfizetésével tudok visszalépni!!!

Hátrafordultam és ott ÜL a Linus a szőnyeg közepén, szájában a papucsommal!!!! (hason hagytam) :lol: :lol:

nanica

A tegnapi horror után ma a mintagyerek előadás következett. Lehet, hogy az egész csak amiatt volt, hogy kellően értékelni tudjam, amikor nem akarnak legyilkolni. :)
8 után keltek, mire én már egy órája fent voltam, rendesen volt időm magamhoz térni. Isteni. :D Mindketten mosolyogva, gügyörészve ébredtek. Öltöztetéskor két együttműködő mintagyerek, a reggelinél mindent megettek és kivárták a sorukat. Utána amíg megfőztem az ebédet, szépen eljátszogattak ketten a szobában. Amikor anyukám jött, zökkenőmentesen sikerült levinni Natit sétálni, Szabi meg elaludt. Igaz, még messze nincs vége a napnak, mert a legnehezebb a délutáni altatás, mert akkor kell rohangászni, de a reményeim az egekben. :D Szombaton meg amúgy is csak tanítás és lesz még szabadidőm is, alig várom. :D

Hogy ne legyen azért fenékig tejföl, a gázossal még mindig (!!) küzdök. Ma elméletileg már jön xezer telefon után. 8kor azt mondta, hogy 1-1,5 óra múlva itt lesz, h11kor sértetten közölte, hogy nem tudja 10 percre kiszámítani az idejét, de 10 perc múlva itt van. Persze még sehol. :twisted: De iszony bulldog tudok lenni, ha felbosszantanak és tudom, hogy tovább bírom, mint a legtöbb ember. :twisted:

Ágiboldi,
Melóra fel, ne hagyd, hogy amolyan babanetek eltántorítsanak! :lol:

Május,
Boldog Névnapot Kelének!

Kép KépKép
lorca

megjött :twisted: a gázos :twisted:

Kép KépKép
lorca

Szénhidrát napom van és nincs itton csoki!!! :evil: :evil: És még vásárolni sem tudok lemenni, mert Lillus alszik! :cry: :cry: Hová lesz így a világ? :lol: :lol:

Ja, a tegnapi nap vicce az volt, hogy séta közben telóztam Balinak, hogy mehetnénk együtt haza, úgyis útba esek. Erre azt mondta, nem férek be az autóba, mert a kollégáit viszi haza. Na, gondoltam, elmegyek akkor csakazértis vásárolni. Egy óra múlva szól, hogy igazán hazamehetnék már, mert a lakáskulcsát itthon hagyta és nem tud bemenni a lakásba! :lol: :lol: :lol: És akkor én még csak a Mexikói úton vártam a vilire! :D :D :D

Ágiboldi!
Hogy haladsz? :lol: :lol: :lol:

Sági!
Gratula Petinek a negyedik fogához! :)

Lorca!
Remélem délutánotok is jó lesz, na meghogy a gázossal se lesz semmi gáz! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Találtam pár ősrégi csokis perecet. Egyenlőre megteszi! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sági!
Gratula Petinek az újabb fogacskához!

Lora!
Ha ez vígasztal, nekünk 0 db. fogunkvan. :lol: (vagyis csak Emilinek, én 32-vel vezetek :lol: )

Május!
Hengerünk nekünk is van, néha gurítgatja, de nem gyakran.Én rá szoktam hasaltatni, és talicskázunk :lol:
Én is boldog lennék, ha kapném gatyát, de mindenhol csak bénák vannak, vagy nagyon drágák, vagy nincs a méretemben :evil: Most pont 2 méret között vagyok, így nehezebb. :evil:

Ágiboldi!
Boldinak boldog 9.-et!
Neked pedig jó munkát!

Lorca!
Örülök, hogy jól indult a nap, remélem így is folytatódik!

Timi!
Kockacukor? :wink: :lol:

Emili bevágott egy nagy adag karalábé főzit, majd utánna egy kekszet, amit olyan ügyin nyammogott el, hogy alig van morzsa, és morcs! :wink:
És csak 2x akart megfulladni tőle :lol: :oops:

Kép
pankaa

Timocska,
Egy normál fogyókúrához bizti nem lenne energiám. A szabálykövetés egy terültet, amin azért sokat kéne még javítanom. :lol:
Bali :twisted: :lol: :lol:
APben csak a Tescoban vásároltam. Engem a pénzköltés alapból feldob, így 2in1 megoldottam. Úgyis kellett pár dolog, főként kaja. Persze a 10 tojásból, amit vettem hazáig 2t összetörtem. :evil: Így jár az, aki hátizsákkal vásárol és passzíroz. :lol: De múltkor zoknit azt a kaptam, szerencsémre már az is elegendő depiellenes szer. Főként törpöknek szoktam terápiás vásárlást tartani.
A kekszet nyugodtan nekiadhatod, nem fullad meg. Nati élő példája, hogy sokmindent kibírnak. (Más is, csak őket nem láttam, amikor horrorisztikus dolgokat csinált nagy boci szemekkel bámulva. :twisted: )

A délutánunk is jól alakul, bár anyukámat hallom a másik szobából, ahogy a gyerkőcökkel játszik. Kb 5 mondatból egy az, hogy nem szabad. Furcsa, amikor látom, hogy lettem nevelve, pedig ilyesmire nem is emlékszem. Vannak ugyan mondatok, amelyek visszacsengenek. De most már unokaöcsi és Nati után látom, hogyan nevel. Érdekesen. :twisted: Kicsit olyan, mint az időutazás.

Nanica,
Ügyes :D Kedvenc mérföldköveim egyike, amikor magától felül. Onnantól már tudom emberszámba venni a gyereket. :oops: :lol:
Internet: :evil: A mászással meg magát foglalja el. :D

Kép KépKép
lorca

Na bepótoltunk egy uszit a kettőből. Egész jó volt. Brigin látom, hogy már élvezi. Olyan édes! :)

Lorca
Nem lehet minden tökéletes! Örülj neki, hogy a gyerekek legalább jól viselkednek! Én inkább ezt választanám, mint a pontos gázost. :)

Timi
Micsoda kis kárörvendő vagy! :lol: Nem baj, én is az lettem volna! :oops: :lol: :lol:

Panka
Ó nekem nem az a bajom, hogy még csak 1 foguak vagyunk, hanem az, hogy ilyen nehezen jönnek ki. Szegény Brigi is szenved tőle, rólam már nem is beszélve. Drukkolok, hogy nektek könnyebb legyen majd. :wink: Pedig már minden csodaszert kipróbáltunk a borostyánon kívül. De abba sem hiszek, mint a többiben sem. Lehet ez a baj? :roll:

Ágiboldi
Boldinak boldog 9-et! :D Nagyon közeledik már az első szülinap! :D

Sági
Gratulálunk a 4. fogacskához! Előjel volt? (Nyüszi, nyál, orrfolyás és társai?)
lora7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?