Sziasztok!
Aludtam a fiammal. Most kicsit jobban vagyok. Nemsoká jön apa, és tuti bőgni fogok megint.
Jó sokat írtatok
Mágnes: másfél év alatt jött össze Kende. És most a 7 hónap nekem nagyon sok már megint. Félek, hogy úgy leszek vele mint a fiammal.
Pintyus: én otthonról írok természetesen. És köszi a bíztatást. Kende előtt már úgy voltam, hogy elmegyek ilyen talpmasszázsra. Most meg a Bemer mágnesterápián gondolkodom.
Andy: én másfél évig izgultam minden hónapban, most meg már 7 hónapja. Hát én nehezen bírom már. De azért az első hónapokban még annyira nem volt tragédia, hogy megjött, csak miután már több hónap telik el, úgy egyre jobban törik össze az ember. Szarul esik a pasiknak is, csak mi lenne, ha ők is minden hónapban sírnának, ki tartaná bennünk a lelket?
Lehet neked nem is kell ennyi időt várnod. Hamar babás leszel reméljük.
Erika: hát ez az ne görcsölj rajta. Ez nem olyan könnyű, mikor már szeretnéd nagyon a babát, és minden gondolatod-e körül forog, nehéz nem gondolni rá. De megpróbálok kikapcsolni, hátha…
Márti: este tedd hamar ágyba a gyerekeket, apát ne engedd gépezni, és hajrá-hajrá!!! Nagyon helyesek vagytok így négyen
De édi Huni. Nagyon aranyos a szövege.
Nati: passzolom a kérdést. Nem tudom miért fájdogálsz. Miért ne lehetne pé? Van akinek a menzesz alatt van.