Sziasztok!
Ennn: Örülök, hogy otthon vagytok már, és, hogy konkrétan semmi baja Bercikének. De azért nagyon sajnálom, hogy nem tudnak segíteni a pocifájásban!
Hátha kinövi 3 hónapos korára...
Elhiszem, hogy nagyon nehéz Neked, én is egyedül vagyok, és sokszor kivagyok, pedig nálunk nincs hasfájás, és nem alvás. Kitartás, mást nem tudok mondani! Biztos meghálálja majd Bercike a sok törödést és ölelést amit most kap!!
Nagbri: nem semmi, hogy nem mehet Bence egész napra oviban. Szerintem az ovi nem csak egy "megőrző" a kicsiknek!! Sokat tanulnak, és szocializálódnak ott. Hátha jövőre... Nem unatkozik otthon? A bátyám fia ördöggé válik mikor oviszünet van.
Mogyó: és hogy tetszett Ágika a munkahelyeden?
Biztos hamar helyrejön a csipője. Egyébként Ti láttátok, hogy valami nem stimmel? Nálunk nem néznek semmi ilyent, és kiváncsi lennék, hogy van-e külső jele.
Köszi az infót a kutyusról, már irányítottam a családom!
Szerintem már mindenkinek tele van a .... az én kutyusommal.
Timcike: akkor biztos hiányzik már a párod! Ismerem ezt az érzést.
Remélem Aziz is bealszik majd a repülés alatt. Egyébként Atticynek hogy bírta a füle? Nem sírt?
Manó: remélem hamarosan meggyógyul Bende, nagyon kellemetlen lehet neki, hogy nem tud rendesen levegőt venni!
Mandula: én is hagynám Azizt picit sírni, csak az a baj, hogy ő nem csak nyekereg, hanem sikítva ordít. Azt meg sokáig nem bírom hallgatni.
Nagyon felszoktattam. Na, majd a legközelebbinél másképp csináljuk...
Falevél: akkor nem volt egyszerű napotok. Gondolom Sárika is veled volt a lefulladás közben!
De legalább segítettek! Igen, szép nagy baba Sárika, biztos vicces lehetett a szitu a dokinál!
Mi is szeretnénk egyébként bébikompot, szerintem sem probléma napi 1-2 óra. Körülöttem minden gyerek használta, és nem volt problémájuk, jó erős gyerekek lettek, és futnak mint a nyúl.
Már a bébihordót sem ajánlják, pedig szerintem az meg nélkülözhetetlen amíg pici.
K.