Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!

Hú, megint későn keltünk, de pocsék volt az éjszaka. Volt, hogy 20 percenként kelt, és ha nem adok cicit sikítva sír. Szerintem a foga lehet... És nálunk is velünk alszik. Úgy van, hogy mikor elalszik akkor a kiságyába rakom, és az első szopásnál csatlakozik hozzánk. :) Persze ez mind szép és jó volt amíg aludt reggel 7-ig. Most van, hogy fél óra, és már kel is. :(

Nagbri: finom lett a májas, répás krumpli, és ez az első, amit szívesen be is falt! :)
Nem olyan vészes ám, mint ahogy leírva tűnik! :) én nem cserélném el a férjem 10 magyarért sem! :lol:
Remélem, hogy a második gyerekemnél én is olyan következetes leszek mint Te, mert amiket írsz, az mind olyan, amilyennek én is elterveztem Azizzal. De csak terv maradt. :oops: :)

Mogyó: szuper a hinta, nagyon szép, remélem sokáig élvezni fogja Ágika! És ez a játék is nagyon jó! Akartam neki venni én is, mert nálunk a játszószőnyeg abszolút nem jött be, és ezen a műanyagon sokkal jobban csörögnek-zörögnek a játékok.
De a miénk sem volt olyan gyönyörű mint Timcikéé.
Jó sétát nektek! :)

Manó: hogy van Bende? Remélem jobban, és nem lett láza! 2,5 éve élek itt, elötte csak kéthavonta jártam "nyaralni".

Most megyek, mert nyűglődik a drágám!

K.

Lilypie Maternity tickers


Nagbri: elfelejtettem megköszönni a tanuló kutyusos ajánlatod, nagyon aranyos vagy! :) Egyelőre nem vagyok biztos benne, most találtam az árzuhanáson egy távirányítós játékot, amit a kocsiban a babaülésre lehet helyezni, és ott zenél neki. Ilyent nem láttál még?

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Kecskeméten dec. 1.2-án családfelállítást tart János Péter és Korcsmáros Magda. Akit érdekel, jelentkezzen nálam itt, vagy a 0620/ 2533266-os telefonszámon! A módszerről bővebb információ:

www.hellingerintezet.hu

Fórum róla pedig itt:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=92 ... hsz1192409

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian
 
 

 
 

sziasztok!
sehol senki csak én meg a Kriszta!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!
Na hazaértünk, jól kicsámborogtuk magunkat! Igaz, Mandula?
Megvan apa névnapi ajándéka is!
Kriszta: Én is láttam azt amire gondolsz az árzuhanáson, de másutt még nem. Amúgy voltunk bent az Alföldben, van kutyus, meg egy csomó jó játék! Biztos fogsz kedvedre valót találni! És biztos vagyok benne, hogy nem cserélnéd el Aziz apukáját! Szerintem jó ember lehet, és ez ránézésre is így tűnt! Komolyan mondom! Az értékeket meg a szerelemért biztos alá lehet rendelni egészséges szinten!
Vendég
 


Kriszta: Nem vagyunk ám mi sem mindenben következetesek, csak amiben nagyon muszáj! Hát az alvásból valahogy egyikőnk se engedett, és ez így jól alakult!
Aztán persze sajnos vannak olyan dolgok, amikben nem egyformán döntünk a férjemmel. Ezen néha vitázunk, és most négy éves korára látta be a férjem, hogy azért elég sokszor igazam volt! :D
Vendég
 


Én is gondolkoztam a tanuló kutyusban,de mig egyedül a párom keres,addig sajnos nem lehetnek pretencioim.Én szivem szerint mindent megvennék Atticy-nak. :roll:

Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szióka!

Mi újság? Ma volt a randi! Szerintem jól sikerült! Ádi nagyon aranyos, és képzeld, kicsit féltékeny volt Danira!
Vendég
 


Timcike!
Néztük a szőnyeget! Az Alföldben rengeteg jobbnál jobb van, van FP, 12-ért, ami 3 féle módban átalakítható, így egészen sokáig tudja használni!
Vendég
 


Nagbri-köszi,aranyosak vagytok.Sajnos nem tudom,h.mi lesz.Én nagyon szeretnék venni neki,de még nincs rá keret. :cry:Tudod, nemrég vettük a házat,összetörtem a kocsit,stb...

Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát, ha nem ezt kap, hanem valami mást, tutira annak is nagyon fog örülni! Nagyon klassz játékok vannak, ettől kevesebbért is! Ne aggódj! És hát igen, a keret az mindenki számára véges! De most legalább örülhettek a szép új és saját házatoknak, szerintem ettől csak Atticy fontosabb!
Vendég
 


Az biztos!

Ha tőlem nem is fog most itt ajándékot kapni,majd,mikor hazamegyünk veszek neki valamit.De itt bepótolja a család. :wink: Szép álmokat!


Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki...
Tegnap megvolt az első leesésünk. :( Szegényke lezúgott az ülőgarnitúráról a metlakira. De nagyon jól esett, semmi baj nem lett, csak a nagy ijedtségtől sírt. én meg úgy reszkettem vagy fél óráig, mint a nyárfalevél.

Megtaláltam a tanuló kutyust 8000-ért a neten, és személyes átvétel pont Kecskemét. (az Alföldben 10 000)És láttam egy képet ahol látszik, hogy milyen nagy. Azt hittem kisebb, ezért sem voltam biztos, hogy megvegyem-e. Mostmár nagyon beleszerettem, úgyhogy megrendelem. A távirányítóst meg anyummal vetetem meg, ha nincs más ötlete. :)

Nagbri: de jó neked, hogy csavarogtál! Mindkét gyerkőc veled volt? Vagy Bence oviban? Azért én azzal is meg lennék elégedve, ha az alvásban ügyesebbek lennénk... Bár tegnap elaludt már fél 12-kor! :)

Timcike: Ti ott töltitek a karácsonyt? És milyen volt Atticynek a repülés? Hogy viselte? Aggódok egy kicsit, mi is nemsoká megyünk. Először 1 hónaposan repült, akkor még végigaludta...

Mogyó: jól van a torkod? És Ágikán nem jött ki végül a betegség?

Mandula és Manófalvi Ti merre vagytok?

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Mogyó, nagyon édes Ágika! :) :) És pont ilyen hintánk lesz nekünk is! :lol: :lol: Ha minden jól megy, pénteken! És tényleg olcsóbban, mint az Alföld (a Bendonról ne is beszéljek!!!! :roll: )

Mi egyszer aludtunk Bendével, de egyikünk sem aludt mélyen. Szóval nem is próbálkoztunk többet. Szerencsére el van a kiságyában! Sőt, már egyedül a szobájában is. Eddig vele aludtam, de most már visszaköltöztem Apához! :D Illetve most újra Bendével alszom, hogy náthás, mert éjszaka is többször szívom az orrát! :shock:


Timcike, akkor látom, másnak is ez a hinta nyerte el a tetszését! :D És most olvaslak benneteket, közben meg már intéztem is... :D
A játszószőnyeg meg jó! Szerintem is! :D mi kaptunk egyet, igaz, ha leteszem Bendét, még messze vannak a játékok neki, de ha leveszem és az ágya fölé rakom, akkor"püföli" rendesen a kis állatkákat!

Kriszta, sajnos Bende nincs jobban... :cry: Láza ugyan nincs, de most már kicsípte az orrát a nátha. Kis piros orrú lett, mint Rudolf a rénszarvas... Meg persze bágyadt...
Szegény Aziz.... Most kezdi összetörni magát...?
A férj pedig származás és a fura dolgok ellenére a legfontosabb hogy szeressen! :D :D :D :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Timci! A kutyus nekünk is jó lenne, de most nekünk sincs rá pénzünk. :( Rázogatós FP-s autót veszünk neki. Anyuéktól meg magkapja a FP elefántot. Tényleg, a kocsitok mikor lesz kész?

Nagbri! Mi is nagyon jól éreztük magunkat! :D Annyira édes és szép baba Dani, meséltem is Csabinak mikor hazaért. A FP-nak van egy olyan járgánya, hogyha megrázza, akkor brümmög meg gurul. Szerintem azt fogja megkapni karácsonyra.

Kriszta! Aranyos vagy, hogy hiányolsz minket. Köszi, jól vagyunk. Nagyon semmi nem történik velünk. Max annyi, hogy egyre akaratosabb. Ma hagytam is majd egy órát nyekeregni. Nagyon rossz érzés volt, de mit csináljak? Mindig nem lehet a kezemben. :roll: A Tanuló kutyus nagyon jó ötlet! Ádinak én is azt néztem ki, csak most gyűjcsikézünk, úgyhogy nem fog menni. :( Biztos nagyon fog tetszeni Aziznak! Az a jó benne, hogy sokáig fogja majd tudni használni. Most még a hangok és a színek tetszenek neki, később meg lehet az lesz majd az alvós kutyusa. :wink:

Mogyó! Nagyon aranyos Ágibaba! Ádám csak 3 hónapos kora körül vigyorgott így. Meg amit írsz, hogy már gügyög is! :shock: Nagyon fejlett csajszikád van! :) Ja, és a hinta is gyönyörű!

Manó! Szegény Bende! Kívánunk Neki mielőbbi gyógyulást!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Nagbri! Most olvasom vissza, picit váltogattam a témákat. :oops: Szóval Ádinak a rázogatós autót vesszük meg. Még az este kiléptünk az Auchanba, és ott néztük ki. :)

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: Biztos nagyon fog neki örülni!

Kriszta: Jó, hogy Aziznak nem lett komolyabb baja! Ügyesen tudnak esni, szerencsére! :D
Csak Dani volt velem, Bence mamázott. Nem jár oviba, mert csak 4 órára akarták felvenni, mivel itt a tesó. Majd jövőre kiharcolom, hogy egész nap ott lehessen, különben semmi értelme az egésznek!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors életjel!

voltunk ortopédián egy picit még a bal oldali csipője kötött!4 hósan kell visszavinni :javaslat torna meg terpesztett pelenkázás!

Aztán voltunk a Lidliben meg a munkahelyemen bemutattam a lányzókát!

Meg a Malomban meg az Alföldiben édi ez a beszélő kutyus(megjegyzem most lesz akciós a Tescoban és 6390 ft lesz)

Jól vagyunk hála Ágika is jókat alszik most éjszaka 2 -kor evett és utánna 7-kor de még akkor visszaalukáltunk fél9-ig .

Manofalvi. remélem jobban lesztek minél hamarabb ,szegény Bende , és még csak panaszkodni sem tud!


Na mára elköszönök mert fürcsi és evés asztán csicsika!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, szegény Ágika is akkor terpeszt a pelusban! Mi is hordjuk rendületlenül! Bár szerencsére nem nyűgös tőle, szerintem egész jól elfogadta. Még hasonlít a méhben felvett pozícióhoz. :roll:

Mi is ma kaptunk Tesco-s újságot, és pont láttam a kutyust! Így azért jóval barátibb az ár, nem? Bár nem akarunk mindent megvenni, hisz még 3 hónapos sincs Bende. :lol: De azért a tarsolyba teszem, ha majd a névnapjára akarnak tavasszal a nagyik valamit... :lol:

Na én is megyek fürdetni meg vacsoráztatni... :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Tegnap kalandos napunk volt... Kettőre kellett csípőultrahangra menni Sárikával... Szépen el is indultunk,majd pár méter után a körút közepén lefulladt az autónk... Két srácnak intettem az utcán, ők félretoltak (a rendőrség mellé...Hi-hi, tök hülye helyre...) aztán próbáltuk beindítani, de nem ment. Felhívtam a férjemet, aki épp a főnökével kávézott és ők jöttek el. Tök gáz volt............. Vontatás közbe beindult az autó, így egy kis késéssel ugyan, de odaértünk az ultrahangra... Aztán a férjem rohant vissza dolgozni, és tovább is volt emiatt...mert ledolgozta azt az 1 órát is,amit velünk volt...
Este csináltam finom vacsit kárpótlásképpen, amiért tovább dolgozott.

Egyébként Sárika csípőjének semmi baja, teljesen normális... Olyan vicces volt, mert be kellett tenni olyasfélébe mint a satu, oldalt és alig fért be, annyira húsos a szentem, még a doktornő is végig mosolygott rajta...meg is jegyezte, hogy jól tartjuk... :D

Manófalvi: nekünk nem kell terpeszpelus,de szerintem a mosható pelus elég is lenne...mert az így is kicsit nagyobb bugyor, mint az eldobhatós... :D

Kriszta: egyetértek Manófalvival, a lényeg hogy a férjed szeressen, nem? A kulturális különbségeket meg le lehet küzdeni, persze ez is egyénfüggő...

Karácsony: mi bábot szeretnénk venni Sára babának, az most nagyon leköti... Meg kap majd egy keménytáblás kiskönyvet, amit nyugodtan nyúzhat...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok Lányok!

Hű, hát nem lehet vmi szupi terpeszpelusban! Szegény babócák! De ha ez kell, hogy rendbejöjjenek, akkor kell és nincs mese!
Mi ugye moshatót használunk, ezért fel sem merült a dokikban a terpeszpelus kérdése! Viszont jól megdícsértek érte! :D
Manó: Igazad van, nem lehet egyből megvenni mindent. NÁlunk például a babykomp lett tarsolyba téve a névnapjára, ami februárban lesz!
Nálunk most a kutyus nyert! :lol:
Vendég
 


Manofalvi: nem kaptunk terpeszpelust mert minimálisan kötött a csipője Ágikának !Hanem úgy kell tisztába rakni vagy ezt a háziorvos irja ki ezt a pelust ezt nem igazán értem!

Na majd megtudom holnap viszem vissza a papirt a dokinak!
Semmi ilyent nem mondtott a doki!
Előttünk volt egy kislány ő meg szíjjat kapott hát olyan furi volt benne sajnáltam de őt nem zavarta nagyon csöndben volt!

Kép
mogyoland
 
 


Nagbri: te az Alföldiben a játékosztályról ismersz valakit?

Hát nálunk bébikompot sem kell vennünk mert azt is kaptunk meg járokát is!
hát igen én szinte feltudnám vásárolni az egész játékosztályt de hát minek meg miből!
Ami olyan azt ugy is megveszem meg a nagyszülők. :lol: :oops:
mogyoland
 
 


Mogyo: Ezt miért kérdezed? :D
Vendég
 


Lányok: nem akarok beleszólni, de a bébikompot sok szakember nem ajánlja, mert teljesen deformálja az izmokat: a kicsit jóval a megfelelő idő előtt álló vagy ülő pozícióba kényszeríti, terheli a gerincet, elsorvasztja a láb járáshoz szükséges izmait, azok az örök lábujjhegyezés miatt nem megfelelően nyúlnak és tapadnak le.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél: Én sem tartottam jónak, de egyelőre a szakemberek se tudnak ezt illetően dűlőre jutni! szóval van aki szerint tök jó, van aki szerint meg nem!
Az én férjem imádta, és semmi ilyen gondot nem okozott neki. Szóval nem tudom. Nekem is vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, de gondolom ha csak egy-két órát van benne, és nem egész nap, nem hinném hogy komolyabb gondot okozna.
Vendég
 


kriszta-igen,itt töltjük a Karácsonyt.A párom is jön,de Ő Karácsony tájt csak.Atticy nagyon fáradt volt,ugyhogy nyügi is volt rendesen.Elején sirizett picit,aztán elaludt az ölemben,és hazáig huzta a lóbőrt. :wink:

mano-én mindent megteszek,h.meg tudjam venni neki azt a játszószönnyeget.Majd meglátjuk. :wink:

mandula-nem is meséltél a randitokról.Mijen volt? :roll: A kocsi nagyon remélem,h.még a héten meglesz.Irok Pü-t.



Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jó reggelt!

Nagbri: csak azért kérdezem mert két évig ott voltam anno nyári gyakorlaton meg dolgoztam is ott mikor tanulo voltam a karácsonyi szezonban.

Kép
mogyoland
 
 


sziasztok!

Tömören annyi történt velünk, h beutaltak, kivizsgálták Bercit, végül a gasztrós nem, mert szerintem el is felejtették. Nem találtak semmit. Annyit mondtak, h ne adjak neki, csak amennyit a súlya enged. És h valüban nagyon sokat van fent és sokat sír, meg nagyon hasfájós, de talán 6hós korára kinövi.
Kivizsgálták nagyjából: uh, vv, vizelet, széklet, de semmit nem találtak,csak h kissé vérszegény ( de ez gyakori). Meg beállították, h csak a súlyának megfelelő mennyiségű tápszert kaphatja ( mert kicsit többet is megevett, no nem mindig).
A görcsoldókat mind kipróbáltuk, velük vagy nélkülük uaz volt a helyzet. Fájt uúgy a pocakja. Most nem adom neki, max a G.Water-t néha. De próbálom csak a tápszert, meg néha pici teát. Lehet, h ez a sok szirszar is betett az emésztésének. A koraszülöttes dokija több lehetőséget vázol, h miért ilyen hasfájós, és emiatt élénk. 1. ugye szondás baba volt, 2 nehezen indult be az emésztése 3. tul képpen -4hetesen egyik napról a másikra emésztenie kellett meg kiválasztania, holott még bőven a pocakomban lett volna ahelye és az emésztőkéjének még fejlődnie kellett volna. 4 fiú stb. A lényeg, h szerinte legkésőbb 6hónapos koráig kinövi. Csak attól tartok, h addigra már nem lesznek normális szülei
Apa is totál készen van, én is. Az utóbbi 2 hétben én napi max 3-4 órát alszom azt is vagy 8részletben. És nincs segítségem. Apa nap közben dolgozik, anyum apum, hugom kecskeméten ill szüleim még dolgoznak. Anyós jó messze, de ő kilőve, mert alkalmatlan rá. Jó lenne vmi csecsemős, ajánlottak is, de 1000ft/óra amiért kijönne, függetlenül attól, h nekem nem felügyelet kell, csak valaki aki itt van velem, és ha kell segít, vagy csak mondja, h jól csinálom e, mit lehet még stb. Nem a gyerek ellátása nekem a probléma, inkább a sok sírás miatti bizonytalanság, és a társaság hiány ( főleg ha szutyok idő van).
Tegnap sütött a Nap, kint is voltunk 2x másfél órát dél körül. Szerintem ma is megyünk ki 10felé. Ilyenkor cseri-gyógyszertár járat. De ma lehet, h alag2-n fogunk picit sétálni. Kell a változatosság.
Köszönjük a sok drukkot és szorítást!!! meg a ránk gondolást!
Falevel és Borsika nektek pedig h meglátogattatok. Nagyon jól esett!!!! :)

Találkával van már vmi konkrét???

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Mogyo: Írtam privit!

Ennn: Amíg nem voltál, addig is csak annyiról volt szó, hogy dec. elején! De tényleg összehozhatnánk, még a nagy karácsonyi őrület előtt!
Szerintem azt kéne tudni, hogy Te mikor jössz haza! És a többiek ehhez tudnának igazodni.
Lányok?
Vendég
 


Sziasztok!

Ennn: Örülök, hogy otthon vagytok már, és, hogy konkrétan semmi baja Bercikének. De azért nagyon sajnálom, hogy nem tudnak segíteni a pocifájásban! :( Hátha kinövi 3 hónapos korára...
Elhiszem, hogy nagyon nehéz Neked, én is egyedül vagyok, és sokszor kivagyok, pedig nálunk nincs hasfájás, és nem alvás. Kitartás, mást nem tudok mondani! Biztos meghálálja majd Bercike a sok törödést és ölelést amit most kap!!

Nagbri: nem semmi, hogy nem mehet Bence egész napra oviban. Szerintem az ovi nem csak egy "megőrző" a kicsiknek!! Sokat tanulnak, és szocializálódnak ott. Hátha jövőre... Nem unatkozik otthon? A bátyám fia ördöggé válik mikor oviszünet van. :)

Mogyó: és hogy tetszett Ágika a munkahelyeden? :)
Biztos hamar helyrejön a csipője. Egyébként Ti láttátok, hogy valami nem stimmel? Nálunk nem néznek semmi ilyent, és kiváncsi lennék, hogy van-e külső jele.
Köszi az infót a kutyusról, már irányítottam a családom! :) Szerintem már mindenkinek tele van a .... az én kutyusommal. :lol:

Timcike: akkor biztos hiányzik már a párod! Ismerem ezt az érzést.
Remélem Aziz is bealszik majd a repülés alatt. Egyébként Atticynek hogy bírta a füle? Nem sírt?

Manó: remélem hamarosan meggyógyul Bende, nagyon kellemetlen lehet neki, hogy nem tud rendesen levegőt venni!

Mandula: én is hagynám Azizt picit sírni, csak az a baj, hogy ő nem csak nyekereg, hanem sikítva ordít. Azt meg sokáig nem bírom hallgatni. :roll: Nagyon felszoktattam. Na, majd a legközelebbinél másképp csináljuk... :)

Falevél: akkor nem volt egyszerű napotok. Gondolom Sárika is veled volt a lefulladás közben! :? De legalább segítettek! Igen, szép nagy baba Sárika, biztos vicces lehetett a szitu a dokinál! :)

Mi is szeretnénk egyébként bébikompot, szerintem sem probléma napi 1-2 óra. Körülöttem minden gyerek használta, és nem volt problémájuk, jó erős gyerekek lettek, és futnak mint a nyúl. :) Már a bébihordót sem ajánlják, pedig szerintem az meg nélkülözhetetlen amíg pici.

K.

Lilypie Maternity tickers


Ja, a találka sajnos nekem nem jön össze, ugye mi csak dec. 18-tól vagyunk Magyarországon, pedig nagyon szívesen megnézném a babáitokat!!

K.

Lilypie Maternity tickers


Szia Kriszta!
Na igen, én is jól kiakadtam, amikor közölték velem, főleg két év bölcsi után, amit egyszerűen imádott! Sebaj, jövőre megy, addig meg néha beviszem a bölcsibe! Olyankor kiereszti a gőzt!
Oké, ezek szerint Aziz is úgy sír mint Dani! Ezt pedig tényleg nem lehet sokáig hagyni! :(
HÁt én bébihordozó nélkül nem is tudom mit csinálnék! Nálunk abból lett hinta, alkalmanként! Tegnap elaludt benne Dani, és még horkolt is! :D Na meg nem tudom mi a csudát tennénk az autóba?
Kitalálnak ám mindent!
Csípő: Egyformának kell lennie a kis bőrredőcskéknek a combijánál és a fenekénél, meg egyformán kell tartania a lábát. Ha ez oké, akkor tutira nincs semmi gond!
Vendég
 


Sziasztok!

nálunk semmi komoly megnézte a háziorvos a papirt de nem szólt egy szót sem.Annyi csak hogy tornáztanom kell!
Tehát semmi komoly!

Elmondom ,hogy nálunk Ágika imád a babahordózoba lenni és igényli is múltkor már minden baja volt és beleraktam mire visszajöttem hozzá addig aludt kb. 2 perc volt!3 órát aludt benne kivettem belőle egyből felkelt.


Most is abban alszik mert sétáltunk .

Kriszta: hát el voltak tőle ájulva van egy munkatársam (férfi) agyon puszikálta . Azt mondta ,hogy adjam neki de nekik is nemrég született májusban a második kislánya.Tisztára elvoltak telve vele!


Kép
mogyoland
 
 


addig-addigra


Kép
mogyoland
 
 


Mi kb 10e körül megyünk, de ez még a dokiktól is függ, h nekik mikor jó.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Köszi Nagbri! "Megvizsgáltam" és szerintem jó.
Nagyon édes lehetett Dani ahogy horkolt! :) Aziz 1 hónapos koráig énekelt, vagy mit csinált álmában, az is nagyon cuki volt. Lehet mi is veszünk majd ilyen szoba hintát, itt csak ilyen van, meg nekünk már nem is érné meg a FP hinta. Majd a boltban kipróbálom , hogy tetszik-e neki.
Fura ez az ovi nálatok, ha jól tudom Kecskeméten csak a bölcsödével variálnak ilyen szinten.

K.

Lilypie Maternity tickers


Mogyó: elhiszem, hogy tetszett a kollégáknak, hiszen olyan kis édes vigyorika! :lol:

Lilypie Maternity tickers


Ennn: ha itt leszel Kméten, akkor csinálhatunk néhány olyan napot, hogy eljössz hozzánk nappal Bercikével és sétálunk a városban (kb.5 perc tőlünk gyalog a főtér), meg együtt babázunk, főzünk vmit stb... Na mit szólsz?

Kép

Kép
falevel2
 
 


Kriszta: Az volt, fel is vettem videóra! Meg tegnapelőtt a nevetését! Hát igen, Kecsón sokkal rugalmasabbak! Nekünk a bölcsivel se volt ott gondunk, bezzeg itt Félegyházán! Tisztára kiakadtam rajtuk! Na ezért ment Kecsóra utána! Ott nem variáltak, felvették, és még rendesek is voltak!
Vendég
 


sziasztok!

Ennn, remélem, hogy azért javult a helyzet és már nem olyan kellemetlen Bercike kakija. És mi is benne vagyunk a találkában, ha sikerül időpontot egyeztetni! :D
Még úgy sem ismerek mindenkit személyesen... :oops:

Bende szerencsére ma már nem szortyog annyira, remélem, túl vagyunk a megfázáson. :D

Mogyó, elhiszem hogy odáig volt a férfi kollégád Ágikáért! :lol: Ilyen kis édes pofinak nem hiszem hogy ellen tudnak majd állni... :D

Timcike, én bízom benne, hgoy sikerül összehozni egy szőnyeget. :)

Falevél, látom nálatok is mindig történik valami... Szerencsére azért jött a segítség, még ha Apa utána le is dolgozta. :roll: A dokinál meg nem is értem, miért ilyen kicsire gyártják azt a "satut"...?????? :lol: Vagy csak újszülötteket vizsgálnak???

A terpeszpelust mi egy orvosi segédeszköz-boltban vettük. Nem kellett hozzá semmi. Egyébként nem gond, csak amikor valaki felveszi dajkálni Bendét akkor lepődik meg, hgoy mi az a kemény a lába között..... :lol: :lol: :lol: Tornáztatni is szoktam, ha hagyja magát. ezért is járunk gyógytornászhoz, mert nagyon feszíti magát és még körözni sem enged a lábacskáival. De majd csak fellazulnak és akkor én is vígan tudom majd csinálni.
egyébként tényleg annyi, hogy figyelni kell, hogy a hurkák szimmetrikusak legyenek a combján, meg hátul a fenekénél. :) Illetve ha széthúzod oldalra, akkor majdnem (néhány babánál teljesen) a földre érjen.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manofalvi. hát remélem elmúlt Bendénél ez a fránya nátha!
Orvosnál voltatok vele?

Hát az szupi volna egy tali ha összejönne valahogy összehoznám én is ha tudom!

Szerintem Kriszta veled is tudunk talizni!


Kép
mogyoland
 
 


kriszta-egy nagyon kevesett sirt csak.Amig fölszállt a gép.Szerintem nem lesz nállatok se semmi baj. :wink:

mano-most megrendeltem Mandulától a tanuló kutyulit,remélem még talál,és akkor egyenlőre az lesz Atticy karácsonyi ajándéka. :wink: A szönnyeggel még várunk picit,az túl drága egyenlőre. :oops:

mandula-minden rendben? :roll:
ennn-nem semmin mentetek keresztül.És még annyit várni,mig kinővi?Nem semmi.Kitartást neketek.De a lényeg,h.a kissrác egészséges.



Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Lányok! Van még vki aki nem a kutyust veszi karácsonyra gyerkőcnek? :lol: Aztán majd el ne felejtsen beszámolni mindenki, hogy hogy szuperál náluk, illetve gyerkőckénél!
Vendég
 


Bendével nem mentünk dokihoz, mert nem volt láza. Szerintem csak meghűlt, amikor hosszabb ideig utaztunk, és az autóban csak rámelegedett egy kicsit a szerkó, bármennyire is vetkőztettem. De szerencsére túl vagyunk rajta! :)

A találka nagyon klassz lenne! :D :D

Nagbri, nálunk nem lesz kutyus. :lol: :lol: Bende még kicsi hozzá, és most ő a hintát kapja. :D Ami mellesleg meg is érkezett, Apa most tette össze, holnap meg veszünk bele elemet. :D Már alig várom, hogy kipróbálja Bende! Remélem, tetszik majd neki... :D

Jó éjt!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nállunk nincs gond semmivel.Hála a jó Istennek. 8)
Ma voltunk apum szülővárosában 220km-re az én szülővárosomtól.Atticy végig aludt.Nagyon jó legény volt.Az ottani rokonok megzabálták,h.milyen csendes,milyen szép és,figyelmes,mosolygos. :lol: Telyesen odavoltak.
Hazafele is aludt.Tündéri volt.
A nővérem mondta,h.van babafejlesztő torna és ha van kedvem,menjünk el.Már nagyon várom. :D
Szoval egy olyan nap se volt még eddig,h.unjam magam.Holnap is rengeteg felé kell mennem.És persze jön a legényke is.

Esténként nagyon hiányzik Attila,de mindig azt mondogatom,mégcsak 3 hét és látom. :oops: Már nagyon várom.

Ugy szeretnék én is randizni veletek... :cry: Remélem mikor otthon leszünk,összehozunk egyet.

Na szép álmokat csajok! :wink:



Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manó: Nektem még tényleg jobb a hinta, mert elvileg ugye a kutyus 6 hós kortól van! Dani meg betölti az 5-öt karácsonyra, szóval már jó lesz neki, remélem! Meg mi a hintából már kinőttünk! Majd te is tegyél fel képet, a hintázó Bendéről! Nagyon kíváncsiak vagyunk ám rá!

Timcike: Tök jó, tényleg nem unatkozol! Atticy meg nagyon ügyes! Jó az ilyen nyugodt gyerkőcke! Azt meg elhiszem, hogy hiányzik a párod, de utána meg ha hazajössz, a család fog. Most élvezd ki hogy velük lehetsz, aztán már ott is van Attila! :D
Vendég
 


Gondoltam megmutatom a jelenlegi kedvenc képemet, amit hétfőn készítettem anyósoméknál!
Kép Az én imádnivaló pasijaim
Vendég
 


nagbri-gyönyörüek!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: Te is csak büszke lehetsz rájuk.

Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jaj nagyon szép hapsik!

Timcike: használd ki minden egyes percet még ott vagy !


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?