Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Macsak
mi volt a gond éjjel?sírt?

mi jól aludtunk 9kor elaludt 10ig :-) aztán kicsit félálomba jajjgatott majd bealtattam és 3ig nyomta majd 6ig,na itt jön amit még tobább kéne húzni,mert mindig megakar ébredni én meg próbálom húzni 8ig van amikor bejön van amikr nem :?
Vendég

Andi!
Ákos csak akkor sír, üvőlt néha:D, ha nem kerül a cici azonnal a szájába, én vagyok a kaja, a vigasz egyben. :wink:

Ciripke!
Nálunk talán 4 hónapos korban van a csipőszűrés, előtte egy hónappal kell bejelntkezni. Elvileg nem kötelező, csak ajánlott. De mi megyünk. Főleg, hogy tegnap a Mutim megjegyezte, hogy a bal lábán 1-el kevesebb fodor van Ákosnak. :? Most nem tudom, hogy kell nézni előlről, vagy hátulról. Mert hátul u.a mind a két lábán, csak elől nem. Remélem nem gondot jelent. Ugyan a kórházba is megnézték, ott nem mondtak semmit, hogy akár baj lenne. Na majd kiederűl.

Kellemes pihit mindenkinek!

Megyek fürödni, végre oda is eljutok. Én még pizsiben vagyok. :oops: Lakás még mindig szalad. :) Apa lassan itthon, megkérdi, hogy minek vagyok itthon. :) :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hááááát én csodálok mindenkit, aki tervezni tudja a napjait!

Bár napirend nálunk is van:

Kaja 5-kor, visszalavás
Kaja 9-10 közt, néha visszaalvás - sokszor nyűglődés
Kaja 1-2 közt, babakocsiban alvás - amíg be nem halászom
Kaja 5 körül, nézelődés majd nyűgösség, majd hiszti, néha bealvás
Füdés 8 körül, etetés, alvás - no ilyenkor egy hete beájult még, most nyűglődés közepette alszik el...

Andi: babaúszást mi is tervezünk és a Pólusra gondoltam (M3 mellett van)! :lol:
Jolka, Te pizsiben? Mi történt? Mondjuk, ha nekem nem lenne itt anyósom akkor szerintem át se öltöznék és kajálni se biztos hogy lenne időm 2 előtt...

Na megyek, mert kedves párom feladatokat osztott rá... el kell hozni a tisztitóból a cuccait...

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
akkor még se csinálok mindent rosszul ? :lol: nálunk max 9re mindenki felöltözve,pisi,kaki,kaja és rend van :-)bibibííííííííí

nálunk nincs órához kötve nagyon semmi,csak kb

mi 7-8 között ébredünk meg Bibi függő
öltözés,pisi,kaki,szopi,rendrakás,reggeli addig Bibi a kocsiba van vagy alszik a szobályába
aztán vagy kimegyünk vagy itt bent játszunk Bibuska nézelődik,játszunk
11-dél felé megint szopi
dél körül Majának kaja
utáa ált. belaszik Bibi,ekkor altatom Maját is
ált. mire Maja elalszik Bí felkel ,így babázok,ilyenkor szórakoztatom ezerrel,szopi,majd aslzik egyet
3-4 körül megébred misszhiszti ,szopi,GO udvar kb idáig.Bí kint alszik vagy tologatni kell,mert ha megáll a kocsi nem teccik neki
na innentől bent vagyunk.
6 körül mgeint belaszik Bibike
ha felkel szopi
8 kor együttfürdés
már eladtam a kiskádat 8)
szopi
Maja apjával másik szobába el
így 9 körül ált. elalszik vagy még felkel egy szopira egy óra múlva kb vagy megkezdi az esti alvást.
ilyenkor 4-5 órát alszik-szopi-alvás 3 órát-majd vagy felkel :? vagy ha szerencsém van vissza alszik egy-két órát még

és most játszik a játszószőnyegen :-) milyen hamar nőnek :-)püföli az elefánit és beszél n eki :-)

és igenis hogy nem sok minden van a kiságyba,ennyi kell :-) :D 8) :oops: :evil: :roll: :wink:
Vendég

már amennyibe ez rendnek nevezhető :lol:

Wanted
Móni,Gabci,Zsu

tök jó játékot találtam ki Majának ,összeszedtem a játék edénykéit,poharakat ,azt mosogatja már vagy 10szer a csapnál
Vendég

Csajok, elég gáz, de nekem egyik gyerekemnél sem volt napirend! Csak lesek, hogy nektek milyen! Ja, egy volt az esti fürcsi, meg mikor meglett Barnu akkor a du. 1 órai alvás (mai napig).

Ma a próbafülkében fejtem. Pótolnom kellett, hogy legyen vésztartalék, mer ugye ma elment egy. úgyis halál van, itt a hóvége.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi! ez tök jó játék, na lehet, hogy este én is jófej leszek és hagyom őket pancsolni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok.

Babatátogatók elmentek. :)

Doki is. Szuri nem kaptunk, mert kicsit röfög ( sztem náthás, de nem merte beadni). :roll:
Megbeszéltük a médőoltásokat.
Most beadja jövő héten a róta ellenit, + a kötelező.
1 hónap múlva a róta 2. fele +kötelező.
Meg beadja a pneumococcus-t. Abból ugye 3 db kell most. :( ( meg majd 2 éves kor után 1. )
Fél éves kor után a meningitis-t. Abból 2 kell, ha most adná abból is 3 kellene.
+ MArcinak a pneumococcus-t valamikor, de azt lehet, h csak ovi előtt. Neki már csak 1 kell. ( 2 éves kor felett 1 kell. )

Sokat agyaltam, h mi legyen. A róta elleni 16-17 ezer/db. Abból kell kettő.
A pneumococcus 18 ezer/db, abból kell 3 db +1.
A meningitis 4 ezer/db, abból 2 kell.
Egy vagyon lesz. :( De inkább, mint később a fejem verjem a falba, h nem adattuk be. :oops:

Kép
Kép
h@jni

ja ortopédia:
mi voltunk 3 hetesen, meg 6 hetesen csípő uh-n.
Nálunk ilyen korán kell menni.

Kép
Kép
h@jni

Pneumococcusból 2 év felett összesen 1 db kell, ha mondjuk beadatnám a nagyoknak????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
igen.
Úgy van, h 0-6 hóig: 3 db +1 emlézetető 2 éves kor felett
6-12 hóig 2db +1 emlézetető 2 éves kor felett
2 éves kor felett pedig 1 db, nem kell emlékeztető.

Kép
Kép
h@jni

köszi, az jó akkor elgondolkozom ezen is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Találós kérdés melyik ki. na jó, odairtam
Kép Barnu Kép Betti Kép Betti Kép Marci

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép Szülinap Kép Marci és barátai

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

jolka boldog névnapot!!!

Kép
mogyoland

Csajok,
feltöltöttem a kinőtt ruciait Marcimnak, mivel nagyon vagány, fiúsak.
Ha valaki esetleg érdekel:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=250895 :wink:

Kép
Kép
h@jni

Ciripke
mintha ugyanaz a baba lenne :-)

akkor én is ,de nem adok segítséget :lol:
Kép
Kép
Vendég

Barnus nagyon csinos

és a ti járókátok is tuti :-) ingergazdag :D
Vendég

Cukik a babócák, csak vacakol a monitorunk, és minden csupa sötét:( majd a szüleimnél megnézem...

szép napirendek vannak itt kérem. Nálunk elég esetleges még minden, bár egy dolog már fix, az h 11 v dél körül van egy hosszabb alvása, ilyenkor vittem mindig sétálni, de most séta nélkül is nyomja :D

szóval ma tudtam még két órát aludni napközben, a 11-es szunyánál!! de előtte nyüszi, utána piros fejes ordítás, úgyhogy kivittük apukámmal sétálni.

éccaka nem volt túl jó, volt ordítás, büfi pózban altatás 3-tól 4-ig, és 5-kor ébredés... :evil: jaaa, előtte meg másfél órás nyüszi ami néha ordításba csapott át. Szóval most Apuka is fáradt, kicsinyt ingerült, én meg kicsinyt sárkányoid lettem, de már múlik, mert a délután azért szép volt.

a délelőttök változatlanul gázosak, aludni nem akar, az nem baj, de még nem tudunk mit kezdeni egymással, bár már kezd vmi történni vele, meg volt mosoly is, de aztán inkább csak piros fejes ordítás van (ez nem is tudom kitől származik, de annyira találó), szóval sehogy sem jó neki :?

szuri ügyben olyan tájékozatlan vagyok, Ti honnan tudtok ennyi mindent? Nekem is azt hiszem utána kéne járnom... BCG nálunk még nem látszik... Koponya + hasi uh-ra is kéne menni, de még nem intéztem :oops:

Többi lányok hol vagytok?

Andi: vállalsz új tanítványokat?

Ciripke: milyen boltod van?

Timi: akkor ugye megnyugodtál, h Bibus szépen fejlődik?

Húúú, de fogom bánni hogy nem aludtam! Jó éjt mindenkinek :arrow:

KépKép
1macsek

Bibi a második??? fogós kérdés

ez csak az utazóágy ami lent van, a kiságyat nem is használjuk!

Macsek: kismama és bababolt

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
hát, ha nem írod én nem mondtam volna meg, h nem ugyan az a gyerek. :)

Timi:
sztem a felső Bibi, alsó Maja. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Ciripke! Hát nem semmi, hogy mennyire egyformák ezek a kis Drágaságok!! Amúgy én is 77-es vagyok. :D

Timurr! Gyönyörű kis hajasbabáid vannak!!

Hú, én is csak nézek milyen komoly napirendek vannak itt! Nekünk nincs... :( azaz Rami dönti el mi legyen.
De az éjszakánk most szuper volt 10 órakor aludt el és 3-kor ébredt csak egy röpke szopira és utána 7-kor és most is alszik! Kiderült, hogy imád hason feküdni és így nem sír!! :lol:

Na, mi hétfőn megyünk szurira, most még a Rotát és a Meningot fogjuk plusszban beadatni. Most megyek egy kisebb vagyonnal a gyógyszertárba.. :evil:

Mi már 5 hetesen voltunk csípőszűrésen és uh-n. Minden okés volt, nagyon jól viselte.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Timi, melyik-melyik?
Ciripke, ez hihetetlen! Teljesen egyformák! Akartam még mondani, hogy anyukád előtt is le a kalappal, hogy bevállalja egyszerre a három lurkót :-)

Macsek: a ma éjszakám pont olyan lehetett, mint tegnap a Tiéd :oops: Kiborultam, apukát ébresztettem, nem mintha bármit tudott volna csinálni, de most ő is hulla fáradtan ment dolgozni. Mindennek tetejébe ma délelőtt sincs alvás, a babakocsizásban reménykedem, de addig kajálnia kellene egy normálisat, és most valahogy azt sem akar :cry:

Tejkiütéseink visszatértek :cry:

Oltások: nekünk csak a bárányhimlő ellenit ajánlotta a doki, azt is csak később. A rotára direkt rákérdeztem, és egyáltalán nem látja értelmét. Persze nyilván késő bánat, ha mégis elkapja :cry:

Csipőszűrés nálunk 2 hósan, mikor időpontot kértem már csak januárra volt :cry: de bekönyörögtem magunkat december közepére :?

Lányok, kérdés: dokinak, védőninek Ti adtok manit? Nálunk az elején kötelezően kijárnak kéthetente egymást váltva, és eddig nem adtam egyiknek sem :cry: Kellett volna szerintetek? Vagy csak akkor, ha én hívom őket? Vagy inkább valami csokit-kávét szokás??

Vicus, mi is hason altatunk éjszaka, rögtön azóta ahogy hazajöttünk a kórházból. Nappal előfordul, hogy háton, de csak akkor, ha a mózesban alszik, vagy ha végső elkeseredésemben a kanapén fekve szopiztatom, aztán félálomban otthagyom :oops: A kiságyban mindig hason, dokinéni egyáltalán nem örül ennek :oops:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert még sütit csinálok meg kaját míg ide nem érnek a vendégek.

Ciripke!
Fantasztikus ez a kép. Nagyon hasonlítanaka egymásra agyerekek. A képek olyanok, mintha direkt így lenne beállítva. Első kető és utolsó kettő.
Barnut könnyű felismerni a képen, most is így néz ki a pofija. :)
Betti és Marci hasonlít egymásra a legjobban. ;) SZülinapos nagyon csini, a kistesónak maeg nagyon jó dolga van. :)

Timi!
Egyértelmű, hogy Bibi a felső, a kiskaticát könnyű megismerni. ;) A haja a legjobb ismertető jele. Barrelinának készül a kishölgy? :D A fizurája meg olyan, mintha belene állítva, nagyon jó, kistüsi, és a végei még szőkék is, tiszta divatos. :lol:
MAjából pedig karatés lesz. :) ;)

Kertikiri!
Nyugodtan menjetek babakocsizni, ha még nem is evett rendesen, a kocsi 1 perc alatt elrázza, 1-2 óra múlva tuti rendesen fog enni.
Én adtam a dokinőnek pénzt, jelképesen, ugyan nem hívtam, na meg kötelesek, ahogy Ő mondta hivatali kötelesség 1x kijöni az újszülöthöz. A védőnőnke most nem adtam, anno adtam egy bombont, hogy a terhesség idejeén olyan kedves volt, de most elmaradt, mert mindig új védőnénit kapnk. Tehát nem kell, mert elő van írva nekik. De azért jó jóban lenni velük, nem mindegy, hogy kezelik az ember gyerekét. :wink: Érted...? ;)

Na most már tényleg megyek, mert nem leszek készen.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni, Zsu, Jutta, Gabcii és a többiek!!!
halihó, legalább egy sort, hogy jól vagytok...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jó bulizást jolka!

Kép
mogyoland

jájj Maja úgy döntött nem alszik :?
Bibi viszont jól nyomja ma is :-)

Jolka,Hajni
bizony a kis katica a felső és ahogy nézegettem Maja képeit mintha Bibust látnám,zotál egyformák ,Bibinek kicsit hosszabb a haja és kerekebb a pofija

Kertikiri
én nem adtam pénzt egyiknek se a,védőnővel jóba vagyok nagyonm a múlt nap is még fél 11kor telón beszéltünk.Neki adtam egyszer kis ajándékcsomt,nem akarta elfogadni de győztem :-)
Szokok neki zenéket meséket írni.
Egyszer mentünk kari elött oltásra akkor vittem a dokinak meg a védőnőnek,asszisztensnek karácsonyi cdét meg egy képeslapot amin Maja angyalkát játszott.nem nagy valami

Vicus
mi is hason nyomjuk,úgy alszik szinte mindig,tetszik nem a dokinőnek,de úgya alszik jól a drága.Én nem aggódom,mért kéne?van légzésfigyelő,de nem gen van bekapcsolva :oops:

sír Bibus
Vendég

sziasztok!
nálunk a szokásos délutáni szieszta folyik, most Apukával kiegészülve, aki rendes apasági szabiját tölti. ma elköltöttünk egy rakat pénzt bútorokra, de amint költözünk, lesz ebédlőasztalunk végre :D , székeink, a gyerekeknek is lesz új szekrényük, stb... már alig várom! csak találna az a hüje eladó már lakást végre valahára! ha nem, csak március idusán lépünk.

Timi, egyszerűen nem lehet összetéveeszteni a két lányt: Bibi haja a kulcs! irtó édes! ;)

hasonalvás: mi csak úgy, ill. 99%ban. én nem is akarom másképp. nincs légzésfigyelőnk, nem egy szobában alszunk, és ha vmelyikük bukik, nehogy belefulladjon a túróba :shock: :? miért nem szereti a doki?

ajándékok: én nem adok. ha nem csinálja rendesen a dolgát, nehogy már ezzel motiváljam. akkor keresek másik dokit. ha már lehet választani. boccs :? védőnő: nálunk nemrég volt csere. az új idősebb és nem tetszik neki, h bimbóvédővel szoptatok (megy anélkül is, de jobban szeretem vele). nem is értem, miért... majd legközelebb ha szóváteszi, megkérdezem tőle, h mit szól egy átlagosnál kissé érzékenyebb mellbimbó szerinte ahhoz, ha naponta 3 és fél órát van szájban... :( 8) és nincs pihinap... :wink:

Kép
an°°di

Ciripke ne mááá!!! :lol: Csak viccelsz, hogy ez 3 különböző gyerek 8) .

Bibi és Maja között sincs sok különbség, de a haj árulkodó :lol: .

Panka kész. Éjjel-nappal hiszti, és 2 óránkénti evés üzemmód :cry: :roll: .
dettyk

Detty, kitartás!!!!!!! (mondom én, akinek mindkét (3) gyereke édesen alszik)

Kép
an°°di

vannak új képek a picasán (szerintem Petra egyre szebb :oops: :oops: objektív véleményt hallottatok,persze :wink: )

Kép
an°°di

védőnő, doki téma: nálunk a védőnő hetente jön, de nem bírom... Nem kapott semmit se. A doki egyszer volt, majd jön, ha hívom.. De a mobilján lehet zaklatni. Jaa, és a védőnő ezen a héten egy tanoncot küldött, aki kb minden második mondatát úgy kezdte, h szerintem...

Lányok, hogy kell lefejt, mélyhűtött tejet melegíteni?

Andi, új tanítvány? Nem válaszoltál :roll:

Hajrá Detty!!! Nálunk ez délelőtt megy, meg ha kettesben lennénk Noldival (Arnold=Noldi=férj), ha vendégek vannak mintaszerűen viselkedik...

Jaaa, és azt írjátok meg lsz, kinek hányszor eszik a babócája... Meg kb hány óránként. Kivi vagyok.

Csók :lol:

KépKép
1macsek

Andi: tuti jók a képek, meg a kommentek :D :D 8)

KépKép
1macsek

Andi
gyönyörű mindkét gyermek :-) és nagyon jók a szövegek :)

csajok
rakjatok má föl képeket,tudjátok én kép mániás vagyok,imádom nézni a babáinkat :-)

Detty
szegény Panka
mi baja lehet?vagy csak úgy?

én egyébként nagyon szeretm a védőnőmet,nagyon jó fej,modern,két kislány édes anyja és bírja a humoromat :-)

Macsek
állítólag csak forró vízben lehet tejet melegíteni,de szerintem a mikro olvasztó programja sem rossz,csak az ügye nem egyenletesen melegít és ha felforr mondjuk egy kis rész akkor az már nem jó

Bibi totál rendszertelenül eszik ,ha program van,séta,éjjel kibír 3-4-5 órát is,ha nyüglődikakkor kb 2 órát
Vendég

Kép
Bibuskám extra séróval
Kép
Kislány a nagykádban
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,csak itt volt anyósom szerda óta, ma ment haza+ vendégek délután.
Ciripke: Barnura rá ismertem, bár tényleg nagyon-nagyon hasonlítanak a gyerekek.
Timi: akkor jól tippeltem melyik lányzód-melyik :)
Bibusnak baromi dizájnos frufruja van. Mintha fodrász vágott volna neki frizurát :lol: És jól látom, hogy ő is majszolja az öklét?! Tündérbogár!
Jolka: nem mondod komolyan, hogy 74 ruciban nyomjátok??? :shock: Döbbenetes.
Ádim kapott egy 74-s kantáros gatyát, de elveszik benne.
Aranyos a kis husigolyód!
Andi: Nagyon ügyes Huba a hátára fordulással.
Kertikiri: Nadin is nagyon szépen fejlődik. Már megtalálta a kezét? :shock:
3 napig nem vagyok és meglepve olvasom, mennyire sokat fejlődtek a gyerkők!
Macsek:5 x eszik Ádi. 3 óránként, de éjjel nem eszik.
Részvétem a pirosfejes ordítás miatt. Sajna ismerem én is.
Detty: éjjel is 2 óránként kel Pankád?

Tegnap óta nem vagyok vmi jó passzban. Én reagálom túl, vagy rosszul értelmezem a dolgokat, vagy nem tudom, de úgy érzem, vmit nagyon nem jól csinálok, mert apánál és anyósnál tök jól el volt Ádi. Beszélgetett, mosolygott nagyokat. Nekem is, de kevesebbszer és ha nálam volt úgy ordított, mintha nem is tudom mit csinálnék vele. Apa átvette nála megnyugodott. :cry: Annyira elszomorít.Ráadásul éjjel fél 1 körül aludt el, fél kettőkor keltünk, majd 3-kor is :evil: Akkor megetettem és nehézkesen,de vissza aludt 9ig. Most is alszik, pedig már rég fürödni kellett volna. Ebből sem lesz nekünk apával éjfélnél elöbb lefekvés!

Kép
Kép
gabcii

Macsek, köszi de nem kell tanítvány. már így is lelkiismeretfurdalásom van, h nem vagyok itthon négy reggel egy héten. ráadásul, beleestem abba a hibába, amit el akarok kerülni (még nem vészes, ugye, a héten kezdődött): anyósom nagy segítség, de a héten reggel 6tól itt volt általában 3-4ig! oké, h tudok aludni, ha leviszi a gyerekeket sétálni, de olyan, mintha csak a tejet adnám, és ő lenne velük többet :? tudom, h féltékeny vagyok, meg irigy az időre, amit velük tölt kipihenten, de ez így nem oké. Petra esténként mostanában iszonyú nyűgös, és az apjára sem figyel, csak rám. tegnap is csak azzal tudtam megnyugtatni, h szorosan magamhoz öleltem, és énekelgettem neki,csak ezután nyugodott meg annyira, h enni tudjon. szerintetek is lehet, h hiányzom nekik?
meg amúgy is, mutass egy diákot, aki sziesztaidőben házhoz jön, nem hülye és készül az órákra, ja, és fizet is... 8) :wink:

hanyattfordulás: Huba úgy gondolta, bemutatja a tudományát az apukájának is. fürdés előtt többször is átpenderedett a hátára az apja (meg az én) nagy örömére :D

Gabcii, nálam is nyűgösebbek a gyerekek, mint anyósnál :evil: :evil: :evil: és azt vettem észre, h az anyaszag már nem elég megnyugtatásnak, most már kell más inger. Huba ma délután egy színes csörgőre meredt és tök jól érezte magát a karomban. meg az énekeket is szeretik.

kaja gyakorisága: mi maradtunk a 3 órás evéseknél nappal, és 4 óránként esznek éjjel (este fél 9kor, 1-2kor és fél6kor van kaja iccaka, nappal 9, 12, 3, 6) ezeket tartjuk kb mint a szentírást :evil: nem bánnék egy átaludt éjszakát.. el sem tudom képzelni, h egyszer nem leszek álmos :oops: 8) :wink: :evil:

Timi, nyugodtan pakolj képeket! és tényleg olyan Bibi haja, mintha fodrász csinálta volna! ;) ha az enyémet ilyen jóra megcsinálják holnap, elégedett leszek.

Jolka: kajaötlet: diós tészta (mondjuk nem dél 11kor kellene enni, tudom :oops: )

Kép
an°°di

nem dél, hanem fél. no. :evil:

Ciripke, jók a képek!!!!!!!

csípőszűrés: mi voltunk 2 hónaposan és megyünk kontrollra 4 hónaposan. egy hónappal korábban kell időpontot kérni. jövő héten koraszülöttes kontroll, utána neurológia Hubával (jaj, attól sz*rok).

oltások: mi a pneumococcust adatjuk be, a többi (is) gallyra vágna minket anyagilag. bár van vmi kedvezméyn koraszülötteknek, de duplán egyszerűen nem fér bele a költségvetésbe. bárányhimlőssel Jolkával értek egyet. tényleg, Jolka, milyen volt a vendégség?

Jutta? Zsu? Móni?

én léptem aludni, mert nem soká kaja :(
jó éjszakát mindenkinek, de főként Dettynek és Gabciinak!
:arrow:

Kép
an°°di

Aranyosak vagytok, én nem láttam okát Panka nyűglődésének, bár mintha kicsit fájt volna a hasa... :?: Éjjel nem kelt 2 óránként, de már az is szokatlan volt, hogy egyáltalán 2x felkelt. Most szerencsére jobb volt a helyzet, este 9-kor elaludt, és 3-ig húzta egy hang nélkül, akkor szopizott, 10 perc alatt visszaaludt, és 6-kor újra kelt. Akkor vettem észre, hogy tortyog :( . Én már napok óta tiszta takony vagyok, úgy látszik, őt is elérte, de remélem, nem lesz komoly.

Eltekintve az ilyen átordított napoktól, eddíg általában 5, 6x evett Panka, 2,5-3-4 óránként, mikor hogy. Éjjel viszont nem evett, csak hajnalban kelt 5,6 óra körül. A "rosszabb" napokon 8x is eszik, mint az utóbbi napokban, 2 óránként akár :cry: .
dettyk

Andi, hogy érted, hogy tartjátok az etetést mint a szentírást? Éjjel is óraműszerűen a kijelölt időpontokban kelnek, vagy alusznak mint a bunda, és Te kelted őket hogy kajáljanak már? Mert nálunk sajna nincs szentírás-szerű ébredés, csak remélni tudom, hogy az ébredés = kajaidő vagy még később. Ha 2 órán belül kell éjjel, akkor ott a vég, megállás nélküli komfortszopiba torkollik az éjszaka, mert éhesnek nem éhes, de álmosnak sem igazán, és éjjel csak nem hurcibálom már a lakásban.....
Hova fogtok költözni? Már ki is néztétek a kérót, csak még nem költöztek ki belőle?
Timi, miért nem kapcsolod be a légzésfigyelőt, ha Bibus az ágyban van?
Jolka, mit mondtál bárányhimlőre? Nem emlékszem már....
Detty, kitartás, majd ma biztos alszik Panka.
Macsek, ma éjszaka milyen volt?
Hajni, hol vagy? Dolgzol ma is?
Gabci, én is ezt figyeltem meg, hogy másnál olyan jól elvan a csaj, el sem hiszik nekem, hogy egy kis ölbemanó. Tegnap itt voltak a tesómék (kép mindjárt) a kislányával, meg a barátnőm, pont a fürdés előtti legnyügibb időszakban, és a lányom csak úgy vidámkodott :-) Laurával nagyon jól elvoltak, nézték egymást :-) Ha máskor is nagyobb perpatvar lenne itthon napközben, tutira jobban telne az idő, és biztosan jobban tudná a különbséget is éjjel és nappal között. íGy hogy velem van egész nap... hát nem mondom, hogy én hallgatok, mint a kuka, de teljesen más. Ma át is megyek anyuékhoz, hátha ma is jó napunk lesz így.
Móni???!!!
Vica is eltűnt.

Kérdés 1 : szerintetek a bébiőr nem zavarja a babákat? Mert rádióhullámmal működik, nem? Azt tudom, hogy az elsőre amit visszavittünk az volt írva, hogy ne tegye 3 m-en belül a babához. A mostanit viszont csak a kiságy rácsára tudom felszerelni, távolabbról nem is közvetít. Azt tudom, hogy a Raffai pszicho guru (ha tudjátok az ki) nagyon ellenzi....

Kérdés 2: Nálatok szól otthon általában valami? Zene (nem baba), tévé.....

Kép: unokatesók

Kép

KépKép
kertikiri

Andi, mindkét lurkó nagyon szép!

KépKép
kertikiri

Pálinkás jó reggelt

Andi
Huba nagyon ügyes.Azon meg ne csodálkozz,hogy Petra anyásodik ,ez csak rosszabb lesz :-)ahogy nőnek egyre jobban kívánnak téged :D
ne legyen lelkiismeretfurdalásod,ha én is rá tudnám bízni valakire őt vagy őket mennék én is,na nem dolgozni,de szoli,fodrász vagy csak úgy el egyet sétálni,de esélytelen.Most azon agyalok,hogyan menjek el megvenni a miki csomikat,hogy Maja ne lássa,mert ügye mindenhova együtt megyünk.Mindig akar velem jönni,be van tojva hogy meint elhagyom.

Kertikiri
Nadin olyan édesen figyel,szép vágású a szeme

nem tudom,valahogy nappal mindig elmarad a bekapcs.éjjel a hosszú alvásra bekapcsolom aztán jön mellém aludni.

nálunk napközbe egész nap megy valami zene,tv,nem zavarja.sőt este amikor villany Leó fel van háborodva hogy elfordítom a tvtől

Detty
Bibi is kicsit taknyos,kalciumit adok neki meg szívom az orrát,ő is tőlem kapta el

Gabci
nyugi
a gyerekek többsége a jobbik oldalát mutatja külsősöknek :-)
Bibi a dokinál az asszisztensnél volt amíg Maját vizsgálták,egy hangja nem volt.hallásvizsgálatkot a nő összepuszilta,ölelgette :shock: ,mert milyen édi,egy hangja nem volt :shock:
anyának jár a hiszti,nyügi java
Vendég

Gabci:Ádámnak boldog 3 hós mini szülinapot!

Nálunk is meg van hogy mikor eszik és akkor követeli mert magának állitótta be mikor eszik és már 2-3 hete tartjuk ezt.

Nálunk a légzésfigyelő zavarta a lányt mióta kivettük azóta alszik a babaágyban előtte abszolúte nem aludt de éjszaka akkor is köztünk alszik!
És érdekes mert ha az Apa odabújik akkor is érzi ,hogy nem én vagyok és felébred!

Kép
mogyoland

na gyorsan, amíg fel nem kel:)

Kriszti, cuki az uncsi tesós kép :D Nadin szép és nagy babus, remélem majd Vilkó is megnő szép nagyra.

Én ma vettem észre, h érdekli Vilit a zene, Johnny Cash meg Halász Judit, ezeket hallgatjuk. JC inkább miattam:) Tv-nk meg nincs, nem is lesz.

Kis lámpa egész éjjel megy Vilkónál, ha lekapcsolom nyüszít, ha meg fel van kapcsolva, de még nyitott szemmel tettem az ágyba, akkor jól elvolt /de ez csak kétszer volt, azóta hagyom/

Vilkó irtó sokat fejlődött!!! :D :D mosoly, nézi az ágya feletti forgó/zenélő izét, nagyra nyitja a szemeit, és ránk néz, nagyon cuki!!!

Légzésfigyelő/babaőr nincs. Kicsi a lakás, úgyhogy meghallom, és ezért is nem alszunk vele egy szobában, mert akkor meg túl sok mindent hallok, lsd Juttáék :)

Andi: a sétáltatás miatt azért ne legyen rossz érzésed, meg sztem a többi miatt se. Nekik szükségük van Rád, meg kajára, és ezt most így tudod biztosítani. De még Ti is még az elején jártok, később úgyis változni fog ez! Legalábbis én így gondolom, és én is élnék a lehetőséggel.

Az én anyósom pl bablevest meg káposztát főz :shock:

Mindjárt kaja, és jön a massszőr, izgi :arrow:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Gabcii, Ramival ugyanez van, nálam nyűgös és sír de apánál vagy csak a szomszéd barátaink kezében nézelődik, sőt mosolyog!!

Nekünk van légzésfigyelőnk, éjszaka be szoktuk kapcsolni. Engem valahogy megnyugtat.

Érdekes, minket a védőnő direkt bíztatott a hason alvásra, mert szerinte az is kell és szépen erősíti a hátát ha emelgeti a fejét.

Rami tegnap éjfékor volt hajlanód elaludni viszont 1/2 6-ig aludt.

Íme egy friss kép ahol egy kisangyal mosollyal vesz le minket a lábunkról: Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kriszti!
Úgy értem, h nagy baba, h ő sem néz ki úgy, mint aki tápszer pótlásra szorul:)

KépKép
1macsek

na, gyorsan a következő kajáig ;)

Detty, Pankának és neked is jobbulást! orrszívózol? porszívóssal?

Kriszti, köszi a dicséretet! még jó, h Nadin is olyan kis szép pofijú. nm kell hazudni ;) nagyon édesek az unokatestvérével együtt!!! és tényleg nagy a nő! mekkora rucikat hord?
bébiőr- nekünk nincs. 35 nm-re nem igazán kell.
szentírás- ők ébrednek. gondoltam, megfogadom a védőnő tanácsát, és nem ébresztek, de a helyzet sajnos nem lett sokkal jobb: a 3 óránkénti kaja helyett 4 óránként esznek. csak a fürdés előtti kajánál ébresztek néha, de általában nem kell. ha nem ébrednek harangszóra, akkor 15 percen belüol tuti visít Huba :D
gurut én nem ismerek egyet sem (szerencsére ;) )

Macsek, jó fej az anyósod, mi? :roll: 8) :lol: bár egy jó kis bablevest én is bedobnék :oops:

Gabci, Ádámnak egy egy puszi a 3 hónaposságra!!!! hurrá! (mindjárt egy éves lesz :? )

nálunk ma reggel hülyeség van: Petra másfél!!! órán keresztül nyammogott a cicin, és még mindig éhes. leraktam egy cumival. azt nem fogom csinálni, h két órán át eszünk 3 óránként :evil: szemét vagyok, de ez van. ezt dobta a gép.
na, valaki sír. megyek, meglesem

Kép
an°°di

nagyon cuki Rami!!!!!

kajaötlet: bundás kenyér :oops: meg tavalyi mikulások. már itt tartok az édességmániámmal :oops: :lol: még jó, h nem érték meg az idei mikulást :wink:

na, ma én már nem nagyon leszek. a déli kaja után séta, utána meg fodrász és barátnőzés
mindenkinek szép napot!
:arrow:

Kép
an°°di

Rami gyönyörűűűű
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?