Macsek, köszi de nem kell tanítvány. már így is lelkiismeretfurdalásom van, h nem vagyok itthon négy reggel egy héten. ráadásul, beleestem abba a hibába, amit el akarok kerülni (még nem vészes, ugye, a héten kezdődött): anyósom nagy segítség, de a héten reggel 6tól itt volt általában 3-4ig! oké, h tudok aludni, ha leviszi a gyerekeket sétálni, de olyan, mintha csak a tejet adnám, és ő lenne velük többet
tudom, h féltékeny vagyok, meg irigy az időre, amit velük tölt kipihenten, de ez így nem oké. Petra esténként mostanában iszonyú nyűgös, és az apjára sem figyel, csak rám. tegnap is csak azzal tudtam megnyugtatni, h szorosan magamhoz öleltem, és énekelgettem neki,csak ezután nyugodott meg annyira, h enni tudjon. szerintetek is lehet, h hiányzom nekik?
meg amúgy is, mutass egy diákot, aki sziesztaidőben házhoz jön, nem hülye és készül az órákra, ja, és fizet is...
hanyattfordulás: Huba úgy gondolta, bemutatja a tudományát az apukájának is. fürdés előtt többször is átpenderedett a hátára az apja (meg az én) nagy örömére
Gabcii, nálam is nyűgösebbek a gyerekek, mint anyósnál
és azt vettem észre, h az anyaszag már nem elég megnyugtatásnak, most már kell más inger. Huba ma délután egy színes csörgőre meredt és tök jól érezte magát a karomban. meg az énekeket is szeretik.
kaja gyakorisága: mi maradtunk a 3 órás evéseknél nappal, és 4 óránként esznek éjjel (este fél 9kor, 1-2kor és fél6kor van kaja iccaka, nappal 9, 12, 3, 6) ezeket tartjuk kb mint a szentírást
nem bánnék egy átaludt éjszakát.. el sem tudom képzelni, h egyszer nem leszek álmos
Timi, nyugodtan pakolj képeket! és tényleg olyan Bibi haja, mintha fodrász csinálta volna!
ha az enyémet ilyen jóra megcsinálják holnap, elégedett leszek.
Jolka: kajaötlet: diós tészta (mondjuk nem dél 11kor kellene enni, tudom
)