Sziasztok csajok!
Kicsi Barnabás jól van.Ma nem voltam bent a kórházban, mert pocsékul vagyok, nem akarok bacit bevinni.
Borzasztóan fáj a torkom és a fejem, nem merek bevenni semmit, csak kínlódom.És olyan álmos vagyok, hogy itt helyben el tudnék aludni.Érdekes módon már délelőtt is ezt éreztem.Ma biztos korán lefekszem.
Juca, sajnállak, hogy már megint kétségek közt vagy!Ez annyira rossz lehet!Bár írtad, hogy megjött, de akkor mi volt ez megint?
Jövő hónapban a Closti biztos segít, lesz szuper péd,aztán meg stabil zebrád.
Kinga fantörpikus kislány!Mutattam is a páromnak, hogy vajon tud-e ilyen édes kalapkás babát csinálni?De állítólag csak fiút tud...
Én is most a Rossmannban vettem tesztet, előtte patikában és a DM-ben. Azt hiszem, az egyik tavirózsás.
A hőm még fent van.Már kezdek megint nagyon türelmetlen lenni az eredmény miatt.Mindig úgy vagyok, hogy nem leszek csalódott ha negatív, aztán meg dehogynem...alig várom, hogy zebrás legyen.
Egyébként nagyon büszke vagyok magamra:sógornőm babájának tiszta szívemből örülök, és nem azt érzem mint sokáig ha valakinek babája született,hogy a szívem szakad meg tőle...és nekem miért nincs, ha Neki van...
Úgy látszik, nagyjából rendbejött a lelkem. Készen állok egy újabb terhességre...
Lina, most akkor hétfőn tesztelünk?Szerintem az még korai, nem? Bár én nem a türelmemről vagyok híres.