Új privát üzeneted érkezett!

Na tessék, mire begépeltem ezt a csomó mindent a mobilba, erre van netem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

tjuca

sziasztok.

juca ez most jo vagy nem jo?

Kép
monyo83

Luca, hatalmas gratula a sógornődéknek. Örülök, hogy minden rendben a kissráccal.

Juca, ez igen!! Remélem most nem lesz baj!
Vendég

Sziasztok!

Juca!
BÍZAKODUNK VELED EGYÜTT!!!!!!!!!!!!

Linácska!
Szombaton mi is Szegeden leszünk, remélem jó idő lesz és játszóterezünk.

Napsugár!
Bevallom Neked az őszintét, az elmúlt napokban-hetekben Én is olvasgattam 2008 nyári kisbabák topicot, mert úgy éreztem oda tartozom. Írni nem irtam, gondoltam csak két csíkkal lehet valaki topictag. Amióta megjött nincs erőm beleolvasni, irigykedem rájuk, mégha csúnya dolog is, de ez van....

Én is próbálom elmagyarázni a fiamnak, h miért rossz a hiszti, de felbosszantom magam azon, h nem figyel rám....Nálunk egyenlőre a járóka a pihenőhely, oda rakjuk be, ha hisztizik, ott gondolkodhat címszóval. Egyenlőre megtehetjük, de már próbálkozik kimászni. Nálunk a könyvek széttépése , kóstolgatása na meg az ágyon való rohangászsás a főbb csintalanság. Persze hasradobom magam is és üvöltök formáció is van. Ha sétálunk akkor meg cipeltetné magát és amiatt sír....
Engem érdekel az élettörténeted....
Jó munkát!!!!!!

csajok!
A táppénz csak annak jár, aki ledolgozik bizonyos munkanapszámot?? Vagy pld. lehet olyan, h valaki egy új munkahelyen dolgozik és pár nap után elmegy táppénzre???

a másik kérdésem: Ábel rettenetesen fél az erősebb zajoktól és ordít. Tegnap séta közben egy kutya szaladt a kerítéshez, ugatott a fiam meg ordított.... mit tudok tenni????????

Süt a Napocska, kívánom Mindenkinek, h vidám napja legyen!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca!
Ez csík biza. Nekem is ilyen tesztem volt, de semmi második csík :cry: :cry:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca!

Ez Leo féle teszt? Nekem mindig ilyen, apjuknak is ilyen volt múltkor! Többet ilyent nem használok, mert valami nem jól van ezzel a teszttel! Szerintem csinálj másikat, másikkal! Persze szívből örülnék neki, ha pozitív lenne, de velem ezt már április óta játsza ez a teszt szinte minden hónapban!
Vendég

Sziasztok!

Luca! Gratula a sógornődéknek, a pici Babának és a mamájának is jó egészséget kívánok!

Juca, mi vaaan??? Én ezt nem értem. Megjött, de nem rendesen, és pozitív a teszt? :shock:

A tesztelőknek megy a drukk hétvégére!

Reggel voltam vérvételen... úgy UTÁLOM!!!

Éjjel a legkisebb behányt az ágyába, meg a szoba közepére... így kénytelenek voltunk közénk fektetni, mert az ő ágya ugye alkalmatlanná vált... egész éjjel rugdalt... :roll:

most már vígan van, itthon hegyeskedik, nem ment oviba.

Kép
zmimi

nem tudom, hogy jó-e :shock:

beszéltem dokival, utró, mert akkor tiszta a lelkiismeretem, és nem lehet minden nap vérvétel

Gröni!

Még meg sem száradt, most már tuti erős, a csík rögtön kijött. Amúgy múltkor a rossmannos teszt erősebb volt, mint a leos.
Nem volt itthon készlet, ezt csak úgy perhecc csináltam, de hidd el ha nálam nincs babicsek, akkor nincs második vonal sem, én nem tudok csíkosat pisilni. Amúgy csak holnap vagy holnapután kellene megjönni. Elmondtam mindent a dokinak, kétesélyes minden, majd egy hónap múlva okosabb leszek.

Ma ha lesz időm veszek még tesztet másat, de Kinga lázas. :cry:

Egy tegnapi kép róla (elég elkapott) :wink:

Kép

tjuca

Juca!

Örülnék neki, ha így lenne! Én sem szokta produkálni pozitív tesztet baba nélkül (apjuk meg végképp 8) ) csak Leoéval! Múltkor egy ilyen pozitív teszt után csináltam Gravival, az csont nega lett! Ezért írtam, hogy csinálj másikat, ha az is két csíkos, ott bizony baba van! És ha tényleg így van, akkor nagyon fontos, hogy szedd a progit, mert ez a pecsételés nem jó! De ezt tudod te is! Pihenj sokat, bár tudom, hogy Kinga mellett nehéz, de valahogy old meg, mert nem kéne újra és újra átélned..... Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Kinga pedig egy tünemény! Olyan kisasszonyos ebben a kalapban! Gyógypuszit küldök neki!
Vendég

Zsuzsu,
táppénz a következőképpen van: Dolgozol valahol, mindegy, hogy mennyit, ha beteg leszel elmész táppénzre. Ez hivatalosan minden évben 15 munkanapig betegszabadságnak számít. Ennél mindegy, hogy mennyit dolgoztál. A 16. nap már táppénz, ehhez kell előtte 180 nap, különben csak max. a minimálbér kétszereséből számítják, nem a fizetésedből. Ha gyerekkel marad otthon az ember, az rögtön táppénz.

Lányok,
hol lehet ilyen (vagy ezek szerint jobb:-)) tesztcsíkokat kapni? A DM-ben, Rossmannban kaphatók piszok drágák, pedig már úgy megnézném. De 25. napon nem akarom. azért még, majd max. hétfőn, ha addig nincs semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

úgy néz ki megjön a progi mellett, csak induljon is be rendesen. Ennek most kivételesen örülök, nincs para, várakozás... majd a clostys hónap remélem rendbehoz, a többit meg már megszoktam. Így legalább tudom, hogy mikortól is kell számolnom (nagyjából), és félidőben pisilek majd Gröninek egy hófehér tesztet leósat. :twisted:

Lina!

Neten rendeltem, kb. 100 ft darabja. Én most írhatom, hogy szerintem korrekt, Gröni úgyis leírja, hogy nem. :twisted: babát tervezők otthona, de egyébként írj privit zölddisznónak, ő máshonnan tud szerezni olcsón más fajtát. Igazán korrekt meg úgyis az uh. :wink:

tjuca

Juca,
akkor majd ha nem jött össze ez a hónap, akkor megkeresem.
Amúgy valamiért azt érzem, hogy összejött, de nem merek még belegondolni sem, mindig azt érzem, hogy csak érezni akarom, és ezért produkálok mindenfélét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca

Gratulálok! Fel hívom a figyelmedet hogy mond meg nekik majd mikor magukhoz tértek a nagy ilyedelemből és boldogságból hogy 1500 gramm alatti babák emeltebb családit kapnak. Ezt csak azért írom mert sajnos a korán nem adnak felvilágosítást ez ügyben. És reméljük hogy minden rendben lesz és van vele és csak hízlalni kell őfelségét. Jaa és ami még hogy remélem el kerülik a sváb hegyet.

tjuca
Én ezt most nem értem. Akkor most baba van vagy mi a szösz? Lehet gratulálni?

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Luca,
Hogy van Barnabás?

Juca,
Hűűű, nem is tudom, hogy most mit mondjak. Megleptél ezzel a teszttel. :shock:
Kinga tök nőci ebben a kalapban. Jobbulást neki!

Sugi,
Ha visszaolvasol én majdnem ezt írtam szórul-szóra. Ha meglátok egy ismerősnél egy vonalzót, már rándul is össze a gyomrom, viszont van egy barátnőm, ő a 13. héten vesztette el a babáját és 1 hónapja született kislánya, neki tökre örülök. Úgy mint ebben a topikban bármely pozitív tesztnek. Ezek reményt adnak és erőt.
Érzel valamit? Fogsz tesztelni?

KépKép
dreika

Csajok!

Akik még nem a kezdetektől olvasnak. Ez nem jó vagy rossz, ez olyan Jucás, hogy késik/nem késik, jaj ellövök egy tesztet, ami pozitív, de megjön. Én már különösebben fel sem veszem. :roll:

Majd a closty :wink:

Lina!

Remélem sikerült!

tjuca

nem érzek semmit, még nem jutott eszembe hogy tesztelnem kellene, szerintem ez a hüvelyfertőzés betette a kaput.20-dik napon vagyok még
Vendég

Juca,
oké, akkor majd a Closty! :)

Lina, Luca,
úgy érzem nektek most sikerült! :)

Sugi,
ja, valahogy 1 héttel eltájoltam magam. Akkor még van időd.

Figyi, szerintetek lehet abból baj, hogy leveszik az egyik anyajegyem (gondolom kapok valami érzéstelenítőt) kedden és szerintem pont akörül kéne akcióznunk?

KépKép
dreika

Juca!

Most mé' mondod, na? Nem okoskodok, csak tapasztalatot írok! Én is onnan rendeltem április óta, nincs gond az árral és két nap alatt itt van, ugyhogy Leoról még véletlenül sem tudnék rosszat írni! Erről nem ő tehet! Fiamnak, 50 éves szomszédasszonynak, apjuknak mind ilyen volt, másfajtával csont nega! Bár ők azt nem probálták! Én azt szeretném, ha pár hét múlva egy uh képet mutogatnál! :wink:
Vendég

Gröni!

Tudom, egyszer már írtad, én meg csak a saját tapasztalatomat írtam, sőt a rossmannban kapható Lily teszt véleményem szerint érzékenyebb, ezt már kétszer tapasztaltam. Lehet egy rossz szériát fogtál ki. Én már pl. leos ovutesztnél is pisiltem olyan egycsíkost, hogy még nem is láttam ilyet. Aztán persze volt kétcsíkos is, de megdöbbentem. :twisted: Szóval ezért írtam, hogy én eddig nem tapasztaltam, hogy csalna, vagy csalóka lenne. Első "nemhivatalos" próbálkozós hónapban 3 leós tesztet is ellőttem, mert annyira azt hittem babás vagyok, és gyönyörű egycsíkosak voltak, abban hiba nem volt, nem is ámított.

Spongyát rá, Lina majd + tesztet vesz, dibidobis uh fotóval. :wink:

tjuca

Juca!

Mikor írtad, hogy másfajtát is csináltál akkor, már világos lett! Ez így nem kétséges, hogy jól működött! Nem a pozitívban kételkedtem, csak így együtt, hogy megjött, pozitív teszt, úgy gondoltam hátha te is úgy jártál, mint én! Miért várod annyira, hogy megjöjjön, hisz ott a baba!? Ne légy nega, na! Az, hogy picit véreztél, ez lehet, hogy olyan Jucás, de lehet, hogy más Jucás! Bízz egy picit a babádban, hogy ő igenis veletek akar maradni! A progit szeded már?
Vendég

Ja már látom, hogy írtad korábban, hogy így is megjön! De most mi az, hogy mejön? Van látható jele vagy csak érzed?
Vendég

Gröni!

A megjön az megjön. :twisted: Csak kérdés mikor erősödik. Most nem csináltam mást, de az előző hónapban igen, sőt a vetélés előtt is, bár akkor Leo teszt még nem volt, de volt más. Nekem még nem volt "rossz" tesztem, és olyan sem, amikor valótlanul csíkos lett volna, mert már tényleg pisiltem középidőben, pont mert ilyen furi vagyok, és akkor sosem volt két csík SEMMILYEN teszttel. Bár azokat kidobáltam, és nem fényképeztem sosem.

Nekem már annyiszor volt így, hogy + teszt és megjött, vagy megjött és utána + teszt, hogy nekem az a tuti, amikor 1. nincs semmi vérzés+2. ütemben fejlődik a baba. Most az ütemmel nem hinném hogy gond volt, de vagy a megtapadás nem stimmolt, vagy a pete minősége. De most egyébként nem is voltak különösebb tüneteim, csak egy-kettő.

Majd a closty!!! :wink:

Ti most hol tartotok???

tjuca

Juca!

Mivel a megjöttös oldalon volt már 22 laptetőm, ebben a hónapban babás leszek! :lol: De félre a viccet! Apjuk kb két hét múlva megy dokihoz, akkor kiderül, hogy mi helyzet nála! Én meg jövőhéten megyek rákszűrésre és akkor megbeszélem vele, hogy a rossz kiskatonák ellenére szedhetnék-e clostit, mert már k.rvára unom, hogy szinte esélyünk sincs, mert f.s a görbém! Azért probálkozunk akkor, mikor úgyérzem, hogy idő van! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nem jól működsz! De ha tényleg úgy érzed, hogy ez sem sikerült most, akkor csak a annyit tudok neked kívánni, hogy a closti hozza meg a várva várt eredményt és legyen gondtalan babavárásod! Ilyenkor elgondolkodom, hogy melyik a rosszabb. A hónapokig vagy akár évekig tartó sikertelen próbálkozás vagy az ami nálad van, hogy szinte minden hónapban van egy pozitív teszted és hátha egyszer baba is lesz belőle! Mindegyik nagyon rossz érzelmileg!
Vendég

Sziasztok csajok!

Kicsi Barnabás jól van.Ma nem voltam bent a kórházban, mert pocsékul vagyok, nem akarok bacit bevinni.
Borzasztóan fáj a torkom és a fejem, nem merek bevenni semmit, csak kínlódom.És olyan álmos vagyok, hogy itt helyben el tudnék aludni.Érdekes módon már délelőtt is ezt éreztem.Ma biztos korán lefekszem.

Juca, sajnállak, hogy már megint kétségek közt vagy!Ez annyira rossz lehet!Bár írtad, hogy megjött, de akkor mi volt ez megint?
Jövő hónapban a Closti biztos segít, lesz szuper péd,aztán meg stabil zebrád.

Kinga fantörpikus kislány!Mutattam is a páromnak, hogy vajon tud-e ilyen édes kalapkás babát csinálni?De állítólag csak fiút tud...

Én is most a Rossmannban vettem tesztet, előtte patikában és a DM-ben. Azt hiszem, az egyik tavirózsás. :lol:

A hőm még fent van.Már kezdek megint nagyon türelmetlen lenni az eredmény miatt.Mindig úgy vagyok, hogy nem leszek csalódott ha negatív, aztán meg dehogynem...alig várom, hogy zebrás legyen.

Egyébként nagyon büszke vagyok magamra:sógornőm babájának tiszta szívemből örülök, és nem azt érzem mint sokáig ha valakinek babája született,hogy a szívem szakad meg tőle...és nekem miért nincs, ha Neki van...
Úgy látszik, nagyjából rendbejött a lelkem. Készen állok egy újabb terhességre...
:lol:

Lina, most akkor hétfőn tesztelünk?Szerintem az még korai, nem? Bár én nem a türelmemről vagyok híres.
Vendég

Ez a kalapos kiscsaj nekem is bejön :lol: !
Vendég

Luca,
én ugye tudom, hogy a 14-15. napon valamikor meg kellett repednie a tüszőnek. Ezek szerint a 29. napon kellene megjönnie, ami vasárnap. Na ha nincs semmi, legkésőbb kedd reggel megnézem, mert ha van valami akkor még este tudok rohanni a dokihoz progipótlásért. Én most már csak úgy vagyok nyugodt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok! Nem tudom :cry: vagy :lol: . Nem jött meg, holott tegnap este már nem tettem fel utrót. Csináltam tesztet +. Egy hét, és elválik mi lesz. Nincsenek hiú reményeim. Tegnap délben bepróbálkozott piri, de azóta semmi.

na nem folytatom majd lesz valahogyan

tjuca

juca felteszed a teszted?

Kép
monyo83

az alsó a mai. Ma megyek veszek másmilyet.

Kép

szabad szemmel (meg ugye fel kellett volna húznom a reluxát...) egy hangyányit erősebb a mai. Előbb jött a csík, de ezzel együtt sincsenek illúzióim. Viszont tegnap utró mellett még délben véreztem, este már nem is használtam, erre a büdös piri még egy pacát sem csinált ma. :twisted:

tjuca

szerintem is egy hangyanyit erosebb a mai.druk+++++

Kép
monyo83

Na most megnéztem, már teljesen száraz, és határozottan egy paraszthajszállal erősebb a mai. De ugye a képen nem látszik, hogy a tegnapi meg koszos. Nem vagyok egy fotózseni na. :lol: ha nagyon skubizod, az látszik, hogy középen gyűrött, de hogy koszos, az nem. :wink:

tjuca

Köszi. Nem érzem magam terhesnek, azt érzem, hogy meg fog jönni, de most ez különösebben nem keserít el. Lesz, ami lesz. Bízom a clostyban, és remélem megúszom a ... ki sem mondom mit.

Drukkolok, hogy abból a sok szép tüsződből legyen egy szép baba! :lol: Mikor kell nem megjönnie?

tjuca

Juca!

Nehogy abba hagyd az utro-t!!!!!!
Drukkolok ezerrel!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Nekem 3 év alatt egyszer sem volt olyan, hogy akár egy lehelletnyi második csík lett volna. Nagyítóval se! Szóval, ha ott a csík, akkor az ott van....

Kép

Kép
kamilla306

juca eleg ha csak egy picit bizol a bababan,vagy ha nem tudsz bizunk mi helyeted.Sajnos mast se te se mi nem tehetunk.

hat kedden szerdan nem kene megjonnie.

Kép
monyo83

Lányok!

Köszi. Én sem teszteltem még falsot :lol:

Bízom a babában, de már elég öreg motoros vagyok itt. Meglátjuk. Orvos azt mondta lutri, lehet, de ha nem eszem a progeszteront lelkifurdalásom lesz. Jó akkor legyen, ma már használtam.

Még a végén azt hiszitek, hogy a topik szórakoztatására találom ki ezt a havi programot, de nem. :wink:

Remélem Luca meg Lina szórakoztatnak majd minket, de sokkal egyértelműbben! :lol:

tjuca

Juj Juca....
Ez izgi :)
Szerintem probalj megfeledkezni rola, csinald a dolgod. Most ennyit tudsz. Monyonak igaza van. Szerintem nyugodt lehetsz. Ugy tunik, ugysem rajtad mulik. Par nap mulva raersz visszaterni erre a kerdesre. Addig piri is eldonti, hogy marad vagy megy. En nem ertek hozza, de lehet amig ki nem derul, en hasznalnam az utrot. Ez privat velemeny.
Az is valami, hogy megtermekenyites teren egyenletes teljesitmenyt hoztok, barcsak mi itt tartanank. Remelem a closty meghozza az eredmenyt nektek.
Utolso hetemet kezdtem a ciklusban.

Monyo cuki az alairasod :)

lilia

Kép
lilia

Juca! :lol:

nem tudom, hogy hogy voltál Kingával, de én minden terhességemnél nagyon görcsöltem! Egynél nem, az korán el is ment! Nagyon drukkolok neked! :wink:
Vendég

Jucaaa...!

Nagyon drukkolok!

Lilianak igaza van: nem rajtad(tunk) múlik!

KÉRDÉS: A kismamik közül tornázik vki? És ha igen, mit?

én múlt héten kezdtem.

Kép
zmimi

Gröni!

Csak a kedvedért, amint hazaértem sajtoltam egy kis pösst. Rossmannos Lily 25-ös, déli pipivel. (Igaz a fotózásra is kezdek ráérezni :twisted:)
Kép

Mostanában nem pakolgatnék fel tesztképet, mert már ezzel lehet tapétázni 8)

tjuca

Juca, ez több mint bíztató, szépen erősödik, ez látszik az utolsó képen!
Nagyon nagyon drukkolok!
Vendég

Juca!!????
Na akkor most mi van, nem vagy semmi. :roll:
Vendég

Köszi Csajok!

Á piros filctoll kérdése az egész :lol:
na jó nem, ha ez ilyen egyszerű lenne :wink:

Várunk... Egyébként most már kb. megszáradt a Lily teszt is, erősebb szárazon, de nem volt kedvem várni, meg most tudtam garázdálkodni, mert Kinga mellett ez sem evidens. :D

tjuca

Kamilla!

Köszi.
Ma megszületett herr direktor H 2. kislánya Cinna Flóra (első Lília Hanga) 8) csak gondoltam megosztom a hírt, ez egy ilyen nap. :wink:

Láttam máshol a Vukos falat, elbűvölő :D Örülhetnek majd a gyerkőcök. Ja és van, akinél működik a tandemszopi, és bizony ki fogja venni apa a részét az éjszakákból, önként, és Te is tudsz majd egy icipicit pihenni. Meg ki tudja előre nem? :wink:

tjuca

Juca,
orvoshoz nem készülsz? Én most nem akarok sokat várni a teszttel, ha + rohanok kedden dokihoz utroért. Vagyis 15 db még van otthon, de biztos, ami biztos. Azt nem lehet amúgy túladagolni? Vagyis ha amúgy is elég lenne a progi, de az ember használja pluszban, az nem gáz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekem is van, ezért vagyok nyugodt.

Úgy tudom nem lehet túladagolni. Amúgy telefonon beszéltem a dokibácsival, és nem akarok rohanni, mert az előző vetélésnél már nagyon megszívtam. Korán mentem, uh-val nem látott semmit, aztán kiderült, hogy nem az a baj. Abban állapodtunk meg 10 perc telefonos nyugtató után, hogy 1,5 két hét múlva menjek, persze recept még kell, ha aktuális lesz.

Nem akarom elkiabálni, de a mai ebéd nem esett jól... :twisted:

Ja és nekem volt, hogy utró ellenére is megjött. Viszont most elállt a vérzés, és ugye holnap nem kellene, hogy megjöjjön "hivatalosan".

tjuca

Juca, nagyon izgulok érted, én nagyon bízom most. Sokszor akkor sikerül amikor az ember ráveszi magát a gyógyszerszedésre, vagy egyébre, amit addig halogatott.
Remélem nektek is most így lesz.

Megyek kelteni Pétert, mert ha meg "agyonalussza" magát, éjjel nem bírom lebírkózni.
Vendég

Juca,
a nyári kisbaba utro mellett nem maradt meg, de azzal nyugtattam magam, hogy de legalább megpróbáltam. Különben piszok mérges lettem volna. Legszívesebben már most, 26. napon megnézném, hogy mi a helyzet, de tudom, még sok értelme nem lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok nekem a teszt négy nappal előbb kimutatta a terhességet a mensi előtt.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?