Csilla, MINDENKÉPP konzultálj másik dokival!!! Ez a dokibá egy terror, mellette el lehet felejteni, hogy ez a TE gyereked, és csakis TE dönthetsz arról, hogy milyen kivizsgálásnak, kajálási rendnek, stb. vetik alá.
NE dőlj be annak, hogy ha nem teszed, amit mond, rossz anya vagy! Mert ez jó fegyver!
A mi dokinénink magándoki, homeoval is foglalkozik, így megszokott dolog, hogy mások is jönnek hozzá "csakúgy" az utcáról, és messze esik a te dokidtól.
(ha nem akarod, hogy megtudja) Küldök elérhetőséget priviben, ha kell.
Angliában ez totál bevett szokás, hogy egy beavatkozást (a kivizsgálás is ilyen) nem végeznek el, csak ha 2 teljesen egymástól független doki is javasolja. Ez a "second opinion", nálunk meg a dokik zokon veszik...
Azért kíváncsi vagyok, hogy gondolja a doki ezt az egyik napról a másikra jól megtömni a gyereket...
Úg ykéne, hogy az ő arcába köpje jól vissza...
Szóval kiakadok a z ilyeneken. Mi is elfogyasztottunk már pár dokit, MERJ váltani!
Még az jutott erről eszembe, amikor Dorkának 3 hósan átmosták a könnycsatornáit, durva módon, ordított. 2 hét múlva kontrolon megint át akarták mosni, szinte kérdés nélkül, úgy vettem vissza az asszisztens kezéből. Amikor mondtam, hogy nem engedem, elmondott mindenféle felelőtlen anyának, hogy el fog romlani a gyerek szeme, meg minden baja lesz, de ide vissza n e jöjjek, stb...
Bőgve mentem a védőnéninkhez, meg egész du. remegtem az idegtől..... Nagyon szörnyű érzés...
Timi,hogy is kell ezt az illeték dolgot csinálni??????????
Bár minket nem érint, de nem hallottam még ilyen jótékonykodásról az Illetékhivatal részéről... MOndjuk ti nem BP-hez tartoztok...
Szylvi, csini ruci, muti!!!
Dorkába szerelmes az egyik kisfiú az oviban. Mindig jön és simizi az arcát.
Dorka még nem igazán tudja mire vélni a dolgot.
A lányok is nagyon szeretik, olyan kistestvér-félén játszanak vele, ő az egyik legfiatalabb a csoportban. Bemegyünk, és egyből rohannak oda, veszekednek, hogy ki foghatja a kezét Dorkának...
A múltkor a Zsófi nevő kislánnyal hagytam ott, ,aztán kérdeztem ebéd után, hogy végig Zsófival voltál? Erre ő: "Nem, mert aztán odajött a Fédra, és mondta Zsófinak, hogy ő nem játszhat velem, csak ő, és veszekedtek egy kicsit... Hát igen, ilyen a szerelem...."