Jesszusom csajok!!!! Nem győzöm vissza olvasni, anyit gyártottatok, legközelebb megpróbálok többször be nézni egy nap mert ez igy sok.
Ha kifelejtenék valakit, ezer bocsánat.
Hát...hol is kezdjem?
Lilla, nagyon nagyon sajnálom, de remélem nem keseredtél el nagyon! Karira ott lesz a 2 csik meglatod, türelem rózsát terem.
Márti, izgulok érted!!!
Odri, hogy te milyen jól értesz hozzá. Nekem is lenne egy pár kérdésem, de majd holnap irom meg mert most nincsen időm, mindjárt itt lesz férjecském és tatárbifsteket csináltam, csak el kell készitsem neki.
Mano. neked mikor kell dokihoz menni??? mik a tüneteid??
Muffin, irtam mar neked a masik topicban is, de itt is megkoszonom a tippet, hatha ossze jon nekunk is.
Kisvirág, 100% hogy kismami vagy!!!! Ezek a tünetek és ez a görbéd nem csaphat be enyire!!! De várjuk ki a tesztet,
3 az Isten igaza. Meglátod + lesz.
Nati: Sok sikert az allamvizsgahoz es kitartast a munkaba. Ti mar most vesztek babaholmit????
nekem is ez a problemam, hogy páromnak cége van, de én nem vagyok bejelentve, csak itthon dolgozom, hogy ne gazdagitsuk az államot.
És mi is azon agyalunk hogy be kéne jelenteni engem, de nem tudjuk menyivel. Mert így Tb-t sem kapok, körzeti dokim sincsen, hogy lesz ez igy ha babas leszek???
Odrit holnap megkerdem. Most tul hosszu lenne meg ezt is le irni. Igy is tuti ki felejtettem valakiket. Ne harizzatok, nem szandekos csak sietek, azért írok ékezetek nélkül.
márti. most akkor ti vásárhelyen vagytok vagy magyarorszagon??
Jenny neked is szoritok.
Jó éjt nektek, holnap reggel jelentkezem.