Sziasztok!!!!
Eloszor is Martikam!!!!!Nagyon gyors gyogyulast Szononak!!!Azert az hogy Zsombi sokszor folebredt,talan nem jelenti azt hogy megkapta O is,ugye?
Anyosodek nem tudnanak kicsit segiteni,ha megkered Oket?Tenyleg vigyazz Magadra is,bar valoszinuleg tul parazta a szemorvos.Jo sok C vitamint szedjel Te is!!!!!!!!Mennek a gyogymanok hozzatok,egyfolytaban hivogatom hozzank is,mivel tegnap miutan megerkeztunk Denes egyre rosszabbul erezte magat.Hasmenes,faradtsag,levertseg...Gondoltuk hogy majd jol kialussza magat es jobban lesz.Sajnos egesz ejjel alig aludt,O is benyelt egy virust.38,2-je volt mar reggel...Felhivtam a dokit,nem is jott ki Hozza,mert azt mondta ezen tul kell esni,nem lehet mit tenni.Rosszabb ha megallitja a folyamatot,mert csak nehezebben tavozik a virus.(ugy ertem hasfogo meg ilyesmi)Ugyhogy most fekuszik szgenykem.Az a baj hogy hetfon,kedden ugye jatszunk a Mupa-ban es holnaptol mar ezerrel mennek a probak.Na ezen aztan agyon izgatja magat,plane hogy egyik nagy szivugye ez a 2 koncert...de muszaj fekudnie,akkor talan 2 nap alatt tul lesz ezen a nyavalyan.
Szoval ez van,en is azon izgulok,hogy meg ne kapjam,mert itt most felholtan is muszaj jatszanunk...
Hallottatok a Normaflore ampullakrol?A zoldseges ajanlotta(jellemzo hogy nem az orvos)a gyogyszertarban is nagyon dicsertek,igy elkezdtuk szedni mindketten.A doki B6 vitamint ajanlott meg,meg algopyrint a lazra.Persze mi meg kiegeszitjuk a szokasos gyogynovenyes mindenfelevel,meg mezes harsfateaval.
Na,ennyit magunkrol....Bocs hogy hosszu voltam...
Edith,Barbi!!!!
Julcsinak nagyon igaza van eses ugyben!!!Nem szabad am magatokat ilyenekert hibaztatni.Nem tudjatok mindentol megvedeni Oket,ahogy Julcsi is irta,kesobb sem.Pontosan tegnap olvastam abbol a korlatokrol szolo konyvbol,mennyire fontos a gyereknek a sajat tapasztalas....Minden gyereknek koranak megfeleloen is meg van a maga hatara,ezt fontos a gyerek szintjen megbeszelni es megallapodni mettol-meddig tart ez.Azt is el kell magyarazni mi tortenik ha atlepi a hatart.(persze mindig a sajat szinten)De azt is irja a konyv,hogy a hatar atlepesek bizonyos fejlodest is mutathatnak mindig(esetetekben pl.a fizikai testuk tudatositasat talan,hogy mennyire ugyeseknek erzik magukat stb.)Most nyilvan sajat borukon megtapasztaltak ezt a bizonyos hatart,es maskor nem mereszkednek el eddig.Talan...De az is lehet hogy ujra megprobaljak kesobb es kiderul mennyivel ugyesebbek lettek.Szerencsere nem tortent nagy baj,es ez a LEGFONTOSABB.
UGYHOGY FEL A FEJJEL!!!!!
Drev!!!!Latom megint munkaba alltal!!!!
Na,megyek mert sok munka var ram...puszi mindenkinek