Sziasztok csajszik!
Driennke,biztosan nagyon szep ahol laktok.Mindig is szerettem volna,ha erdö lenne a közelben.Valahogy annyira megnyugtato.Ha majd tudsz,akkor tegyel fel kepet.
Juti,jo hogy ilyen rendes barataitok vannak.Nagyon ügyi vagy,jo lett a terkep.Jo lenne ha mindenki a közelben lenne es talizhatnank is.Jo kis csapat lennenk!!
Az orrverzessel kapcsban,egyetertek a csajokkal.Amugy nekem is verzik..,na meg a foginyem is miota kismama vagyok,pedig soha nem volt gondom vele.
Agi,megertem hogy mergelödsz,ugyanez van nalunk is.Nagyon örülök hogy nem a mienk ez a lakas amiben lakunk,hanem a sogornöme,mert mar megbolondultam volna.Nalunk is mindig fur-farag valamelyik szomszed,neha mar atmennek egy ütövel,annyira felidegesit.Volt mikor meg a szomszed horkolasat is hallottuk ejjel.
Ha minden igaz,akkor remelem ket ev mulva lelepünk innen.Na meg persze a sok lepcsö is faraszto,nagyon kifulladok mire felerek,mert lift nincs egy 4 emeletes lakasban.
Adri,nagyon cuki lett a napocska a felhökkel,ügyik vagytok mindketten.Jo hogy ilyen olcson megtudtatok venni a kisagyakat.En az Ikeaban neztem ki,ott 79 euro,de persze meg meg kell venni hozza a matracot es az agynemüt.Pelenkazot nem veszünk,hanem unokatesonk tanacsara(tökre igazuk van),veszünk egy fiokos szekrenyt,ami kb akkora magassagu mint a pelenkazo,es a hata möge fel lesz szerelve egy kis tabla,es akkor erre ratesszük a pelenkazo szivacsot.Praktikus,mert ha mar nem kell,akkor csak leszerelküj a falrol azt a polcot,es lesz egy jo kis fiokos szekreny.Amiket neztünk,pelenkazot,hatalmas nagyok es sok helyet foglalnaK,arrol meg nem is beszelve hogy jo dragak es nem hasznaljuk majd olyan sokaig.Majd ha meglesz,akkor lefenykepezem.Amugy feher lesz a babaagy es a pelenkazo is.Es akarok venni egy kis fotelt,ahol majd szoptataskor ülök.Azt is az Ikeaban neztem ki.
Bettokam,meddig leszel majd a Tekaban?Remelem lesz otthon is netetek es akkor tudunk beszelgetni.Pihizzel sokat,amikor csak tudsz.
Lili,örülök hogy jol vagytok,minden rendben.Nalunk szerencsere azota mar minden rendben a derekammal.Mostanaban inkabb a hatam faj,bar szerintem a suly miatt.
Csajszik,nektek nem feszül neha a bordatok?Nekem annyira fesziti neha a kis tökmag
,bevallom nem valami kellemes dolog.De mi lesz 2 honap mulva??
Itt nem esik a ho,ami esett,az egykettöre elolvadt,sajnos.Pedig ugy imadom.
Penteken voltunk a toys'r us-ba es vettem ket rugdalozzot a manonak.Olyan cukik,persze kremszinüt vettem..mert a draga dokim mikor szerdan voltam UH-on,valamit latni velt a manom laba között,ezert mondta hogy meg nem 100% hogy kislany.Nem ertem,egyszer kislanynak nezi,egyszer meg kisfiunak.Grrrr.
Azt mondta hogy december 3-an mar tuti meg tudja mondani.Ti ertitek ezt??????????