Új privát üzeneted érkezett!

Juti!
Le a kalappal!
Tök jó, hogy ezt így megcsináltad!!! :lol: Nagyon ügyi vagy!
Muti meg nekem azt a bálna ruhát! Én már nem emlékszem rá... :oops:

Kép
Kép
giga1
 
 


Juti!
Köszönjük szépen, és engem is tök jól megtaláltál. Én vagyok legdélebbre, ha jól láttam, tehát én vagyok a legmelegebb helyen. :) Na jó ez csak vicc volt.

Képzeljétek nálunk tegnap egész nap esett a hó, és délután havat lapátoltam, meg mondjuk reggel is, de az nem volt olyan vészes. Tudom, hogy sokan azt mondjátok, hogy nem kellet volna, de komolyan mondom jól esett. Szépen lassan, két lapátolás szünet, meg két részletben csináltam az egészet, közben pihentem ott bennt fél órát a melegban, de még utánn elmentem sétálni a kert végébe az erdőbe a kutyummal, mert annyir élvezte a havat, hogy csak na. Lehetm hogy tényleg hülye vagyok, de nekem hiányzott ez a kis hó. Most december 22-ig ne legyen aztán egész karácsonykor essen, az olyan szép. Aztán utánn a jöhet atavasz :) .

Ami a babasarkot illeti, nekem már megvan az ágynemű, ágy ugyan még nincs, de volt egy nagyon jó vételem az internetről használtan 5000 Ft-ért takaro, párna, fejvédő, baldachin és tartó hozzá. A mama meg turkált egy gyönyörű rózsaszín selyem anyagot, ami úgy van megcsinálva, mintha faliszőnyeg lenne, de elég hosszú, úgyhogy L alakban fogom a falra tenni, arra akarok varrni zsebeket, meg állatfigurákat, meg majd betűkből a nevét, már ha már tudni fogjuk, mert eddig még mindig nem tudom.

Nekem utoljára a 21. héten nézték genetikai uh-n a picurt és akkor is keresztben volt, tehát én nem tudom, hogy hogy fekszik, de a mozgások alapján még javában mocorog. Ma reggel és délelőtt is jobb oldalon éreztem, de a hétvégén érzetem lennt, bal oldalt, még talán néha feljebb a gyomrom helyén is, de állandó mozgásban van és csak remélni tudom, hogy kezeit lábait egyaránt használja, mert én nem tudom. Viszont lehet, hogy tegnap éreztem először, hogy csuklik :) . Nem tudom biztosan, de amikor bementem a lapátolásból és lepihentem, akkor a köldököm alatti részen, volt ilyen nagyon finom rángatózás, ütemesen, pontosan mindig ugyanakkor kb két percig, aztán semmi.

Már megint elmehetnék regényírónak, de majd még később jövök inkább.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

JUTI NAGYON ÜGY VAGY!!!!!!! :wink:
Én is nagyon szeretek veletek beszélgetni! És sajna tényleg nem biztos, hogy találkozni is tudunk.

Hogy telt a hétvégétek?

Lili! Beírtam a 4d-t, de úgy emlékszem, hogy írtál még valamit. Bocsi feledékeny vagyok :oops:

Driennke! Nem vagy semmi. Dolgozol hétköznap, hétvégén meg havat lapátolsz. Gratula! A ház mögött nektek tényleg erdő van? De jó lehet. :) Nekem már a téka is megeröltető.

Képzeljétek, ahogy elmúlt a front, Kincső megint bepótolta a mocorgást. Tegnap egész nap, és még este is forgolódott. Öszz-vissz vagy 3 órát aludtunk, de még mindig nem borultam ki :lol: Olyan édesen simizett. És képzeljétek azt is érzem, hogy mikor miért rugdos. Mármint, hogyha nem kényelmes neki, teljsen máshogy mozog. Akkor mintha mindent bevetne. Szó szerint. Kezét, lábát, egész kis testét. Ahogy máshogy fekszem egyből máshogy mozog, akkor már "kedvesebben". Szóval nemsoká jön apa és én megyek haza pihenni. Most úgy érzem Kincső is alukál, bepótolom az éjszakát :lol:

Azért jövök még :wink:
Addig is puszi! :)

Kép
bettó
 
 

 
 

Ja a táblázat: Kép

Kép
bettó
 
 


Juti!
Tök jó, hogy ilyen jó emberek vesznek körül, nagy segítség ám :wink: Barátném is mondta, hogy már látott Svédben dolgokat, babás ajándékot, de még nem merte megveni. Mondtam neki, hogy úgyis hazautazik a szülésre.
Na megyek, mert jön Gézu és még meg kell csinálnom egy pár dolgot.

Pussssssz

Kép
bettó
 
 


Bottó!
Köszönöm az elismerést. Végeredményben úgy van a ház, hogy van mögötte kert, hatalmas diófa, cseresznyefa, körtefa, málna, ribiszke, meg eper, mögötte régen kukoricát termeltünk, most egy nagy üres rész, azon majd hogy fog futkozni, az én kislányom. és a kert végében, egy fenyves, azontúl pedig nem messze egy tölgyes erdő, majd ha sikerül rakok fel képeket, tavaszi sétánkról. Egyébként én is imádom. Nagyon nem szívesen költözni társasházba.

Nekem piszok szerencsém van a lánykámmal, mert éjjel alszik, este még fél 11 körül aktív volt, aztán utánna elcsendesedett, majd reggel amikor csörgött az óra ő is felébredt.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Bettó!
Beírnád, hogy nov.30 4d-s uh?
Köszi!

Driennke!
Tényleg tegyél fel képet erről a csodálatos helyről. Engem is érdekelne. Én is nagyon szívesen laknék családi házban, de sajna még nem tudunk. De most megbeszéltük a férjecskémmel, hogy legközelebb azt veszünk, kerül amibe kerül! Már elegünk van az állandó alkalmazkodásból, a sok hülye szomszédból!
Képzeljétek!
Nem is meséltem. Múlt héten csütörtökön háromnegyed 10-kor kellett felmenni az egyik lakóhoz hogy már hagyja abba a fúrást. Természetesen nem lett vége akkor rögtön, csak egy kicsit később. Lilit meg alig tudtuk elaltatni... Aztán pénteken a mellettünk levő lakásban fúrtak este 10-kor. Oda is átmentem, hogy szólok, aztán kijött a csaj, hogy rögtön befejezik, csak neki függöny kell, és holnap sajnos nem lesz itthon, hogy megcsinálják. Kérdem én: akkor mi a francnak a függöny este 10-kor ha úgysem lesz otthon. Meg egyébként is! Ne fúrjon nekem olyan későn. És nem én voltam az egyetlen aki már kereste a hang forrását!!!
Aztán szombaton meg (nem hazudok!!!) éjfélkor mentünk a felettünk levő lakásba, hogy abba kéne már talán hagyni a kalapálást. Valami bútort szerelhettek össze, vagy mit tudom én. De hát mi teljesen ki voltunk már akadva!
Na ezért szeretnénk már kertes házat legközelebb. Tudom ott is lehet hülye szomszédja az embernek, na de nem 10 egyből... hanem csak 2 kb... :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga! Sajnállak! Én is laktam új építésű lakásban albérletben, ott a felső szomszédom mozdonyvezető volt, és éjjel volt fent, nappal aludt. Éjjel mindent hallottam, amit csinált. Ha csak kihúzta a fiókot a konyhában, és kivett egy kanalat, azt is hallottam. Áh, de ennek már vége. :)

jutiboszi
 
 


Giga!

A bálnaruha a 28. oldalon van, kattints vissza, az alján valahol! Most nem találom a gépen, ezért nem tudom újra felrakni.

jutiboszi
 
 



Csajok!

Mostanában nekem is nagyon sokat mocorog. Szinte alig alszik. Mindig érzem, hogy bököd.

Ja, el is felejtettem. A hétvége jó volt, szombaton ugye buli, előtte takarítás. Folyt rólam a víz, úgy takarítottam, de nagyon élveztem. Aztán buli. Az is jó volt, sokan voltunk. És 11.05kor éjjel átkopogott a másik háztömbben lévő lakó, mert a mi nagyszobánk mellett van a hálója. Aztán visszakopogtunk, többet nem is kopogott. Egyszer van szülinapja a Csabinak, ennyi belefér. De utána nem hangoskodtunk annyit.

Vasárnap anyósnál voltunk, babáztam kicsit, ott voltak az unokák. Aztán pizza a haverokkal. Ennyi. Jó volt!

És nektek? Mindenkinek?

Ja, nálunk is szép hóesés volt pénteken, aztán azóta csak próbálkozik néha esni, de nem igazán marad meg. még a péntekiből maradt egy kicsi, aztán annyi.

jutiboszi
 
 



Képzeljétek itt meg esik az eső :cry: , ráadásul én még csak most indulok haza a melóból és még kell gyalogolnom is, remélem Kutason nem esik.

Ami a mocorgást illeti, az én kismanóm is egyre aktívabb, pedig "későn érő" volt, már azt hittem nem is fog nekem aktívkodni, mert csak kb két-három hete mocorog ilyen intenzíven, előtt, csak épphogy böködött.

Képet majd igyekszek valahogy feltenni, mert ugye le kell kicsinyíteni, de majd csak sikerül valahogy. Sajnos ezt szép havas fenyvest már nem tudom megörökíteni, mert ugye este sötét van, hétvégére meg elolvada a hó. :(

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Juti!Szupi a térkép! :lol: Tényleg rendes barátaitok vannak.

Ági!Nem irígyellek a szomszédaid miatt! :cry: Biztos én is ki lennék akadva, csak az a baj hogy képes vgyok úgy felidegesíteni magam az ilyen dolgok miatt, hogy úgy szólok oda, hogy többet nem is állnak velem szóba. :oops:

Driennke!Nagyon szép helyen laksz! :lol:

Betti!Hát igen, sok babaruhát és kelléket kaptam már, szerencsére. :lol: Zoli már kivan akadva, hogy minek ennyi, meg nagyobbakat is kaptam, de mondtam neki, hogy úgy gondolom a 100 négyzet méteres padláson csak elfér 10 zsák ruha! :lol:
Ja írtam már de bizti elfelejtetted beírni a táblázatba: nov. 29.-én ismételt terheléses cukor, UH, doki.

Lefényképeztem a napocskát meg a felhőket, de csak a telefonommal tudtam, úgy-hogy nem a legjobb képek, meg pocis kép is van:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Még két kép, de még nincsennek most sem teljesen befejezve a kiságyak.

Kép

Kép

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!
Bocsi Adri! Akkor téged felejtettelek el. Tudtam én, hogy valami kimaradt :oops:
Szépek lesztek nagyon. :wink: Szép a poci is :wink:

Juti! Akkor nem unatkoztál hétvégén. Most meg legalább ki tudod pihenni magad.
Én délután hazamnetem, és csak 1-8 körül ébredtem fel. Rámfért már nagyon. Beszéltem a dokimmal és azt mondta, hogy próbáljuk meg a 3 Béres Magne B6-ot, meglátjuk hogy bírom, mert még ma is volt hirtelen keményedés.

Bocsi most csak ennyi volt, holnap többet írok :wink:
Nem értem fel akartam tenni a táblát, de nagynak írja pedig a méretet is rendesen megcsináltam. Na majd holnap
Pussz mindenkinek!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Lányok, most úgy megijedtem. Mostanában sokszor vérzik az orrom. Nem dől belőle a vér, csak amikor megtörlöm, piros a zsepi. Szerintetek van köze a terhességhez? Mert arról már hallottam, hogy terhességi orrdugulás, nem vicc, van ilyen. Nekem is van többször, de orrvérzésről még nem hallottam. Lehet, hogy azért van, mert a kismamáknak több vér képződik, hogy ellássa a babát is, és nem bírják az orromban a hajszálerek. Amúgy is sokat fújom, lehet, hogy megerőltettem?

Segítsetek!!!

Adri nagyon szépek a képek, jó kis vidám a napocska. Ügyes a férjed!!!
Ugye milyen jól jön a segítség? Én is csak lestem, hogy mennyi ruhát kaptam a gyerkőcnek. Rengeteget lehet így spórolni. Mi már több százezret megspóroltunk, se ruhát, se bútort nem kell venni. Azért a mai világban ez nem mindegy. Főleg 2 babánál!

jutiboszi
 
 


Bettó!

Pihentem ma eleget. Délután 3kor keltem fel! Mostanában egész nap tudnék aludni. Holnap is fogok sokat, mert nem kel főznöm, anyós hoz paradicsomos húsgombócot, meg főztem ma finom pörköltet.

Holnap jön a barátnőm is vissza Sopronba a kis Botonddal. Már 3 hetes a gyerkőc. Olyan gyönyörű, csinálok majd képeket, és mutatom nektek is!

Na, most megyek!

Puszi

jutiboszi
 
 


Szisztok!

Juti!
Az orrvérzés természetes, mert felpuhult az orr a nyálkahártyája, és ezért van az orrdugulás és az orrvérzés is. Nem kell aggódni, ez természetes ebben az időben. Ezért érzékenyebb a terhes nők fogínye is. Nekem sajnos nem múlik el fogmosás fogínyvérzés nélkül. Úgyhogy ne ijedj meg nincs semmi baj.

Képzeljétek tegnap elszóltam magam. 9-kor kidőltem és aludtam fél 12-ig, akkor jött haza az uram és szerintem a hangjára felébredt a leányzó is és legelább egy órán keresztül nem aludtunk.
Utánna meg hajnali fél négykor az egyik vádlim fél óra múlva a másik vádlim görcsölt be, tehát szuper éjszakám volt. És szerintem kezdd rajtam előjönni a 3. trimeszteri fárdtság, bár még nem léptem be a harmadikba.

Jaj, még annyit, hogy tegnap óta vagy tegnapelőtt óta, már nem is tudom, csak a jobb oldalamon érzem a mozgást, biztos keresztben van. Csak nehogy úgy maradjon, bár eddig az összes UH-on keresztbe volt.

Most megyek dolgozgatok egy kicsit, de azét vagyok egész nap, remélem írtok.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Kép


Sziasztok!
Juti nekem akor vérzett az orrom, mielőtt nem szedtem az érfalerősítőt. Tudod, mikor kicsit véreztem. Most csökentettem az adagot, hogy ne kelljen olyan sok bogyót bevenni, no meg drága is és hamar elfogy. Szóval ezért tegnap nekem is megint vérzett. De nem vészes, nekem sem ömlik, csak éppen piroska a zsepi.
Az jó, hogyha tudsz pihenni, én is fogok ma is. Apjuk jön be nemsoká és irány pihizni. Vagyis előtte a nyomtatót meg egy-két dolgot fel kell telepítenem a gépre, mert újra lett rakva, és utána irány az ágy :)

Driennke!
Az elején nekem is mindig ugyanabban az időben ébredt fel Kincső minden nap. Mióta viszont a felújítás volt és nem tudtam úgy pihenni ahogy a szervezetem és Kincső igényelte volna, teljesen felborult. Bár (lekopogom) tegnap ügyi csajszi volt. Este filmezés közben mocorgott, majd alvás, és ahogy kimentem a wc-re utána ébredt fel. Bár akkor már elég sokáig ébren volt, de azért a fél éjszakát most sikerült átaludni.
Nekem a vádlim akkor görcsölt be, amikor még kevés Magne B6-ot szedtem. Mióta 2, tegnap óta 3-at szedek, nem volt ilyen probléma.
Amúgy én is nagyon fáradékony vagyok, bármikor el tudnék aludni, és persze legtöbbször akkor, amikor valami dolog van én nem lehet pihenni :lol:

Giga! Nem lehet könnyű ilyen szomszédokkal. Mi panelben laktunk egy darabig, de ott is ez volt a helyzet. Most azért is szeretnénk mi is építkezni, hogy nyugi legyen körülöttünk. Csak az a baj, hogy ahol a telek van ott télen és nagyon csapadékos időben szinte lehetetlen kocsival közlekedni.

Pusszantás, megyek pihizni :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Köszike a dicséretet. Igen, nagyon ügyes a párom, de csak ha van kedve hozzá. :lol: Tegnap délelött nem nagyon tetszett neki, hogy a kiságyat kell öszerakniai, de mondtam neki hogy így hogy nézz ki, az egyik kiságy készen ( ezt könnyen össze lehetett rakni, ja és képzeljétek tesómtól van akinek a lányát (10 éves) és fiát (7 éves )is kiszolgálta és hasznátan vették már ők is :shock: és teljesen jó állapotban van) a másik meg darabokban szanaszét. Ezt nehezebb volt összerakni mert pelenkázós és ez is használt kb 10 éves és nem volt meg minden daraja, meg használati utasítás sem volt mellé. Így használtan a 2 kiságyra kb 3000.- költöttünk, szerintem elég jó ár! :wink:

Nekem is szokott "vérezni" az orrom, szinte minden reggel. Úgy van szerintem is ahogy Driennke leírta.

Egész délelött éreztem a babákat, főleg a köldökömnél , biztos bunyóznak :lol: . Érdekes amit arról írtok, hogy felébredtek arra ha mozog a babátok. Én arra sosem ébredtem még fel. Nekem a fordulások rosszak és elég sűrűn változtatok alvási pózt.

Na megyek ebédelni.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok csajszik! :)

Driennke,biztosan nagyon szep ahol laktok.Mindig is szerettem volna,ha erdö lenne a közelben.Valahogy annyira megnyugtato.Ha majd tudsz,akkor tegyel fel kepet.

Juti,jo hogy ilyen rendes barataitok vannak.Nagyon ügyi vagy,jo lett a terkep.Jo lenne ha mindenki a közelben lenne es talizhatnank is.Jo kis csapat lennenk!! :wink: Az orrverzessel kapcsban,egyetertek a csajokkal.Amugy nekem is verzik..,na meg a foginyem is miota kismama vagyok,pedig soha nem volt gondom vele.

Agi,megertem hogy mergelödsz,ugyanez van nalunk is.Nagyon örülök hogy nem a mienk ez a lakas amiben lakunk,hanem a sogornöme,mert mar megbolondultam volna.Nalunk is mindig fur-farag valamelyik szomszed,neha mar atmennek egy ütövel,annyira felidegesit.Volt mikor meg a szomszed horkolasat is hallottuk ejjel. :evil: Ha minden igaz,akkor remelem ket ev mulva lelepünk innen.Na meg persze a sok lepcsö is faraszto,nagyon kifulladok mire felerek,mert lift nincs egy 4 emeletes lakasban.

Adri,nagyon cuki lett a napocska a felhökkel,ügyik vagytok mindketten.Jo hogy ilyen olcson megtudtatok venni a kisagyakat.En az Ikeaban neztem ki,ott 79 euro,de persze meg meg kell venni hozza a matracot es az agynemüt.Pelenkazot nem veszünk,hanem unokatesonk tanacsara(tökre igazuk van),veszünk egy fiokos szekrenyt,ami kb akkora magassagu mint a pelenkazo,es a hata möge fel lesz szerelve egy kis tabla,es akkor erre ratesszük a pelenkazo szivacsot.Praktikus,mert ha mar nem kell,akkor csak leszerelküj a falrol azt a polcot,es lesz egy jo kis fiokos szekreny.Amiket neztünk,pelenkazot,hatalmas nagyok es sok helyet foglalnaK,arrol meg nem is beszelve hogy jo dragak es nem hasznaljuk majd olyan sokaig.Majd ha meglesz,akkor lefenykepezem.Amugy feher lesz a babaagy es a pelenkazo is.Es akarok venni egy kis fotelt,ahol majd szoptataskor ülök.Azt is az Ikeaban neztem ki.

Bettokam,meddig leszel majd a Tekaban?Remelem lesz otthon is netetek es akkor tudunk beszelgetni.Pihizzel sokat,amikor csak tudsz.

Lili,örülök hogy jol vagytok,minden rendben.Nalunk szerencsere azota mar minden rendben a derekammal.Mostanaban inkabb a hatam faj,bar szerintem a suly miatt.

Csajszik,nektek nem feszül neha a bordatok?Nekem annyira fesziti neha a kis tökmag :) ,bevallom nem valami kellemes dolog.De mi lesz 2 honap mulva??
Itt nem esik a ho,ami esett,az egykettöre elolvadt,sajnos.Pedig ugy imadom.
Penteken voltunk a toys'r us-ba es vettem ket rugdalozzot a manonak.Olyan cukik,persze kremszinüt vettem..mert a draga dokim mikor szerdan voltam UH-on,valamit latni velt a manom laba között,ezert mondta hogy meg nem 100% hogy kislany.Nem ertem,egyszer kislanynak nezi,egyszer meg kisfiunak.Grrrr. :twisted: Azt mondta hogy december 3-an mar tuti meg tudja mondani.Ti ertitek ezt??????????

Kép
ami6
 
 


Merre vagytok csajok??Megyek eszek,aztan jövök.Husilevi van,es anyosom küldött fincsi töltött kaposztat. :P Utanna jövök szerintem.
Puszi mindenkinek!

Kép
ami6
 
 


Itt vagyok,de megint lelepek szappanoperat nezni.. :D

Agi,pont te vagy az eszemben,mert a hülye szomszedunkra rajött a furas.Olyan hangos raadasul mintha itt lenne közvetlen mellettem.Mi lesz ha megszületik a babo es ez a hülye pont akkor lezd el furni mikor alszik a pici??Esküszöm leszedem akkor a fejet! :evil: Ez az idöpont persze nem veszes,de van mikor reggel 7-kor erre ebredek,vagy este 21-kor kezdi.Ugy latszik idiota emberek mindenhol vannak!! :evil:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Adri! Elfelejtettem írni, hogy mennyire aranyos a napocskád, meg a pocid.

Ami!
Nekem eddig kétszer mondták, hogy lány, de anyukám azzal riogat, hogy úgyis fiú lesz. Persze tudom, hogy csak cinkel, mert a szembeszomszédunknál is úgy volt, hogy a 3.-ra végig azt mondát, hogy lány, 2 lány után úgy voltak, hogy hát ha már nem fiú legalább nem kell sokmindent venni a gyereknek és a végén megszületett a kicsi Márk :) .

Lassan megyek, mert megyek haza. Holnap nem tudom, hogy mikor jövök, mert ugyi sztrájk lesz a vasútnál. Kihasználom az időt és elmegyek fogorvoshoz, mert letörött a tömésem, kérek egy kis együttérzést :wink: :oops: Köszönöm.

Mindenkinek szép estét.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ami!
Kitartás!
Ha meg meglesz a babó egészen nyugodtan szedd le a pasas fejét!!! :wink: Vagy vedd el a fúróját! :lol:

Juti!
Ahogy már írták a többiek, ne izgulj az orrvérzés miatt! Természetes dolog.
Nem tudom, hogy írtam-e már, de megnéztem a bálna rucidat, és tényleg tök szupi!

Jadika!
Tök jó lett a dekoráció! Ügyi a férjed! :D

Kép
Kép
giga1
 
 


Driennke,nekem is az ismerösök nagy resze kisfiura tippel,söt meg anyum is,allitolag hegyes a pocim.Majd kiderül,de mar nagyon szeretnem tudni,hiszen szeretnek neki venni mar olyan igazi kislanyos vagy kisfius cuccokat is.Eddig szinben csak feheret,sargat,zöldet vettem..

Agi,rendben!!!! :lol: :wink:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!
Én ma tanítottam, s jól elfáradtam. :) De nagyon fitt vagyok mostanában. A barátnpm hatására csomó salit eszek, és tök jól érzem magam tőle.

Ami, ha először fiút mondanak, abból ritkán szokott lány lenni, de lányból gyakran fiú, bár erre is van ellenpélda, mint ahogyan írtátok. Az uh géptől is függ. Én is most izgulok, mert kaptam egy nagy zsák fiúruhát, meg turkáltam is, aztán lehet, mégiscsak lány lesz. Ha szerdán is fiút mondanak, hiszek nekik. És nekem egyértelműen előre csúcsos a hasam a Szonjás pockahoz képest.
Mi Szonjának ikeás kiságyat vettünk, és az abaja, hogy elég keskeny. Amikor már forgott, akkor mindig felkenődött a rácsra :lol: azaz ne volt helye megfordulni, ha középről indult. De persze akkor már habtapira került le a földre, szóval annyira nem gáz. Most is ezt fogjuk használni (Szonja már rég nem rácsos ágyban alszik). A pelenkázó szupi ötlet, de az ikeának van olyanja, hogy le lehet szerelni a pelenkázó részt. Most nyílt egy új H&M itt és annyira jó ruhák vannak, bár van egy csomó ruhánk, de nem fogom kibírni, hgy ne vegyek egyet, és ráadásul nem is drágák.

Driennke, gyönyörű lehet a kertetek! Én is úgy vágyom ilyenre!!!! Elképzelem, ahogy a két gyerkőc egy ilyen szép helyen futkározik...

Mennem kell, puszilok mindenkit, akinek nem is írtam külön, és gondolok rátok!!!! Csók! :P

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lili,a H&M-be szerintem is nagyon klassz babycuccok vannak.En eddig minden kis ruhat ott vettem meg.Majd lefenykepezem es felteszem,amit eddig vettem.Raadasul az a legjobb az egeszben,hogy kapok mindenre 28 % kedvezmenyt,mert ott dolgozik egyik baratnöm.Nem tudtam hogy M-on is van H&M-em,de örülök neki.Gondolom akkor ugyanaz a valasztek mind itt nalunk.Kepzeld,most olyan cuki kis rozsaszin csizmat vettem,de meg ha lanyom is lesz,akkor is korai lenne neki ilyet venni :( ,pedig olyan falat :)
En december 3-an megyek dokihoz,azt igerte hogy akkor mar latni hogy kukisunk van-e vagy punis.Most mar nem is tudom melyiket szeretnek jobban..

Kép
ami6
 
 


Most olvasom,de nagy zagyvasagot irtam :lol: nem vettem kis rozsaszin csizmat hanem lattam :lol:

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Ami! Már a héten is csak éppen benéztem. :wink: Remélem így is marad, szülésig, hogyha nem lesz net, úgyis bejövökés innen írok nektek, remélem azért hamarosan tudunk otthonra is szerezni, csak az egy társaság ami van az méregdrága. Hihetetlen, hogy Debrecenben még ilyen is van.

Driennke! Gondolok rád holnap a fogdokinál, nekem ugyan nincs semmi bajom a fogammal (kopp-kopp), de kötelező menni és még csak be sem jelentkeztem :oops: :)

Adri! Tényleg nagyon szerencsések vagytok az ágy miatt is :wink: Nekünk igért még egy kis ismerősünk rucikat, de sajna válás határán vannak, így biztos nem az jár az eszében, hogy összekészítse a rucikat. Szerencsére az 56-osokból már elég ami van, majd már csak a következő méretből fogok venni.

Giga! Sikerült már mindent a helyére tenned az új lakásban? Én még mindig pakolgatok, pedig nem is költöztünk el :lol:

Csajok! Egy kis segítség kellene, vagy tanács vagy mi. Sűrűnek számít az a keményedés, hogyha minden órában jelentkezik 2-3-szor? Ma már 3 magne B6-ot vettem be, de még így keményedik, hogyha sokáig egy helyben vagyok, vagy állok, vagy van olyan is, hogy csak a hátamon fekszem és úgy. Bár mocorog is sokat, de nem hinném, hogy ennyiszer megfordulna. Vagy igen?

Puszi

Kép
bettó
 
 


Betto,azt hiszem meg Lili irta itt a forumon hogy az a baj ha egy oraban többször mint 4.Es ha pihizel,akkor sem jobb?Lehet hogy megeröltetted magad,nem?Nekem akkor szokott legalabbis többször kemenyedni.

Most egy feloraja szolt egyik baratnöm parja,hogy megszületett reggel a kislanyuk.Olyan boldog vagyok ilyenkor,mikor ilyet hallok. :) Mar olyan jo lenne ha en is tullennek rajta.Mikor lesz mar februar???????????? :P Olyan tavolinak tünik neha.

Kép
ami6
 
 


Driennke,en is gondolok holnap rad ha mesz a fogdokihoz.Nekem is el kene mar mennem hogy megnezessem a fogaim,de mindig csak halasztom,pedig nem felek töle. :roll:

Kép
ami6
 
 


Ami!
Nincs már olyan messze. 40-27? Már csak annyi :wink: Én már így vissazfele szoktam számolni a heteket.
Na majd meglátjuk mit ír Lili. Már szombat óta csak pihenek, és még mindig elég sok a keményedés. Legalább is nekem sok. Várok még vagy 2 napot, így hogy 3-at szedek a vitaminból, hogyha nem változik, szólok a dokinak.

Kép
bettó
 
 


Miért van az, hogy mindenki tart a fodokitól? Pedik nekem sincs tényleg semmi bajom, mégis tartok tőle :oops: :roll:

Kép
bettó
 
 


Merre vagytok csajok???????? :(

Kép
ami6
 
 


Nem tudom,de jo kerdes.Megmondom öszinten hogy en sem szeretek fogdokihoz jarni,pedig baratnöm fogdoki. :D

Kép
ami6
 
 


Betti, jelentkezik a keményedés-szakértő! :lol: (Persze nem készpénz, amit mondok.)
Igen, az óránkénti 4-nél többre írták a Kismamában, hogy az már sok. Figyels az órát, és ha rendszeres időközönként jön, és fix ideig (tehát mindig ugyanaddig) tart, akkor nem a mozgásával keményíti meg a méhet, hanem a méh maga dolgozik. DE legfőképpen ne ijedj meg :!: Mert a méh gyakorol, és amíg nem fájdalmas, addig nem nyitja ki a méhszájat ez a keményedés. A kétgyerekes barátnőim mondták, hogy félidőtől normális a keményedés. Persze én is nagyon megijedtem, de Szonjával is volt pont egy ilyen, és nem csinált semmi rosszat. És magnéziumból lehet 3x2-t szedni, az említett barátnőknek ezt mondta az orvosuk. Én, mióta keményedtem, napi 3-at szedek. Azóta max. 3 naponta érzek egyet. Ja, és azért nézesd meg magad a dokival, hogy valóban nem nyílt ki a méhszáj, de csak a magad megnyugtatása végett, mert:
BIZTOS, HOGY MINDEN RENDBEN VAN! :wink:

Én nem félek a fogorvostól,de Driennke együtt érzek veled, ui. én hétfőn voltam. És képzeljétek, meg is röntgeneztek, persze letakarva, és a nőgyógyász mindenképpen javasolta, de muszáj volt, mert ugye a véreredményem mutat egy kis gyulladást, és gyanús volt egy gyökérkezelt fogam, ami kettétört. És még 5x kell mennem, mire teljesen kész lesz. De nem aggódok a röntgen miatt, mert az első 3 hónapban gáz, de amúgy is olyan minimális a sugárzás, hogy nem okozhatott gondott. Egy gyulladásos góc meg annál inkább.

Puszi, és írj Betti, hogy állsz!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Ami, én is örülnék egy H&M-es barátnőnek! :D Eddig gyerekrészleg 2 helyen volt Pesten, kismamarész meg egy se, és most nyílt egy a Vörösmarty téren. Én már Szonjának is ott vásároltam, mert elfogadható áron vannak, és csudijól néznek ki!

Holnap 4D, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Köszönjük azert mi is a beszamolot,kedves Lili szakertönk :D
Ugyanigy fog majd a szülesnel is kemenyedni,csak akkor fajdalmas?Azert kerdezem pont töled,mert te mar szültel es többet tudsz mint mi. :wink:

Kép
ami6
 
 


De jo,akkor kerünk am kepet majd a picurrol!!!! :D

Kép
ami6
 
 


Csajszik,nem tudom kerdeztem-e mar,nektek mi a velemenyetek a hajfestesröl???

Lili,szerintem sem lesz most mar semmi baj a röntgenezestöl.Baratnömet is röntgeneztek mikor terhes volt es semmi baj nem lett.

Kép
ami6
 
 


Elalmosodtam,megyek alukalni.Szep almokat mindenkinek!!!
Pusziiiiii

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Lili köszi szépen :wink: Megnyugtató volt amit írtál. Nekem nem volt fájdalamas, csak már idegesített, hoyg sokszor keményedik. Ma már számoltam, biztosan sikerül befenyítenem a méhemet, mert reggel óta (fél 8-tól), most volt a második. Csak hat a magnézium is. A hagyományosból tudom, hogy többet is lehet bevenni, de ezzel a Béres félével állítólag vigyázni kell. Most szerencsére tényleg jobban vagyok. Kincső is édesen mocorog :) Érdekes, nem mindig rugást érzek, hanem mintha húzná fel a lábát, vagy ilyesmi. Jövőhéten kell mennem dokihoz, akkor szólok, hogy vizsgáljon meg rendesen.
Képeket kérünk szépen :wink:

Ami én úgy hallottam, hogy nem ajánlott ilyenkor a hajfestés! Nekem a barátnőm holnap egy kis melírt tesz bele, úgy, hogy a fejbőrömet ne érintse :wink:

Kép
bettó
 
 


Betto,örülök hogy mar jobb es nem kemenyedik annyiszor a poci,de ha mesz dokihoz akkor mindenkepp szolj neki.Legalabb megnyugtat.
Mar nekem sem mindig rug,hanem olyan mint ahogy te mondod,mintha csak huzna a kezet,labat...Szerintem ez azert lehet mert mar nincs olyan nagy helyük.Mar a bordamat sem rugdossa,inkabb csak erzem hogy ott mozgatja a kis labacskait.Tegnap pl. ki is tudtam tapogatni :) Biztos csikis volt neki,mert utanna gyorsan elvette. :wink:
Mar nem is tudom melyikötök kerdezte,hogy honnan tudjuk hogy most eppen melyik testreszet mozgatja...En onnan hogy UH-on mindig lattam hogy hogyan fekszik es abbol következtettem. :wink:

Kép
ami6
 
 


De jó neked Ami! Én csak reménykedni merek, hogy amikor fent mozog, akkor a lábacskáit mozgatja. :)
Este oldalt feküdtem és szegénykém olyan nagy erővel akart rugni, de az ággyal találkozott. és inkább nekem lett kellemetlen. Azonnal meg is fordultam :lol:
Amikor te dokihoz mész látod is a monitort? Mutatják a kis pirinyót? Nekem még 5 hét a köv. Uh-ig. Olyan messze van :( Gézud rá akarom venni egy újabb 4d-re. Csak az a baj, hogy még mindig van mit beszerezni, nem csak Kincsőnek, hanem még függöny is kellene, meg ilyenek. Így lehet, hogy csak a 32 hetes uh marad :(

Kép
bettó
 
 


Ezt nem hiszem el. Megint jön a melegfront :( Kényszerpihi lesz megint :cry:
Nem is mondtam. Vagy igen? Holnap új hajam lesz. És le fogom vágatni. Nem birom megnöveszteni :P

Kép
bettó
 
 


Igen Betto,mindig felem forditja a doki a monitort hogy en is lassam,es közben mutatja hogy mi micsoda.Nekem szerencsem van,mert mindig megnezzük Uh-on is a picurt,tehat minden alkalommal latom.Legközelebb dec. 3-an megyek megint,kivancsi vagyok mennyit nött.Egy hete voltam utoljara,akkor olyan edi kis pufis arcocskaja volt :D Azert is nehez kivarni a februart,mar ugy szeretnem megpuszilgatni a kincsem.En meg mindig nem tudom a 4D-t. :roll: Lassan mar el kene döntenem.Addig gondolkodok,mig mar februar lesz es kibujik :D

Kép
ami6
 
 


De jó neked! :) Én is nagyon várom a februárt. Tegnap megint rendezgettem a ruhácskáit, átnéztem, hogy mit kell még venni. Annyira szeretném már ráadni az édesebbnél édesebb rugikat. :)
Gézuval sokat beszélgettünk az altatásról is, mert itt elég sokan riogatták szegényt, hogy nem fog sokat aludni, meg ilyenek. Ő erre mostmár csak annyit mind, hogy sebaj, eladjuk a régi ágyat és veszünk nagyobbat. Olyan kis édes :)

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Lili!Tényleg jó, hogy van egy "keményesés szakértönk". Várom a képeket!

Betti!Nekem is szokott keményedni a hasam, olyankor iszok pezsgő tabletát.

Driennke!Mi volt a fogdokinál?

Ami!Tényleg tök jó neked, hogy ilyen rendes a dokid, de mint említettem az enyém is nagyon rendes és UH szempontjából nekem is olyan jó mint neked mert 4 hetente járok az ikrek miatt.


Voltam ma védőnéninél, tudom, hogy ezt is mondtam már de imádom az ottani mérleget az előző méréshez képest fogytam fél kg-ot :lol: . A kis könyv szerint 65 kg-mal kezdtem a várandósságot és most 72,5 kg vagyok, bár csak reggeliztem. Előzőleg meg ebéd után voltam, ja és nem diétázom.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?