Sziasztok!
Mégegyszer köszönöm a jókívánságokat
Lorca
Mi is a szokásost kaptuk sterimar, dugulásnál nasivin (azt csak egyszer-egyszer), fenistil, cabion és persze az orrszívás. Megmondom őszintén az orrszívást abbahagytam másfél hét után mert elegünk lett belőle. A dokinő valami olyasmit mondott, hogy az orrszívás serkentheti is a váladék termelést
persze nem akkor mikor tetőzik a betegség és benne vagytok a legnehezebb napokban. Szóval én abbahagytam és szépen múlik is és használjuk a párólogtatót állítólag az is segít.
Bocs, de lemaradtam mi az a szepa?
Cipő
Nekünk is a Pann féle kengurus van és használhatatlan
, de azért erőltetem ha kocsival megyünk, viszont vettünk az Auchan-ban 1 kis cipőt 1990 Ft-ért az tök jó, de lassan kinővi. Szerencsére az overállnak van "cipő" része úgyhogy az megoldva.
Bencét a szülinapján elvittük a Madách színházba a Négyszögletű kerek erdő című klasszikusra
, de az 5 gyerek közül ő egyedül unta baromira, igaz ő a legkisebb majd jövőre újra megpróbáljuk
Igazából ünnepi hét van mert vasárnap a családdal ünnepeltünk hétvégén pedig a barátokkal fogunk
Viszont a bölcsiben (januártól fog önkormányzati oviba járni) elkeserítettek 1 kicsit mert ők is észrevették(én kérdeztem rá), hogy Benő elkezdett verekedni ami egyáltalán nem jellemző rá lehet, hogy túl sok mesét néz és egy-kettőben van csihi-puhi is. Most törjük a fejünket, hogy mitévők legyünk....Tv- csak Minimaxot néz filmben pedig Verdák, Némó, Oroszlánkirály, Toy Story, Shrek, Szinbád, Madagaszkár stb. Próbáltam a klasszikusokat is, de az nem jött be neki
Gergő pedig mióta nem szopik elkezdett hízni
A szokásos 150-300gr helyett most 800gr-ot hízott
Kérdeztem a dokinőt, hogy szerinte a mozgás fejlődése megfelelő-e a korához képest, szerinte igen, de inkább a kezét használja a lábát nem annyira. Azt tanácsolta próbáljam minél gyakrabban szabadjára engedni, én mindig próbáltam, de mit csináljak ha 5 perc után elunja magát, így egésznap csak "rakosgatom". Már most látszik, hogy nem lesz egyszerű eset....
Lorca
Én is normafloroztam már párszor és én az italába adagoltam
Nálunk már kiírták hogy csak egészséges babák és csak egészséges mamák léphetnek be az egészséges rendelésre -gondolom a gyengébek kedvéért
Üdv Bende
Lora
Jól áll Briginek az új ülés