Sziasztok!
Tegnap írtam egy jóóóóó hosszút, de elszállt
, a hülye gép csak úgy önhatalmúlag kikapcsolt.
Csucsuka,
hát nem semmi, mennyi mindent főzöl! Én egy egyszerű egytálételt is képtelen vagyok előállítani, mert a gyerekeimnek valami radarja van az edénycsörgésre, és rögtön megélénkülnek.
Danószöveg
. Pöti nálunk is nagy kedvenc volt, de már elmúlt.(szerencsére, mert engem néha a frász kerülget, mi mindent belenyomnak ezekbe a kajcsikba
)
Maligyerek pottyant egyet a mászókáról. De nem nagyot, csak rosszul.
Dé,
édesköménnyel óvatosan, mert van baba, akinél pont az ellenkező hatást váltja ki. Érdemes kipróbálni a spéci cseppeket, Epumisan, Sab Simplex, ilyesmik. A Gripe Water nagyon jó, de azt csak egy hónapos kortól ajánlják.
Chrissy,
gratu Noémihez
. Majd biztos többet tudsz jönni, ha elmúlik az első hetek káosza.
Kaska,
nekem mindkét szülés után maratoni gyerekágyi cuccom volt
. Talán még a 6 hétnél is több. Hol gyengült, hol rákezdte, ált. ha emeltem, vagy többet rohangásztam, akkor kezdődött megint. Sőt most Mac után, mikor elmúlt végre, két hétre rá megjött
. De szerencsére azóta sem
.
Leszter,
húúúú, Petra már lehagyta Macót! De azért Mac hosszabb pár centivel. Vagyis most már talán mondhatom úgy, magasabb
. Kipihente a kiscsajszi a szurkát?
Beus,
csatlakozom az előttem szólókhoz, fagyasztóba vele
! És minden idénycuccal, jól jönnek télen.
Beu,
na igen, egy ilyen komoly nagyfiú nem fogja holmi cummogásra pazarolni a drága idejét
. Annának is vannak ilyen cicipróbáló korszakai.
Jó Balcsizást, úsztasd meg a skacot, nagyon szép tiszta a víz.
Kakukk,
gratu a négykézlábhoz
!
Szerintem is a fogacska okozza az ébredéseket. Anna is nyugtalan mostanság, bár egy darab foga sincs, és nem is duzzadt az ínye. Mindenesetre kenegetem Dentinoxal alvás előtt, általában használ.
Heni,
gratu Bencének!
Nálunk most szünetel a biliprgram, majd talán jövő héten nekilátok megint. Dodónak is gratu az ácsorgáshoz
! Kiságy nálunk is lent figyel már.
Gyagya Dodó
.
Gombóc,
én pont azért írtam, hogy legyél nagyonnagyon büszke magadra, mert van még némi halvány emlékem, mennyire szórakoztató dolog ez a lefejősdi. Úgyhogy tessék csak sütkérezni a dicsőségben
.
Dokitok praxisában történelmet írtál ezek szerint
.
A későbbiekre én is azt mondom, mint Zsuzsi, hogy már előre keress valaki tuti megbízható profit. Mondjuk valószínűleg könnyebb lesz majd a kistesóval, mert az ember akkor már határozottabb, nem billenti ki egykét "biztosvizesateje" és "négykilófölöttnemeszünkéjjel" és tsai. És az is nagyon igaz, hogy a sikeres szoptatáshoz kell egy jól szopó baba is, bár erről nem nagyon olvasok sehol. Nekem Macóval mázlim volt, Ő az első pillanattól olyan volt, mint egy kis búvárszivattyú
.
Duplázás
.
Gömb,
sellőlánynak boldog névnapot kívánok!
Pocok,
köszi, megérkezett
. Most már totál jól van a kölök, csak bennem maradt még egy kis para, de majd ez is elmúlik
.
Olvastam, hogy Ajsa is beteg volt
. Szegényke, remélem jobban van már.
Zsuzsi,
simogatóMiki
Szuri megvolt? (biztos, de mire ennek az irománynak a végére érek...)
Norka,
jó hallani felőletek
. Szívcucc miatt ne izgulj, egy aprócska nátha is okozhat átmeneti szívzörejt.
Noémi,
Anna is kétszer szusszan per nap, 1-1 órát. Éjjel elvileg 9-fél8-igalszik, egy hajnali szopival(5-6 körül)
Most pár napja kissé nyűgösebb, éjfél előtt többször felsír, de ha bemegyek, megnyugszik.
Elli,
édes kicsi mazsolád van!
na pusz, megébredt a kisasszony
Zulu