Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Edi
Ilyen sátrat vettek ismerőseimék az Auchanba 4-5 ezer forintért.Amúgy itt a dózsakerti sportboltban is lehet kapni,meg talán a schenk játéknagyker is árul.De meg lehet nézni a tescoba intersparba,ott is szoktak ilyenek lenni.
Amúgy miért kap tápszert Kata?Csak érdeklődés színten mert barátnőm is kb hasonlóan szopiztatta a kislányát,és mikor már nem volt neki(már elmúlt 1 éves akkor,de nem sokkal) nem mondta neki a doki a tápszert.
Timi most fog amúgy normális babaát kapni szülinapjára,de szereti a plüssöket is nagyon.Főleg a cica a kedvence mert azt normálisan ki tudja mondani :) .

Erika
Jobbulást nektek. Timi is nagyon szorulásos.Én nem hagyom neki 2 napnál tovább,ha nem kakil.A kivi az nagyon jó ilyen esetben.Talán ez a legjobb gyümi a kakihoz. Most úgyis megint szezonja lesz. Timinél nem vált be ha többet iszik. Mi is állandóan kínlódunk vele.

Móni
Azt a szirupot gyógyszertárban lehet kapni?Vagy egyéb helyen is?És folyamatosan kell adni vagy csak ha már ismét nincs kaki?
Nagyon helyesek a lányok.

Zsuzsi
Mi is boldog szülinapot kívánunk Szabinak.Mizújs veletek?Angelika jól van?

Rozi
A kaki könyvet olvastam én is elküldték e mailban.Borzalmas szerintem is.Nem teljesen komp aki kitalálta.És valaki még pénzt is ad érte.
Kitartást a szakdogádhoz,és persze anyóshoz is.

Na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Lívia!
Nekem azt mondta annó a doki, hogy, mint babatej, kell adni a gyereknek tápszert. Akkor még 1 év alatt volt és biztos úgy gondolta, ha nincs anyatej akkor adjam. Mivel Kata egy éves elmúlt ezért tehéntejet is kaphatna, de azt még nem akarok adni neki, ezért próbálgattam a tápszert. Vmikor nem akar szopni, tejtermék meg kell. Hát nem issza meg a tápszert, ezért vmikor tízóraira zabpehelyhez keverem. Meg ki volt nyitva egy doboz és nem akartam kidobni. Szerintem a tejpépnél hasznosabb, több tápanyag van benne. Úgy voltam vele, ha a gyerek tejpépet is kap, miért ne kaphatna 3as tápszert.
Eredetileg úgy akartam, hogy reggel este anyatej helyett kb. 150ml-150ml folyadékot igyon meg Kata. Amíg szopi van, addig nincs gond.
Na hosszú lett, meg össze vissza, de bizti érted. Amúgy ha nem lesz anyatej és nem kell a Katának a babatej, akkor természetesen bevezetem a tehéntejet, lehet, hogy 1-2 hó és odajutunk.
Neked Timi mikor kapott először tehéntejet? Mivel ízesítetted?

Többiektől is kérdezem mikor vezettétek be a tehéntejet, mivel ízesítettétek? Tejpépet meddig adtatok a gyereknek? Leírnátok hogy néz ki egy kaja napja a gyereknek, mikor mit eszik? Köszike

Edit

Kép
Kép
edi78

Lívi!
Köszi a sátor tippet, megnézem a leírt helyeken :wink:

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Erika!
Nem semmi ami Vikivel van mostanság! Ettől már csak jobb lehet! A lekvár is hajt, nem próbáltál pár kanállal adni neki csak úgy natúr kaja után?Az jó édes!

Lívi!
Nem is tudtam a kiviről, hogy hashajtó!Csak hogy C-vitamin bonba, mi ilyenkor esszük, Soma imádja!
Igen, Soma anyukáméknál lesz péntek-vasárnapig! :cry: :!: :)
Tök arik a lányok,mikor így "babáznak", ahogy Timi!

Zsani!
Máté arcára találtál már krémet?

Edi!
Én olyan 15 hós kora körül kezdtem a tejet, de eleinte nagyon meghajtotta! Aztán fokozatosan adtam neki, olyan 2-3 hónap múlva már itta, szerette gond nélkül, de max. 1-szer adtam neki olyan 1,5 dl-t. De 9 hónapos kora óta evett sajtot, túrót, natúr joghurtot gyümivel. 20 hónaposan a bölcsis tejeskávétól-tejtől is sokszor fosott :oops:
Túróba tettem összeturmixolt gyümiket... müzlit áztattam frissen facsart narancslébe. Babapiskótát, kekszet törtem bele a tejpépbe. A tejbedarát mézzel ízesítettem 1,5 éves kora körül...
Hírtelen ennyi jutott eszembe, elég rég volt!Többiek még biztos mondják majd!
De ha jó étvágya van Katának, akkor max. a változatosság miatt kérdezed, gondolom!

Ági!
Kitartás a felújításhoz, Dorka is ott van/volt Veletek?Hogy bírja? Varga tényleg durva, pedig nekem is szimpi, mért kell ennyire hajszolni a pénzt???? :?: :evil:
Jövő héten lesz a műtéted?Előtte meg a kivizsgálások gondolom... 2-3 napig leszel bennt?Dorka hol lesz, anyukádnál?
Tök jó, hogy tesódék azért az itthonban gondolkodnak, és spóroltak telekre is, ügyik! Férjem legjobb barátja is kinnt van már 10 éve, de nem tervezik a hazajövetelt, pedig a felesége is magyar!

Na lépek, holnap pörgős napunk lesz... du indulunk Bécsbe!Majd jövő héten jövök, amint tudok.

Betegeknek jobbulást, felnőtteknek jó hétvégét!

lola77

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tippeket és a jókívánságokat!!!!!!!!!
Vikinek a szorulása alatt adtuk este a házi baracklekvárt,mivel a szilvát nem volt hajlandó megenni :evil: ,kanálszámra kérte,de nem hajtotta meg......
Dokinő a Levolak szirupot ajánlotta ma nekünk,hogy próbáljuk ki,persze csak ha teljesen helyírejön a kisasszony emésztőrendszere,lecseng nála ez a vírusos hányásos járvány.

Edi
Viki kb.2 hónapja ilyen szorulásos,sajnos,de ez lehet a bölcsibe ért stressztől vagy hogy ott éri valami negatívum....
Viki a mai napig utálja a tejpépet,tejbegrízt,tejberizst,így én azt nem adtam neki.
Tejet 13 hós korától kapott ritkán,mivel akkor még javában szopott.
Mi is sokat adtunk neki gyümölcspüréket,később darabolt gyümiket.
Krémtúrót már mi is házilag keverünk ki magunknak,felturbózva mazsolával vagy gyümikkel :P
Olcsóbb és jobb is a házi,tudom,hogy mi van benne.
Néha gyümis joghurtot is szoktam készíteni :wink:
Mivel Viki bölcsis,így ha reggel 6-kor indulunk itthonról akkor eszünk együtt egy keveset,hogy kibírja az ottani reggeliig/7.40-ig/,de ha reggelire m,egy akkor itthon csak inni kap.
Itthon reggelire kalácsot margarinnal,lekvárral vagy muffint,aprósütit eszünk,hozzám teát iszunk.
Ha itthon vagyunk akkor 8-kor reggeli,délelött gyümölcs,ebéd,uzsi,vacsi.
Meg persze sokat itatjuk a nap folyamán.
Nagyon édes a laza Katás kép :lol: és a videón is jót nevettünk :lol:
Szerintem vegyetek valami kis cipőcskét neki télre,mert hát ugye melegebb egy hamar nem lesz.. :wink:

Lívia
én sem szoktam hagyni Vikinek ilyen nagyon hogy ne kakiljon,de most valahogy így jött össze :roll:
Pedig szezámmagos kenyeret evett,főzelékeket,lekvárt kanálszámra,csak inni nem nagyon akart :shock:
Masszíroztam is neki,mint kisebb korában,de hiába......
Dokinő is azt mondta,hogy max.2 naponta kell hogy kakiljon.

Lola
jó utat!!!!!!!!!jövő héten várunk a beszámolóval :wink:

Most megyek,még van egy kis dolgom :lol:
Jó hétvégét mindenkinek,betegeknek jobbulást!!!!!!!!!
Szombat este leszek újra gépnél,sziasztok:ERika

cseriviola

Erika!
Hát nagyon sajnálom ami Vikivel történt, kitartás, és jobbulást!
Ahogy elolvaslak, mindent tökéletesen csinálsz, főzelék, joghurt stb., valószínű igazad lesz, és a bölire reagál így a kislány! :cry: Talán, ha megszokja, akkor rendeződnek a dolgok ! Sok furcsaságra képesek a gyerekek! Egyébként pont a Csabinál volt nekem is ilyen, kb. ennyi idősen, hiába figyeltem és táplálkozunk rendesen, rendszeresen, és eygik 3 gyerekes barátnőm is azt mondta, neki is mind a három gyerekénél volt ilyen korszak ilyen tájt! Lehet, hogy az emésztőrendszer alakul, ilyenkor! :roll: A Csabinál egyébként énm is használtam levolak stzirupot, és az valamelyest segített! Próbáljátok majd meg! :wink: :)
Egyébként hogy látod, hogy viseli a bölit ezen kívűl?
Jobbolást nektek! :)

Edit!
Nagyon aranyos a törpe!
Nálunk mind a két gyerek egy éves koráig semmi tehéntejet nem kapott. / ill. 7 hósig tudtam csak szoptatni ( :cry: :evil: ), utánna tápit kaptak. Először fele víz, fele tejbe tettem a tápit, és egyre csökknetettem az táposkanalak számát, mert a tej is tápláló, végül már csak tej volt, 1-2 kanál táppal az íze miatt, és aztán azt is leépítettem, maradva a tehéntejnél. Azóta is issza minden reggel és este. Enni már 4-5 hóstól kínáltam gyümit, amit azóta is imádnak! Reggelire Ákos sokáig nem akart csak tejpépet vagy gyümipépet enni, de leszokott róla egy éve korára. Ákos most lesz két éves, és úgy kajál, mint a nagy, reggelire felvágott, méz vagy lekvár, tízóraira gyümi, aztán ebéd, alvás után joghurt( mgefigyeltem, ha nincs joghurt 3-4 napig, akkor nagyon kemény a kaki, vagy elmarad) de sokszor egy szelet kenyér is lemegy mellé, majd vacsi! Kb így nézünk ki, teljesen átlagosan! És már mindenfélét eszik! :)

A tv: én reggel beszoktam akpcsolni, míg mindenki magához tér, addig nézünk 2-3 minimaxos mesét, majd utánnam megyünk le a konyhába (mert emeletes a házunk) és ott hála az égnek nincs tv, így délelött nem nézzük többször. Alvás után sincs, csak este, mikor párom is itthon van. A múltkor megkértem, mi lenne, ha du. nem kapcsolná be, mert Áki mostanság mindentől fél (ebben a korszakban van), így igyekszünk este 6-ig tv nélkül lenni, utánna sincs mese csak híradó, meg spektrum meg ilyenek. Le kéne szokni róla tudom, de nekem is kell néha egy kis bambulás! Este mmindenképp könyvből mesélünk a köcöknek!

Ne harafudjatok, ha nemválszolok mondenkinek, Berkenyám már cibál (jogosa!), természetesen mindenkinek jobbulást, mindenkinek boldogot a jeles napokhoz! :P :D
Majd jövök!

JA még valami gyorsan: Erika! Én mint teljesen laikus és amatőr, nem igazán tudom, hogy kell a marcipánnal bánni, elmondanád, mit kell vele csinálni, vagy csak olyan mint a gyurma és kész! Megpróbálnék szülinapi tortát díszíteni úgy megjött a kedvem! :wink: :lol:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok,

Sokat irtatok, most nem pang a topic...
Jók a fotók-videók!!!
Vikinek most már tényleg jobbulást!!! +++++++++++

Remélem Lola jó kis "zsákmányokkal" érkeztél haza!

Jól vagyunk és én is kezdek jobban lenni, bár nagyon sokat gondolok még apukámra, de majd idővel jobb lesz.

Szerencsére a Réka agyviz lelete teljesen normális lett. (csak januárban kell újra kontroll, addigra már a pécsi vérvétel eredménye is lehet meglesz)

Folytatjuk itt helyben az allergia vizsgálatokat és Pesten az immunológiát...
Ja meg ha gond lesz a mandulájával akkor is irány Pest a gégész dokihoz...

Jövő héttől már mehetünk újra a gőzbe is vizes hrg terápiára (gyógytorna a vizben velelm együtt aki még nem tudná :lol: )
Szoktam vinni lovagolni itt Szőlősön egy terápiás lóra szerdánként, nagyon szereti és most sikerült helyet találni Dunaalmáson is csüti délutánonként. Itt gyógypedagógus is foglalkozik vele miközben a lovász vezeti a lovat. Feladatok vannak közben, nagyon ügyes, dicsérik, jó érzéke van.

Szóval talán kezd felettünk is újra kisütni a nap... 8)

Ma délután babazsúr: Réka névnapját együtt ünnepeljük barátnőméknél akinek a kisfia most volt 3 éves!
(ajándékba a lovas bérletet kapja: 20 alkalom negyed órákra 17.000 Ft, és most vettünk még neki egy másik terápiás eszközt ami 40.000 Ft volt és ez a sok orvososdi sem volt kevés + temetésnek egy része, úgyhogy kissé szarul állunk, de most ez a legkevesebb, majd idővel ez is változik reméljük)

Legközelebbre igérek képeket is!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Csak pár gondolat...hulla fáradt vagyok :shock:
Viki még mindig beteg,most meg megy a hasa :roll:

Hajni/Vkhajni/
nov.9-én megszületett az évek óta várt babájuk,ESzter,2610 gr és 48 cm :lol:
Sok boldogságot kívánunk innen neki!!!!!!!!!!!!!

Cirmike
jó,hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!
Rékának boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!
És nagyon örülünk,hogy jó hírekkel jöttél.

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike,
Rékának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Kép

puszi nektek, jó hallani a jó híreket rólatok!

Máté, Zsani

Kép

Kép
zsanka

most kaptam ezt a képet Eszterről:
Kép

cseriviola

Nagy -nagy Gratula Hajniéknak és sok boldogságot jó egészséget kivánunk Eszterbabához!

Lola!

nevet nem akarok irni,megnézheted iwiwen adatlapomon,de nem az amire te gondolsz,ez egy sokkal kissebb cég.
de asszem keresgélek tovább.

Erika!
sikerült megrendelni a diafilmeket?
Vikinek jobbulást kivánunk

puszi
Rita
lrita

Sziasztok!

Lrita
igen,a diafilmek már megvannak,Csanita sógornője elhozza majd valószínű,hogy jövő hétvégén,de majd megbeszéljük,felhívlak ha már itt lesznek nálam.

Gangi
van egy keresztszemes újság különszámom,igaz nem mostani kiadás,2004-es,de ha érdekel szívesen odaadom,vagy ha neked nem kell akkor valaki másnak.
Hogy vagytok?Rég jártál errefelé.....pocakos kép????? :wink:

Ági
Dorkát isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma tartottátok neki?Miket kapott,kép az ünnepeltről? :P

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

Sziasztok!
Sajnos nem tudok visszaolvasni :( ,de azért beugrottam,hogy Sok boldogságot kívánjak Dorkának!!!!!!!!!!!
Kép Kép
angika

Sziasztok!
Először is Dorkának boldog szülinapot, Hajniéknak meg sok boldogságot, és gartulálok Esztibabához! Gyönyörű az a kislány!
Ritának meg boldog névnapot így utólag!
:oops: :lol:

Erika!
Kitartás, sok erőt kívánok, és gyógyuljon meg Viki minél hamarabb! Pontosan mi az ami így levette a lábáról szegényt? Vagy épp mindíg más?

Cirmike!
Örülök a jóhíreknek, és annak, hogy "Kezd újra felettetek is kisütni a nap" ! :D Milyen lett a babzsúr? Hallod, nem semmi mennyibe kerül a lovaglás! Szőlősön hol van pontosan a pacigolás, ott Szőlős Tata felöli végén egy magánháznál? ÉS hivatalosan végeznek ott terápiás lovagoltatást? Csak azért kérdem, mer én ott voltam beosztáson anno lovaknál, és akkor még ilyen nem volt! Sőt! :? :oops: :lol:

És a keresztelőről : Vasárnap 14:00-kor volt, és valami nagyon jól sikerült kis esemény lett, legalábbis egy életre szóló volt nekem! :P A négy fiú olyan jól viselkedett, hogy az atya el volt ájulva, és meg is dícsérte őket, persze a fiúk is oda vannak az atyáért, annyira aranyos egy ember. A szertartás a párom nagybátyának a telkén volt, mert ott van egy kis kápolna a föld alatt, egy 40m hosszú kis alagútpince végén. Az egész szépen megvan csinálva, nem túl nagy, de mi pont elfértünk benne. Meleg, kedves, családias kis kápolna, és olyan hangulata van mint régen az őskeresztények föld alatti katakombáinak, ami külön megadta a varázsát. A keresztelő maga rövid, és szép volt és utána a vendégség is jólsikerült! Az utóbi idők legjobban sikerült családi napja volt ez! :wink: :D :P

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Ági,
DORKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Milyen volt a buli? :) végeztetek a felújítással!

Rozi,
Gratulálunk a fiúknak! vagy ilyenkor mit kell mondani? :) Jó lehetett a kis kápolna, ahol megkeresztelték őket? Az Ákos sem sírt?

Hajninak is gratulálunk a kis Eszter születéséhez! Nagyon aranyos, és milyen pici!

húú jó sok minden történt akkor a hétvégén! :)

Nálunk csendesen tellt, a Máté nem akar kilábalni a köhögésből. Már próbálkoztam mindennel, párologtatok, párásítok, Stodal-t kap, lámpázom stb. Most éppen édeskömény teát itatok vele, mert az állítólag jó a köhögésre, ellazítja a hörgőket. Nem tudjuk mitől, lehet hogy a múltkori megfázás maradéka, de azért én jól kitakarítottam nála nemám allergiás valamire. De semmi :( Most nem megy egy pár napig bölibe - noha a doki elengedte - hogy egy kicsit összekapja magát :).
Amúgy az én gyerekemet valaki kicserélte a 2. szülinapja után! Néha elkapja a gépszíj és hisztizik nekem. Már mondtam neki hogy megborítom, ha így viselkedik :) :) :) de nem hatotta meg :) :) próbálom kezelni, több-kevesebb sikerrel. Az a legjobb mikor vége, mindig mondja: "anya megnyugodtam" akkor meg kell zabálni. :) Aztán minden OK. :P
Én meg voltam bent ma melóban egy tárgyaláson, nem a régi munkakörömet kapom vissza (könyvelő) hanem beszerzőként fogok dolgozni. Nem baj, már ugyis utáltam a számlákat. Csak egy kicsit be vagyok tojva, hogy hogyan fogok teljesíteni ennyi kiesés után.. meg hogyan fogom összehangolni a családot a melóval... majd valahogy kitalálom. Jan 02.-án kezdek :(

Lola,
az arcára aztán találtam a HALICAR nevű homeos krémet, nagyon jó. Neki is egy kicsit eckémás - de érdekes csak így télen - és szépen rendbehozta. 888ft a gyógyszertárban. Szerintem szuper.

na megyek melózni a ház dolgaival, aztán lassan kell a kistökim.
puszi mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

DORKÁNAK mi is boldog névnapot kívánunk!!!!

Vkhajniéknak gratula, még emlékszem rá régről, milyen nehezen jött össze a babó, de most aztán igazán nagy lehet az öröm!

Rozi,
Örülök, hogy jól sikerült a családi összejövetel! Képek lesznek a keresztelőről? Érdekes lehet ez a kápolna... :lol:

Zsani,
Csak nem a Márti régi munkáját kapod meg részben?
Azért gondolom kihívás lesz az új dolog! Néha úgy dolgoznék már én is, pesze azért jó itthon is!

Íme az ígért képek:

Készségfejlesztőben (össze-vissza hintázik és pörög is, de nem borul fel)
Kép
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/
1194879048.543.jpg[/img]

Névnap
A fiúk a vacsoránál
Kép

Csajszi az új nyaklánccal
Kép

Rolcsi apával
Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT DORKA!!!

Cirmike!
Rékának Boldog Névnapot! szupik a képek, nagyon édes ahol abban a kehelyben ül.

E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Dorkának mi is sok boldog szülinapot kívánunk.

Rozi
Nagyon jól hangzik ez a kápolnás dolog.Bizti jótt tett ez is a jó hangulatnak.Ha tudzs tegyél fel róla képeket.

Hajninak mi is gratulálunk.Anno olvasgattam az elejét a topiknak,ami már jó pár éve volt. Gratula a kitartáshoz is nekik.Nagyon szép Eszter baba.

Most mentem,mert Timi nem akar aludni,igaz délben 3 órát aludt,most isszk a levét :D .

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Nagyon szépen köszöni a köszöntéseket,igaz már alszik mert kifáradt a sok új játék felfedezésében,de mondta hog yírjam ezt le nektek :lol:
Ma ő is adott nekem ajándékot,ma mondta ki tök tiszán azt hogy, anya :lol:
Csakcsak elkezd már beszélni ő is...

Most ennyi megyek aludni,holnap megyünk az Ikeába és pihiznem kell 8) ,azt utánna műtét :cry: ,csütörtökön gonodolni és drukkolni ezerrel nekem,ha addig nem jönnék.

Jó éjt mindenkinek,
Ági
Ui:
Képek leszenk persze,csak kicsit később :lol:

Kép

Kép
ági01

Ági, azt akartam persze írni, hogy boldog szülinapot (csak névnap sikeredett a nagy névnapozásban...) Bocsi
Szorítok csütin!!! Bizti minden rendben lesz!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Van még aki szertene a fakopáncsból rendelni?
Zsankán és rajtam kívül?????????
Vagy ez is elúszott........... :evil:

Ági
csütörtökön drukkolunk neked!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Élünk még mi is :D . Múlt héten nem mentünk CsS-be mert a barátnőmnek szüli-, a kislányának névnapja volt. Így oda mentünk.
Vszínű ezen a héten sem megyünk (de még nem bizti), mert apa délutános és alig találkozunk mostanában :( .

Utólag Boldog névnapot Rékának és Boldog Szülinapot Dorkának!

Ági
Drukkolok a csütörtöki napon.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Így találtam Bendegúzt a múlt héten :D

Dagasztótálban tévézett
Kép

Múlt héten a csajokkal
Kép

Kép
eagleszem

Sziasztok!
Sikerült egy picit visszaolvasnom.
Sajnos ritkán tudok jönni :(

Cirmike!
Örülök,hogy jobban vagy Te is és persze,hogy Réka is! Boldog névnapot kívánunk neki! Nagyon aranyos a képen :) Kép

Erika!
Küldjük a gyógypuszikat Vikinek! Szegényke sokat betegeskedett mostanában! Én most nem szeretnék rendelni semmit, Talán majd karácsony előtt,ha akkor is fogtok.

Hajni!
Gratulálunk Eszterhez! Kép

Rozi!
Nagyon szép lehetett a keresztelő! Képet nem teszel?
és a legjobb,hogy végre nyugodt volt a családi légkör!

Ági!
Holnapra egy kalappal!!!! Aztán írj majd ,ha hazaérkeztél. Mennyit is leszel bent?

Julcsi felriadt! :) Szép napot kívánok nekek!

Kép Kép
angika

Sziasztok

Erika
Nekem még áll a fakopáncsos rendelésem.
Vikivel mizújs jobban van már?

Ági
Drukkolunk a műtéthez. Mennyit leszel bent?Dorkára Anyukádék vigyáznak?

Nem tud valaki tojás nélküli sajtos,sós sütireceptet?

Köszi
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Ja azt elfelejtettem ma voltunk a 2 éves méreckedésen.Timi 11,65 kg,és 86 cm,bár olyan púposna állt ott hogy lehet picit még magasabb is.Mondjuk itthon én 88 cm nek mértem. Megkapta a "beutalót" a bölibe is.

Na most már tényleg mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Zsanka és Angika!
Nagyon tetszik az új vonalzotok! regisztráltam az oldalra, elkészítem a vonalzot, de hogyan tudom áttenni ide?????
Nagyon béna vagyok, vagy már fáradt, de sajna nem jövök rá!!!
Segítségeteket előre is köszsönöm!!!!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Moncsi,
ki kell másolnod a kész vonalzó kódját [url..... valami, és bemásolni a profilod aláírás részbe. Cseréld át az előzőt, akkor jó lesz.
Tényleg szuperek ezek a vonalzók, az egyik barátnőmnél láttam, csak az én tigrisemnek még csak a feneke látszik (a többi figuárval is ez a helyzet ):)

Edi,
tegnap voltam a Pazárnál, és eszembe jutott, hogy megkérdezted hogy mennyi a terhesgondozás nála. Szerintem kb 5e lehet, mert én fizettem 4e a Mátékor, te pedig 4,5e akkor most kb ott lehet az ár.

Lívi,
én gyakran szoktam csinálni itthon túrós pogácsát. Nagyon egyszerű és nagyon finom.
25dkg túró
25dkg vaj - v margarin
25dkg finomliszt
egy késhegyni só és sütőpor
egy kevés tejföl
összegyúrni, 1/4 órát be a hűtőbe pihentetni, majd kinyújtani, kiszaggatni kis pogikat (én kis felespohárral szoktam, az a Máténak való kis falat) majd a tetejét megkenem tojással és megszórom sajttal. Be a sütőbe 180C, pirulásig.

Ági,
szorítottunk nagyon, remélem már jobban vagy! Gratulálunk az első "anyához", tényleg szép ajándék volt neked! :)

Cirmike,
igen ugyanazt fogom csinálni , mint a Márti, csak ő már más helyen van, illetve azóta felvettek egy pár embert, így jobban eloszlik a munka. Örülök neki nagyon hogy megkaptam, pontosan ezt akartam! :) VAlamennyivel kevesebb meló, semmi hóvége,zárás stb. Régen nagyon sokat bent voltam, de ezt mostmár nem lehet a Töki mellett.
Nagyon édes a Réka a képen! tiszta csajszis abban a nyakláncban! Szereti az ilyeneket?

Erika,
jobban vagytok? Ha esetleg úgy gondolod, akkor én itthon vagyok, ide is jöhet a fakopáncs, vagy én is megrendelhetem.

Velünk minden OK, a Máté lassan de gyógyulgat.

na ennyi, baromi késő van
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka
megkaptad e-mailben a fakopáncsos rendelésemet?
Köszi,hogy megrendeled,vigyek pénzt holnap vagy utólag elég rendezni az anayagiakat?
Nagyon édesek az új vonalzók!!!!!!!!

Lívia
Boldog szülinapot kívánunk Timinek!!!!!!!!!!!!!
Jó bölcsi kezdést,majd gyere a hírekkel :wink:

Ági
hogy vagy?Műtét hogy sikerült?

cseriviola

Sziasztok!

Lívia,
A Timinek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Kép

Erika,
megkaptam a megrendeléseket. Intézem, a pénzt majd megbeszéljük.

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Kép
Lívi!

Timinek boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Julcsi@Angi
angika

Sziasztok!

Úgy tűnik Julcsi végre elalszik. Megint nem alszik ebéd után. Pedig a múltkor ügyesen visszaállt rá úgy 1 hétig. Most egy kicsit sírt aztán csend lett. Remélem nem kezdi újra.
Hajnalban is átkéreckedett mellém aludni. :? Mostanában nehéz ügy az elalvás is. Sokszor nem akar egyedül maradni a szobájában, pedig eddig semmi gond nem volt. :cry:

Holnap megyek Kömlődre a gyermekotthonba gyakorlatra :roll: ezt szívesen kihagytam volna.

Ági!
Hogy vagy??? Hogy ment a műtét?
Tegyél majd szülinapos képeket a nagylányról!

jajjjj! :roll: :evil: Julis megint nyafizik. megyek lefekszem mellé. Aztán maximum én alszom egyet :wink:
angika

Sziasztok

Köszi mindenkinek a szülinapi jókívánságokat. Szerintem jól sikerült a tegnapi délután.Itt volt az egész család. Timi meg volt kergülve,tök örült mindenkinek.Aztán meg az ajándékok kötötték le ezerrel.Alig akart lefeküdni este.Reggel meg már jó korán fennt volt és játszott.Külön tette az új játékokat a régiekre most rá sem néz :D . Kapott konyhát,babaát kiegészítőkkel,meg plüssfigurákat,ruhát,meg micimackós memóriajátékot.Ja meg kisvakond dvd-t. A konyha nagy sláger volt még a vendégeknek is :D . Rövide és tömören ennyi.
Ma meg voltunk bölibe.Hát én nem vagyok még mindig elájulva,de hát sajna ez van. Timi elvolt igaz,kicsit meg volt szeppenve,kérdezték is hogy mindig ilyen kis nyugodt csöndes.Hát én meg mondtam hogy nemigazán :) . Holnap már ott is fog ebédelni,aztán majd valamikor később fog csak ottaludni. Mondjuk elég hamar jött oda hozám és köszönt a gondozónőknek ,hogy szia ő akkor megy,de visszacsalogattuk.Majd meglátjuk. Ja és levegőztetni nem viszik ki őket,ha esik azért,ha meg nem esik akkor meg azért mert sár van.Szal ez sem igen tetszett.
Na próbálok képeket válogatni ide a babanetre.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Livi!
Timinek Boldog Szülinapot kívánunk!!!Nagyon jó kis ajándékokat kapott.Nagyon csini a ruhája :lol:

Köszi mindenkinek a drukkolást,nagyon jól esik :wink: Hát a műtét megvolt,és nem volt valami könnyű.Azt hittem áá csak kiveszik a követ azt már este már sétálni fogok.Na nem így volt.Csütörtökön megműtöttek,és 24 óráig szigoruan feküdni kelett.Éjjel eléggé gáz volt,mivel nem volt katéterem és annyira kellemetlenül éreztem magam hogy ágytálazni kelett.Kaptam infúziót,na attól meg állandóan kelett :roll: Vizitnél közölték velem hog ykorom ellenére szép nagy követ növesztettem,megmutatták,és hát nagyon nagy volt.Olyan barackmag nagyságú...Másnap reggel már felkelhettem,huu nagyon rossz volt,hasonló érzés volt,mint a császár után...Szombaton jöhettem haza,Dorka anyuáknál volt amíg Balázs nálam.A szőnyi kórházban műtöttek,mindenkinek csak ajánlani tudom,az ápolónők annyira,de annyira kedvesek voltak,hogy csak néztem.4 luk lett a hasamon,úgyhog yúgy nézek ki mint akit jó párszor hasbalőttek...Az egészben a legrosszabb az hogy nem emelhetem fel a Dorkát.Ja és még 2-3 hét szigorú diéta,így is tök lefogytam mostanában ,mi lesz még 3 hét múlva...

Most csak ennyi ,mert nem olyan jó még sokáig ülni,pár képet teszek azért még fel,a többi a jobbak anyu gépével készült,majd ha megyünk ki hozzájuk akkor átmásolom ide nektek :D

Szép napot Ági
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ági01

Sziasztok lányok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni, most is rohanok mindjárt a nagyért oviba!

Ági azért olvastalak téged, és örülök, hogy túl vagy rajta, és minél előbbi gyors lábadozást kívánok!

A keresztelőnkről lesznek képek ígérem, csak após fényképezett, és képtelen a neten kerezstül átküldeni nekem, így még nincs nálam egy fotó sem, de ígérem hozok majd!

Gyorsan és velősen mi történt velünk:
Csaba egy hétig itthon volt, mert gégehurutja volt, csúnyán köhögött, után jött Áki, aki még lábadozik belőle és tök nyűgös tőle, ma reggelre meg elkapta párom is, aki olyan, mint egy ázott macska jelenleg! De lassan végigmegy a családon végre, én már hetekkel ezelött átestem rajta.

Anyumékkal voltunk az Auchanban, és ismét csalódnom kellett! Anyu venni akart Csabinak egy gyerek laptopot, de mikor hazahozta, kipróbálta, akkor jött rá, hogy hibásan működik, majomhoz p betűt ír, meg ilyenek!
Irány vissza BP, ahol ugyan kiakarták cserélni, de anyu akkor már helyben kipróbált vagy 6-ot, és mind hibás volt! Ezek után inkább a pénzt kérte vissza! Eygszerűen őrület! Anynira utálom az ilyet! Inkáb utánanézek kis játékboltokban! sszen tényleg nem megyek oda fel többet!

MOst viszont lépek, majd visszaolvasok mindenkit ígérem!
Azért a képek tök jók! :wink:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Csak gyorsan,
felvettem a kapcsolatot a kupakgyűjtéses kislány nagyijával, akinek esetleg van feles kupakja beszéljük meg és akkor összedobjuk hogy minél több összejöjjön.

na megyek alukálni
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Hello!
Csak beugrottam. SZUPIK A KÉPEK!

Boldog Születésnapot TIMINEK!!!!!

Zsanka!
Mi is gyűjtjük a kupakot, igaz nem sok van, azóta gyűjtöm amióta itt írtátok. Mikor kellene odaadnom?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

angyon nagyon mérges vagyok a múlt héten írtam egy regényt amikor volt időm és persze erőm is ideülni és írni erre ez a hfksaéhgkédgviufdbgvkldéasghld nem rakta be :evil:
Fogalmam sincs mit írtam, mivel eléggé szita az agyam! Mi jól vagyunk igyekszem a pocakos képpel is, de ma voltunk 4d-n és felrakták a képeket a kicsiről a netre ha valakit érdekel, eléggé rejtőzködött, de kisteknős még így is látszik :)
Szóval http://www.mamakalauz.hu/cinema_login.cfm és ide az azonosítóhoz beírni, hogy 9555BC09
Ígérem megpróbálok jönni többször habár eléggé kényelmetlen sokat itt ülni :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Jaaaaaaaaaaa a becsült súly: 2180g :)

Kép
Kép
gangi

Sziaszok!

Gangi,
nagyon aranyos a Krisztián a képeken! Nekem nagyon teszett! Olyan kis gömbölyű az arca, nagyon jól ki lehet venni, főleg a lába között :) irigy-irigy :) :) :) Örülök hogy jól vagytok, pihizz sokat, gondolom nem könnyű a Lackó mellett :).

Edi,
a kupakügyben megkérdezem azuramat mikor megy azuradhoz és akkor lehet hogy nyélbeütjük velük az átadást :).

Lívi,Ági aranyosak a csajok! Jó ajándékokat kaptak szülinapra!

Végre felteszem a táblázatot, viszont sajnos a babanet korlátozza a méretet, ezért csak így tudom betenni.
Illetve elküldöm email-ban is.
Akinek hiányzik adata, és gondolja hogy beírjam írjon privit! köszi
Kép

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsani
Olvasni mindig szoktalak Titeket, de nem írok. Meglepődve látom, hogy szereplek a táblázatban :lol:

Voltunk délelött az új játszóházban a sétiben és nekem tetszik. Szinte csak fa játékok vannak. 500 ft/óra.
Vendég

Sziasztok!

Zsanka:
A kupakokat én is a kislánynak gyűjtöm, elég sok van, én is felvettem a nagyival a kapcsolatot, csak ott elakadtam, hogy hogy juttatjuk el. Van erre már ötletetek? Van esetleg valakinek ismerőse, aki Salgótarján felé jár? Mert ha postázzuk, akkor többe kerül, mint amennyit a kupakokért kapnak, akkor utalhatjuk a postaköltséget egyenesen a kislánynak, kihagyva a postát. Remélem értitek, mire gondolok.

Köszi, hogy feltettél a táblázatba minket is, írom a többi adatot emailben.

Edi:
Beadhatom én is Neked a kupakokat? Minden nap arra robogunk el, mikor megyünk az oviba.

Lola:
Dzsúdóra mennyi ideje járnak nálatok a gyerekek? Lehet még csatlakozni szerinted? Nálunk foci van, meg külön torna(inkább lányoknak). Ezek nem Bálintnak valók. Hányszor van egy héten?
Jó lenne valami, mostanában rengeteget mozogna, ami ebben az időben, lakótelepen nem igazán lehetséges.

Megyek főzni.

Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Lola!
Neked műtét utánn nem fájt a derkad?Nekem iszonyatosan,olyan élas fájás egy pontban.Ma voltam varratszedésen,és azt mondta a Doki,hogy háááttt ez még belefér.Kérdi kásőbb hog y a műtött oldalán fáj,mondom igen.Megtapizta és azt mondt ahog yvalószínű,hogy ez a felfújt levegő még,nem mennt ki a testemből még és ez nyom...Hát nem tudom,nem lettem sokkal nyugodtabb.Ja és még 2 hét szigorú diéta.Te meddig diétáztál utánna?Én már nem nagyon bírom....

Na akkor tezsem fel még az igért képet Dorka szülinapjáról.

Az igazi tortája :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Annyira tetszett neki,hogy persze megenni nem lehetett,és napokig csak játszott vele :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

MZsani!
Hol van ez a játszóház? Milyen napokon, hánykor van? Milyen korú babók vannak? Sokan voltak? Köszi. (nem olvastam vissza a topikot, bocsi ha vki írta már)

Rena!
Nekem is odaadhatod, talizhatunk vmikor, ha gondolod a kupakokat, vagy anyukámnak odaadod az oviba.

Ági!
Tetszik a torta. Miért is nem lehetett megenni?

E.

Kép
Kép
edi78

Én is írtam egyszer jó sokat, erre elszállt, mint Ganginak! :oops:
Tegnapelőtt meg elkezdtem anyukámnál, de aztán hívott, így abból sem lett semmi!

Először is: Ági!
Nem, nem fájt nekem a derekam!!! kivéve a sebet persze, meg ahol a branült volt benn, a csuklómon! Kivették Neked is az epehólyagot is?
BArackmag nagyságú, jó nagy, nem mondom!És "csak" egy volt?Nekem 1 bab, több borsónyi!Ja és én sok csapvizet ittam előtte, amiről sokan lebeszéltek, merthogy attól is lehet! Azóta buborékmentes ásványviz inkább!
Nem, nem bírtam a diétát már a kórházban sem! Amikor tökfőzi volt, föladtam és átkullogtam a büfébe pizzáért :oops: (titokban) és ha pár falatot is, de ettem belőle!Mikor meg hazamentünk, rakott kelt csinált anyu (az sem túl diétás...), abból is ettem, annyi hogy 10 perc múlva mentem is wc-re. :lol: :oops:

Ági!Lívi!
Utólag boldog szülinapot a kiscsajoknak! Lívi! Tök jó az a kiságy Timinek!
A Dorka vonata miből volt, piskóta?

Soma is volt ma az új játszóházban egy kicsit, nagyon tetszett neki, persze máskor is menni akar! Én örülök, mert a városban igencsak hiányzik szerintem, bár sokkal drágább, mint Győrben, meg Pesten, de naggggyon színvonalasak a játékok, azt kell megfizetni!

Zsanka!
Köszi, hogy megcsináltad a táblát, igaz kell egy kis szemtorna, hogy el lehessen olvasni! :lol: Na jó, nem cikizlek, gondolom a kicsinyítés miatt! Nem tudtam, hogy a fiad Zoltán és eddig álnéven volt!

Most ezt gyorsan elküldöm, nehogy megint elvesszen...

lola77

Reni!
Dzsúdó???? Jó kérdés, nem tudom,hogy jöhet-e más oviból is lurkó?Mert ez az ottani ovisoknak van, egy héten 1-szer 300/alk. Csüt-ön fél4-től 4-ig! De megkérdezem, illetve hogy Dózsakertben tartanak-e v.mikor? Ok?

Mi ma gy.ortopédián voltunk a Babos dokinál. Somának kötöttebb a bal achilles ína (sokszor sír éjszaka kábé 2 éves korától, hogy fáj a lába). Észrevettem, hogy nemigazán teszi le a sarkát, így az ach.ína állandó feszületben van... meg hát teletalpas eléggé! De kinőhető, csak gyakorlatokat kell végezni minden nap (külső talpélen járás, sarkon járás...stb.)

Kupakgyűjtés: nálunk az oviba gyűjtjük v.milyen városi verseny az AVE-nak.

Á, tudom még mit írtam múltkor, ami elszállt: Angi tök tetszik a szemüveged és jól áll nagyon Neked!

Ja és Hajni, én még nem gratuláltam Eszter babához, ahogy olvastam elég könnyű szülésed volt, vagy csak úgy fogalmaztál.... nem tudom.
Mindenesetre sok tejcsit, nyugit és egészséget kívánok Nektek!

lola77

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek,meg persze a főszereplők is :lol:
Ági
gratulálok a tortához,nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!
Elhiszem,hogy Dorkának nagyon tetszett és nem engedte felvágni,látszik rajta az öröm :P

A Babóca játszóház tényleg klassz,ma arra sétáltunk a vérvétel után és bekukucskáltunk,majd valamikor jövő héten lehet benézünk :D
Ez a játszóház a Sétáló utcában van a Rozalin szalon helyén :wink:
500 ft/óra nem is sok,én többre gondoltam.

Holnap a bölcsink ünnepli a 30.szülinapját,ezért a gyerekeket már ebéd után el kell hozni,jó mi???????És mi van,ha valaki ezt nem tudja megoldani? :roll:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Hűű,de jó volt Dorka tortája! Jó,hogy nem engedte.hogy felvágjátok, én se engedtem volna ;) :P :lol:
Nem csodálkozom,hogy nem bírod a diétát. Azt se tudom hogy bírtad eddig :shock: :roll: De kitartás továbbra is ,nehogy valami baj legyen. S utána már mindent ehetsz majd, mint régen?
Jövőhéten nincs kedvetek majd talizni?

Lola!
Köszi :oops:
Én a tesom lányának gyűjtöm a kupakokat, ők is gyüjtik az oviban. azt nem is tudom mit kapnak érte?!

Zsanka!
Köszönjük a táblázatot! Én is egyből szúrtam, hogy Máté Zoltán :)

Lívi!
Nagyon szép ajándékokat kapott Timi. Játszik a konyhával? Én is azt szeretnék majd Julisnak szülinapjára.

Erika!
Vikinek vettek vért? még mindig betegeskedik?

Na megyek reggelit adni Julcsinak :) Délután meg megyünk anyuékhoz s holnap kucivágás lesz :D hmm fincsi máj!!! :)
angika

Sziasztok!

mi is voltunk tegnap a játszóházban Lackót alig tudtam kivonszolni :) nagyon tetszett csak természetes anyagú játékok vannak a lányoknak a pici babaháztól kezdve a teljes konyhai szetten át (mosogató főző, sütő mosógép, vasalódeszka, szarító) babakocsiig, a fiúknak vitorlás kalózhajótól (kb 80cm széles és 50cm magas) a királyi váron át a kisautóig minden van. Hoztam prospektust is, hogy leírjam mik vannak/lesznek:

Nyitvatartás: 9-19

Programok (általában fél4-4 között kezdődnek):
Hétfő: művész óra (alkotó foglalkozások)
Kedd: mesemondó (mese, mondókázás, körjáték, bábozás)
Szerda: zene-bona (élőhangszer, ének, ismerkedés a hangszerekkel)
Csütörtök: sütögető (cipókészítés)
Péntek: szöszmötölő (kézműves foglalkozások) ez ma lesz kérdeztem a lányt hogy mi lesz ma és azt mondta sógyurmából próbálnak macit csinálni :)

árak: szülő nélkül: 600/óra/gyerek
szülővel: 500/óra/gyerek

Remélem mindent elmondtam, a helyszínt az Erika mondta
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?