Sziasztok!
Köszi mindenkinek a tippeket és a jókívánságokat!!!!!!!!!
Vikinek a szorulása alatt adtuk este a házi baracklekvárt,mivel a szilvát nem volt hajlandó megenni
,kanálszámra kérte,de nem hajtotta meg......
Dokinő a Levolak szirupot ajánlotta ma nekünk,hogy próbáljuk ki,persze csak ha teljesen helyírejön a kisasszony emésztőrendszere,lecseng nála ez a vírusos hányásos járvány.
Edi
Viki kb.2 hónapja ilyen szorulásos,sajnos,de ez lehet a bölcsibe ért stressztől vagy hogy ott éri valami negatívum....
Viki a mai napig utálja a tejpépet,tejbegrízt,tejberizst,így én azt nem adtam neki.
Tejet 13 hós korától kapott ritkán,mivel akkor még javában szopott.
Mi is sokat adtunk neki gyümölcspüréket,később darabolt gyümiket.
Krémtúrót már mi is házilag keverünk ki magunknak,felturbózva mazsolával vagy gyümikkel
Olcsóbb és jobb is a házi,tudom,hogy mi van benne.
Néha gyümis joghurtot is szoktam készíteni
Mivel Viki bölcsis,így ha reggel 6-kor indulunk itthonról akkor eszünk együtt egy keveset,hogy kibírja az ottani reggeliig/7.40-ig/,de ha reggelire m,egy akkor itthon csak inni kap.
Itthon reggelire kalácsot margarinnal,lekvárral vagy muffint,aprósütit eszünk,hozzám teát iszunk.
Ha itthon vagyunk akkor 8-kor reggeli,délelött gyümölcs,ebéd,uzsi,vacsi.
Meg persze sokat itatjuk a nap folyamán.
Nagyon édes a laza Katás kép
és a videón is jót nevettünk
Szerintem vegyetek valami kis cipőcskét neki télre,mert hát ugye melegebb egy hamar nem lesz..
Lívia
én sem szoktam hagyni Vikinek ilyen nagyon hogy ne kakiljon,de most valahogy így jött össze
Pedig szezámmagos kenyeret evett,főzelékeket,lekvárt kanálszámra,csak inni nem nagyon akart
Masszíroztam is neki,mint kisebb korában,de hiába......
Dokinő is azt mondta,hogy max.2 naponta kell hogy kakiljon.
Lola
jó utat!!!!!!!!!jövő héten várunk a beszámolóval
Most megyek,még van egy kis dolgom
Jó hétvégét mindenkinek,betegeknek jobbulást!!!!!!!!!
Szombat este leszek újra gépnél,sziasztok:ERika