Sziasztok!
Manó: én csak poénkodtam, dehogy haragszom.
Fú tegnap este látszik kóma voltam. Natinak címeztem amit neked szántam
Szóval: a doki csinált kenetvizsgálatot és abban mutattak ki coli bacit. Tegnap csináltak labort, nem-e valami hugyúti fertőzés. De egyből kaptam gyógyszert is. Persze rákérdeztem, hogy ha esetleg babás vagyok nem-e árt a babónak és azt mondta a doki, hogy nem. Majd 1 hét múlva megyek controllra.
Jenny: sajnálom a pirit, de azt hiszem te pont erre vártál. Hajrá ez a hónap.
Erika: lehet elkezdtek dolgozni a hotmonok
Pintyus: köszi a jókívánságot. A dokinak szóltam, hogy lehet, hogy babás vagyok, és úgy írt fel gyógyszert. Elvileg az antibiotikumok nem ártanak a csöppnek. Első terhességem alatt is kaptam és hála égnek nem lett baja a fiamnak, na jó a félsz azért bennem volt.
Egyszer valahol azt olvastam, hogy van akinek a menzesz alatt jött össze a baba.
Én 32 vagyok. 2004-be volt az esküvőnk, és 2006-ba jött az első bébi. Mi már a 7. hónapja próbálkozunk. Nekem az első babám is másfél év eredménye, de én különleges eset vagyok.
Az elsőnél és most is csináltak petevezeték átfújást, és utána jött össze. Remélem most is összejött.
Röviden ennyi, a többit olvastad, hogy most nem tudom mi a helyzet.
Andy: üdv itt.
Lilla: mizu nálad? Mennek a drukkok. Mikor szeretnél újra tesztelni?
Nati: tényleg lehet ez a barna a beágyazódás miatt? Na akkor kicsit számok. 6-án volt pém (ezt UH-n láttuk), +10,12 nap a beágyazódás akkor az 18-a. Pont akkor volt barna. Azóta ugye semmi. A hőm is maradt 37. Szerinted??
Annyira izgi, hogy ti is élesbe mentek ebbe a hónapba. Annyira drukkolok nektek!
Márti: nem lehet, hogy most van péd? És azért vagy rosszul. Remélem nem nyeltél be valami vírust!
Muffin: én 9 hónapig no sexen voltam. De szerintem óvatosan lehet, ezt lehet majdnem mindenhol olvasni. A duphastont nem görcsre adják, hanem ha ne adj ég elkezdesz kicsit barnázni. Ez hormonpótló bogyó. Én szedtem. A görcsre inkább magnéziumot szedjél.
Magdolnam: jópofa a vonalzód. Jól aludtál?
Györesz: drukk. Fura, hogy ugyanaz van nálunk