Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ja és Zsu:
örülj neki, h alszik. :lol:
Lilla is alszik 10től 5-6ig kaja nélkül. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok,

Jolka, adataink:
születési: 4100 gr, 55 cm
6 hetes: 5120 gr, centit nem tudom
mostani (7 hetes) 5340 gr, centit nem tudom
És köszönöm a bíztatást :-)

Jelentem a lányom magától alszik a kiságyában :-) És választott magának barátot a figurák közül, amiket dokinéni tanácsára beraktunk neki: Pajtit, a kutyafejet. Olyan édesen magyaráz neki, hogy csak na :lol: És megtalálta a kezét, minden értelemben: nézegeti csodálkozva, illetve szopizza a bal hüvelykujját.
A múlt heti hullámvölgy után nagyon szépen helyre jöttünk mind alvásilag (este 8-tól reggel 7-ig két kajával megszakítva, de mindkettő álometetés, tehát egyből visszaalszik, aludtam már 4 órát is egyhuzamban :lol: ), mind evésileg (tegnapi vacsink volt az eddigi csúcs: 190 gr). És jelentősen kevesebbet van kézben, mert sokat nézelődik, és már minden érdekli. Már tudjuk használni a trapézt, a forgókát, a képeskönyvet, a pihiszéket, szóval szuper (lekopogom). Most kellene gyorsan beszerezni egy járókát, hogy azért ne a kiságyát pakoljam tele játékokkal, csak hát mindenképpen állítható magasságú kell, és az 20-nál kezdődik :cry: És még egy sikerélményem van: tegnap elmentünk kettesben anyukámékhoz. Végig aludt szépen a kocsiban, és hazafelé ugyan nem aludt, de csendben volt, így nem idegeskedtem vezetés közben. Sajnos csak a hátsó ülésre tudom tenni, mert nem tudjuk kiiktatni a légzsákot, és azért így eléggé ideges vagyok, hogy nem látom.

Detty, Panka haja szuper :-) Fali képet mivel csináltad, milyen festékkel? Én az egyik rugijáról koppintottam nyuszit, elefántot, macit meg zsiráfot, de egyelőre csak kartonpapírra rajzoltam. Láttam gyönyörű fali képeket a Kikában, de megfizethetetlen :cry: Kellene valami saját gyártmány helyette.

Timi: tényleg lehet, hogy centire nő Bibus. Le kellene mérni, meg azért jelezni a dokinak a helyzetet.

Andi, mit tanítasz? Nagyon ügyes vagy, hogy ezt is bevállalod ám! Ikrekről vannak új képek?

Gabci, Macsek, hordozókendő nekünk azóta sem tetszik. Gondolkodtam, hogy eladom, de hátha kistesó szeretni fogja :-)

Zsú, a mi bébiőrünknek akkor van fura hangja, ha csak kis szuszogásokat csinál Nadin. A sírásnál már éles. De az előző bébiőrünket vissza vittük, mert az akkor is sistergett, amikor nem volt adás.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Hízás: nekem azt mondta a doktornő, hogy heti 15 dkg hízásnak meg kell lennie. Bár én bevallom nem mérem, de lehet ezután az éjszaka után bérelek egy mérleget.
Ramika állandóan sír. Éjfélkor nagy nehezen elaludt de épphogy valamit és sírt tovább. Állandóan cicit akar de már nem lehetett éhes, mert orrán-száján jött vissza a tejecske. Az imádott cumi sem kellett neki. Hú, kemény éjszaka volt!!

Irigylem azokat akiknek van külön autójuk. Én itt Taksonyban nagyon el vagyok vágva mindenkitől, pedig nagy mehetnékem van.. :cry:
Volánbuszra meg nem vagyok hajlandó felülni...

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lányok, nekem ez a vonalzó valahogy nem jó! Tegnap is ennyi idősnek titulálta Ramit, pedig ép ma vagyunk 7 hetesek!!Mi lehet a baj?
vicuska2007

sziasztok

köszi
igazából annira nem félek,hogy gond lenne úgyanis tömni nem tudom,a védőnőt felhívtam ő is azt mndta no para,elfordul,a 80 grammra is azt modta teljesen jó.meghogy ne mérjem most pár napig,ne stresszeljek :-)
hát nem stresszelek,de remélem belendül

túl vagyok a spirálon,ez nem volt egyszerű történet,Bibi föl-le ki-be,mert a párom akkor ment el Majával amikor jött a doki hogy mehetünk.hát nem ez volt életem legszebb lábközi élménye,de most reélem 5 évig le van ról a gond,utálom már az örökös turkát,kórház meg orvos látogatást,regisztrálni,várni,ráadásul beleléptem a kutyaszarba

na Bibus jelez,most azért mérem mennyi szopik,kivi vagyok

Kertkiri
ügyes vagy
gyűjtöm a lelkierőt hogy én is egyáltalán merjek vezetni

Dettyk
megmérem Bibit szerintem nyúlott

úgyis kell a táblába :-)

jajj de édesek maja Bibi újjaival elment vadásznit játszik :-)
azért nem árt résen lenni
Vendég

elfordul=előfordul

ingerszegény járóka és kiságy
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Timi!

Na, már későn írok a nem hízásra. Engem azzal nyugtattak, hogy átlagokat kell nézni havonta kb, és Bibike a képek alapján nem éhezhetett :D

Na, én el, nálunk mélypont épp :cry:

Kertikiri jó, hogy írtad, ez ad némi reményt...

KépKép
1macsek

hát akkor a 6-7 hetes adatok 4400 gramm,58-59 cm
születési:2860,53
Vendég

Macsek
kitartás+++
Vendég

Timi, hova fér el Bibi a kiságyban, ha igy tele van? :lol: :lol: :lol:
Spirál??? Grrrrr...szar lehetett :?

Detty, milyen volt a szuri? Mi 12:45-re megyünk :?

Kertikiri, tök jó, hogy Nadin ilyen jó baba lett. :D Járókát mi vasárnap vettünk Elefáni diszkontban 19-ért, állitható magasságú, gurulós, fa 100x100-as.

Panka ma is sirós :? Mi lesz a dokinál??? :roll: :(

Lehet, hohy a bébiőrt akkor visszavisszük, ez a 46000 Ft-os, akcióban volt 30...azért az már ne recsegjen, nem???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, nem sok ez a cucc a kiságyba?! :shock: :lol:

Macsek, kitartás! Vidd ki kendőzni, hátha segít!

Zsú, mit tud ez a bébiőr ennyiért? :shock: Ennyi pénzért tényleg ne recsegjen már....

KépKép
kertikiri

Ja, Timi, Bibus nem tűnik úgy, mint a ki éhezik :-))))

KépKép
kertikiri

Majci pedig, ez a kis angyalka külsejű lányka - ki gondolná, hogy ilyen "rosszcsont"? Nagyon tündér mind a két lányod!

KépKép
kertikiri

Zsu:
hát igen. annak máá nem kéne. :)
Enyém 5990 ft volt, szval az recseghet. :lol: :lol: :lol:

Timi:
édik, és a szoba, járóka is szupi.

Kép
Kép
h@jni

Ketikiri

köszi :-)

a kiságyon a belső felén van az akvárium,az az altatója,másik felén meg egy babatükör ,meg az a csíkos rácsvédő szerűség,fent a körforgó,ez mind oldalt van :-)
más nincs benne :-)

na ja angyalka kinézeee,mindenki ezt mondja ,mert jajj de szép haja van,mintha abba lenne a jóság 8)
Vendég

SZiasztok!

Életjel. :)

Ma voltunk a 3 hós szurin. Drágám egy hangot nem adott. :) Úgy örülök. Éééés. Reggel 8-kor evett aztán meg 3/4 1-kor. Most itt örül magának. :D Lemérték a fenekét. Háááááát.. A védőnő is röhögött.. 6910 g és 64 cm. :lol: Apával meg itt agonizáltunk, hogy kevés a tejem és látszik rajta hogy fogyott.. Na ennyit erről. :D majd egy kilót szedett magára. Dagi. Most a legnagyobb problémám, hogy végigéri a babakocsit.. És még nem ül.

Ja és ma a védőnőhöz tartva megharapott egy kutya. :? Mondjuk nem vészes. Ráadásul ahonnan kiszökött ott is egy pici baba van. Nem voltak otthon, de szóltam a védőnőnek, hogy hívja fel őket, mert ha ez a kutya nekimegy a pcinek akkor nagy baj lessz. :(

timurr: haláliak a lányok. :D Bibusnak jó kis ingergazdag a környezete. :)

Na megyek. majd még benézek

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kertikiri, 2 oldalas sárga kartonra rajzoltam fel, volt amit krétával színeztem, aztán Bencénél találtam klassz vastag filcet. A keretet pedig vastagabb fényes kartonból csináltam. Tényleg jól mutat a falon, fillérekből kijött, és ami a lényeg: Panka megbűvölve nézi pelenkázás közben!

Timurr, Bibi tényleg csúcs. Már a múltkori képeken is néztük, milyen hosszúnak tűnik Maja mellett is, na de 58-59 cm?! Ez igen!

Oltás: 1/4 11-kor direkt felzörögtem Pankát, mert most bezzeg alvós nap van! Szopi, indulás. Voltak előttünk páran, de türelmes és jókedvű volt, csak akkor görbült a szája, amikor a többi baba ordítva jött ki a dokibácsitól.

5200 gramm (születési 3950, hazajöveteli 3590); 58 cm (születési 52).

Bementünk a dokihoz, az én pici lányom még vigyorgott is neki, miközben hallgatta a szívét, aztán jött a feketeleves... :cry:
Nagyon elkámpicsorodott, végig sírt, míg öltöztettem, aztán az autóban 2 perc alatt elaludt, és azóta is alszik kint az udvaron a csücsüben (1,5 órája). :shock:

Isteni ez a napsütés!!!! 8) Végre!!!! :lol:
dettyk

héj,mért nektek semmi nincs a kiságyba?
én szeretem ezeket,mert az akvárium elaltatja a tükörbe meg elnézegeti magát a csíkost is bírja.

Dettyk
Panna is szépen nől :-)

napsütés???? itt szürke minden és loccspoccs

Rita
hú ez a kutya :evil: én világéletemb imádtam őket,még meg nem harapott egy roti heccből,azóta tartok tőlük

Bibi is alig fér a mózesbe,ha mégeccer kezdhetném bizony tavasszal szülnék

tök jók ezek a vonalzólk :-) csak időm lenne csinálni
Vendég

Na, alszik a kis krampusz 4 és fél órája... Biztos kipiheni a tegnapi bömbikézését... Persze, meg mert anyukám itt van, de ha egyedül vagyok... :?
Jelentem tegnap rámmosolygott. Kicsit, halványan, de kétszer is:) ettől úgy elfáradt, hogy bömbölt, és itthon fel kellett kötnöm magamra a kendőben, úgy szunyált, így közben tudtam helyszínelőket nézni...

Timi!
Édesek a lányok!!! Bibusnak milyen oltári sérója van!!! A mi Vilink igazi öregúr, majd este teszek fel képet. Hát ja, jó sok cucc van a kiságyban;) nálunk is van, de még nem érdekli különösebben semmi.

Kriszi!
Mijazaz álometetés? Nem várod meg amíg magához tér? A suttogóban olvastam, de még nem tudtam végrehajtani, mondjuk nem is próbáltam...

Hajni: te ne is vegyél már suttogót, az az első gyermekes anyukák mankója:)

Pénteken jön hozzám babamasszázs tanár. Kint tanult amerókában, 15000 ft-ot kér, 5 alkalom lesz. Szerintem nem vész. Kiváncsi vagyok... Majd beszámolok róla!

KépKép
1macsek

na, szevasztok!
csak gyorsan, mert sztem eldőlök egy picit, ha már az ikrek alszanak.

oltás és láz: a gyógyszerész nekünk azt mondta, h inkább nyomjak be nekik egy fél kúpot megelőzésképp amint hazaérünk. meg h a gyakorlott anyukák már az orvoshoz visznek kúpot és egyből nyomnak az oltás után. mi bekúpoztuk őket. volt is nagy fosás :D de mondjuk Hubának kellett is, mert estére kicsit belázasodott még így is. Petra pedig azért kapott még egy felet, mert ... h nehogy kimaradjon :?

munka: kell is a pénz, de legkőfépp amiatt dolgozom, mert nem engedthetem meg magamnak, h kiessek a pixisből (helyesírás bizonytalan, bocs). ha már 10 év alatt kiépítettem egy klientúrát, ne felejtsenek el. mert ez a tanároknál és fordítóknál sajnos így működik. nem dolgoznék, ha lenne munkahelyem, ahová visszamehetnék, és ha nem tudnék ilyen kevés idő alatt (heti 4 alkalommal naponta 2 és fél óra) ennyi pénzt keresni. és az igazat megvallva, jólesik kimozdulni és felnőtt emberekkel találkozni. ja, és imádok tanítani. :D

alvás: a tegnap este katasztrófálisra sikerült: Hubát 11ig próbáltuk megnyugtatni (általában kaja után van egy kis nyüszi, de legkésőbb fél 10kor aludni szokott), sikertelenül: hagytuk sírni. kb még egy fél órát bírta. szegénykém! persze Petrát is felébresztette, így mindkettőjüket megszopiztattam még egyszer egy kicsit vigasztalásképp (=komfortszopi) (ja, és Jutta, még akkor is folyt a tej a nem szopizott mellből, tehát nem a mennyiség lehet a gond). szóval alvás kb fél 12től, és ébredés 2kor. de ezt figyeljétek: fél óra alatt végeztem mindkét gyerekkel!!! ;) szerintem lassan kzdenek rájönni, h nem éhesek annyira. meglátjuk. kelés fél 6kor utána, szopi, én el dolgozni, nagymama pedig átvette a stafétát. Petra következő etetésére már itthon is voltam mindkét nap 8)

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

Megvolt a rohangálós nap. Reggel ovi, Betti egyedül be, Barnu ordít, anya el. Je, fontos momentum, reggel apa közölte, gyalog megy dolgozni és betolja a babát én meg ovi után csak összeszedtem! Na, igy is lett, mentünk dokibácsihoz rotareceptér. Utána hazarohanás, müzlievés kicsi pakolászás. Ovi, Barnu búbánatos képpel várt, nem is akart menni a mamához, de mondtam neki, hogy vezethet (az ölemben, meg egy mellékutcányira van az ovitól) mégis hajlandó volt rá. Ismét hazarohanás, ebéd, cici, fogmosás, borotválkozás. Pedikűrös, ott is cici lábmasszázs közben (meg tudnám szokni), rohanás a fogorvoshoz. Telefon, ovónéni kérdezi ki megy Bettiér. Mama ugyanis elfelejtette, Barnut ugye korábban hoztam el mert még csak beszoktatós. Fordulás az ovi felé, telefon, ovó néni: mama megjött, nem kell menni. Vissza a fogorvos felé. Hazarohanás egy hülye papirér, vissza a városba. Üzletbe bekukk, kolléganőm telefon, kislánya összehányta magát nem tud bejönni. Na most itt vagyok, Marci békésen szundikál én meg békésen irogatok nektek. Még negyed óra azt szedem össze a családot. Vége a nyugalomnak!

Andi, le akalappal, jól nyomod!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

na, alvás ugrott. sebaj! majd fekszem a föld alatt :? :wink:
el is felejtettem a legfontosabbat: ma Huba hasról hátrafordult!!!! :lol: irtó büszke vagyok rá!

Ciripke, te sem vagy semmi ;)

Macsek, a masszázs engem is érdekel. bár nem merem őket levetkőztetni míg be nem durrantunk az olajradiátorral. félek, h megfáznak 8) :?

Kép
an°°di

Andi: hősugárzó nálunk is alap :D

Timi: megmérted h Bibus mennyit eszik? Én, mint korábbi főmérő :shock: csak azt javaslom, ha mérsz, legalább egy teljes napon keresztül csináld. Bár nálad ugye második babus, de gondolom így is lehet parázni.

Ciripke: hogy csinálooooood?????

Én max a lottózóig megyek. rászoktam ugyanis a kaparós sorsjegyre, tegnap meg vasárnap nyertem is egy ezrest:) de aztán az egyiket eljátszottam.
:D :oops:

KépKép
1macsek

Andi: juuuj, ügyes a kis (nagy :D ) Huba!!!!!

KépKép
1macsek

Na, megvolt a szuri, sirt Panka kicsit, de utána elaludt és jót sétáltunk, itt is sütött a nap picit.
És fejlődik a kis malackám, 4500 gr és 56 cm :D
Ja, pont 2 hósak vagyunk!!! Hogy megy az idő!
Védőnő nekünk is mondta, hogy adjak szuri után kupot, a dokinő meg jól lecseszett, hogy ez milyen hülyeség, merthogy én se szedek ok nélkül Algopyrint, csakhogy ne fájjon a fejem. Hmmm...igaza van.

Macsek, nálunk védőnéni ingyen megtanit a babamasszázsra, már 2x volt is, hasfájásnál sokat segitett!

Ciripke, pörögsz, mint a gép...majd veszek Tőled leckét. :lol: Én már arra is büszke vagyok, hogy ma elmentünk a dokinénihez :roll: :oops:

A bébiőr azért annyi, mert képet is mutat. Beszéltünk az üzlettel, azt mondták kicserélik, a baj az, hogy a XI. ker-ben van, az innen 1 óra...hát én Pankával nem vágok neki egyedül, az tuti...Ciripke, Te tuti lenyomnád :wink:

Rita, kérj oltási lapot a kutya gazdájától!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és Hajni, asszem Te mondtad, hogy Lilla nem tartja a fejét, ugye? Panka 2 hetesen tök szépen tartotta, még a dokinő is meg volt lepődve, most viszont nem :shock:
Emlitettem dokinőnek, napi 2x5 percet tornáznunk kell. Szerintem emlitsd meg neki Te is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Rita:
júúúj szegényem. :cry: Milyen máá ez... :evil: :evil:

Ciripke:
még az olvasásban is elfáradtam. :lol: :lol:

Zsu:
apa nem tudja visszavinni?
Amugy én sem adtam soha előre kúpot....
Most sem fogok. Főleg, h a germicidet nem nagyon szabad még( legalábbis asszem, h csak 3 hótól javasolt), a germicid c-ben meg nyugtató van. :evil: :evil: :evil: :evil:

Andi:
ügyike vagy. :)

Holnap nekem is hosszú napom lesz. :twisted: Meló kb 8-tól úgy 1ig, a doki fél3-3 körül jön oltani, meg jönnek babalátogatóba 1-2 körül...
Pont mikor a doki is, hát..... :roll:
Ma így egész du. takarítottam... :?
De most csilli minden. :)

Na fürdetés, majd tv. Joccaka. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Zsu:
mindenképp szólok neki.
Torna? hogyan? mit??

Kép
Kép
h@jni

Amugy Lilla tartja a fejét... Csak hason nem hajlandó kinyomni magát. Tehát a vállamon nézelődik, ha felhúzom ülésbe megtartja a buckót, csak ez a hason nem tecccik neki... :roll:

Kép
Kép
h@jni

Pankának Boldog Szülinapot!

ÁÁÁÁÁÁÁ, pesten egy nagykerbe megyek be gyerekekkel! iszonyú béna vagyok pesten!

Bettikével még én is tök normális anya voltam, úgy látszik túl sokáig voltam itthon. azért csodálom Andit.

kinek hogy áll a bcgje? nekünk most kezd bedurranni, már épp kezdtem aggódni nehogy ismételni kelljen

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi:
gratula Hubának, nagyon ügyes. :wink:

Ciripke:
az mit jelnt, h normális anya voltál? :oops: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jolka:
Boldog névnapot!

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Andi/Ciripke/Hajni: le a kalappal!

Jolkának boldog névnapot, Pankáknak mini szülinapot! :lol:

BCG: pirosodik, most kezdet, akkor ennek örülni kel?

Huba milyen ügyi!!

Na mi nyűglődünk: kakilunk napi 5x-6x mindenféle csúnyaságot nagy sírások közepedte... ha nem múlik 2 hét múlva jön az alma, az állítólag csodákat tesz.

Oltásokról tessék beszámolni! Ki-hogy viselte... (babák, mamák).

Na el... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

igenigen, Jolka! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

miért csodálsz te engem Ciripke??? :shock: pont ez után a nap után és pont te? :roll: mert nem vagyok normális anya, vagy mi?

BCG: nekünk már totál gennyes volt, most piros csak és múlik.

10kor volt egy kis esti szopi még (1 órával a fürdés utáni szopi után), most épp csend van. reménykedem egy csendes estében. lépek én is Apukához ;)
sziasztok!
:arrow:

Kép
an°°di

Jolka, Boldog Névnapot!

És jó éjt mindenkinek!!!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó reggelt!

Jolka boldog névnapot!
Ciripke, nem semmi napjaid vannak. Én is csodállak, remélem majd hasonlóan talpraesett leszek én is három gyerkőccel :-)
Andi, Téged nemkevésbé! Huba nagyon ügyi! Azt hittem Petra lesz a gyorsabb :-)
Hajni, és Te mit dolgozol?
BCG: már egy ideje kis piros pötty, dokinéni szerint jó, remélem nem lesz gennyes.
Jutta, képzeld, reggel elöntött a tej :-) Nadint felkeltettem megszopiztatni, és utána még lefejtem 80-at :-) Legközelebb fordítva csinálom, mert megfigyeltem, hogy Nadin inkább délelőtt pocifájósabb, és ez azért lehet, mert a tej eleje hígabb, cukrosabb, és attól fájhat a poci, és reggel van mindenkinél a legtöbb tej általában, akkor nem jut el a baba a dúsabb tejig. És miért lehetett ez a tej-elöntés, na miért???? ............Háááát mert aludtunk éjszaka! Jó sokat, és jó mélyen :lol: :lol: :lol:
Viszont előtte, fürdés után megtörtént amitől mindig is rettegtem. A gyerek elkezdett sikítani, lilára üvöltötte a fejét, nem fogadta el a cicit, azt hittem megszakad a szivem. Gyorsan átgondoltam mi lehet az ok, aztán rájöttem, hogy a krém csípheti a kis fejét, ahol levakargattam a koszmót, és utána én hülye bekentem nyugtató krémmel. Fél óra sem volt az üvöltés, de nagyon nehezen nyugodott meg akkor is, amikor már a sírásán éreztem, hogy már nem fáj neki hál istennek, így mindketten levetköztünk, és úgy öleltem magamhoz, és így egy perc alatt megnyugodott. Aztán szopizott, és aludt szépen.
Macsek, majd meséld el a masszázst. Én tanfolyan nélkül is masszírozom, remélem nem csinálok valami nagy butaságot vele.

KépKép
kertikiri

Jolka! Isten éltessen névnapod alkalmából!

Normális: Ültem a fenekemen, besétáltam a piacra (csakis 6 hét után), nem rohangáltam mint pók a falon, mint Andi is teszi, de ő még "elsőgyerekes", de azért normális vagy, na!
Bár igaz ami igaz a gyerekek nem mennek el egyedül az oviba. Drukkoljatok, nagyon izgulok a második naptól. Meg fogszakadni a szivem mikor otthagyom. Remélem jó idő lesz és kimennek, mert akkor legalább Betti ott lesz neki az udvaron! Ráadásul ma anyukám megy érte!
Na majd három év múlva ezen is közösen görcsölhetünk!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka, boldog névnapot!!

Na, én 3 órát szunyáltam éjjel, de nem egyhuzamban, hanem összesen:(

Gabcii, Móni, mi van veletek?

Andi: a babamasszőz :D azt mondta, hogy hasfájás elleni masszázs is van, naponta kétszer kell csinálni két héten át. No, majd meglátjuk pénteken mi lesz. A védőnőmet nem annyira csípem, elég régimódi is... Lehet el sem mesélem neki a masszázst, minek...

mosoly egyre több van, meg hangicsálás is:)

csak épp most nem...
Meséljetek, kinek milyen éjszakája volt?

KépKép
1macsek

Ciripke:
én Marcinál 8 hetesen mentem vissza dolgozni. ( akkor nem itt dolgoztam, ahol most, de ugyan így jártam be kb.)
Most 7 hetesen. hihi, akkor sem voltam már normális. :lol: :lol:

Kertikiri:
vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom.

Kép
Kép
h@jni

Móni:
jelentkezz.

Kép
Kép
h@jni

Hajni: hát ez nekem nem sokat mond :-) De ügyes vagy, hogy dolgozol, és szerencsés, hogy tudsz részmunkaidőben. Az én munkahelyemen addig lehetett részmunkaidőben dolgozni, amíg terhes nem lettem, aztán megszüntették, pont jókor :-( De mondjuk én legalább 2 éves koráig nem is mennék vissza, akkor se biztos, csak mondjuk ha megbízási szerződéssel itthonról dolgozhatnék, de sztem azt is csak fél éves kora után tudnám csinálni, talán.

Macsek: a mi éjszakánk egyszerűen szuper volt :lol: Amióta este jól alszik a csaj, nappal próbálgatom elaludni hagyni. Eddig a biztos alvásra mentem, de most, hogy jobban kipihenem magam este, tudok kisérletezni. Tegnap kétszer sikerült: bugyolálás, hüvelykujj be, aztán szunya. Ma még nem. Most alszik, de ringattam :)

Én fogom vinni két hónaposan baba-mama tornára. Lehet, hogy nincs sok értelme, de legalább én is kimozdulok, na meg ő is szokja, hogy emberek vannak körülötte, meg program van, fel kell öltözni és jönni-menni..... A férjem pedig már januártól szeretné vinni úszni. Nagyon közel hozzánk van babaúszás. Remélem meg tudja majd oldani a munkahelyén, mert korábban kell majd eljönnie hogy odaérjünk, és oda mindenképpen ketten kell vigyük.

Többiek, úszást tervezi valaki még?

Ciripke, ma hogy bírta Barnu az elválást? Ha beszoktatás van, akkor nem lehet / kell ottmaradni vele az első 1-2 órában? Vagy az csak rosszabb úgy?

KépKép
kertikiri

Kertikiri:
én sem alkalmazott vagyok. :)
Megbízási szerződéssel dolgozom, így akkor járok be ha tetszik. :wink:

Du oltás. :(

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést. Nagyon jólesett. :)

Andi!
Nagyon-nagyon ügyes a kissrác! Ez még nekünk nagyon messze van. :lol: Nehéz a pocak. :D

Timi!
Tényleg ne aggódj Bibi súlya miatt, csak ne mérd, szerintem. Elég havonta a tanácsadáson, főleg, ha nincs panasz.

Oltás utáni kúp.
Inkább csak megelőzésre adja a doki, hisz a pici még nem tudja mondani, hogy fáj. Én minden oltás után adtam egy felet. NEkünk a germicid c jött be, a sima germicidet mindig kikakálta utána 5 perccel. Az meg, hogy van benne egy kis nyugtató nem baj, legalább laszik és nem fáj neki. Na meg azért az Ő kis lelkivilágát is bántja a szuri, nem csak az anyukáét. :?

Ciripke!
Azt nevezem szép napotok volt. :)
én meg teljesen el vagyok itthon havazva, a lakás szalad, szőnyeget kellene takarítani, holnap vendégek.

Alvás:
Nálunk napközben nincs gond, mert szinte állandóan alszik. Kb. 16-17kööztt felkel Ákos, nézelődés, 19 fürdés, kaja, próbál aludni, de Manóra és a kisebb zajokra felébred. cici-cici van ilyenkor. 22-23 között :? beájul mindkét fiú. Utána 2-3 óránkét kel Ákos, de ma éjszaka szerintem óránként, én meg tejcsiben fürödtem, nem tudom mi lehetett a baj.

Koszmó: Az nálunk is van. :( Nekem ez még újdonság. Egyelőre olajjal kenem neki. Majd fürdésnél a hajkeféjével átdörzsölöm, meg a mosodókesztyűvel is. Utána bepanthen tettem rá, sokat javult. Ez gyulladás csökkentő és nyugatató is egyben a fejre. Ma is végig csináljuk, és már talán el is tünik.

Rakok nektek egy pockos képet. Ez még 68-as bady, de már a 74-es ruccikban vagyunk. :shock:
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Timi!
Köszi a segítséget, megfogadom. :wink:
A csajok nagyon hasonlítanak rád. A kiságy és a járóka tényleg nem igerszegéyn. :) Maja pedig tényleg kisangyal, kigondolná, hogy néha kibujik a kisördög is. :) ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja úszás: Mi nem megyünk, Manóval nehéz is lenne. Pedig a városban több helyen is van. Manót akarom majd nyáron megtanítatni. Babaúszás nem rossz, szórakozásnka mindneképen jó, na meg addig az anyuka is ismerkedik.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
csak gyorsan, mert most tényleg megyek aludni:
mi remélem, megyünk úszni. van itt a hotel pólusban, nem messze babaúszás, 3 hónapos kortól javallott. de mi mindenképp Apukával megyünk ugye, mert két gyerekkel nekem sem megy a vízben. szárazon még csak-csak ;)

2 hónapos adatok: Petra 4500 Huba 4450 gramm, centire mindkettőjük 53 (szüöletési 1990 és 1940 és 48 és 49 centi).

Jolka, annyira édes a nagypocakos!!! és milyen jókedélyű! sosem sír? :evil: :wink:

Timi, megnyugodtál már ugye a hízáspara miatt? eszik, alszik, kakil, pisil, akkor baj nem lehet. én sem mérem a skacokat, bár majd' meghalok a kíváncsiságtól, h mennyit nyomhatnak most (elő kellett szednem a 62es cuccokat, mivel 1-2 56os már nagyon rövid). a szakirodalom szerint, ha 2-3 kakis pelus van, és nem marad pisitől sem száraz a pelus több, mint 3 órán át, akkor baj nem lehet.
különben is, azt hittem, a második gyerekkel lazább az anyuka, nem? :wink: :lol:

Kiri, igen, van pár újabb kép. és angolt tanítok.

Macsek, a mai nap jobb? :roll:

nálunk reggel 9ig alvás van (kaja fél 2-2kor, fél 6kor és 9kor), és a délutánt is szinte teljesen átalusszák. a fürdés előtti kaja után már nem alszanak vissza (5-6 felé). és egyre cukibbak és nagyon figyelnek. raknék képet de az a kártya :evil: :evil: :evil:

és le is lépek, mert egy óra múlva jönnek haza a sétából...
szép napot Csajok!

Móni, vétel! mizújs? remélem, minden oké a húgoddal!!!! meg persze Veletek is!

Kép
an°°di

Na, megvolt a reggeli sirás. Egyébként bent lehetne lenni, de szerintem meg az ovónők szerint sem jobb az. Fene tudja. Ha benn lennk vele akkor a jövő héten sirna. Ami nekem nem szimpi, hogy azt hittem ma már maradhat tovább és az udvaron talán jobb lett volna neki (állitólag pityergett). Na mindegy ma is 11-kor mentem érte, de Betti meg meglátott és elkezdett sirni. De nem ám miattam, hanem hogy a Barnu miért nem marad ott (ugyanis ő azt várta, hogy majd kint együtt lesznek). Na erre Bettit is hazahoztam, délbe jött anyukám és elvitte MINDHÁRMAT! mEGINT ITT ÜLÖK A BOLTBAN TELJES NYUGALOM. dE szegény kis Barnut sajnálom, remélem javul majd a helyzet!

Hajni Te vagy a 3. nem normális.

Ki mikor megy ortopédiára? Mire nagy nehezen sikerült felhivni az sztk-t már csak februárra volt időpont. Lehet hogy elviszem a magánba, Bettit is kell vinnem ugyis kontrollra.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vagy a csípőszűrés nem is kötelező????????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
ne haragudj,fel se köszöntöttem a kis ovisodat Isten élteese sokáig!!!!!

nálunk 3 hósan van csípőszűrés

én elkapálom melletted magam :-(

Andi,Jolka
megnyugodtam ,pláne hogy dokinál voltunk és megnézettem Bibust is,de csak dícsérte ,hogy semmi gond nincs vele és gyönyörű a súlya,elég havonta mérni.ámen,persze azért mérem :-)

Andi
sokkal lazább vagyok Bibussal hidd el :-)

Jolka
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

jajj annyira mehetnékem van,de cuccolni meg minden,meg hova menjek???erre fos játszóra?meg minden tiszta sár,te jó ég mi lesz télen???

Bibiém tök agyot alszik,ritka,lassan 3 órája :shock:
Vendég

Ákos nagyon cukor :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?