Sziasztok,
Jolka, adataink:
születési: 4100 gr, 55 cm
6 hetes: 5120 gr, centit nem tudom
mostani (7 hetes) 5340 gr, centit nem tudom
És köszönöm a bíztatást
Jelentem a lányom magától alszik a kiságyában
És választott magának barátot a figurák közül, amiket dokinéni tanácsára beraktunk neki: Pajtit, a kutyafejet. Olyan édesen magyaráz neki, hogy csak na
És megtalálta a kezét, minden értelemben: nézegeti csodálkozva, illetve szopizza a bal hüvelykujját.
A múlt heti hullámvölgy után nagyon szépen helyre jöttünk mind alvásilag (este 8-tól reggel 7-ig két kajával megszakítva, de mindkettő álometetés, tehát egyből visszaalszik, aludtam már 4 órát is egyhuzamban
), mind evésileg (tegnapi vacsink volt az eddigi csúcs: 190 gr). És jelentősen kevesebbet van kézben, mert sokat nézelődik, és már minden érdekli. Már tudjuk használni a trapézt, a forgókát, a képeskönyvet, a pihiszéket, szóval szuper (lekopogom). Most kellene gyorsan beszerezni egy járókát, hogy azért ne a kiságyát pakoljam tele játékokkal, csak hát mindenképpen állítható magasságú kell, és az 20-nál kezdődik
És még egy sikerélményem van: tegnap elmentünk kettesben anyukámékhoz. Végig aludt szépen a kocsiban, és hazafelé ugyan nem aludt, de csendben volt, így nem idegeskedtem vezetés közben. Sajnos csak a hátsó ülésre tudom tenni, mert nem tudjuk kiiktatni a légzsákot, és azért így eléggé ideges vagyok, hogy nem látom.
Detty, Panka haja szuper
Fali képet mivel csináltad, milyen festékkel? Én az egyik rugijáról koppintottam nyuszit, elefántot, macit meg zsiráfot, de egyelőre csak kartonpapírra rajzoltam. Láttam gyönyörű fali képeket a Kikában, de megfizethetetlen
Kellene valami saját gyártmány helyette.
Timi: tényleg lehet, hogy centire nő Bibus. Le kellene mérni, meg azért jelezni a dokinak a helyzetet.
Andi, mit tanítasz? Nagyon ügyes vagy, hogy ezt is bevállalod ám! Ikrekről vannak új képek?
Gabci, Macsek, hordozókendő nekünk azóta sem tetszik. Gondolkodtam, hogy eladom, de hátha kistesó szeretni fogja
Zsú, a mi bébiőrünknek akkor van fura hangja, ha csak kis szuszogásokat csinál Nadin. A sírásnál már éles. De az előző bébiőrünket vissza vittük, mert az akkor is sistergett, amikor nem volt adás.