Hellosztok lányok...
Huhhhh jo sokat produkáltatok mig a városban voltam. Alig győztem vissza olvasni. Meg probálok mindenkinek válaszolni, remélem nem felejtek ki senkit. Ha mégis, ezer bocsánat.
mano: mikor mész dokihoz?? Apa nagyon boldog???? Hogy mondtad el neki legelőször hogy apa lesz??
Nagyon remélem hogy a doki gratulálni fog a harmadik csemetéhez.
Lilla: Tegyél fel egy képet az eskuvőröl. biztos nagyon szép volt, ha enyit izgultatok miatta. A miénk is csodálatos volt. Most már csak a babó hiányzik. Van szép kis házunk, szeretjük egymást, mi kell a babán kívűl több egy embernek?!
Ne buslakodjál, ha nem jött meg akkor még nincsen minden elveszve, ki tudja lehet ténleg szórakozik veled és nem is jön meg egyáltalán kilenc hónapig. Én szoritok neked.
Voltál fogdokinál??? Nekem a rémálmom a fogdoki.
erika: Hát neked is gratula az esküvőhöz, szép napot választottatok. Ez az első babátok lesz??? Mióta próbálkoztok??
Én ma vettem meg a corax ov. tesztet a dm-be, remélem be jön ez is.
odri:Nagyon sajnálom ami eled történt. Szörnyű tragédia ilyen előre haladott fázisban elvetélni. de gratulálok hogy ilyen jól helyre jöttél, már amenyire lehet ilyenkor. Muszály mert csak igy lehet babot csinalni. A párodnak igaza van, nem szabad rá görcsölni mert akkor tuti nem lesz belőle semmi. Viszont az a aj, hogy mi nők, ha anyira szeretnénk valamit és nem jön össze , fel borul a kis lelkivilágunk.
Fel a fejjel, és még nállad se biztos hogy nincs baba. Nagyon drukkolok hogy minnél hamarabb összejöjjön nektek.
györesz: nagyon érdekes amit irtál. De ez hogy lehet hogy nem peteéréskor jön össze a baba??? Én ezt nem értem. Akkor hogy? Ha így van akkor ténleg hancurozn i kell 1000el, és nem figyelni a dolgokat, de azért csak jó lenne tudni hogy mikor van peteérésem. Mivel én még ezt sosem figyeltem meg, es azt sem hogy olyankor van e tojasfeherje mize ott!!! Nem erdekeltr es nem figyeltem. Most meg minden erdekel.
kisvirág: gyógyulást kivánok, és nagyon vigyázz magadra, ilyenkor minden gyogyszer árthat a picinek. Hamar hamar gyogyuljal meg és tobbet ne fázzál meg. Én azt hallottam hogy + teszt előtt szokott néha vérzés lenni, ez még ne jelent semmi rosszat. Bizzunk benne hogy minden rendbe.
Jaj, csajok meg probálok nem rá görcsölni, de mi most fogunk először próbálkozni és ez olyan izgi. Páromat ki készitem ebbe a hónapba.
Nekem ma múlott el piri, úgyhogy kezdődhet a harc.
,
Ti hogy is álltok pontosan a dolgokkal. Most kezdelek megismerni benneteket es konyebb lenne ha mindenki le irna hogy most hol is tart a babprojektbe. Kinek mikor nem kene megjonni stb.
Pusza nektek