Szia Alziza! Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy azért jobban vannak az újak, és már ismét a babásodáson töritek a fejeteket! Csak így tovább, a teljes gyógyulást ugyis egy manócska fogja meghozni!!
Eltűntem kicsit, mert nem voltam túl jó passzaban, és úgy gondoltam, egyenlőre megpróbálok minden ilyen témát kerülni.
Hát Alziza, megvagyok, de még mindig pocaklakó nélkül. Egy hormonvizsg. eredménye megvan, minden jó, kivéve az ösztradiolt. Az egy kicsit alacsony. Most pénteken lesz meg a második eredmény.
Megint uabban az időszakban UH-zott a doki, mint utolára, hogy volt épp egy túlfejlődött, elnyúló tüsző. Ez volt két hete. De érzem, nem lesz belőle semmi.
De lagalább már valami történik, eddig nem akart sehogy sem dolgozni a szervezet, korábban félidőben még nem volt pici tüszőcske sem. Most már ez is eredmény, hogy valami beindult.
Pénteken remélem már megtudunk valami okosabbat a laboreredményből.
Dokitól rendszeresen bőgve jöttem el, de most talán összeszedtem magam annyira, hogy nem élem bele magam semmibe. Azt nem gondoltam, hogy karácsonyra még nem leszek babás.. Pedig nagyon úgy áll a helyzet.
Egyébként már dolgozom újra. Furcsa volt visszamenni a lábtörés illetve két hónapos kényszerszünet után. De nincs időm gondolkodni legalább
Na most mennem kell, mert elkések..
Szép napot mindenkinek