Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
Gratulálok kapod a cumit :lol:

Mamacka,
Köszönjük :D

Holnap teszek táblit.
Vendég

Sziasztok!

Viki!
Gratula a kiscsajszihoz!!!! :-) Gondolom, most nagyon happyk vagytok!

Ma voltam terhesgondozáson, ahol teljesen kiakadtam, még mindig tiszta egy ideg vagyok.
Úgy kezdődött, hogy nem volt a dokim, amit ugyebár 4 hete elfelejtettek közölni...így egy másik helyettesítette, akivel már volt egy elég bunkó hangvételű UH-vizsgálatom. Na de ez még mindegy is.
1-2-ig van a terhesgond., én ált. fél 2-re megyek oda, mert így is legalább egy órát üldögélek ott. Na most kitalálták, hogy aki 1-kor nem adja be a kismama könyvet, azt már nem hívják be!!!!
Voltunk ott kb. 8-an, akik később jöttek, mert mondjuk nem helybeliek, van már gyerekük, vagy dolgoznak, stb. Fel is háborodtunk, hogy milyen eljárás ez, mert a doki fél 3-kor el akart haza menni. Na aztán meggyőztük az asszisztensnőt, hogy mégis fogadjanak minket, ha már kivártuk a sorunkat.
Na de amikor bementem, elég jól megmondtam a véleményem, a végére már nagyon baráti volt a hangulat, úgy látom használt a dolog. Azt mondta a doki, hogy bevezetik az angol módszert!!!!, ami annyit jelent, hogy odaül a kismama délben, üldögél 4-5 órát, ha bekerül, akkor bemegy, ha nem, akkor sorry, majd kap legközelebbre időpontot... :twisted: :twisted:
Hát köszönjük szépen......magyar egészségügy. Nem elég, hogy nem a saját orvosommal kell megbeszélnem a dolgaim, akkor még várjak órákat, mert az az álláspont, hogy a kismama úgyis ráér....persze. :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Úgyhogy holnap felhívom a dokim, igaz, hogy szabadságon van, hogy innentől kezdve csak magánrendelésre vagyok hajlandó menni, mert én ezt idegileg nem fogom mindig kibírni. Nem elég, hogy a kórház tőlünk 40 percnyi autóútra van, ma szakadt a hó, a párom visz, aki mondjuk az idő alatt dolgozhatna is, és akkor még 2 órát várjak. Hát nem hülyültem meg.
Lehet, hogy a magánban valamennyit fizetnem kell, de ott legalább estére adnak időpontot, amikor a férjem már itthon van, és max. 15 percet kell várakoznom.
Volt egy kismama, akit kinyílt méhszájjal berendeltek, aztán fél órát ott váratták. Egy anyuka 6 hetes kontrollra jött, kisbabával, hazaküldték, mert hogy csak a saját orvosa vizsgálhatja meg.....
Pénz beszél,....... :twisted: :twisted:

Bocsi, hogy így rátok zúdítottam a panaszom, de nagyon ki vagyok agyilag. Még a hasam is kemény volt utána, meg egyfolytában pisilni járok azóta is. Tudjátok, fő a nyugalom....

Na most jól kimorogtam magam :D :D

Szerintem is a poci méret teljesen egyéni dolog. Kinek kisebb, kinek nagyobb. A babák sem egyformák mikor kibújnak :-)

Nekem is jó lett a cukrom, 5,6 volt a lötty után. Sajna kiderült, hogy vérszegény vagyok, amit sejtettem is, nem olyan vészes, de azért írtak fel vasat. Pedig én is szedtem, de úgy látszik az kevés volt. Csak azt nem tudom, hogy ha most több vasat szedek, mi lesz a gyomorműködésemmel :lol: :oops: Nem igazán volt hasznos a vas ilyen szempontból.... :-) na mindegy, majd valami jó rostosat iszok v. eszek mellé.

Most megyek, majd később visszanézek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci:én vaspótlásként Krauterblutot iszom, nem olcsó, de ez természes anyagokból van és nem okoz nálam legalábbis semmilyen gondot.Herbáriában vettem....csak 1 tipp. :wink:
"Hatékonyan alkalmazható a rejtett vashiány megelőzésére, nagyfokú vérszegénységnél (pl. menstruáció), fokozott vas szükséglet esetén (terhesség és szoptatási idő alatt), a fejlődés időszakában a kisgyermekkortól az ifjúkorig. Betegségek után a lábadozás időszakában, általános erősítésre, valamint a sportolók teljesítményének növelésére.
"

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Köszi Bmo a tippet! Utánanézek a dolognak! Én is szívesebben szednék/innék valami természeteset. Köszi mégegyszer!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Köszönöm a gratulációkat! :) Képeket nem tudok feltenni, mert nem lettek :( Ugye minden eltakart a kiscsaj, csak a lába közét nem. :lol: :lol: :lol: a két lábát a két füle mellé tette és pluszban még a könyökeit az arca elé. Már elküldtek sétálni, meg ütögették az uh-fejjel, de nem mozdult el onnan, így az arcát nem láttuk, de az meg megvolt ugye a múltkor! Lehet úgy gondolta ne legyünk telhetetlenek! :lol: :lol: :lol:

Katuci!

Sajnálom a sztoridat, meg a vérszegénységet is! :(

Pandácska!

Köszi a cumit, és a nevet légyszi írd be: Eszter Viktória

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép
Kép
Kép

Pati merre vagy??
Vendég

Kata
Háát igen röhejes... átveszik az angol módszert.... akkor vegyék át teljesen azzal meg lennénk elégedve. de ne csak a rossz dolgokat!

Amúgy én a magánba is rendszeresen három órát várok... volt, hogy éjfélre értem haza, de így legalább a férjem is ott lehet velem és láthatja manót.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Katuci!

Nekem sem tetszik ez a sztori.A magyar egészségügy egyszerűen gusztustalan.Én is vérszegény vagyok.Én maltofer fortét szedek és sok céklát,májat eszek,mert az vérképző.

Pandi!

Beírod a táblába,hogy Dominik? Végre van nevünk! :D

Én is voltam szerdán dokinál,minden ok,méhszáj zárt,baba egészséges,magzatvíz normális,és már 1300 g a baba. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Pumpóka
Most nézem ápr 19-re vagy kiírva... első körben én is arra voltam kiírva két éve, meg anyum is velem 30 éve :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Viki,

Nagy-nagy gartula a kiscsajhoz. :lol: :lol:
De még mindig a kék cumik vannak túlsulyban. :lol: :wink:

Katuci,

Kiakadtam azon amit írtál. Tényleg gusztustalan, hogy mi folyik a magyar egészségügyben. :evil: :evil:
Az angol módszerrel meg elmehetnek a fenébe........nincs elég nagy kupi így is? :evil: :evil:

Eszter,

Örülök, hogy veletek is minden rendben van.
1300 g????? Halod, szép nagy babókád lesz, ugy látom.
Már én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet kicsi Barbi. Én majd 29-én megyek a 28 hetes kötelező uh-ra.

Rólunk

Reggel voltunk Bazsival nagybevásárlást csinálni a Tesco-ban, elvertünk egy 20-ast. Aztán szinte nem vettüönk semmit. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most alig élek. Megint majd szét szakad a lábam köze és a hasam alja. Fel kellene porszívoznom, mert holnap jön anyósom, ne mondja, hogy kupi van, de azt hiszem inkább most lepihenek, mert a hasam alja is nagyon feszül.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hát valóban felháborító, hogy átveszünk ezt-azt, de mindig csak a negatívumokat.
Ma felhívtam a dokim, kicsit panaszkodtam neki :-), nagyon megértő volt, úgyhogy innentől csak magánba megyek. Most már úgysem kell sokszor mennem, az NST-t meg úgyis a kórházban csinálják, azt meg kibírjuk :-)
Egyébként minimális összeget kér a magánrendelésen, de még így is jobban kijövünk anyagilag, mert odamegyünk az adott időpontra, megbeszélem vele, amit szeretnék, és a páromnak sem kell a munkaidejét a várakozással tölteni. Igaz, hogy "kötetlen" munkaideje van, de pont emiatt dolgozik szinte állandóan (vállalkozó). Szóval ha nem dolgozik nincs pénz, úgyhogy több esne ki így a zsebünkből, mintha kifizetjük a magánrendelést és pikk-pakk végzünk és jöhetünk haza.

Azt még nem is írtam, hogy megkérdezte az asszisztensnő, hogyha nem helybeli vagyok, akkor mért ide járok terhesgondozásra????????????????? :twisted:
Elmagyaráztam neki, hogy mivel nálunk bezárták a kórházat, ezért Sopronhoz tartozunk (meg Csornához is, de oda semmiképp nem mentem volna), szóval jogom van idejárni. Másrészt az orvosom itt praktizál, szóval kénytelen is vagyok idejárni. :idea: :shock:
Azért még megkérdezte, hogy nincs-e itt esetleg ideiglenes lakcímem. Majdnem mondtam, hogy ezek szerint csak a helybelieknek jár az ellátás, a környező kisvárosok, meg falvak lakói azok meg oldják meg a dolgot otthon a körzeti orvosi rendelőben???????? vagy mi?
De most már többször nem kell ezen törni a fejüket, mert megyek magánba.... :lol:

Pandi!
Tudom, most csináltál táblit, de ha lesz egy kis időd, beírnád, hogy dec. 18. UH! Köszi!
Egyébként hogy vagy? Pihensz sokat?

Judy!
Hát igen, angol módszer....magyaroknak. Angliában meg magyar módszer lesz?? Végülis tele van az országuk magyarokkal, de hogy nálunk hol vannak az angolok???? :D :D :D

Egyébként szép és jó dolog, hogy szeretnénk valami újat követni, de ahhoz meg kéne nézni, hogy tudjuk-e biztosítani a körülményeket hozzá. Aztán utána lehet átvenni bármit. Ennyi erővel vegyük át a Holland módszert, svéd módszert, japán módszert, stb. Csak adjunk hozzá ottani fizetést, életkörülményt és minden egyebet....

Na most már befejezem a dühöngést :lol: :lol: :lol:

Megyek Csuncsikámért az oviba. Már biztos végzett az ebéddel, még a végén azt hiszi, hogy elfelejtettem értemenni, volt már hogy sírva várt, mert 10 perccel később értem oda a szokásosnál :-) Mintha bármikor is otthagytuk volna az oviban szegényemet.... :lol:

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Hol vagytok csajok??Úgy elvan tűnve mindenki!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok, nálunk napokig inter-NYET volt, most csak egyetlen dologra reagálnék, de mindenkinek pusszancs!

PANDIKA!!! EZ A CSAJSZI EGYRE GYÖNYÖRŰSÉGESEBB!!! Az a mosolygós kép! :lol: :lol: :lol:
várom ám a privit!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Viki,

gratulálok a kislányhoz! Végre erősödik a másik oldal is. :-)

Katuci,

ez eléggé gáz és felháborító. De sajnos a dokik sem tudják már sokszor, hogy mit csináljanak, mert egyre jobban összekuszálódik az egészségügy. Ha nem akarsz várni sajnos fizetni kell. Ez megint csak egy borzasztó dolog.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Ez az egészségügy nem egyszerü, az biztos. Viszont nekem az első két fogadott dokimnál ugyanúgy volt, hogy 1-1 1/2 órákat várnom kellett, pedig időpontra mentem. Most ezért döntöttem úgy, hogy szülünk, aki éppen bent lesz, annál, mert nem volt elég, hogy már öt éve is 5ezer volt egy vizsgálat, + átutaztam a fél várost, + igy is várnom kellett, nem keveset. Valahogy ezt igy, két gyerek mellett, kocsi nélkül nem akarom.

Viszont kikészültem, hogy olvastam a II.kerületi újságban, hogy megszüntették a Budai Gyerekkórház szakrendelőit és ambulanciáját, igy ha valami van a gyerekkel, jó esetben János, de ha a gyerekorvos beutalót ad és nem a Jánosba irja, akkor Gyermekklinika bent a városban, ami jó kis utazás főleg beteg gyerekkel. Mert elvileg oda is tartozunk most már..... szanaszét szedték a gyerek szakrendelőket!!!

Tényleg úgy van, hogy csak orvoshoz ne kerüljön az ember!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok senkinek, de csak gyors bekukkantok, és elmondom a fejleményeket! (azért vagyok ritkán, mert a férjem nincs itthon és addig én is beköltöztem félig meddig a mamimhoz!)
Szóval tegnap voltunk magándokinál uh-n és megprobáltunk kiváncsiskodni! Szóval sikerült egy kép, mikor a két combcsont és a közte lévő dolgot lehetett látni, vagy nem látni?! :lol:
Szóval a két combcsonti közt nem volt semmi, ugyhogy az orvos azt mondta, nagy valószínű, hogy KISLÁNY :!: :!:
Bár azt mondta 100% csak akkor, ha már kint van, de abszolut semi nem volt a lábakk közt, és mondta, hogy nagyon kislányos forma a baba!!!!

Na ennyit rólam, remélem mindenki jól van, és a babák is nagyon szeretik a benti kis meleget!!!!

Mindenkinek szép pocakosodást!!!!!
Vendég

Gratulálok a lánykákhoz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Csujzi!

Gratulálok a kislányhoz, akkor Te is erősíted a lányos csapatot! :wink: :D

Köszi a gratulációt mindenkinek, aranyosak vagytok! :)

Pandácska!

Következő dokilágotatás dec. 4.-én, cukroslötyi ivászat dec.3-án, ha esetleg majd frissítesz a táblin. Amúgy köszi a rózsaszín cumit, nekem magyon tetszik, és még a csíkom is majdnem rózsaszín :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem minden rendben Veled és Dorka babával, és pihizzél sokat!

Az eü.-ről inkább most nem írok, mert csak felhúzom magam! :(

Képzeljétem, megyek osztálytalálkozóra, úgy kb.20percmúlva :) :lol: MOst így 2 év után először megyek gyerek és férj nélkül emberek közé! :lol: (nem ér kinevetni, csak nekem magamat :oops: :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt mindenkinek!

Mi már hajnalok óta (5 óra) fenn vagyunk, mert ez a kis rosszcsont úgydöntött kirúgja a hasfalam :lol:

Tegnap megvettük a babakocsit, nem olyat amit először kinéztünk (Pierre Cardin), hanem egy másik (szerintem nem olyan ismert márka): Giraffe, de ez többet tud és olcsóbb volt egy 20-al.
Majd rakok fel képet.

Csujzi!
Gratula a kislányhoz!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Tegnap vizsgáztam, szerencsére jól sikerült. Már csak kettő van hátra. Viszont a tanulás miatt nincs időm internetezni, bár azért néha belesek, mi van Veletek.

Szép vasárnapot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!
Pati,
köszi :D

Csujzi,
Gratula akkor kapod a rózsaszín cumit :wink:

Vera,
képet várjuk!

Boeske,
Gratula :D drukk a többi vizsgához.

Rólunk: hát nem rózsás a helyzet éjszaka arra ébredtem hogy nagyon fáj a pocim és a derakam ilyen szúró fájdalom volt és keményedtem is rendesen. Most is keményedek sokat szóval írkálom és ha nagyon gáz hívom a dokit megyünk a kórházba. Megint front lenne? :roll:
Vendég

Panda, front van!!!!!!Énnekem a fejem fájt, és egész éjjel nem aludtam!!!!!
Vendég

Jajj csajok,én is nagyon érzem ezt a frontot,mondjuk szerencsére csak a fejem fáj,a hasam nem.Kopp kopp.Pandi.Hívd a dokid,ha bármit érzel,inkább adjanak infúziót,vagy amit kell,csak még maradjon Dorka bent.De már ne izgulj,mert szép nagy és az idő is annyira telik.De nem lesz itt gond. :wink:

Mindenkinek frontmentes vasárnapot. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Pandi!
Pihenj sokat, reméljük cask front van. Ha ez van, akkor tudom már miért aludtam olyan hatalmasat ma délután.

Képek:
(Ugye nem nagyon kislányos a narancssárga szín?)

Kép
Kép
Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Ez történt ma:(bocs, ha kicsit sok)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

PAndi, hogy vagy?

Kép
Kép

mpatr

Vera,
Tuti kis kocsi a nari nem csajos ha fiam lenne én is narit vettem volna :wink:

Viki,
De jó nektek itt csak az eső esik :?

Pati,
Délután jobb volt a pocim most megint fájdogál szerintem ez már így is marad a terhesség végéig. Tökéletes frontjelző lettem...
Vendég

Pandácska!

Vigyázz magadra nagyon! Ha bármi van, inkább menj be a kórházba! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Na meg, hogy ez csak a front.........mert az van, az tuti, mert a férjem egész délután itt panaszkodott, hogy megpusztul a fejfájástól, és neki nem fáj sűrűn!

Nagyvera!

Szerintem szép a babakocsi, és nem túl csajos a narancssárga. :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Micsoda sok hó esett nálatok! Nálunk is esett ma többszöri megszakítással, de aztán sajnos el is olvadt :-( Pedig a lányzóm már nagyon készül egy nagy szánkózásra, de úgy látszik ez még várat magára.

Pandi!
Pihenjél sokat, ha gáz van inkább hívd a dokit, az a biztos!

Front-ügyben egyetértek, az van. :) Ma ebéd után ledőltem egy fél órára, aztán 2 óra múlva a lányom keltegetett, hogy anya gyere színezzünk, ne aludjál már ennyit :D :lol:
Ahhoz képest, hogy nagytakarítani akartam..... na mindegy, lett belőle közepes takarítás. A többit majd máskor :-)

Vera!
Szerintem jó a színválasztás, nem hiszem, hogy a narancssárga az csak lányoknak való. Meg így a két szín kombinálva szerintem tökéletes fiús :-)

Amúgy gratula a kiscsajszikhoz, erősödik a csapat :-)

Boeske!
Gratula a vizsgákhoz! Én is megyek csütörtökön, igaz tanulni még nem sokat tudtam rá, de majd csak lesz valami.
Holnap gyakorlatom lesz, hajnalban kelhetünk, hogy odaérjünk időben :-( Már nem igazán megyek olyan jó kedvvel suliba, pedig úgy beterveztem, hogy most nem dolgozom, csak suli, tanulás ezerrel, több időm lesz. Hát időm az éppen van, nem sokkal több az igaz, csak az odakoncentrálás az nem megy annyira.
Minden gondolatom a baba és a vele kapcsolatos tervezgetés körül forog, így elég nehéz odafigyelnem. Pláne, hogy ész nélkül mozog, rugdos, kaparász egész nap :D Meg hát közeleg az idő.....
Azért valahogy ezt a félévet átevickélem, az orvosom szerint csak görbüljön, a többi nem számít. Jól megriogatott, hogy a vizsgaidőszakok milyen veszélyesek tudnak lenni koraszülés szempontjából..... :shock: :shock:
Mondtam neki, hogy nem gyötröm agyon magam, ez a félév most csak a túlélésről szól, majd a következő újra jobb lesz. Persze legbelül ez nem volt igaz, mert megenne a fene, ha csak 2-esre tudnék teljesíteni...de lehet, hogy tényleg így lesz :-)

Most megyek aludni, mert aztán reggel meg 6-kor csörög a vekker :( :(

Jó éjszakát mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Le a kalappal a vizsgázók előtt. Anno emlékszem amikor én vizsgáztam az egyetemen mindig tövig rágtam a körmeimet és folyton hasmenésem volt, ezt még nem állapotosan is nehéz volt elviselni, pláne így.
Szóval sok sikert nektek (Kata, Boeske)!

Pandus!
Vigyázz a pocira, pihenj sokat!

Köszi a megnyugtatást a színügyben.

Viki!
De jó nektek, Baranya alapból nagyon szép megye, pláne ha hó takarja.
Mi most hétvégén utazunk le Somogyba anyukámhoz, állítólag ott is nagy volt a hó, csak mostanra elolvadt :cry:
Itt Pesten csak frissen szép, a sok büdös kocsi hamar beszennyezi és a szürke/ fekete színű latyaknál nincs lehangolóbb látvány...

Vikci!
Merre vagy?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Panda:Vigyázz magadra, még csak most olvastam vissza...Remélem azóta jobban van a pocid, pihenj sokat!!!

Vera:Szerintem is nagyon szép a babakocsi, és a szín is tökéletes!!!Ugye milyen jó érzés hogy már ez is megvan?? :D Mi minnél több dolgot szedünk elő, annál jobban lázban vagyok, és alig várom már a pillanatot, hogy végre a karjaimban tarthassam, és beszélhessek hozzá, ne csak így pocin keresztül!!!

Vikci:Te is jól eltüntél, remélem nincs semmi gond!!!Anyud jobban van??Sokat gondolok rátok!!Majd jelentkezz!!!

GRATULA a vizsgázóknak!!!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre rosszabbul tűröm az itthonlétet, már számolom a napokat hogy mikor leszünk végre ketten, na meg persze hárman, amikor apa nem dolgozik!!! :D

szemokzsu

Sziasztok!

Megint lemaradtam kicsit, hétvégén kedves párom bitorolta a gépet, vasárnap meg anyucik-nagyi-nagynéni látogatáson voltunk. A frontot aláirom, egész úton veszettül feszitett a pocakom, mint a kő olyan volt. De a közérzetem sem volt a legjobb.

Vera! Én sok narancssárga dolgot vettem a fiúknak, ruhában is, sztem sem lányos! Sőt, nagyobbik fiam kifejezetten szereti..... Dejó lenne már nekünk is vásárolni, nagyon várom, úgy szeretem a babás holmikat beszerezni, utána meg hetekig pakolászni, itt nem jó, oda teszem, még egyszer rendszerezem, összehajtom, még egyszer kimosom............... :)
Mi sok mindent nem veszünk, vagyis végülis szinte semmit nem kellene vennünk, bár a fiúkról nem maradt egy deka babacucc sem, mert mindet odaajándékoztam, most vissza is kapunk és az azóta született babucikról lenőtt, jó állapotú ruhákat és mindenféle használati eszközt megkapjuk. Éppen hétvégén gondoltam át, mi az, amit venni kell majd és hiába törtem a fejem, semmit!!!!!!
De azt mondtam apának, babakocsihoz ragaszkodom, az valahogy nekem olyan, mint másnak az autó :) szeretem, ha az én választom ki, milyen legyen, főleg, hogy amit kapnánk, az egy kissé nehéz még üresen is, barátnőm már az öthónapos babát nem tudta egyedül feltenni benne a buszra. Úgyhogy azt veszünk, legalább ez megmarad boldogságnak!!!!!!!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Viki,

micsoda hó van nálatok. Csütörtökre már mondja a 14 fokot. Lehet, hogy elolvad.

Vera,

tök jó színe van ennek a kocsinak. Anyósomék megkértek, hogy mejnek el a bababoltba Gyöngyösön, hogy vegyek plédet a babámnak de olyat ami nekem tetszik. És lám narancssárgát választottam két kis viziló fel van rajta. Basszus nagyon drága volt. 7900forint. Még nem kaptuk meg ugye, majd ha megszületik ezért nem teszek fel róla képet.

Pandi,

remélem , hogy jól vagytok. A fronttól elkezdhet keményedni a pocak? Mert két napja bekeményedek és szúrok alul. Volt, hogy felkelni nem tudtam.
Na de mindegy biztosan túl is hajtottam magam. Párom már ki van teljesen, hogy előbb akarom megszülni a babaát vagy mi van? Ne hajtsak már ennyire. Na de mindegy.
Írj magadról okés!

Boeske,

gratulálok a vizsgűdhoz és szorítok, hogy a többi is ilyen jól szuperáljon!

Csújzi,

de jó, hogy kislányod lesz. Remélem te is örülsz. Gratula!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Anyum kórházban van. Még nem tudnak semmit a dokik, hogy hogyan lesz, mert vizsgálatok kellenek ahhoz amit kitaláltak. Most mindennap kórház menet. nagyim is kórházban van. Én járok anyuhoz apum meg tesóm a nagyihoz. Jó kis móka. De remélem mindenki helyre jön.

Zsu,

nagyon magam alatt vagyok. Vannak pillanatok amikor jól vagyok. de miután eljövök a kórházból teljesen kikészülök alig bírok helyre rázódni.
Te hogy vagy? Minden okés?
Mindjárt indulok megint. Viszek egy kis ebédet anyumnak.

Pumpóka,

szívemből beszélsz. Nekem sem kell szinte semmit vennem. Még egy két plédet nézek neki. Meg ha valami nagyon megtetszik. Most is kaptunk a feje fölé ilyen forgót ami nagyon cuki. Szinte minden megvan. Még nekem kell hálóing. A keresztanyámtól meg kapok köntöst. Pedig az is van. Ez teljesen kész. Már nem tudom hova tenni sem ezt a sok köntöst. Anyósom is köntöst akar nekem venni állandóan. És nem érti meg, hogy van.
Bár a kiságyat meg pelusozó feltétet mi vettünk neki. Olyan jó érzés volt.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Drukkolok anyudnak írjál ha van vele valami. Igen a frontoktól keményedhetsz én is keményedek amikor jönnek mennek :? Ma jobban vagyok de nem akarom elszólni...
Vendég

Pandi, örülök, hogy jobban vagy, majd ha nem tudom, milyen idő lesz, kereslek :lol: :lol:
Tisztára mint egy barométer. Vagy levelibreki.
Kis menyem? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Szia Vera!

Hogy döntöttél a holnapot illetően?

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Küldök nektek igy éjszakára egy babapofijú-nyálfolyós-békésen szuszogó ötéves pasit :)

Kép
Vendég

Nah meg egy 18 hetes pocak, most már azért nő....... :)

Kép
Vendég

Uhh, affene, a kicsinyitéssel még gondjaim vannak :oops:
Vendég

Sziasztok!

Chris!

Nem tudom, h. odaérünk-e, mert anyukám jön fel ma vidékről és nagybevásárló körutat akar szervezni a bébinek, és én ebben nem akarom megakadályozni :lol:
Írok privit!

Ma meg holnap lesz itt, de sok helyre el akarunk menni. Ha ma időben végzünk, akkor mindenképp elmegyünk,de nem biztos, h. odaérünk.

Pumpóka!
Édes a kispasi és a poci is!

Egy pár napig nem leszünk, mert utána leutazunk vidékre (HURRÁ FRISS LEVEGŐ!), puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Pumpóka:Édes a kisfiad, és a pocid is szépen nől!!! :D Jó vékony vagy te is, irigyellek!!! :oops:

Vikci:Írtam privit, ha tudsz válaszolj!!Puszi!

szemokzsu

Sziasztok,

Ma reggel voltunk UH-n, és végre okosabbak lettünk : )
Élő magzat fejvégű fekvésben, lepény hátsó falon tapad, magzatvíz mennyisége átlagos, BPD 75 mm, súly: 1221 g
és KISLÁNY ( 29 hét 1 nap)

Pandi, kérünk egy rózsaszínű cumit :) .... és nagyon vigyázz magadra

Mindenkinek szép napot
Andi

Kép
danidaniel

Andi:GRATULÁLOK a kislányhoz!!!Ha jól látom, mi egyszerre fogunk szülni???

Hol vagytok többiek???

szemokzsu

[quote="nagy vera"]S írta:nagy veraziasztok!

(Ugye nem nagyon kislányos a narancssárga szín?)

a miénk fekete szürke.... szerinted???? :)

ja és danidániel.... :DDD
valszeg Dóri lesz...

----
szemokzsu: Vikci, te és én egy napra vagyunk kiírva február 4.re

Kép
danidaniel

:cry: :cry: :cry:

Még egy kislány! GRATULA!

Irigykedem, most már kétszeresen is....... :)

De persze azért örülök nektek!!!!!!!!!!! Nem ám félreérteni!!!!! :)

Jövő hét hétfőn megyünk genetikai uh-ra, remélem..... akkor..... talán.... széttárja kicsi lábait és betekintést enged oda........

Ági
Vendég

Sziasztok!

Anyumat ha minden igaz már megműtötték, de nem biztos, mert már volt olyan, hogy elmaradt. Ilyenkor nem szereti ha bennt vagyunk nála. Ezért majd délután megyünk be a férjemmel. Remélem minden okés volt.
Köszönöm a drukkokat és a vígasztalásokat!

Pumpi,

szép a pocid. Kb. ekkora volt amikor nászútra mentünk a párommal nekem is.

Danidaniel,

Te vagy a fekete bárány. :-) Gratulálok a kislányhoz! Ezt azért írtam, mert ugye egy napra vagyunk kiírva és a Zsúnak is kisfia lesz.
szerintem nem rossz a szürke. A mi babakocsinkat kapjuk és egy kislányé volt. Farmerkék. Na és. Nem az a lényeg tényleg.

Izgulsz már?

Én ezt már sokszor írtam neked, hogy egy napra vagyunk kiírva. Na de nem baj az a lényeg, hogy most már mindenkiben tudatosult. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Vikci írtam privit!

Voltunk ma bevásárolni és 2 nagy szatyorral tértünk haza, lejártuk a lábunkat...
Szóval szépen szedegetjük össze a dolgokat.

Danidaniel:
A lényeg, h. 4 kereke legyen és lehessen tolni, meg beleférjen a baba :lol:
Gratula a kislányhoz!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Viki

remélem mamádnak jól sikerült a műtéte, és minden rendben van.

Vera!
Szerintem vagány a babakocsi. :)
Miket vásároltatok?
Holnap irok, hogy mi volt előadáson, ha érdekel

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Andi,
Gratulálok nektek :D

Pati,
Dóra jól van őt soha semmi nem zavarja :D Láttam a másik topicban a pocikád nagyon édi :D

Pumpóka,
Szép pocak :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?