Helló Csajok!
Nagyon jól esik, hogy hiányoltok, de mostanában annyi minden történt, hogy nem is lenne rá időm, hogy beszámoljak róla.
Jól vagyunk, Zsófi és Zéti imádnivalóak! Sokat voltam mostanában egyedül, így az itthoni dolgokra is egyre több időm megy el. Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de belenéztem a topikba.
Nagyon boldog szülinapok kívánunk Edónak és Szonjusnak!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk mindkét Réka babának!
Most mi ezerrel fogzunk. Zsófinak a két alsó foga bújik, Zétinek a két felső, így már összesen 6 fogunk van 4-2 arányban Zéti javára.
Komolyan mondom, most napról napra új dolgokat produkálnak!
Zsófi ülve körbe forog, tologatja a kisszéket és meg is fordul vele. Időnként már feláll néhány másodpercre.
Zéti nagyon sokat feláll és helyben jár. Sőt néha már el is akar indulni, tesz egy lépést aztán persze gyorsan meggondolja magát és leereszkedik négykézlábra, mert úgy még biztosabb. Zéti tologatja a széket, de megfordulni nem tud vele.
A legaranyosabb, hogy mikor Apa hazajön Zsófi mostanában azt mondja olyankor, hogy "pa". Persze lehet, hogy csak véletlen amit mond, de akkor is olyan zabálnivaló!
Judit!
Nagyon ügy vagy, igazán szépek lettek a torták!
És a srácok is annyira édik! Jobban vannak már a manók?
Pociló!
A képeket elnézve nagyon jól sikerülhetett a családi kirándulás!
Marcus nagyon sokat nőtt és annyira szép kisfiú!
Mazsuzs!
Nándi baba hogy van? Milyen új produkciókat tud már?
Dalma!
Gratulálok Flórácskának a mászáshoz és a felüléshez!
Nagyon ügyes kislány!
Szandra!
Tami már megszokta az ovit? Edó hogy viseli az "egyedüllétet"?
Szami!
Hogy van Szofi? A torna még mindig nagyon megviseli?
Finike!
A C&A én is tudom ajánlatni, de én most itt Csepelen találtam egy kis bababoltot, ahol nagyon szép cuccok vannak nagyon jó áron. Itt vettem Zsófinak és Zétinek nagyon szép és jó minőségű téli overállt 5.900.- Ft-os áron. Árulnak KG-os cuccokat jóval a KG-os árak alatt. Nekem van törzsvásárlói kártyám a KG-ba ami 8%-os engedményt ad, de itt ennél kedvezőbb áron veszem ezeket a cuccokat. Egyébként más magyar készítőktől is vannak jó minőségű babaruháik.
Kismamik üdv nektek!
Bettem!
Nagyon izgulsz így a finishben? Még egyben vagytok?
Mesi!
Gyönyörű a képeken a pici lány!
Nevet már válaszottatok? Te hogy érzed magad?
Tüsike!
Nagyon szép a kislányod, gratulálok!
Cs. Adri!
Gyönyörű nevet válaszottatok a pici lánynak!
A végére egy-egy kép Grimasz Kisasszonyról és Kíváncsi Kispasiról:
Bocsi, ha valakit kihagytam!
Szép napot Mindenkinek!