Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Szonjuska köszöni szépen a jó kívánságokat:-)
Megvolt a szülinapi méreckedés. Szonjus igazi minike: 9,1 kg és 72 cm. Danca ennyi idősen 76 cm é 10 kg volt:-)
Danca 3 éves méretei 15,2 kg és 99 cm.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hol vesztek a gyerekekre rucikat? Most szeretnék venni téli rucikat a kislánynak pl. vastag kabát, vagy overáll. Én csak drága boltokat ismerek mint Brendon, vagy Kenguru Gold, de itt horibilis összegeket kérnek. Nem tudtok valami jó kis üzletet, ahol olcsóbban lehet venni szép és jó cuccokat?
Előre is köszi.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Hali finike!

Én mostanában rákaptam a börzékre. Dec.9én lesz Erzsébeten a Csiliben egy ruhabörze. Nagyon jó (és újakat is) ruhákat lehet kikapni.
Ja, és merem ajánlani nektek a szigethalmi piacot!
Vagy 2 v. 3 babaruhás, az egyik pl. a gyártó ha jól tudom. Minőségi ruhákat tudsz venni majdnem féláron. Az egyik hölgyike pl. magyar gyártó termékeit hozza, meg Leo-poldikat.
Ja, és a Camponában a H&M és a C&A is jó áron adja a göncöket. Szerintem....

Tudom, hogy még saras vagyok a képekkel, de annyi a melóm, hogy ki sem látszok belőle :cry:

Judit!
Boldog szülinapot a "törpecirkáló-mosolyalbumnak"

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Helló!

Finike! A C&A -ban tényleg jó áron találhatsz rucikat, kb. egy hónapja kerestem overallt és ott 5-6 ezer forint körüli áron voltak, elég vastagnak is tűntek, de a végén én mégis máshol vettem.
Ha pedig vállalkozó szellemű vagy, akkor ajánlom a www.babaszoba.hu apróhirdetéses oldalát, ahol sokan próbálnak meg eladni rucikat mert csak egy télen át tudta a gyerek hordani, ugyanis kinőtte. Így már 11-14 eFt-os overallt meg lehet venni 5-8 eFt-ért és a legtöbben budapestiek, vagyis az átadás-átvétel is könnyű nem kell postáztatni ha találsz megfelelőt. És tényleg lehet találni olyat ami szinte új.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Helló Csajok!

Nagyon jól esik, hogy hiányoltok, de mostanában annyi minden történt, hogy nem is lenne rá időm, hogy beszámoljak róla.
Jól vagyunk, Zsófi és Zéti imádnivalóak! Sokat voltam mostanában egyedül, így az itthoni dolgokra is egyre több időm megy el. Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de belenéztem a topikba.

Nagyon boldog szülinapok kívánunk Edónak és Szonjusnak! Kép

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk mindkét Réka babának! Kép

Most mi ezerrel fogzunk. Zsófinak a két alsó foga bújik, Zétinek a két felső, így már összesen 6 fogunk van 4-2 arányban Zéti javára.
Komolyan mondom, most napról napra új dolgokat produkálnak!
Zsófi ülve körbe forog, tologatja a kisszéket és meg is fordul vele. Időnként már feláll néhány másodpercre.
Zéti nagyon sokat feláll és helyben jár. Sőt néha már el is akar indulni, tesz egy lépést aztán persze gyorsan meggondolja magát és leereszkedik négykézlábra, mert úgy még biztosabb. Zéti tologatja a széket, de megfordulni nem tud vele.
A legaranyosabb, hogy mikor Apa hazajön Zsófi mostanában azt mondja olyankor, hogy "pa". Persze lehet, hogy csak véletlen amit mond, de akkor is olyan zabálnivaló!
:D

Judit!
Nagyon ügy vagy, igazán szépek lettek a torták! 8) És a srácok is annyira édik! Jobban vannak már a manók?

Pociló!
A képeket elnézve nagyon jól sikerülhetett a családi kirándulás! :D Marcus nagyon sokat nőtt és annyira szép kisfiú!

Mazsuzs!
Nándi baba hogy van? Milyen új produkciókat tud már?

Dalma!
Gratulálok Flórácskának a mászáshoz és a felüléshez! :D Nagyon ügyes kislány! :D

Szandra!
Tami már megszokta az ovit? Edó hogy viseli az "egyedüllétet"?

Szami!
Hogy van Szofi? A torna még mindig nagyon megviseli?

Finike!
A C&A én is tudom ajánlatni, de én most itt Csepelen találtam egy kis bababoltot, ahol nagyon szép cuccok vannak nagyon jó áron. Itt vettem Zsófinak és Zétinek nagyon szép és jó minőségű téli overállt 5.900.- Ft-os áron. Árulnak KG-os cuccokat jóval a KG-os árak alatt. Nekem van törzsvásárlói kártyám a KG-ba ami 8%-os engedményt ad, de itt ennél kedvezőbb áron veszem ezeket a cuccokat. Egyébként más magyar készítőktől is vannak jó minőségű babaruháik.

Kismamik üdv nektek!

Bettem!
Nagyon izgulsz így a finishben? Még egyben vagytok?

Mesi!
Gyönyörű a képeken a pici lány! :D Nevet már válaszottatok? Te hogy érzed magad?

Tüsike!
Nagyon szép a kislányod, gratulálok! :D

Cs. Adri!
Gyönyörű nevet válaszottatok a pici lánynak! :D

A végére egy-egy kép Grimasz Kisasszonyról és Kíváncsi Kispasiról:
Kép
Kép

Bocsi, ha valakit kihagytam!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!
Adri(druszám)! Szép manóid vannak :) Gratula! :D
Itt a kis királylányom pár napja: Kép

Kép
cs.adri

Sziasztok!

Szonjust Isten éltesse utólag is.

Adra! gyönyörűek a manók. nem semmi milyen ügyesek már. sztem nem véletlen a "pa" mikor hazajön az apa. Zsófi nagyon édes a grimasszal. jól lekaptátok.

Adri! Trúdi milyen ügyesen emeli már a fejét.

Finike! Petőfi S. u. /XVIII.ker/ az Elefániban sztem elég jó árak vannak.
és C és A-ban is jó gyerekrucik vannak. és az árak is jók. Leopoldit szintén tudom ajánlani, meg a Wikids is jó nagyon. Mikka is jó. ez a XVI.ker-ben van és azt hiszem a héten még be lehet menni a nagykerbe egyéni vásárlóknak is, és akkor nagykeráron hozzá tudsz jutni a rucikhoz. XVI.ker-ben a Rákos úton van az üzlet. és úgy tudom este 8ig vannak nyitva hétköznap.
ja és még esetleg a Fenomén a Nagy Lajoson az is nagyker, de most már mindenkit beengednek.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Tegnap is szerettem volna írni,de akárhányszor bejelentkeztem mindig hibás jelszót írt ki. :twisted: Nem értem. Utána pedig letiltott egy fél órára. Na én meg erre itt hagytam. :evil:

Először is szeretnék Edónak és Szonjusnak és így utólag Dancának is Sok Boldog Születésnapot kívánni!

Kép

A Réka babáknak Boldog Névnapot
kívánok!

Kép

Mesi!
Nagyon aranyos a lánykád! :D

Bettem!
Már csak pár nap!!!!!! Kitartás! :D Szorítok hogy minden rendben menjen! :D

Adri!
Gratulálok a gyönyörű gyerekekhez! Meg a fogacskákhoz! :wink:
És...amint olvasom nagyon ügyesek is!
Flórácska nagyon hasonló grimaszokat szokott produkálni! :wink:
Olyan édik.

cs.adri!
Édes kislányod van. És milyen komolyan figyel valamit! :lol: :wink:

Finike!
Én legtöbbször piacon vásárolom a babacuccokat(pl. Szigethalom),de legtöbbször itt Ráckevén. Minőségi magyar terméket lehet megvenni nem túl drágán. De legtöbbször itthonra való ruhákat turiban veszek. Szuper jó minőségüek,szuper áron!

Képzeljétek,ma Flórácska kétszer is felállt az ágyunk szélébe kapaszkodva!!!! El sem hiszem! Mostmár ezt próbálgatja naponta sokszor. Így is egész nap mostmár "úton" van.Egy percig nem vehetem le rólam a szemem. 8) :roll:
Ördökfiókának szoktam "becézni". :lol: 8)

Jó éjszakát!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Találtam pár jó képet a csajokról.

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.2294.jpg[/img]

Jó éjszakát!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sidney! Ez még hagyján. :) Már kúszik a lelkem... :o Vagyis hogy még csak 1-et 1-et,de szerintünk pár hét és már kavarni fog... Sajnos tegnap hajnalba legurult az ágyunkról,annyira gurul,kúszik már. :cry: :( Szerencsére semmi baja,mert volt ott takaró az ágy mellett. Kipárnáztuk rendesen,ha esetleg ilyen történne. Jah,és már tud ülni pár másodpercig. Megtartja magát,de nem sokkal utána oldalra dől.
Dalamacska! A csörgőjét nézi. :D Az a mindene... :wink:

Kép
cs.adri

csajok! Van egy eladó fülhőmérőnk: október 6án vettük és egy év gari van rá. 6.200ft-ért vettük és 5.000be oda tudnám adni. Működik,csak nekünk már van egy. Ki is próbálhatjátok és csak utána vigyétek el,mert nem akarom,hogy vmi gond legyen...

MÁS! Nem tudjátok hogy a környéken hol lehet leadni a használt ruhákat? Adnak pénzt érte? Van egy csomó ruhám,amit évek óta nem hordtam. Van közte vadi új is,csak közbe jött pocakmanó tavaj és nem tudtam őket hordani.

Kép
cs.adri

Helló Csajok!

Adri!
Nagyon szépen tartja a kis fejét Trúdi! És már néha ül is!? Hát.. nagyon ügyes kiscsajszi! :D Nálunk is volt már pár leesés, és valahogy mindig Zsófi volt az aki leesett az ágyról, de az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj.

Finike!
Azt elfelejtettem mondani, hogy én is szoktam turiba járni, és ott is nagyon sok jó minőségű, alig használt, márkás ruhát szoktam turizni a skacoknak. Tized áron lehet megvenni a rucikat, és olyan hamar kinövik, hogy utána még el is lehet adni, mert nem látszik, vagy alig látszik rajtuk a használat.

Dalma!
Nagyon szépek a csajok! Flóra hatalmas szemekkel csodálkozik rá a világra, nagyon édes! Gratulálok Flórának az álláshoz! :D Lehet, hogy már írtad és bocsi ha nem emlékszem rá, Jázmin oviba jár, vagy őt is otthon van veletek?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adri!
Persze felülni nem tud,de ha felültetem,akkor pár másodpercig tartja magát...

Kép
cs.adri

Szült vki június végén a Jahn-ba??? Anyós munkatársa akkor szült.

Kép
cs.adri

Sziasztok lányok!

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Edónak, Szonjusnak és Dancának :)
és Boldog Névnapot a Rékáknak :) remélem,nem hagytam ki senkit..

Köszönöm mindnekinek a gratulációt a kiscsajhoz,és a hozzászólásokat az őssejt témához!

Adra: köszi,jól vagyunk,növögetünk,rugdosódunk :) nagyon ügyesek és édesek az ikrek,különösen Zéti szeme tetszik nagyon :)
Zsófi pedig olyan bájos

Bettem: egyben vagytok még? vagy lemaradtam vmiről? :?

Szép napot mindnekinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Lányok!

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést! Sajnos csak keveset tudok géphez ülni. mert nagyon zsufoltak a napjaink és elég sokat vagyok egyedül Szofival. Még mindig járunk gyógytornára heti kétszer plusz itthon is végzünk egy feladat sort amit a HRG központba kaptunk. Ez nyolc hetes az első két hétben heti 3szor, akövetkező négy hétben heti5ször (itt tartunk most) az utolsó két hétben pedig heti 4szer kell csinálni és ráadásul két emberes így elég nagy szervezést igényel.
Szofi még mindig nehezen viseli a tornát, azt hiszem ez már így is fog maradni. Még nem állt fel de probálkozik. Most egy kicsit lassabb a haladás.
Egyébként nagyon édes dumál ezerrel, már egyre több értelmes szót mond. Nagyon anyás de nagyon nyított mindenre és mindenkire!

Finike!

A Nagy Lajos király úton van a Mini-Mano bababolt szerintem nagyon jó én nagyon szeretem. Ezen kivül turi ahol nagyon jó dolgokat lehet kifogni!

Adra, Dalmácska!

Nagyon édesek a gyerekek és milyen nagyok!

Adri!

Trúdi nagyon ügyes, hogy már ilyeneket csinál. Szofi mozgás terén mindent sokkal később csinált és csinál is. Azt mondták, hogy kb. 2-3 hónappal van lemaradva.

Bettem!

Nagyon szurkolunk neked!

Akit most személyesen nem említettem attól elnézést kérek. Sokat vagytok az eszembe. Jó lenne megint egy tali! Mindenkit puszilok.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

-

Kép
cs.adri

Sziasztok csajszik!

Még egyben... a babánk tök jól érzi magát a pocakban, pedig én mondtam neki, hogyha nekem ilyen szép szobám lenne, izibe jönnék megnézni! :lol:

Holnap újra megyek Ctg-re és megnéz a dokibácsi. Képzeljétek, csütörtök éjjel 2 órán át 20 perces jósló fájásaim voltak. Mire a szegény férjem felébresztettem, beleélte magát, hogy megyünk szülni, közben úgy kipurcantam az erős mensi fájdalmaktól, hogy utána egyből elszunyókáltam és jókat horkantgattam. :oops: (a 8. hónap óta ugyanis horkolok) :oops:

Ne izguljatok, nem maradtok le semmiről, Finike lesz a hírhozóm! :lol:

Lányok KÉPEKET!KÉPEKET! Olyan helyesek a gyerkőcök, feldobják a topicot!

Kép
bettem3

Sziasztok!
Adra!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél , két örökmozgó mellet nincs sok időd, amióta Marci kúszik mászik nincs megállás nálunk se.
Nagyon sokat változtak a gyerekek tüneményesek Zéti popsi, hogy van? Vetélytársa akadt a fiamnak ilyen szemekkel megbűvöli a csajokat Zéti. Zsófi nagyon huncut nagyon megtudnám puszilgatni.
cs.adri!
Trudi nagyon ügyes hogy tartja a gyönyörű buksiját.
Dalmacska!
Nagyon szép virága van Flórácskának, neked szedte:)?
Van már fogatok vagy lehet, hogy írtad már??
Jázmin jól van? Gondolom rajong a hugicáért.
Mazsuzs??? Van már fogacska?
Szamika!
Nagyon sajnálom, hogy még mindig sírdogál Szofi a tornán, de lesz javulás, ha lassan is. Remélem mielőbb rendbe lesz a drága.
Bettem!
Nagyon közel a cél és te is ANYUKA leszel, nagyon drukkolok.
Finike!
Mi a helyzet, hogy vagytok Vicus mi mindent pakolgat már??
Bocsi mennem kell felébredt a kishercegem.
Szép hetet mindenkinek.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Ezt muszáj megmutatnom nektek:-)
Kép

Kép

Kép
karpijudit

Helló Csajok!

Pociló!
Lehet, hogy a srácok majd együtt járnak Csajozni! :lol:
Asszem nem fogják egy könnyen levakarni magukról a csajszikat ... , de lehet nem is akarják majd! A popsi szerencsére jól van, július vége óta semmi gond nincs vele, így várhatólag már nem is lesz vele semmi.

Bettem!
Szerintem Misike igazi kis pasi! Biztos jól esik még neki Anya finom meleg pocakjában még ringatózni. :D Persze már nagyon várjuk!

Judit!
Nagyon édes a kiscsajszi! :D Szonjust össze kellene kötni Zsófival! Zsófi ha itt van a nappaliban, akkor az az első dolga, hogy megindul a számítógép felé, és lecsap az egérre! Nem tudom nálatok hogy van, de én úgy látom, hogy a csajszikámnak nagyobb a műszaki érdeklődése mint a kispasimnak.

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Csajszikák!
Tudom-tudom, adós vagyok még a képekkel, de sajna meghalni sincs időm mostanság.
Pénteken voltam a szájsebészeten, kiszedték a bölcsességfogamat, abból lábadozok, meg még nyakamon a határidő is, szóval elhihetitek...
De nem is panaszkodni jöttem, hanem csak azért, hogy mindenkit megdícsérjek a gyönyörű, ügyes, okos gyermeke miatt!
De azt hiszem ez nálunk természetes :wink: :lol:

Bettem!
Helyzet?

Üdv az újaknak, ha eddig nem köszöntöttem volna titeket!

Judit!
Igen, én is mindig elképedek ezeken a kis gombócokon, hogy nekik mennyire természetes minden ilyen technikai kütyü.
Jó atyám még a sz.gépet sem tudja bekapcsolni, Bence meg már simán nyomatja a játékokat az interneten.
Ez már egy másik generáció...

Most is rohannom kell, de ígérem 20a után pótlom a képeket!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kép

KépKép
hexina

Szia Mindenkinek!

Hát elég sokáig tartott, míg újra jelentkeztünk, de itt vagyunk! "Közkívánatra" itt egy kép róla, és a mai paraméterei a következők: 4460 gr és 55 cm.
Igyekeztem mindig bekukkantani és olvasni Titeket, ha írni nem is tudtam! Elképesztő milyen szépek a gyerkőcök és minden nappal mennyivel többet tudnak! Minden névnapos, hófordulós, születésnapos babát szívből köszöntünk! Bettem nagyon szorítok érted! Finike a ruha "gondjaidra" én is javaslom a turkálót, nekünk is van onnan elég sok holmink, kimosva, vasalva meg nem mondaná senki, hogy nem új! :D
Egészen megváltozott egyébként az élet, az elején azért nem volt könnyű. Persze ha csak ránézek a királylányra az kárpótol mindenért! Az egész napomat Ő határozza meg! Csoda, csoda, csoda!
Most megyek, mert lassan jön a fürdés ideje, de ha nem is írok túl gyakran azért olvaslak benneteket!

Üdvözlünk mindenkit, akiket nem emeltem ki név szerint, azoktól bocs!

Hexina és Hanna

KépKép
hexina

Kép

Na jó egy alvósat is, csak mert annyira IMÁDOM! :D :D

KépKép
hexina

Sziasztok!

Hexina,
Tényleg gyönyörű a kislányotok! Azon az alvós képen igazi hercegnő!
Gratulálok hozzá! Kérünk szépen még képet!!!!

Eszti,
Érzéstelenítőt kaptál? Rám is ez vár alsó kettőt kell kivetetnem, de nagyon félek tőle, azt sem tudom hova menjek. Tudom, hogy szájsebészet, de melyikhez menjek? Fájt nagyon? Most fáj? Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Judit,
HÚú de ismerős ez a kép,mintha a lányomat látnám. :lol:

Szandra,
Mizu Veletek? Csajok elvannak egymással?

Csajok,
Képzeljétek meg van a helyszín és a dátum: Ricsováry Major, 2008.06.07.-e. Lefoglaltuk a helyszínt, úgyhogy nincs menekvés. :D Most az angolra kell koncentrálnom, mert februárban vizsgázom, és borzasztóan félek tőle.

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Vagyunk vagyunk, csak sok a betegeskedés, az oviból elég sok bacit hoz haza a Tami, igaz inkább ő beteg és az Edinát elég jól elkerüli a dolog.
Most már sírás sincs csak ha hosszú szünet van akkor nehéz visszaszokni de itthon egész nap ovisat kell játszani, csak akkor eszik ha úgy kívánok jó étvágyat ahogy ott és ha nincs pisilés akkor "akinek nem kell pisilni az mehet kezetmosni" mondattal megy kezetmosni és még sorolhatnám. Nem alszik ott de azt hiszem nem is fogom nagyon forszírozni a dolgot mert már így is alig bírom kivárni, hogy dél legyen és mehessek érte, hiányzik a kis büdös! :)
Edó még nem akar önállóan menni csak úgy megy ha legalább az egyik kezét fogom, de reklamál ha valami mást csinálok és nem állok rendelkezésre. Mondja, hogy anya, vau-vau, nyihaha, háppá (ez a kacsa) meg apa és ápa (ez a lámpa), viszont ha mondom, hogy hozza ide a zoknit akkor ezerrel elteper és hozza a másik szobában elhagyott zokniját és ha a könyvet kérem akkor hozza nagy vigyorral mert tudja, hogy tele van kutyával.

Hát nálunk ez a helyzet mostanában.

Hexina!
Szuper csinos a hercegnőtök. Nagyon formás, szép baba. Majd gyere sokszor és sok képet tegyél fel.

Finike!
Hát akkor engedd meg, hogy én gratuláljak előszőr a hivatalos időponthoz és helyszínhez. Jó buli lesz, bár én azt mondom, hogy a saját esküvőmön nem nagyon tudtam felhőtlenül szórakozni de mégiscsak az volt a legszebb esküvő mert az az enyém volt :wink: :) .

Judit!
Szonjus még mindig szép, és csibész :lol: . Igaza van Frickynek más generáció, lassan mi tanulunk tőlük és nem fordítva.

Bettem!
Kitartás, most ez már tényleg a finis. Szorítok!

Pocilo!
Magatokról is írj! Ez kimaradt!

Adra!
Már 10 hónaposak??!! Te jó ég!!!

Tényleg itt lenne az ideje egy olyan talinak ahol mindenki ott van mert bennem teljesen az él mikor még nagyon picik voltak!!

Dalmacska!
Nagyon gyönyörűek a csajok! Tényleg mindkettő egy csodaszép virág!!

M.mesi!
Köszi a köszöntést!

Szami!
Sajnálom Szofit! Azért látsz újabb fejlődést? Remélem megéri! Sok puszi a drága buksijára a tündérszeműnek.

Most mennem kell

Mindenkit pussz

Szandra

szandrakiss

Kép

Pocilo!

Szilárdnak Nagyon SOk BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!
Kép

Kép
Kép
finike

Gyorsan-gyorsan, és akkor én leszek a második!
Boldog szülinapot Szilárd!

Finikém!
Hááááát, nekem is a másik alsó még hátravan, de megfogadtam, hogy ha nincs vele különösebb gond, akkor a szopi alatt tutira nem engedek hozzányúlni.
Persze, elérzéstelenítették, maga a húzás egyáltalán nem fájt. Sőt! Még csak kellemetlen sem volt. Viszont a szombat este-vasárnap reggel! Na az nagyon kemény volt!!! Már kifele jövök, a duzzanat is eltűnt. Pénteken megyek varrat-szedésre, bár ha így folytatom nem kell mit kiszedni, mert ebben a pillanatban esett ki a második varratom :roll:
Kaptam a "lábadozás" időszakára fájdalomcsillapító-gyull.csökkentőt, amit szombaton be is szedtem, pedig nem akartam hogy tudjak szoptatni.
Igen, pénteken műtöttek, akkor még délelőtt megszoptattam, aztán péntek ebédtől hétfő reggelig ment a fagyi tej üvegből, én meg fejtem és önöttem ki :cry: Kissé mintha megzavarta volna a kisasszonyt, de majd vmikor mérek neki pár szopit, mert nem érzem, hogy annyit enne. Remélem nem lesz emiatt baj!!

Sírás van, mennem kell: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Jaaaaj, de stépek ezek a manókák!!!!!!

Gratula mindenkinek!!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Pocilo,

Nagyon boldog szülinapot a nagylegénynek!!!

Fricky,

Át tudom érezni a fogas témát. Nekem kb. 2 hónapja húzták ki az egyik alsó bölcsesség fogamat. A húzást követő 4-5 naptól 2 hétig fájdalomcsillapítón éltem. Az ellenségemnek nem kívánom. Úgy szenvedtem, mint az EDA utáni fejfájás miatt. Bár az még rosszabb volt.

Finike,

Örülök, hogy már megvan a helyszín!!!! Biztos nagyon szép esküvőtök lesz!!!

Hexina,

Gyönyörű a kisasszony, gratulálok!!!

Mennem kell, mert Szonjuska ébredezik....

Puszik:
Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szisztok!
Finike, Eszti!
Nagyon köszönjük, hogy gondoltatok Szilárdra .Hihetetlen most született, még elevenen él az emléke mikor először tarthattam a kezembe :cry: (ezek öröm könnyek).
Most meg egy igazi kiskamasz ,aki lázad a szabályok ellen :wink:
Finike!
Gratulálok, hogy megvan a nagy nap szervezve ,most már tényleg nincs menekvés, de nem is akarsz menekülni :wink:
Sok szerencsét a vizsgához.
Eszti! Jobbulást és álljon vissza a rend Rékucinak (szopi ügyben).
Szandra!Örülök, hogy Tami jól érzi magát az oviba. A betegség sajna közösségben védhetetlen, de erősödni fog Tami és nem lesz beteg olyan hamar.
Rólunk csak annyit Marci szépen felül sőt mellettem feláll, ha fogom a kezét sétálun. Olyan édesen rakja a lábait mint egy katona, jól odacsapja.
Milka sokat javult nem csinál már olyanokat amitől a plafonra másztam. Egyedül öltözik(kis segítséggel) sajna az esti szobatisztaság még nem megy , valamikor még a du-i alvánál is történik baleset :( .
Szili nagyon jól tanul megszokta az új sulit igaz fáradtabb és szétszórtabb mint volt, de remélem változni fog a helyzet.
Hexina!Gyönyörű a kicsi Hanna minden hajnali kelésért kárpótol a léte.
boeszter!
Üdv köztünk. A te manócskád is gyönyörű.
Mint minden topick baba ahogy Eszti írta.

Bocsi akit nem írtam, dolog van.
Sziasztok Szép napot. Nekem ez az egyik legszebb Kép -om.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Eszti,
Nekem is mind a két alsó bölcsességem fekszik és nyomja az alsó fogsoromat, ezért valahogy ki kell operálni. Növekednek folyamatosan, teljesen rosszul jönnek. Neked is ez volt a helyzet? Nem lehetett volna várni még egy évet a szopi miatt?
Én már gondolkodom, hogy altatást kérek, mert én nagyon parázom tőle. Szike.... fújjjjjjjjj én nem akarom! (A Vikit is úgy szültem, hogy a dokim már befenyített, hogy jön a szike (császármetszés), na ekkor kezdtem el tolni mint állat!)
Nem tudom, hogy altatásban végeznek e két kiszedést is, jó lenne egyszerre letudni. Gondolom nem, mert akkor nem tudnék egyik oldalon sem enni, de engem ez sem érdekelne (jó kis fogyókúra rámfér). Altatás tudom, hogy rohadt drága, de ha a kettőt megcsinálják egyszerre akkor inkább gyüjtögetek még. :roll: :oops: Neked megfogták és kihúzták? Érzéstelenítéssel semmit nem éreztél? :?: Olyan hihetetlen. Nekem még soha nem húztak fogat (legalábbis nem emlékszem).
Te hol szedetted ki?

Judit,
Akkor már Te is megszabadultál egytől. A fájdalomcsillapítók nem használtak? Most még jobban beparáztattatok! :( Egyszer muszáj lesz elmennem, nem igaz? És Te hol szedetted ki?

Szandra,
Taminak küldök gyógypuszikat!!!!

Képzeljétek, a kislány mostanában 9-kor kel fel. Hihetetlen mennyit tud aludni. Fenn volt most egy órát és most megint alszik délig. :shock: Jó az alvókája, na ez szopinál nem volt az előnyünkre. :roll: :wink: :?
Ja és a mamájától kapott egy babát és olyan édesen játszik vele, szabályosan babázik. Tünemény! Zabálni való! :lol: :D Már kijött a 7. fogunk is. Most rákapcsoltunk és behozzuk a "lemaradást". :lol: Felül a két nagy fogacskája között akkora szünet van. Szerintetek a maradandó fogak is így fognak nőni? Nekem volt ilyen ifjú koromban :oops: :wink: és fogszabályozót kellett hordanom amit utáltam, és nem is állította teljesen helyre a fogamat. Remélem Vicus inkább az apja fogait öröklik ( bár nem úgy tűnik) :(

Most mennem kell.

Kép
Kép
finike

Helló Lányok!

Adra! Nagyon ügyesek az ikrek, hogy már ennyi mindent csinálnak. A két kép amit feltettél, két huncutról készült. :D

Cs.Adri! Trudi nagyon szép kislány, és már ügyesen emeli a fejét. Úgy látszik a lányok mindent előbb kezdenek el.

Dalmacska! Szóval Flóra is ilyen ügyi. Már kezdem magam szégyellni Nándi miatt :oops: :D . Na, ez csak vicc volt, remélem lassan alakít majd ő is valami újat.

Pociló! Még mindig nincsen fogunk. Az új most az, hogy etetés közben is benyúl a szájába aminek roppantul örülök. :? Főleg ha utána megfogja a ruháját....

Hexina! Köszönjük a képeket, de azért még jöhetnek, és te is jöhetsz gyakrabban is!

Fricky, Finike! Mielőbbi javulást a fogbajokra.
Finike, gratulálok az esküvő helyszínének a kiválasztásához, akkor már kezd hivatalossá válni a dolog.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ami még lemaradt!

Pociló! Szilárdnak Boldog Szülinapot, és Marcusnak ha megkésve is, Boldog Hónapfordulót kívánok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
Ismeri valaki közületek Dr. Bottyán Ferenc főorvos urat,ha igen légyszi irjatok róla.
mugatu

Szandrakiss!
Nagyon szépen köszönöm.
mugatu

Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönjük a köszöntéseket :D

Mazsuzs!
Nektek is Boldog hófordukót hihetettlen nemsoká évforduló.
Írj, hogy mit csinál már Nándika. Nem egyformán fejlődnek ezt a három lurkónál tapasztaltam.

Megyek küldöm pihizni az aprókat.
Még egyszer köszi mindenkinek.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Csak beugrottam, hogy így utólag is kívánjak Nándi babának Nagyon sok Boldog Hófordulót!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Szilárdnak: Boldog Születésnapot :)

Nándinak: Boldog Hónapfordulót kívánok!

További szép napot!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!
Engem is érdekelne Bottyán doktor úrról a véleményetek. Akár priviben is írjatok róla légyszi.
Köszi
Zsu
zsu72

Helló Csajok!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Szilárdnak és Boldog Hónapfordulót Nándinak!
Kép

Hexina!
Gyönyörű a pici lány! :D Igazi lányos pofikája van! Kérünk még képeket!

Eszti!
Átérzem a helyzeted, mert nekem tegnap húztak egy 6-ost és a mellette lévő 7-es egyik gyökerét is kiszedték. Tegnap este amikor elmúlt az érzéstelenítés nagyon lüktetett. Ma már nem lüktet, be van dagva és szerintem így érzi magát az akinek behúztak egyet, mint én.
Remélem Réka babánál mielőbb rendeződik a szopi!

Finike!
Örülök, hogy végre megvan a helyszín! Most aztán belevetheted magad igazán az esküvői előkészületekbe: vendég lista, meghívó, násznagy stb. Az esküvői ruhát már kinézted?

Mazsuzs!
Biztos, hogy Nándi baba is tud már egy csomó új produkciót! Légyszi írjál arról, hogy miket tud! És képet is régen láttunk róla!

Most mennem kell, mert pancsi idő...

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

Dóri!

Egy ismerősöm ikreket vár és nem tudja milyen babakocsit válasszon. Kinézett egyet, segítenétek, hogy jól válasszon.

Ezek a paraméterek és a kép
Kép

Termék leírása:
Könnyen lapra csukható, biztonsági zárral ellátott iker, sport babakocsi.
Jellemzői:
- Könnyen lapra csukható.
- Biztonsági zárral ellátva.
- Bolygósítható első dupla kerekek.
- Hátul szimpla kerék, tömör habgumiból.
- Nagy bevásárlóhálók mindkét rész alatt.
- Levehető, állítható magasságú karfa.
- 5 pontos biztonsági öv, vállpárnával ellátva.
- Külön állítható kupola, melyek levehetőek.
- A Mickey egér tartozék.
- Vízszintesig, 4 fokozatban dönthető háttámla.
- Mosható, bababarát huzat.
Ülőrészek hossza: 85 cm.
Szélessége: 35 cm.
Súlya: 15 kg
Mérete: 79x29x82 cm

Köszi előre is

Szandra

szandrakiss

Oh, BOLDOG SZÜLINAPOT A MANÓNAK!!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Szandra!
Légyszives írd meg nekem Dr.Csütörtöki elérhetőségét.

Üdv Mugatu.
mugatu

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van-e köztetek olyan, aki vérnyomás problémája van. Arra lennék kiváncsi, hogy ki mit szed, mert nekem a Dopegyn nem jött be, nem csinál semmit.

Szimó
szimó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?