Forti!
Nagyon helyes Levi! Iszonyúan ügyi és nagyon jók lettek a képek!
A hazafelé Balatonról c. képen amiben Levi van. Az a csíkos totyogó az nektek hányas? Gabinak is vettem ilyet és 1x volt rajta. 74-est vettem és már akkor úgy kellett beletuszkolni a gyereket, pedig volt vagy 68 cm. Sajnálom, mert nagyon szép kis totyogó és Levinek nagyon jól áll
Áfonya!
Nagyon jó az a kép! Kb én is így néztem ki, van is róla egy fotó, de mivel kb 20 évig lógott a falon szinte már nem is látszik belőle semmi. Csak árnyékszerüen, úgyhogy még beszkennelni sem tudom...
Ilke! Panda!
Valóban vidámak a napjaink és gyártja a fiam a örténeteket, csak ilyenkor estére mindig úgy kivagyok
Na de ez a lakáson is meglátszik. Mármint, hogy Gabi alkot
Megy (mászik) mindenhová és pakol. Sőt. Ülök a gép előtt és feláll a szék mellett és amit elér az asztalról az már viszi is.... Meg mivel az asztal odala "tele" ott simán fel tud állni és pakol róla... Pedig épphogy feléri, de ez az asztal a párom birodalma és midig dugig van minden hülyeséggel. Cd hegyek, itt egy kábel, ott egy zsinór.
Szombaton reggel indulunk 6 órakor vidékre a kicsi idős nagyikámat meglátogatni. Húú már több mint 80 éves és nem láttam vagy 3 éve. Nagyon picike igazi vidéki néni. Kb 135 cm magas
Összement szegényke
A háza meg azt hiszem a világörökség részévé lett kinevezve, mert az az igazi régi paraszt ház. Még a padlója is agyagos, a tetején meg valami szalmaszerűség van, vagy rőzse? Jajj olyan régen voltam, hogy már nem is emlékszem, pedig a gyerekkoromban minden nyarat ott töltöttem
Zsáka a falu neve. Berettyóújfaluhoz közel. Hajdú bihar megye, Debrecen közelében, ha valakit érdekel
Ott lakik majdnem az összes unokatesóm, a keresztszüleim. Húú emlékszem egyszer az unokatesóimmal kimentünk a szántásra és belevetettük magunkat egy hatalmas halom szénába. Mikor mentünk hazafelé én úgy elkezdtem vakarózni és a faluban vettem észre, hogy a testem minden egyes fedetlen területe össze-vissza van karcolva
Nah mondták is, hogy meglátszik hogy pesti vagyok
Egyik unokatesómat se karcolták össze a szalmaszálak. De rajtam mindenhol véres csíkok látszottak
6-ra kell Gyömrőn lennünk anyukáméknál és onnan idnulunk azonnal. Így szombaton kelhetek fél 5-kor.....brühühü. És fogadjunk minden rám fog várni aznap reggel is és jól elkésünk. Megpróbálom honap még a reggelit is ekészíteni, meg az útravalót, a teákat, meg mindent bepakolni, hogy akkor már csak reggeliztetni kelljen és indulhatunk. Csakhogy nekem legalább fél óra kell, hogy magamhoz térjek. Jajj hogy utálok korán sietve kelni és indulni
Remlem lesznek jó kis történetek megint
Egyébként már nagyon várom, csak az a 3 órás autóút is aggaszt. De ne féljetek mert vasárnap este már jövünk is vissza.
puszi
sasha és a 9 hónapos Gábor