Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan írok, http://ocsidani.fw.hu oldalon vannak fent újabb képek Daniról!

Tegnap megvettük Dani kis életének első Siesta (7000pénz volt)szandiját, rögtön ki is próbáltuk a ligetben, hát annyira tetszett neki, hogy vissza sem akart ülni a babakocsiba. Kicsit még csámpázik, de már néha elengedi az egyik kezemet és úgy sétálunk. Szerintem tuti a Balcsiról hazajövet már járó Danikával térünk hazaKép

Este a kanapén aludt el mellettem a karomra tette a kis buksiját és a hasamon volt a keze Kép Biztosan hiányoztam neki Kép Annyira örül, amikor hazamegyek, kotor ezerrel kifelé a szobából, fürdésnél rosszalkodunk és amikor bebugyolálva beviszem, teljesen hozzámsimul.

Na, megyek, vége a tanfolyami szünetnek.

pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Dió
Boldog Szülinapot Petinek!!! Kép

Csics
Nálunk is az a kedvenc játéka, ami nem játék... pl. Cipőspolc rámolás, macskatányér pakolás, mosógépajtó nyitogatás, stb... KépKép

gömb
kár, hogy nem jöttél, tök jó volt, de megyünk jövő héten is, gyertek akkor!!! be akarunk menni ott a kis állatkertbe megnézni a teknőst, kacsákat, lovakat és őzeket közelről KépKép + játék játékkal a progi KépKépKép

dec8
gerincvelő gyulladás - nem semmi. remélem szegény hamarosan jobban lesz

kataa
ok, majd megcsináljuk valamikor.
hehe - ilyenek ezek a babók, Dodesz is a 30. hétig titkolózott KépKép

ilke
ok, elvileg, ha manótól visszajön, viheted!!

Rités Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kryss
Azért csuklóvédőt mindenképpen hordanod kellene!! Olyan kesztyűféleség kell, amiben műanyag merevítő fut a kézfejtől a csuklóig. Eséskor ugyis kézre támaszkodik az ember, annyit megér!!! Amúgy meg ennyi kell, így lehet tanulni KépKép

Manó
Hát holnap szabad progink van, vagyis sehova nem megyünk időre, itthon tudunk lenni, ha jössz, csak mondd meg mikor. Lehetőleg ne du 3 után - onnantól apázunk ugyanis KépKép

Rit

rit

anemona7

Gömb
Nekem most jött egy mail, hogy bocsi a duplo mégsincs mert elfogyott. Pedig anno feliratkoztam a listára. Most meg azt mondja elkapkodták. Nálad mi a helyzet????

Rit

rit

anemona7

<blink><font color="0000ff"><font size="+2">Dió!
Petinek Boldog szülinapot!</font></font></blink>

Rit,
Tegnap mi kinéztünk a szigetre, de csak kis időre, mivel gyalog eléggé hosszú volt az út.
(Balu még mindig nem hajlandó elviselni a tömegközlekedést.)
Egy sapit is elvesztettünk, mivel a szél belefújta a Dunába ...
Duplót elvileg én most is kapok egy adagot, de én még a múltkor szóltam, hogy még kérek.
Én már ki is választottam, hogy miket szeretnék.
Bár én fiúsat kapok, így nem voltam konkurencia számotokra.

Manó,
A duplot én postán szoktam kapni, mivel a csajszi nem Pesten lakik.
Fizetni előre szoktam átutalással.

Csajok!
Voltunk mérésen. Balu 10,2 kg, azaz 10dkg-ot gyarapodott 1,5 hónap alatt.
Nem tartották kevésnek, mivel szerintük Balunak már bőven megvan a súlya.

Pszi és Balu (majdnem 11 hónapos)
pszi

Engem is érdekelne ez a Dupló, hol lehet merendelni? Megnézhető? Van weboldala esetleg?

köszi előre is!

KépKép
KépKép
gumicukor

Pszi!

Ennyire bejön balunak a dupló, hogy még vesztek? már az is írtó nagy mannyiség volt amit a képen láttam.Kép)) Én egyenlőre 1 kg körül szeretnék.
Nekem még mindeg yhogy mi van benne, semmink sincs. Illetve egy csirkénk van, ami a legó tyúkhoz tartozott.Kép) Mi ez a lányos meg fiús csomag? Mi a különbség? úgy értem hogy a lány is lejátszik az autóval is, nem, meg a kis figurákkal.

Rit!

Nekem is írt hogy nagyon elkapkodták tőle, de én még csak most jelentkeztem nála, úgyhogy nem is csodálkoztam. Azt mondja 20 kg volt és pillanatok alatt elfogyott. De ha te már régen feliratkoztál, akkor nem értem.Kép
Holnap elvileg már itthon lesz anyukám, úgyhogy elvilegel tudok rohanni hozzátok bármikor, legfeljebb Emma nélkül megyek. Emmával én délelőtt nem indulok sehová, mert akkor kelés után 2 órával már megy aludni, és így nem érdemes vele elindulni. Ugyhogy vagy 10 körül tudok menni emma nélkül, vagy olyan kb 12-13 körül Emmástól. nektek mi a jobb?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gumicukor,
a 2003 Július 05 szombat - 16h 04 órai hozzászólásomban leírtan a Duplo elérhetőségét.

Manó,
most csak néhány speciális elemet vettem, meg egy elektromos vasutat, mert nem tudtam neki ellenállni.
Most még apa nagyon jól eljátszik velük. Balu pedig már teljesen profi a lego szétszedésében, ami azért annyira nem egyszerű.
Egyébként szerintem Legoból sohasem elég...
(Látszik, hogy gyerek koromban nem volt Kép )
A fiús és a lányos közötti különbségről nem tudok sohat mondani, mert eddig úgy törtönt a rendelés, hogy kb. leírtam, hogy miket szeretnék. A csajszi küldött képeket, én pedig kiválasztottam, hogy miket kérek pontosan. (Ez csak a spec elemekre igaz, ezek mellé még jönnek a sima építőelemek.)

Pszi
pszi

Pszi!

nekem van egy vödör legóm itthon, de az már a nagyobbaknak való. Mégaz enyém volt. nagyon szerettem, de ezta duplót nem ismerem. Aztám najd lehet hogy én is visszatérő rendelő leszek.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,

Rit,
Gyorsan megnéztem, hogy nem mondták -e nekem is vissza, de nem...de tegnap nem azt írtad, hogy megjött? Azt hittem, már a postán van, csak érte kell menned.
Fiús/lányos csomag - Tőlem megkérdezte a lány, hogy fiús dolgok is lehetnek -e benne (pl. kisautó) Nekem szinte teljesen mindegy, hogy milyen, szerintem Lili eljátszadozik azzal is...meg úgy összességében rábíztam magam, mivel még nincs semmink.

Lányok,
Ma már csak 9 órát aludt Lili. Nagyon nyűgös, de nem akar aludni. Mit csináljak vele? Kép

...na megyek, megpróbálom cicin elaltatni.

gömb
gombolyu

Ilke

Koszi a tortareceptet, lehet hogy kiprobalom.Kép
Nem semmi ez a sulygyarapodas! Emit jovo heten viszem merni, remelem mostmar folulrol fogjuk nezni a 8kg-t.Kép
Boldog nevnapot Lilinek!Kép
Emilia nap is lesz nem soka, de mivel tul kozel van a szulinaphoz, majd szeptemberben tartjuk.Kép
Dio

Nagyon sok boldog szulinapot Petinek!!!
Kép

Gomb

Emilia sem vitte soha tulzasba az alvast...Kép Most mar ugy nez ki teljesen atallt a napi egyszeri alvasra, igaz akkor van hogy 2-3 orat alszik. Ejszaka meg kb. 10 orat.

Tenyleg, kortars anyukak (Agi, Dio, Ilke, Beszti, Kryss es a tobbiekKép)

A Ti manotok hanyszor alszik napkozben?

Mai jatszoteri kalandot le kell irjam. Homokozunk, egyszer csak egy ket ev forma kisfiu arra tenfereg es lapatrol jol fejen szorja a lanyomat homokkal. Mire az anyukaja a homokozo szelerol raszol, hogy nem szabad, mire a kisfiu a masik kezeben levo vodorbol is Emilia fejere es hatara szorja a maradek homokot is. Mire a kisfiu anyukaja nem szol semmit, csak belep a homokoba, a gyereke szajaba nyomja a cumit, odebb teszi es kozben elnezest ker tolem... no comment. kesobb meg hallottam ahogy a kb. 3 hetes kisbabaval a kezeben kifejti egy masik anyukanak, hogy milyen konnyu elkapatni a gyereket. Es o bizony nem engedi a gyereket raszokni az ejszakai felkelesre.
Itthon nem gyoztem a kislany pelenkajabol kiszorni a homokot.Kép

Kepzeljetek, ma is darabos hamit ettunk (husos rakott kaposzta,tobbnyire kaposzta nelkul) , muszaj is, mert amint elkezdem etetni nyujtozkodik az ebedlo asztal fele, hogy o onnan ker valamit.Kép
Es a legujabb, hogy amikor jo kedve van, olelgeti a jatekait. (labda, pluss allatok)Kép

Na megyek, eszek egy kis sutit

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gömb!

Emma is épp szokásos sírótúráján van. Én már berakoma kiságyba mikor alvásidő van (ez azt jelenti hogy már nem játszik a szobában, hanem csak nyafoga földön, nyafog az ölemben meg mindenhol). Régebben altattam, de már nem alszik el az ölemben, ha ott vagyok vele addig üvölt amíg ott vagyok, ha meg ott hagyom akkor 5-15 perc alatt elalszik. Bár ma délelőtt is 20 percig atrtott. Aztán meg aludt 1,5 órát. De ő nem álmos ám!Kép
Ja, nálunk cici ugye sajnos már nincs, de én teánval altattam egy ideig, de már ezt is kinőtte, nemalszik el rajta.

Manó

KépKép
manó

Gomb

Kitartas, Eminek is voltak/vannak olyan periodusai, amikor alig alszik napkozben, aztan meg napokig egy csomot. Ilyenkor valami zavarja oket (fog,fejlodesi ugras stb.)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kryss
Jobbulást a "bibijeidnek" Kép

Nyuszi
Szegény Emi. Kép

Gömb
Egyetértek nyuszival. Lehet hogy zavarja valami, azért nem alszik mostanában annyit. Ne görcsölj rajta, mert azt is megérzi és annál inkább nem fog aludni. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi,
nem semmi a hölgy a jatszoterröl.Kép
Nalunk Rebecca sajat maga önti magat nyakon homokkal!Kép

Rit!
be vagyok en öltözve, csuklo, könyök, terdvedö es bukosisak - na szoval olyan amit a biciklistak is szoktak hordaniKép. De a csuklovedö tenyerem közepeig er, a serüles meg a mutatoujjam alapizületenel van. Pech...de istenem, mar gyogyul! Remelem, holnap megint összejön egy kis gyakorlas!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Először is nagyon köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, most néztük meg együtt Petivel, mindenkiét felolvastam neki.

Nagyon jól sikerült a mai nap, végül az állatkertbe mentünk, a nagy és mozgó állatok láthatólag nagyon érdekelték, játszott a kis játszótéren, aludt a kocsiban egy árnyékos helyen, evett perecet, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Apa is velünk volt, szabit vett ki erre a napra.

Itthon várt minket a torta, ami túrótorta volt, babapiskóta alappal és gyümölcsökkel, és sütés nélkül készült, és nagyon ízlett Petinek. Tetszett neki a torta, a gyertya is, hagytuk belemászni is a tortába.

Én úgy érzem, tényleg jó nap volt a mai, most még játszunk hármasban, amíg el nem fárad, aztán szundi.

Ja, az ajándékát ma nem kapta meg, mert addig rejtegettük a nagyszülőknél, amíg ott is maradt, de nem baj, holnap megkapja, egy dömpert, és szombaton még úgyis jönnek a rokonok, azoktól is kap egy csomó ajándékot. De nagyon örülök, hogy a mai nap ilyen csendesen, békésen telt.

Visszaolvasni most nincs időm, mindenkinek minden jót, és mégegyszer köszönjük!

Dió és az egy éves Peti
szabotimi

Nyuszi, Csics,
kosziKép

Lanyok,
ha valakinek van hatarozott elkepzelese, otlete, minek orulne a babaja hatterkent, kutya, macska, valami szep virag, esetleg MicimackoKép, akkor sugjon am, akar emailben!

Dio,

boldog elso szulinapot Petinek!Kép

<table>
Kép
Kép
Kép</pre>

-Afonya
afonya

Sziasztok
Dio
BOLDOG SZÜLINAPOT PETIKÉNEK Kép

Gömb
én is mindig ugyérzem hogy én többet tudnék aludni délután mint petike ö 1-1,5 alszik álltalában nagy ritkán alszik csak 3órát délután ráadásul ö még éjjel is felkel .Ne aggodj ha lilinek enyi az alvás igénye akor ugyse tudsz mit csinálni amugy nagyon ügyi lili baba Kép.

Sasha
látod rosszalkodni nem csak csöndben lehet Kép szépen nézhetet ki a fiad Kép piros és barna Kép .

Lányok
mostanában petike is hasonlo rosszaságokat csinál leszedi a tapétát a falrol a nagyszobában tegnap meg tönkre tete a videos szekrényt ugy hogy csak az egyik ajtaját tudom normálisan becsukni a másikat már nem adig nyitogata csukogata hogy valahogy tönkre tete .Ma meg adig hisztizet és táncolt az ágyában mig leszakadt ö meg szegénykém megijedt Kép igy most a páromra vár hogy megjavitsa. Ugyhogy petike melett se lehet unatkozni Kép .

Kataa
nálunk sem volt szokás evésközben inni de nem is akart senki evésközben inni hisz akor kevesebb ennivalo fért volna belénk és mai napig se én se a párom nem iszik evésközben de petike se kap .Evés után kap de közben nem mert az csak a helyet foglalja a ennivalo elöl és az innivalotol nem hizik csak az ennivalotol .

Beszéd
petike is tud 3 szót anya,mama,és dá-dá az utobit én szoktam mondani neki ha valami roszaságot csinál bár kikapni soha nem kapot még ki .

Kryss
nekünk 6 fogunk van .

Nyuszi
én az ilyen gyerekeknek elszoktam magyarázni hogy csak akor játszhat a játékainkal ha nem szorja petikére a homokot igy is elégé homokos mindig igaz azt maga csinálja magának petike .Suly még mi is alulrol nézük a 8kg legutobb kedden 7850gr volt petike amivel a dokinéni megvolt elégedve .

Pussz Mindenkinek
Csics és Petike
csics

Áfonya
én majd ha petikének lesz a szülnapja 4 hét mulva akor én egy olyat szeretnék amin kutya+cica is van ez most a kedvenc petikénél amiota megtalálta apja gárfildos párnáját Kép

Pusz Csics és petike
csics

Jöttem újságolni!!!
Ma Levi két dolgot is produkált, az egyik jó, a másik rossz.
Kezdem a jóval:
Szóval nekiálltunk uzsonnázni, kenyeret ettünk maci sajttal. Szépen adogattam a kis falatokat a szájába, egyszer csak nyújtotta a kezét. Letettem elé az asztalra a kis katonát, ő pedig szépen megfogta és mikor mondtam hogy hamm, akkor ügyesen a szájába rakta. Az uzsi hátra levő részét így ettük. Nekem csak a falatkákat kellett gyártani, ő pedig pakolta a szájába.

A rossz:
Fogócskáztunk Levivel, ő mászott négykézláb én "kergettem", de láttam hogy gyorsít a tempón, ezért lassan befejeztük ezt a játékot mert féltem hogy orra bukik a nagy sietségben. Eltelt pár perc, egyszer csak írtó nagy koppanás. Odanéztünk és láttuk hogy Levi orra esett és akkor kászálódik fel iszonyatos üvöltés közepette. Gyorsan felvettem és tiszta vér lett minden. Nem tudtuk hírtelen hogy mi vérzik, elkezdtük törölgetni és a végén kiderült hogy a két kis fogacskája bele állt a felső ajkába és feltépte, azért vérzett annyira. Szegénykémnek a fürdetésnél néztem a száját és úgy fel volt dagadva mint egy bantu négernek a szája.
Hát ennyi.
Ja tettem fel új képeket az albumunkba:
http://babanet.hu/album/main.php?album=93

Forti

Kép
Kép
forti

...ALUDTUNK délután másfél órát Kép Most meg játszik Lili a kiságyban...ilyet sem szokott..ja és kutyázik már Kép...és ma beugrottak a nővéremék...Lili elkezdett sírni, mikor meglátta a nővéremet. Tegnapelőtt is sírt, amikor egy negyed órára ott hagytam a másik nővéremnél..úgy látszik, most kezd nála kialakulni a szeparációs szorongás...

Csics,
Lili is szeret kapirgászni mindent, többek között a tapétát is...de én nem engedem Kép Persze könnyű nekem, Ő még annyira nem mobil..max gurul meg tolat, de valahogy a megfelelő irányt még nem tudja megtalálni Kép

gömb
gombolyu

Sziasztok

Afonya

De rendi vagy hogy meg a hatterre is kivansagmusor van!Kép Emilianak az egyik kedvence a pluss hobagoly, a masik a Lego hernyo.... naaaa? Kép De ha van nyuszid azzal is megelegszunk.Kép

Csics

Hat igen, en is azt hianyoltam, hogy az anyuka meselje mar el a gyerekenek, hogy miert nem szabad es mutassa meg neki, hogy mit csinalt. Lehet hogy attol ,hogy cumit kapott a gyerek, meg azt is gondolta ,hogy minden ok.
Mar a mi dokinenink sem aggodik a sulya miatt. Ilyen kis egyszalbel ahogy anyukam mondja, mint en vagyok. Megjegyzem en nem latom a gyereket sovanynak egyaltalan.

Ilke

Lehet hogy megis csak a hetvegen megyunk a Megatoysba, de attol meg osszefuthatunk ha van kedved!Persze csak ha otthon lesztek. Ha gondolod dobok egy sms-t mikor ha tudom mar hogy mikor megyunk.

Forti

Szegeny Levi mano! Mielobbi gyogyulast!Kép
Megneztem a kepeket, a cukkinit az enyem gyerek is nagyon szereti, de inkabb fozelek formajaban.Kép

Kepzeljetek, ma Emilia megtanult tapsolni es annyira tetszett neki, hogy meg pancsizas kozben is gyakorolta, csak persze a vizes kis mancsai neha lecsusszantak egymasrol.Kép

Na mara ennyit

Jo ejt!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Ma a májkrémes kenyér végezte az ágyneműn....
hehe

ja kicsi fiam halál álmos, néha már összeesik és nem akar elaludni. Ma még csak 3x estünk neki. MÁr evett, meg minden egyéb, de amint elaludna inkább hasra fordul és felkel és megy és vigyorog... ki érti ezt. most meg itt reklamál!!!

sasha

Kép
sasha

JegyzeteltemKép

Mikozben kepeket keresgeltem ma, megtalaltam egy regi kedvencem, szerintem ezt latnotok kellKép

Kép

-Afonya
Névtelen

Forti!
Szegény Levi! Sok gyógypszi neki, remélem, hamar elmúlik a dagadtság a szájáról!

Gömb, Ilke!
Lilikéiteknek boldog névnapot!

Áfonya!
Ez nagyon jó kép Kép! Mikor Ádám az első hónapokban havi 1-1,5 kg-kat hízott, azt hittem, ő is ilyen pufi lesz KépKépKép.

Sasha!
Te aztán vidáman éled napjaidat KépKép!

Na, megyek, jó éjt mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Dió,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Petinek!

Sasha,
Gabi szorgosan gyártja a jó kis storykatKép.

Kryss,
Igen, szerencsére helyrejött Lili pocija. Viszont rá kellett, hogy jöjjek, hogy a sárgabarack is nagyon megfogja a pociját. Múltkor sárgabarackos rizsdarás turmixot készítettem neki reggelire és 2 napig nem volt kakijaKép.
Hát igen, jó husiban van most a kincsemKép. Egyre kevésbé bírom az ölemben tartani, főleg ha elkezd ficánkolni is.

Gumicukor,
Nagyon kedvesek a képek Daniról. A dömper jó vagányKép.

Nyuszi,
Köszi!
Igazándiból mi is vacilálunk még, hogy ne máskor tartsuk-e a névnapját, csak a másik dátumon más névnap is van. Lehet, hogy jövőre máskor ünnepelünkKép.
Ti szeptemberben mikor tartjátok? Az én naptáramban nem találtam Emília napot.
Lili 2x alszik napközben. De 10 körül szokott elaludni és du olyan 5 körül. 2-2 órát általában alszik mindig, igaz ha úton vagyunk akkor kevesebbet alszik, kivéve a babakocsi, amiben 3 órát is képes szunyálni.
Júj ez a homokozós eset elég érdekes, én nem is tudom mit mondtam volna. Szerintem egy szülő igenis figyeljen az apróságára bárhol is vannak.
Sajnos hétvégén elég sok programunk van már. Így nem biztos, hogy összejön a tali, de ha legközelebb erre jártok szólj nyugodtan bármikor és talizzunk!

Áfonya,
Micimackót kérhetek Lilinek? Nagyon köszikeKép!

Forti,
Nagyon ügyes Levi, hogy már egyedül eszik! A pici szájának jobbulást, jól megijedtetek gondolom. A képek nagyon édesek, főleg a göndör kürtöcskék és az aluszikálósKép.

Panda,
Köszi!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti!

Nagyon helyes Levi! Iszonyúan ügyi és nagyon jók lettek a képek!Kép
A hazafelé Balatonról c. képen amiben Levi van. Az a csíkos totyogó az nektek hányas? Gabinak is vettem ilyet és 1x volt rajta. 74-est vettem és már akkor úgy kellett beletuszkolni a gyereket, pedig volt vagy 68 cm. Sajnálom, mert nagyon szép kis totyogó és Levinek nagyon jól állKép

Áfonya!

Nagyon jó az a kép! Kb én is így néztem ki, van is róla egy fotó, de mivel kb 20 évig lógott a falon szinte már nem is látszik belőle semmi. Csak árnyékszerüen, úgyhogy még beszkennelni sem tudom... Kép

Ilke! Panda!

Valóban vidámak a napjaink és gyártja a fiam a örténeteket, csak ilyenkor estére mindig úgy kivagyokKép Na de ez a lakáson is meglátszik. Mármint, hogy Gabi alkotKép Megy (mászik) mindenhová és pakol. Sőt. Ülök a gép előtt és feláll a szék mellett és amit elér az asztalról az már viszi is.... Meg mivel az asztal odala "tele" ott simán fel tud állni és pakol róla... Pedig épphogy feléri, de ez az asztal a párom birodalma és midig dugig van minden hülyeséggel. Cd hegyek, itt egy kábel, ott egy zsinór.

Szombaton reggel indulunk 6 órakor vidékre a kicsi idős nagyikámat meglátogatni. Húú már több mint 80 éves és nem láttam vagy 3 éve. Nagyon picike igazi vidéki néni. Kb 135 cm magasKép Összement szegénykeKép A háza meg azt hiszem a világörökség részévé lett kinevezve, mert az az igazi régi paraszt ház. Még a padlója is agyagos, a tetején meg valami szalmaszerűség van, vagy rőzse? Jajj olyan régen voltam, hogy már nem is emlékszem, pedig a gyerekkoromban minden nyarat ott töltöttemKép Zsáka a falu neve. Berettyóújfaluhoz közel. Hajdú bihar megye, Debrecen közelében, ha valakit érdekelKép
Ott lakik majdnem az összes unokatesóm, a keresztszüleim. Húú emlékszem egyszer az unokatesóimmal kimentünk a szántásra és belevetettük magunkat egy hatalmas halom szénába. Mikor mentünk hazafelé én úgy elkezdtem vakarózni és a faluban vettem észre, hogy a testem minden egyes fedetlen területe össze-vissza van karcolvaKép Nah mondták is, hogy meglátszik hogy pesti vagyokKép Egyik unokatesómat se karcolták össze a szalmaszálak. De rajtam mindenhol véres csíkok látszottakKép
6-ra kell Gyömrőn lennünk anyukáméknál és onnan idnulunk azonnal. Így szombaton kelhetek fél 5-kor.....brühühü. És fogadjunk minden rám fog várni aznap reggel is és jól elkésünk. Megpróbálom honap még a reggelit is ekészíteni, meg az útravalót, a teákat, meg mindent bepakolni, hogy akkor már csak reggeliztetni kelljen és indulhatunk. Csakhogy nekem legalább fél óra kell, hogy magamhoz térjek. Jajj hogy utálok korán sietve kelni és indulniKép Remlem lesznek jó kis történetek megintKép Egyébként már nagyon várom, csak az a 3 órás autóút is aggaszt. De ne féljetek mert vasárnap este már jövünk is vissza.Kép

puszi
sasha és a 9 hónapos Gábor

Kép
sasha

Jó reggelt mindenkinek

Én már talpon vagyok, kitúrt a fiam a helyemről. Most apjával vígan durmolnak az ágyban, én meg... Kép

Ilke, Gömb
[color=#0000ff]
Kép

Nyuszi
Nagyon ügyes Emi a tapsikolással. Kép

Áfonya
Lehet hogy szemétség, de a kutyus jobban néz ki. Kép Kép Az egyik kedvencem! Tán ezért mondom?? Kép

Ilke
Nem lehet hogy a rízsdara fogta meg a pociját és nem a barack? Csak kérdezem, mert ugye a sárgabaria azt mondják hogy hajt. Lehet hogy Lilinél ezek a dolgok fordítva működnek? Kép

Sasha
Hát nem semmi a fiad, képzeld mi lesz ha majd elindul portyázni a lakásban. Mármint ha már szaladgálni fog. Kép
Az a csíkos ruci 80-as, és Levire ippeg hogy jó, a szára így is rövid. Levi most 79 cm. Rajta sem volt soxor eddig talán ha 3x rá tudtam adni.
Jó utat nektek szombatra!

Jajj már egy pár napja akarom kérdezni, csak mindíg elfelejtem! Mikortól lehet adni a gyerkőcöknek pirospaprikás kaját, babapiskótát?

Forti és Levi aki ma már 11 és fél hónapos

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Megnéztem Danit! Nagyon édes a képeken.

Forti

Kép
Kép
forti

Na meg még 1 kérdés! Kép
Az hogy nem forralt vizet adunk nekik, az egyik napról a másikra történik, vagy fokozatosan kell?

Forti

Kép
Kép
forti

Rit!

Ma megyek be az Europarkba násuzajándékot keresnia bartátnőmnek, valószínűleg délelött! Akkor bemennék hozzátok is, d enem tudom hánykor mehetek!

Írj légyszi!KépKépKép

Manó

Ui: ma pocsék éjszakánk volt, hajnali 1/2 4-kor megszólalt a légzésfigyelő, ilyet még sose csinált, férjem rohant át, hát Emma a kiságy legsarkában, alul,a sarokban, keze lába kilóg a rácson és puföli a légzésfifgyelőt, gondodlom hogy halgasson már el.Kép Lehet hogy lassan kinövi a szerkenytyűt, mert állandóan szereli, rángatja, már le is van téve a földre hogy nem érje el, de a zsinórok így is ott vannak. Szerintetek meddig kéne haználni? Mondjuk ez volt az első eset, majd meglátjuk.Aztán meg egy autó riasztója szólt kb 1,5 órán át.Kép

KépKép
manó

IlkeKép, GömbKép

Lilikéiteknek boldog névnapot kívánokKép

DióKép
Petikének így utólag is boldog 1. szülinapotKép

GömbKép
Ált. Gergő is nagyon keveset alszik. Van olyan nap, hogy egész nap egy szemhunyásnyit sem. Ha nagyon jó napunk van, akkor egész nap alszik 2 órát. Én már feladtam a küzdelmet, majd alszik, amikor álmosKép

FortiKép
Remélem, Levi szája hamar rendbejönKép Addig is sok-sok gyógypusziKépKépKépKép

SashaKép
Jó utat nektekKép Aztán várjuk a legfrissebb Gabi-sztorikatKép

Képzeljétek, már Gergő is "kutyázik"Kép Olllllyan aranyos, közben meg vigyorog ezerrelKépKép Mostanában jött rá arra is, hogy van hangja, amit kiabálásra is lehet használni. Ugyhogy néha ha nekiáll, akkor nem értjük egymás szavátKép

Párom mesélte, hogy anyósom bepanaszoltKép A fő problémái a következők voltak: 1. Nem adok teát a gyerknek, de még vizet sem, úgyhogy ebben a nagy melegben biztosan szomjazik (ja, azt már nem veszi észre, hogy van amikor óránként szopizik). 2. Amikor 2 napig nem volt széklete Gergőnek, és már nyögdécselt, nem akartam meghőmérőzni (inkább adtam neki egy kis kamillateát, meg amúgy is tudom, hogy ilyenkor a 3. nap reggelén jön a giga-rotyi). Egyébként mesélte, hogy az egyik fiánál olyan jól működött ez, hogy hőmérő nélkül már nem is volt hajlandó kakilniKép Aztán amikor a párom elmagyarázta neki, hogy mit miért csinálunk, vagy nem csinálunk, akkor viszakozottKép

Befejezem, mert a végén senki nem fogja elolvasniKép

Üdv
Tüni és Gergő
tüni

Pocok!

Sajnos most augusztus közepéig nem megyünk JB-be, pedig én is kinéztem azt a cipőboltot, de akkor még nem kellett Daninak cipő.Sajnos azon az üzletsarkon eléggé váltakoznak a boltok, nem lehet valami jó a forgalom. Nem tudod meddig tart az akció? Hátha még talán beesünk, bár szeirntem akkor már nem lesz eolyan nagy a választék.
Én a cukor u-i Siesta cipőstől nem voltam elájulva, ami igazán tetszett volna az csak kicsi méretben volt és csak 1 darab. Lehet egyéni darabokat gyártanak?

Myssnia ritkán ír, jól vannak? Biztosan már nagyfiú Szilárd.

Dani tegnep a ligetben annyira élvezte a kézenfogva sétálást (apa fogta az egyik, én a másik kezét), szinte mindig kikéretőzik a kocsiból és baromira élvezi, hogy tolhatja a kocsit is. Kép Kedvencei a kismotorok, ha meglát egy gyerkőcöt azzal közlekedni, már húz is oda Kép

na megyek, kezdődik a tanfolyam

cupp
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Manó
Mondtam, hogy ma du 15-ig bezárólag bármikor jöhetsz, csak szólj ide előtte. MI max csak a közelbe megyünk le sétálni + boltba. Irj sms-t, hogy mikor jönnél(tek) 20/328-6969

Ilke
Ha minden igaz, ma jön Manó cd-ért, utána mejd írok, hogy mi maradt nálam, azt viheted.

Nyuszi
hát tényleg no comment a homokozós eset, zerencsére nekünk még csak pozitív tapasztalataink vannak

Kryss
A végén még én bénázok majd melletted!! Mi tegnap elgörkoriztunk apával!!! együtt a Szent István parkba a játszóra, Dodesz imádja a száguldást, csak tagnap elég szar volt mert wezren voltak az utcán. Persze senki nem nézi merre megy, sokszor ellentétes irányba néz és közbe csámpázik. Egyszer jól neki is mentünk így egy néninek, nagyon balra hordott a lelkem, közben jobbra beszélt és nézett én balról akartam előzni és elénk lépett. Persze próbált hápogni, de beszóltam, hogy inkább nézne oda, mit csinál, mert ha a bébinek haja szála is meggörbül akkor ő ott lesz felmosórongy a körúton.

Áfonya
A nevünk stimmel a listádon, de a Doran az kilány név!!! Légysz szinezd át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy olyat is csinálhatnál, hogy az ünnepelt gyerkőc arca legyen a háttérkép, szerintem az is jól mutatna!!

Ilke, Gömb
BOLDOG NÉVNAPOT A LÁNYOKNAK!!!!!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Forti!

Már előre félek, mi lesz, ha 2 lábon járKép Esés hegyek, lakás romokbanKép Ráadásul a párom DVD gyüjteménye és az éj könyvkuckóm pont az ő "szintjén" lesz...

Manó!
Húú sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt. Emma nagyon ügyiKép Autósok akik hagyják a riasztót 1,5 órán át szólni azokkal meg jól kicsesznék. Írnék egy papírt jó nagy betűkkel.
-Kedves tolvaj, kérem lopja el az autót, mert a riasztó órákon át hiába szól-Kép

Tüni!
Köszi!
Anyósoddal szemben a párod nagyon ügyin viselkedett, hogy megmagyarázta az álláspontotokatKép Gratula, nagyon büszke lehetszKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Forti

Én Daninak kb. 10 hónapos kora óta adok pirospaprikát (apukámféle) a főzikbe a rántás mellé. Babapiskótát ritkán szoktam a cukor miatt, de azt kb. 1-2 hónapja. Igaz tojás van benne, de semmi panasz nincs tőle. Pl. evett már tojásosnokedlit is és semmi baja, nem volt kiütése sem. Babapiskótából simét szoktam venni, aminek nem cukrozott még pluszban a teteje.
Lehet kapni Manner gyártmányút is, de abban a piskóták papírzacsiba vannak csomagolva, de szerintem totál papírízük van emiatt a sütiknek. Nem is vettem azóta!

Ittatok már zabtejet? Én ma reggel azt adtam daninai kakóval. Nagyon finom. LEhet kapni TESCO-ban és bioboltokban Drinkable Oats néven.

Én is BOLDOG NÉVNAPOT ÉS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK minden gyerkőcnek! Kép

sasha
teljesen el tudtam képzelni a vidéki nagyikádat Kép olyan szépen leírtad!

nyuszika
nem lehetett semmi a homokozós kalandotok! és Emilia ilyen jól tűrte, semmi sírás vagy ilyesmi?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Dió, boldog szülinapot Petikének így utólag!Kép

Ilke, Gömb, boldog névnapot Lilikéknek!

Forti, a hugoméknál is volt most egy hasonló eset, esés közben Lili megharapta a nyelvét. Iszonyúan vérzett, de nem tudtak vele mit csinálni, csak jó hideg vizzel kimosták. Szegény utána sokat nyújtogatta a nyelvét, hogy bibis.
Én egyik napról a másikra kezdtem neki adni az óbudai babavizet.

Áfonya, nekünk egy hét múlva egy micimackós nagyon megfelelneKép

Conti, Betti
Sasha, hát nem unatkozol.. Nálunk a konyha a kritikus pont, mert nincs ajtó rajta, így ha főzök, sokszor egy cipősszekrénnyel szoktam elbarikádozni magam. Ráadásul már feléri a tűzhely gombjait, de még szerencsére nem tudja elforgatni, de nem hagyhatok rajta semmit, mert villanytűzhely, még a végén megsüt nekem valamit.
A szekrényekből meg felpakoltam minden törhetőt, így nagy élvezettel a műanyag tálaimat és a szűrőket szokta minden nap többször kipakolni. Ez sokkal érdekesebb minden játéknál.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Forti,
szegeny inyverzös LeviKép! Rebi is tud ilyesmit produkalniKép!DE legalabb nem köpte ki a fogat utana, mint egy ismerös kisfia.Ö 6 eves koraig foghianyos voltKép!)
Nekem a cukkinis kep tetszett a legojbban!Kép
En elejetöl fogva nem forralt vizet adtam. De szerintem ha eddig azt adtal, az ovatossag kedveert adjal neki csak keveset es holnap többet es holnaputantol meg csak forralatlant. Igy van idöd eszrevenni, hogy van-e valami.

Afonya,
Nagyon szep tablat csinaltal!Kép De en azert nem kerek valami specialisat ket het mulvara, Te biztos talalsz valami mutatost!Kép

Ilke,
Azert ez nem semmi, Rebit pedig eppenhogy hajtja a sargabarack! Meg a cseresznye is. Rebi "csak" 9kg.Kép
Irigyellek a hazert!,de a költözesert NEM!!!

Kepzeljetek,
ma reggel 5.10-kor ebredt Rebi, es gondolta, hogy riadot fuj. En kivettem az agybol es megszoptattam. Aztan meg visszatettem, meg ebren. Egyszer kieresztette a hangjat, hogy "de neeeeee", erre en mondtam neki, hogy feküdj le es LE IS FEKÜDT ES MEG VISSZA IS ALUDT!!! Na, persze nem vitte tulzasba, de akkor is!!!Kép

Tüni,
akkor anyosod talan meg nincs egeszen elveszve!Kép

Rit!
KépKépKépEn ma meg szünetelek, de hetfön nem tarthat vissza senki!!! Remelem egyikünk sem fog benazniKép

Csics,
te dolgod, de szerintem azert annyi sokat nem iszik eves közben, hogy ne kaphatna. Föleg, ha ker. Ti nem isztok, ezert talan Peti sem ker, mert nem latja. Kötve hiszem, hogy valaki ilyesmi miatt ne hizna....

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Hu Alex ma eleg nyugos,gondolom a foga mert a keze allandoan a szajaban van.Vegre elaltattam az elobb,remeelm jobbkedvuen ebred ;)
Vegre pentek van megint.Mi holnap megyunk haza anyuekhoz,megint feltankolok Alexnak egy csom egeszseges,gyumival,zoldseggel : ))

Tegnap a Kenguru Goldban vettem egy csomo ruhat,annyira edesek.A baj csak az hogy a nagyobb meretekbol mar nem olyan angy a valasztek itt a MEgatoysban.Eza tobbi uzleteknel is igy van.Alex most 86-ost hord,de vettem neki par hosszuujju bodyt 92-bol.Nadragot viszont nem is talaltam csak 112-es tol.: (

Mano
Neked Boldog szulinapot!!!!

Ilke,Gomb
Boldog nevnapot a lanyoknak!!!!

Nyuszika
Hat igen a jatszoter egy masik eset.Mert ugye nem elhet raszolni a masik gyerekere ,pedig kene csak hat az anyjanak.De ez is neveles kerdese.Ha raszolnal Te meg O lenne megsertodve; ))

Pocok
Remelm Ajsilla mar jobban van ;)))

Csics
Hat en iszok ebed kozben,es azert fer a gyomromba: ))Alexnak nem hianyzik.Gondolom ez csa kazoknal van akiknel nem nagy etvagyu a baba.

Forti
Szegeyn Levi.Nem ijedtel meg nagyon amikor verzett a szaja???Remelem ma mar jobb neki az ejszakai alvas utan.
UGyes hogy mar egyedul eszik : 0

Na megyek a dolgomra amig alszik : )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Mano,
boldog születesnapot!Kép

Es Liliknek meg boldog nevnapot!KépKép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Rit,
ne haragudj. Kijavitottam.

Forti,
nekem is a sharpeiek a kedvenceim, GebeReka mellett meg az ilyen gomboc gyerkocok nekem kimondottan furakKép Ezt nezd meg: http://www.sharpei.co.za/gallery/picz.asp?iPic=22

Beszti,
akkor elkuldened a tablat? Megneztem, de multkor nem erkezett meg, a levelezommel meg nincsenek gondok, ugyhogy Nalad akadhatott el. Nem akkortajt volt virusod esetleg?

Liliknek boldog nevnapotKép

-Afonya
afonya

Forti!

Még most sem értem a fokozatos nemforraltviz kérdést. Többször elolvastam, de nem értem, hogy hogyan érted. ugyhogy, elöször csak picit adsz neki és növeled a mennyiseget, a többit meg forralod?
Nem tudom. Viszont én amikor már forralatlan vizet adtam, akkor annyit, amennyit kért (nálunk ez nem egy túl nagy mennyiség, mert még szopizik is, és csak akkor kell neki, ha a szopi nem elérhetö.)

Dió!

Boldog szülinapot Petinek!KépKép

Áfonya!

Köszi!Kép
Megpróbáljam még egyszer elküldeni a táblát? Tudom, már begépelted, de az enyém magától számolja a heteket, meg jelez, ha valakinek valamilyen évfordulója van (félév, 1 év).

Manó!

Én ugy tudom, hogy bölcsöhalál szempontjából az elsö 6 hónap a veszélyeztetett. De onnantól kezdve, hogy a gyerek feláll, teljesen értelmetlen is, hisz állanóan riaszthatna (ez nálunk 8 hónapos kortól lett volna).

Ma van az 5. házassági évfordulónk, ugyhogy megyek is rendetrakni meg készülödni. A férjem nagyon készül valamireKépKép, már napok óta, de nem árulta el! Nátán a szomszédban fog aludni, remélem nem lesz gond (most már végigaluszza az éjszakát, csak az esti szopi igy ki fog maradni)!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Áfonya!

Pont keresztbe irtunk. Küldöm még egyszer.
Már nem emlékszem, hogy mikor virusoztamKépKép...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Áfonya!

Forward-oltam a korábbi levelet, és vissza is jött az értesités, hogy a freemail-es cimedre megérkezett.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

TÁBLA:
Javítsatok ki, elfelejtettem ugyan szólni, de már rég 27 éves vagyok...

Ma voltam ismét nögyógyinál, igen, most már az uh-n is jól lehet látni, hogy baba van a dologban. Sajnos nem csinált hüvelyi uh-t így szívhangot nem láthattam, de megnyugtatott hogy minden rendbenKép, megírta a kiskönyvemet isKépKépKép. HURRÁ!
Kezdek mégis izgulni a holnap hajnali hazaút miatt. Eddig nem volt nehéz a dolog, most, Lucával nagyon kell iparkodjunk, hogy el tudjunk indulni idöben. Nem is tudom, hogy tudnám cipekedés nélkül kihordani a babát (még jó, hogy a lányom pehelysúlyú)! Következökkel utazom: börönd, babakocsi, bébi autósülés, hátizsák kézipoggyászként, Luca kenguruban. Izgalmas lesz: 2 körül kelés, 3 körül indulás, hogy 2 órával indulás elött, azaz 5-kor ott legyünk... Most be kell majd jönnie velem apának a reptérre, amúgy pedig már a bejáratnál elköszönünk a parkolás miatt. Nagyjából már mindent összeszedtem, de még be kell pakolni. Ma meg még elmegyünk együtt mennyezetnek való burkolatot nézni... No nem panaszkodok elöre, szurkoljatok, az biztos jót tesz.
Lányok, nem tudom még, hogy mikor tudok legközelebb jönni, minden babának és minden mamának nagyon szép és kellemes nyarat, sok szép anya és apa szívét megdobbantó új tudományt minden picúrnak!!! Vigyázzatok magatokra!

Csipkebogyó és Luca
csipkebogyó

Sziasztok
Forti
Sok gyogypuszi KépKépKépKép Levi szájára az egyedül evéshez meg gratula Kép

Gömb
az még nem lene baj ha csak kapirgálja a tapétát de petike az ilésztésnél ahol engedet a tapéta egy kicsit ott elkezdte lefejteni a falrol a tapétát és hát sikerült is neki mert egy nagy darabon már nincs tapéta a falon mert letépte .

Nyuszi
nagyon ügyes Emilia hogy már tud tapsikolni Kép

Gömb,Ilke
BOLDOG NÉVNAPOT LILIKÉKNEK Kép .

Áfonya
jo a kép Csak a gyerek kissé duci rajta Kép

Ilke
én is ugy tudom hogy a sárgabarack az hajt ezért nem kapot még petike csak öszit .

Sasha
jo utat Kép

Tüni
Gergonek gratula a kutyázáshoz Kép az anyosodal meg ne törödj .

Kataa
lehet hogy igazad van de petike nem egy nagy étvágyu igy inkább ennivaloval etetem inni meg ihat evés után .

Lányok
lehet hogy holnap mi is leutazunk a másik nagypapihoz a balcsira és ott is maradunk vasárnapig ugy volt hogy ma megyünk este de a párom szörnyen fáradt mert este 11 órára ért haza a replötéröl és ma hajnalban már ment is dolgozni .

Pusz Csics és Petike
csics

Beszti,
ideert, kosziKép Es bar tudom, illuziorombolo leszekKép, de barmennyire is kedvellek Benneteket, arra nem lennek en se hajlando, hogy kezzel irkaljam be mindig a heteket, igy automatikus nalam is. Csak pont az ilyen kellemetlen elirasok miatt, mint szegeny Doran fiusitasaKép, mindenkepp biztosabb a tied.

Jo kikapcsolodast Neked is, nyaraloknak isKép

-Afonya
afonya

Sziasztok

Ilke

Ok, akkor majd maskor talizunk.

Lanyok

Tenyleg, akkor szeptemberig nem talizunk? Ha elmulik ez a nagy szel es meg nem nagy hoseg igazan talizhatnank, nem?

Forti

Emi mar kapott vagy ketszer babapiskotat, meg kekszet is, hisz mindjart 1 eves lesz. Szerintem szep fokozatosan biztosan nem art meg. Ugyanigy a viz is. Mellesleg a furdovizet minden baba megkostolgatja es az nincs forralva...Kép

Mano

En ha jol emlekszem azt olvastam valahol, hogy az elso negy-hat honapban a leggyakoribb a bolcsohalal utana mar szerintem felesleges a legzesfigyelo. Foleg ha a gyerkoc egeszseges, vidam, jol taplalt.Kép

Tuni

Ne busulj, minden anyos meg nagyi azt gondolja, csak o tudhatja a legjobban mit hogyan kell a babaval csinalni hisz o mar csinalta es biztos jol...Kép
Ugyes Gergo hogy mar kutyazik!Kép

Gumicukor

Mi is SIesta szandit vettunk Eminek (19-est Kép), de mi a Vaci uti Bebikernel es 6690 penz volt. Szombat -vas. is nyitva vannak.
Emilia is imadja a motorokat....Kép
A homokozos esetnel nem sirt, de ma igen.Kép
Kepzeld, ugy latszik minket mindig megtalalnak az ilyen vasott kolkok, ugyanis ma eppen hogy beulttem a hintaba a Manot, mikor odajon egy 4 ev koruli kislany, megfogja a hintat es kozli hogy mi abban nem hintazhatunk, mert azt o nezte ki maganak.Igy, szo szerint. Mikor kedvesen mondom neki, hogy egy kicsit hintazunk es utana o jon, kategorikusan kozolte, hogy NEM. Olyannyira nem tagitott, hogy elkezdte rangatni a hintat a benne ulo gyerekkel egyutt. Akkor mar jott az apja rohanva az en kicsi lanyom meg persze jol megijedt es elkezdett orditani. Gyorsan kikaptam, de szegenykem meg percekig huppogott a vallamon.Kép
En nem tudom, minden gyerek atmegy ilyen vadoc fazison, vagy ezeket a gyerekeket nem tanitjak illemre a szuleik?

Gomb

De hulye vagyok! Hat persze hogy a Te Lilidnek is boldog nevnapot!Kép

Kataa

Alex 86-os,meg 92-es cuccot hord? Atyaisten! Emilian meg meg lotyog a 80-as bodyja.Kép

Csipkebogyo!

Hurra a babanak! Jo utat es vigyazz mindharmotokra!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

megint itthon, tegnap ota, de delutan mar megyunk is tovabb. Ez a nyar igy fog telni. De most nagyizni megyunk egy hetet, ott van internet, csak sajna abban a szobaban, ahol elli alszik. Igy csak olvasni tudok inkabb, de legalabb visszaolvasom az elmult hetet.

Hat, nalunk nagy esemenyek vannak/voltak. Elli mult heten csutortokon felult, egyedul. Aztan pihenetette a tudomanyat, de kedd ota mar nagyon profin csinalja. Most mar ha azt akarom, hogy aludjon, mellette kell maradjak, mert hiaba teszem le hasra, felul. Kép
Es vegre kozlekedik. Hatrafele kuszik, mint a villam es mar elore is araszolgat. Elkezdte a kutyazast is. Es felterdel, aztan elengedi a kapaszkodot es ugy jatszik. Egeszen addig, amig eszre nem veszi, mert akkor elborul. Kép Ja, es szerdan felhuzta magat allasba! A taviranyitoert. Azota ezt gyakorolja, de meg nem tudja megtartanai a sulyat. Hiaba, 9,5 kg korul van a kicsike.

Szoval megnyugodtam. Mindezt egy het alatt csinalta meg, tehat azt hiszem, behozta magat.
Mostanaban, ha itthon vagyunk, sokat van egyutt egy 14 honapos kislannyal, aki mar profin jar. Nagyon ugyi a kislany. Azt hiszem, ez hatott ra huzoerokent, mert azota kezdte ezeket a dolgokat "gyakorolni". Nagyon edesek egyutt, egsz jol elvannak. De hogy ilyenkor mennyit szamit ez a 4 honap!

Most nem nagyon tudok visszaolvasni, mert vasalnom kell, aztan meg csomagolni. Majd igyekszem jelentkezni a jovo heten. Csak ezt el kellett ujsagolnom!

Minden babanak boldok szulinapot, aki mostanaban tolti/toltotte be az 1 evet.

macsek
macsek

Rit
EN ma megprobaltam egyedul ezt a gipszet,de nem jartam sikerrel.Alex egyszeruen nem akarta betenni a kezet,de mire sikerult volna akkora megkotott.UGyhogy mindenkepp kene a segitseged: )))
Megkaptad az sms-t???
Tenyleg Te szoltatl valamit a dokinonek hogy mar nem hozza fogsz jarni???Vagy ki kell kerni valami papairt??Nekem azug kozepen kell majd szolnom hogy kuldjek at az ideiglenes dokihoz amig anyueknal lakunk.

Csipkebogyo
Jo utat es szep nyarat itthon!!!

Csics
Hat pont erre irtam,hogy akinek nem nagyetvagyu az szokta itatni kozben.Jobban csuszik nekik,persze csak 1-2 korty minden 5 kanal utan.Legalabbis a baratnom igy csinalja es fel ora udvarlas+ eves vegere meg is eszik egy haromnegyed bebietelt : ))
Te mar probaltad igy es nem jott be??Persze nem mindenki egyforma: ))
JO hetveget a Balcsin!!

Nyuszi
Most hord 86-ost mindenbol,a 92-est oszre vettem neki.
Jovo heten emgyunk mereckedni,fogalmam sincs menyit hizott az elmult honapban.Akkor volt 8370 gramm,de gondolom a napi 6 eves meghozza az eredmenyt : ))Baren nem szeretnem ha kover lenne,mert akkor hogy birnam el az 51 kilommal : )))

MAcsek
Gratula az uj mutatvanyokhoz!!! Latod: ))))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?