Sziasztok!
Bendegúz!
Boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak!
És gratulálok az újdonsült anyukáknak, jó egészséget kívánok Nekik!
Aranyos a vonat is.
Jobbulást Nektek!
Pann!
Látszólag úgy néz ki,mintha le lehetne billenteni a keverő részt, lehet kicsit erőszakosan kell?Élőben láttad már?Esetleg akkor ki is tudod próbálni
Nanica!
Én nem szívnám, Emili kitüsszögi, de ez is ygerek függő,ha nem zavarja, és kap levegőt, akkor szerintem ne bántsd.Elég párás a szobában a levegő?
Én is tegnap vettem az Arianna szívót, jobb mint az előző volt(pisze).Én szerettem volna kifőzni a betegség után, mielőtt elrakom, de így csak az orrba kerülő részt fogom tudni.A többi ázik a Neomagnolban.
Mikor mennél usziba?Egyébként lehet hogy a vízben lévő fertőtlenítő jót is tenne a bőrének, de ez csak egy gondolat.
Ha biztos apelustól van, akkor az elmúlik pár nap alatt, ha kened is.Viszont ezzel a híg kakival már gondoni lehet fogra is
Emilim már jobban van!Este adtam neki még Fenistilt, éjjel éreztem, hogy meleg a homloka, és szörtyögött is, de csak félig ébredt fel inni, így nem volt szivem porszívózni.Úgy voltam vele, ha jobban felébred akkor macerálom csak, de nem ébredt fel jobban.Azért mellettem aldut.És reggelre már nem volt lázas, és az orra sem folyt már annyira, kapott rajta levegőt.És máris visszaváltozott kiskrampusszá
Jó sokat is reggelizett, és most szunyál.Szóval gyógyul már!
Ja, még eszembe jutott, hogy régebben Emilinek rendszertelen és kemény volt a kakija, akkor adtam neki Normaflort, és azóta minden nap van neki,min. 1x, és laza.Bár amióta már eszik rendes kaját is, nem csak a tápot, azóta néha bogyózik mint egy kiskecske, de ez már a kajától van.
Sno!
Azt hiszem nálatok volt ilyen gond, hogy nagyon keményet kakilt Sebi?