Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor elnézést kérek az "éhbér" kifejezésért. De szerintem a 80e havi akkor is pofátlanul kevés. :oops:

FB játék: szerintem is csak a márka a drága benne. Meg az ötletek, de azokat pillanatok alatt lekoppintják a noname gyártók.

Orrszívás:
Szerintem fájni nem fáj, csak kellemetlen hogy az üregekből szakadozik fel a váladék... ma reggel már teljesen kitapiztam mindkét lány összes arcüregét, mert csak akkor jött a trutyi. De akkor jött rendesen.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lorca!
Hát eddig bírta a Panadolt, bár csak 1x kapott.Majd kiedrül.Mots is csak este adta neki, ha ne lesz lázas nem is adok többet.Akkor is inkább a kúpot.
Az én dobozomon nincs külön ráírva, hogy csak a szipkarész sterilizálható. :roll: Én szerettem volna az egészet, mivel mindenhol volt benne takony(bocsi) :D .

Legó, Diavetítő, rajzolás, társasjáték:én is nagyon várom!!! :lol:
Nálunk 7főn volt vetítés, amikor nem volt adás. :lol: Na most jól elárultam a koromat :lol:

Nekem szimpik az FP játékok, de elég drágák.Viszont Emilinek a kedvence a kutyus, és a sütis is bejön neki.

Orrszívás:Emili nem köhög közben, lehet neki nem ment olyan mélyre :roll: Síráskor csak kicsit szipog, de ki nem folyik, és ha abbahagyja a sírást, elmúlik.
Szerintem őt is a lefogás, és an gy zaj zavarja.
:?

Lora!
Melyik az a kúp?A homeós, fogzásra való.

Emili talán jobban van, aludt ma már 2x is, most is próbál.Kicsit bágyatag. :(
Evette egy üveg kaját, aludt, de mikor felket adtam még neki tejpépet, mert nagyon szemezett a kajámmal.Meg is ette, szerintem éhes maradt. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka,
Én eddig még nem is sterilizáltam ki. :oops: Csak próbálom kirázogatni belőle vízzel a trutyit, miközben kapdosom a kezem a forró víz miatt.
Lehet, persze, hogy nekem másféle van, a doboz már rég a múlté.

Róki,
Hogy lehet egy arcüreget kitapizni? Amit én próbáltam olyan nyomkodás módszerrel, az eddig még semmi eredményt nem hozott, pedig alkalmam az volt rá bőven. :roll:

Kép KépKép
lorca

Panka
Viburcol kúp. Homeos.
lora7

Szerintem nálunk csak én látom a különbséget a játékok között. Nekem tetszik a Fiher Price. Timinek a kólásüveg meg a tescós nylonzacsi... :-) Ja és a telefonom! :twisted: :twisted:
Vendég

Lora!
Köszi, utánna néztem, de csak annyi volt írva, hogy lázas-láztalan, banális fertőzések, nyugtalan állapotok.Ezek szerint a nyugtalan állapot lenne afogzás? :roll:

Kép
pankaa

Panka
Ami azt illeti igen nyugtalan állapot a fogzás. Ez nem jó se Briginek, se nekem. Mindenki ajánlotta. De persze semmi sem kötelező.
lora7

Panki
Briginél ezeken kívül még a távirányító a favorit. :evil:
Jó a kisképed! Tegyél fel magatokról képet a picasára, légyszí! Biztos nektek is vannak olyan képek, amiket az albumokba be tudnál tenni! :)
Ja és gratulálunk a 12. héthez! :D Uh? Esetleg kép?
lora7

Helló Mindenkinek!

Még van egy oldalam hátra, de most lemegyünk sétálni.

Rugi,
Én kizárólag éjszakára adok rá hosszú ujjú rugit, de nagy erőkkel keresek ebből olyan változatot, aminek nincs lábfeje, mert kihúzza a lábát, és vagy kidugja a patentok között, vagy csak simán belegabalyodik.
A kertésznadrággal (amit imádok) is sajna az a baj, hogy ahogy mászik túrja le magáról. Úgyhogy nálunk a sima melegítő nadrágok váltak be a legjobban, vagy harisnya magában.

Hátrakötözés,
Igen egyszer bekukkantott egy lány, akit én a szopis topikból ismerek (egyoldalúan) és a bekukk óta olvasom a blogját is (aszem liv731 az itteni neve). Ő tényleg egész pici kora óta háton hordja a második kislányát. Szerintem szívesen segít neked Május.

Egy angol óra 5000 Ft??? Én még 500 ért jártam 2002 táján.

Timo,
Babafoglalkozás: szerintem mielőtt apa hazajön (6 körül), akkor szoktam leülni vele a szőnyegre és tényleg csak vele foglalkozni egy kicsit, de csak mert már nem hagy más lehetőséget (olyan nyűgös). Amúgy az alvásidőt leszámítva egésznap a nyomomban van, de mindig igyekszem valami mást csinálni. Apukám az aki a legtöbbet foglalkozik kizárólag vele: cicát néznek az udvaron, jönnek-mennek a lakásban, játszanak a szőnyegen minden melléktevékenység (újságolvasás, tvzés) nélkül. De érezhető is a kapcsolatukon, olyankor nincs szepa, még én sem tudom kikunyerálni a kezéből, csak ha nagyon fáradt. Hetente legalább kétszer vagyunk náluk.
Egyébként tényleg azonnal elkezd magában játszani, amint leülök hozzá, de ha felállok…

Panka,
Akkor az anyós-misszió kipipálva. :twisted:
Ja-ja, nekem sem esett jól a próba porszívózás.

Bozotka,
Sebinek is fogja a kakiját a köles-és a rizspép is, a kölesgolyót még nem figyeltem meg (remélem nem).

Légzésfigyuról jut eszembe, kinek van olyan bezacskózom a pelust egyesével kukája? Bevált? Mert nálunk kezd problémás lenni a sima, lengőtetejű kuka, a gyakori ürítések ellenére is.

Panki,
Köszi a mosogatószer infót!!!

Ágiboldi,
A nagy ordítás az nálunk is taknyos. Ha porszívóznánk, akkor egy ördögikörbe kerülnénk!

Orsi
Kép Kép
sno

Sno!

Nekünk van pelusos kukánk. Én spec utálom üríteni. Macerás!
Szerintem jobban jársz egy sima kukával. Plusz vegyél fagyasztózacsikat és tedd a pelenkázó közelébe. Koszos pelust beledobod a zacsiba és úgy a kukába. Sokkal olcsóbb is, mint a pelenkás kuka utántöltő. Ja és a pelenkáskuka gumi része beveszi a kakaszagot, akármilyen gyakran is ürítem. Plusz áztatom Domestosba. Hát van pár dolog, amit máshogy csinálnék, ha újra először lennék terhes... Most már könnyű okosak lenni!
Vendég

Panki!
Hogy van a kismama? :wink: És a nagy hugi? :lol:
Én is így csinálom, hogy összegyűjtöm a bevásárlózacskókat(tesco, Cora, stb.)és abba dobom a kakis pelust.És sajna ennek ellenére a kuka büdi marad, hiába aDomestos!De ez a kuka megy majd a kukába a pelusok után, ez erre lett szánva. :wink:

Sno!
Én is kipróbáltam az orrszívót, de én nem éreztem semmit. :roll: Lehet nem jól csináltam? :roll:
Egyébként nálunk is apukám a birkatürelmű, gyerekpecér, vele mindig jól elvan Emili, és bármeddig eljátszik vele.Reggel miután megettetm Emilit, megy át apa ágyába,mi meg alszunk tovább :twisted: :lol: Kár hogy csak 1x megyünk haza havonta.De szerencsére anyósékhoz sem gyakrabban. :twisted: :D

Lora!
Elhiszem, hogy a fogzás nagy nyűggel jár, nem is ez volta kérdés, hanem hogy a betegtájékoztatóban erre értik a nyugtalan állapotot?Vagyis ilyenkor adható ez a kúp?Én így értem.
De mintha vmi újsában olvastam is volna róla, hogy fogzást konkrétan írják, de lehet nem jól emléxem.na majd utánna názek.Bár a fogzás még nem aktuális. :?

Emilikém már lázas. :( Kis nyűgi, megint alszik.De legalább evett!

Kép
pankaa

Orsi
Itt sztem egész jól illusztrálják a hátonhordozást: http://www.hordozo.hu/taxonomy/term/10
lora7

Panka
Ezt most olvastam:
"A láz nem a fogzással járó normális tünet. A gyermek nem azért lázas, mert nő a foga, hanem azért bújik a foga, mert lázas. Láz esetén ugyanis az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, és ez segíti a fogfejlődést."
Azért remélem hamar meggyógyul a kis Emili. És talán még a foga is kinő! :wink: És letudtok minden rosszat egyszerre. :wink:
lora7

Lora,
Egész jó ez a fogzás dolog. Nekem csak addig ment eddig, hogy a fogzás nem jár lázzal. De tényleg logikus.

Orsi,
Nem angol, inkább a gyógytornász az 5000. De ha akar, azért ennyiért bárki tanulhat nálam. :twisted: Bár Rókiék mint anyanyelvi tanárok működnek, az azért más. :wink:

Kép KépKép
lorca

Lora!
Én is most néztem utánna a kúpnak, és tényleg ez a fő javallat, a fogzás.
Én is így tudom, hogy a láz nem kísérője a fogzásnak, vmi fertőés tünete inkább.
Köszia segítséget!
Egyébként már lázas, most adtam neki Germicid kúpot.Hátha ettől a kórságtól foga nő....!!!Nem lesz ellenemre, de ilyen áron inkáb nem kell :lol:

Kép
pankaa

Most vettem észre, hogy vhogy kimaradt pár hsz. :roll: :oops:

Pann!
Ok, értem.Remélem is, hogy nem tévedett, bár tudnék mesélni.(elárulod kinél voltatok?)
Igen lehetnek mellette lazák az ízületei, de mivel 4 féle szakembernél voltunk, így kb 3. féle verziót hallottam. :?
Kiságy nálunk is kizárólag alvást szolgálja!;-)

Ria!
Én is először magamon próbáltam az orrszívót, de én nem éreztem semmit. :roll: Sőt nem is szívott ki semmit, pedig lett volna mit! :oops: De lehet csak nagy az orrlukam hozzá? :oops: :lol:

Bozótka!
Gratulálok Zsófinak a felálláshoz!

Panki!
Jó a vonalzós képed!
De jó lesz nekzek, itthagyjátok ezt a hideg telet!

Hát Emilinek már megy is a hasa.
:( Bár ma már volt 2x rendes kakija, még a gyógyik előtt, most nem tudom, hogy a Panadol-Fenistil párostól, vagy a bategségtől.Ezeket a gyógyikat régebben is kapta, akkor nem volt ilyen gond, de ki tudja.

Kép
pankaa

Sno, nagyon egyre jár az agyunk, pont én is kérdezni akartam a kukát, hogy érdemes-e olyan speciálisat venni... Majdnem 9 hónapot kibírtunk, de kezd kritikussá válni a helyzet, nekünk zárható tetejű van, pelenkának való, de nem az az elzárógyűrűs, csak egy sima műanyag, és mindig beleteszek egy dm-es zacsit, de így is átvette a műanyag is a szagot, eszméletlen bűz árad belőle, és a domestosos kimosás is csak egy napig enyhíti...

Viszont megnyugtat, ha a drága szagelzáróssal is van baj, mert azért nem szívesen adnék ki annyi pénzt egy kukáért ha már eddig kibírtuk, mit nekünk még az a kb 2 év amíg pelenka kell...? :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Visszaolvasni sajnos most nincs időm, DE a Tescoban november 23-tól akciós a Fisher-Price tanuló kutyus, 6390Ft.

Ja és voltunk a dokinál, megkapta Lauri az oltásokat. Minden ok. :)

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Pelenkakuka:
Nekünk addig volt, amíg nem kezdett el Nati rendesen enni. Onnantól iszony büdi lett, alig mertem felemelni, hogy beletegyek egy újat. Azóta kirakom az ajtó elé, a háztartási szeméttel együtt. Igy egyáltalán nem támadó jellegű. :lol: Tesco féle szatyrokba szoktam belecsomagolni vagy simán az előszoba sarokba dobni, ha lustibb vagyok. Csak a rendesen kakásakat pakolom ki azonnal, a többi az aszalódhat.

Kép KépKép
lorca

Pelenkaszag:

Nálunk nincs kuka a gyerekszobában (mikor másodszor teherbe estem, nem bírtam a szagot) hanem minden pelenkacsere után megy a használt pelenka a nagy szemetesbe a konyhába, azt pedig kb naponta ürítjük mert olyan gyorsan megtelik.

Az csak néha történik meg hogy egész kis kupac pisis pelenka gyűlik a gyerekszobában. :oops:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hali!

pelenka: nálunk egy fedő nélküli gyékény(?) szemetesban landolnak a pelusok, de abban van egy zárható szájú szemetes-zacsi. Sztem egész jó, legalábbis nem zavaró a szag...egy ideig. :lol: De elég kicsi a szemetes, gyakran kell üríteni, úh lehet h ez a titok nyitja. :roll:

Timi! Mi megyünk pénteken is úszni, mert még 3-at kéne pótolnunk!
Felébredt Lillus?

És a nap híre (nálunk): Gergő felállt!!! :D :D :D Kép sajna nincs, mert úgy gondolta, h erre a mutatványra a kád a legmegfelelőbb hely, így csak örömködtem mellette/vele, magára hagyni nem lehetett. :(
Vendég

lorca
csigabiga nálunk is menő :lol:

pann
sokszor eszembe jutsz, ha béna játékot látok, h na ezt ti tutira nem vennétek meg :lol:

orrszívózás
"örülök", h minden gyerek utálja. kele is n ordít, hálistennek n ritkán van rá szükség. én csak mosogatószerrel mosom el, még sose fertőtlenítettem :oops:

kuka
én egyébként is utálom, nálunk a háztartási szemét is zacsiban van. a pelenkát az előszobában gyűjtjük külön zacskóban, és ha elhagyjuk a lakást, akkor azt is kidobjuk

lora
köszi a hordozós linket. már láttam, de nem merném egyedül megkockáztatni, talán majd ha már tényleg tud kapaszkodni. ha meg ketten vagyunk a feladatra, akkor sztm meg elég úgy megkötni mintha előre tenném, csak a hátsó keresztbe rakom (legalábbis elméletben sztm okés így - de tesztelve lehet, h csak tavasszal lesz, ha már nem kell ennyi cucc)

majus3

Pann!
Gratula Gergőnek!Kádban mutatványozás nálunk is megy, eleinte rossz volt nézni is, de már egész ügyi Emili, és nem esik el benne. :wink:

Nem szoktam nézni, de most "itt maradt", a Győzikét, és jót röhögök:ki van lakkozva a kislánya körme, 5 éves, mire az anyja:igényes nőnek ki van kenve a körme, mikor tanulja meg, ha nem most! :lol: Lehet akkor Emilinek is kikenem, nehogy hátrányos helyzetűnek érezze magát :lol: És még cumizik is a kiscsaj, pedig már 5 éves!Na jó én is szoptam az ujjam sokáig, de csak este alváskor :wink: :lol: :oops: Amikor senki sem látta :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kuka! Szaga írtózatos!!! :shock: Nem tudom mi lesz a bilizésnél! :roll: A nyagy szemetesbe megy a cucc.

Panka! Beninek is volt ilyen baja 3 napig lázas volt ment a hasa majd a 4.-5.napon kiütéses lett az egész teste. Állítólag vírus volt. De nagyon kis elesett és bágyadt volt szegény. Akkor hitte azt a helyettes doki hogy vesemedence gyulladása van, mert olyan szarul nézett ki! :roll: Jobbulást nektek! :)

Nagy nagy gratula a kis felállóknak! :D

KépKép
csongria

Csongria,
Azt háromnapos láznak hívják a dokik, vírus. Jó hír, hogy csak egyszer lehet elkapni. Talán roseola a hivatalos neve. (Hogy tudta ezt vesemedence gyulladásnak nézni?? :shock: Ez egy nagyon gyakori betegség, általában mindenki átesik rajta. Azt hiszem, Peti volt itt az első.)
Milyen reflexek nem múltak el? Milyen szempontból nem szimmetrikus Beni mozgása? (Hm, kinek az?!) A különböző szakvélemények kiktől vannak és miben térnek el?
A bili nem olyan vészes, nekünk csak pár hónap volt. Gyorsan rá kell szoktatni a wc-re, Szabival, ha lehet, át is ugrom az egész bilizést. :wink:

Pann,
Mi is ma maradtunk le a felállásról. Eddig csak rajtam gyakorolt, de most Nati ágyán. Robi lemaradt a géppel, pedig jópárszor megcsinálta. :lol:

Kép KépKép
lorca

Pankaa,
Úgy látom, nem vagyok igényes nő. :lol: Minden az anyukám hibája, lassan 30 évvel ezelőtt rontotta el.

Kép KépKép
lorca

Ria!
3 napos lázon már túlvagyunk.Ez most nátha.és megint lázas, az előbb voltam bent nála, meg szörcsög is, de nem ébrdet fel tljesen, így nem kínoztam a porzsívóval, atól teljesen kikészül,remeg annyira fél. :cry:

Kép
pankaa

Lorca!
Én sem. :lol: Bár most meg van "csinálva", mert ki akartam próbálni.De teccik, így lehet hogy marad ez a verzió.Eddig nem is lakkoztam, csak tövig vágtam, és slussz. :wink:

Férjem céges partyn van, ezért garázdálkodok még itt.Őrzöm Emilit, nem merek elmenni fürödni, mert tutira akkor kezdene el sírni. :?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ezt kapja Gergő Karira: Kép
Természetesen FP :D

Megszült a sogórnőm, szegénykének csaszi lett a vége, valahogy nem számítottunk rá hiszen az első két gyerkőc sima szülés volt, de a lényeg hogy jól vannak 4000gr 54cm (biztos dundi :D ) és Evelinnek hívják (nem Győzike fanok sőt...)

A barátnőm is ma szült ő is csaszi (3. baba, de mindhárom csaszi) ő is kislány és Blanka névre hallgat :D

Muszáj volt írnom, hogy láthassam a vonalzón Bence ma 3 éves :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendegúz30

Bendegúz,
Boldog Szülinapot!!! :D

Kép KépKép
lorca

Május és Mindenki! (játékról jut eszembe) Vki legyen oly jó és magyarázza el nekem, hogy ebben a hengeres autóban (betonkeverő?) hogy marad meg a 3 hozzá való golyó, ha egyszer teljesen vízszintesen áll a henger! Kipróbáltam élőben is, ha meghúzom a (képen zöld) kart, akkor vmennyit fordul a henger, de a szög nem változik, úh nem értem az egészet.

Kép

Magyarul: azt nem értem, hogy a lila résznek miért nincs vízszintes állása, h azt 3 golyót szállítani is lehessen, ne csak kiborítgatni (ha vmitől benne maradnak egyáltalán ebben az állásban legalább annyi ideig, h ki lehessen őket borítani). :roll:

/ja, "FP pörgő-forgó kisautó" néven fut/
Vendég

Na jó, ráér holnapig. :wink:
Vendég

Lorca, csigabigát megtanultam, köszi, nagyon sikeres!! :D

Bendegúz, Bencének boldog szülinapot! Én is ezt az Amazing Animalst néztem karácsonyra... jó nagy babaeső van felétek :wink:

Gratula afelállásokhoz!! Pann, ugye megmondtam, h aaz már felállásnak számít ha rajtad próbálkozik :wink:

Én is pont láttam ezt a győzike részletet, a kiscsajnak szegénynek már a piros körömlakk meg se kottyan, irtó gusztustalan ahogy felhasználják egymás ellen..

Hát betonkeverő, passzolom a kérdést :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Köszönjük a jókívánságokat :D

Ágiboldi
Én a www.arzuhanas.com weboldalon rendeltem meg így volt 11.500 Ft körül (szállítási költséggel), a Corában 12.000 Ft a sima játékboltokban 15.000 Ft-17.000Ft között láttam

Pann
Passzolok én is, gratulálok a felálláshoz és utólag Boldog névnapot!

Mi is több mint 2 hete próbálunk kilábalni a náthából, de nem igazán sikerül :( Mindenesetre elvittem megint dokihoz, de szerencsére semmit nem talált tüdeje, füle, torka tiszta és majd elmúlik :shock:

Kép
Kép
bendegúz30

Jóreggelt! :)

Panka!
Remélem már jobban van Emili!!! Hogy telt az éjszakátok? Kellett porszívózni?

Lora!
És ti hogy vagytok?

Panki!
Mikor mész uh-ra?

Orsi!
Képzeld, veled álmodtam! Azt, hogy nálunk voltál b.talin és mindenkinek hoztál ajándékot (vmi kis bögreszerűt) csak nekem nem! :cry: :cry: :oops: Tök szarul esett... :(
Apukád jól jönne nekem is egyszer-kétszer! :D
Nekünk van olyan kukánk, a légzésfigyuhoz való. Eddig teljesen bevállt, nincs kakiszag se kívül, se belül. Igaz, hogy drága az utántöltő, egy guriga kábé 2-3 hétig tart, pelusmennyiségtől függ. És tényleg jó, mert hát ugye ezek a kaki pelusok már irdatlan büdösek! :roll:

Pann!
Lillus itthon még legalább fél órát aludt! :lol: :lol: :lol: Sem a liftben nem ébredt fel, sem az ajtónyitásra. Az ablakot kinyitottam rá (persze én majd megfagytam) és kábé 5-ig szundított! :)
Gratula Gergőnek! Láttam már tegnap a járókában, hogy készül vmire, nagyon kapaszkodott volna felfelé! :D

Boldog Szülinapot Bencének! :)

Lillus megint jól aludt, bár fél 3-kor volt egy 10 perces műsor, hogy nem akar aludni. De cicit nem adtam neki (gonoszanyu), mert nehogymáá 4 előtt egyen! :) Éhes tuti nem volt, mert csak 6-kor jelentkezett újra! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca!
Jöttök Ringatóra?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Orrszívónál pl olyanra gondoltam, hogy amikor hallom, hogy tele az orra, mert hangosabban veszi a levegőt, de nem folyik. Általában reggelente ébredés után van ez, amikor nekem is kicsit bedugul az orrom. Ilyenkor befújom a tengerisós spérevel, de nem sokminden szokott kijönni, viszont úgy tűnik, hogy a dugulásnak segít.
A Kérdés akkor pontosítva: vajon az ilyen fikuszt ugyanúgy ki tudja e tüsszentetni, mint csecsemőkorában, vagy kínozzam továbbra is regglente a porszívóval?

Panki: nekünk egy arianna márkájú van, de én még sosem főztem ki. Csak folyékony sterilizálóba tettem, de az sem mostanában volt. Mivel nem volt konkrétan még beteg, ezért csak forró vízzel elmosom minden használat után…

tapasztalt uszisok: pelenkakiütéssel merjek usziba menni? Hétvégén vettünk az újfajta dm-es pelusból és azóta pirospöttyős a popója, ami reggelre enyhül ugyan, de el nem tűnik és a kakis pelus felerősíti …

SNO: mi az elejétől fogva uzsizacsiba csomagoljuk a pelusokat, becsomózni és úgy a fedeles kosárba. Amióta kisebb lett a pelenkázó, azóta egy régi hajcsipesszel a szélére csiptetem a zacsit és menet közben dobálom bele a vattákat, pelust és a végén lezárom. A vödör így is néha kakiszagú!

Most mennem kell, már 2.szorra öltöztettem át Linust. A háta közepéig összekakilta magát!!! Ilyet még nem csinált! (Körte??) 4 réteg ruhát áztatott át és én még nem reggeliztem, nem fürödtem és már ő éhes és álmos!!! áááá jól indul a nap!

nanica

Timocska,
Ringatóra nem megyünk, szépen rájöttem, hogy attól, hogy kb jól vagyok, még simán lefertőzök mindenkit, így inkább sétálni megyünk. Szegény Nat, pedig szépen fel is öltöztettem, hogy megyünk, aztán mégsem. :oops: Határozott anyuka. :lol:

Bendegúz,
A náthára mi egy antibigyós orrcseppet kaptunk. A gyerkőcöknek nem adtam, túl sokszor, de nekem bevált. Kaptatok valami ilyesmit? Vagy csak a szokásos Sterimar és porszívó?

Pann,
Betonkeverő kérdés, passz.

Nanica,
Ha simán csak be van dugulva, de magától elmúlik, én nem foglalkozok vele. Csak a vírustenyészet miatt szoktam sziv(at)ni. Azért nálunk sincs a kedvenc top 10-ben.
Uszikérdés is passz.
Már álmos? Jó a reggel, jön is a pihi!

Kép KépKép
lorca

pann
én még nem is láttam ilyen dömpit :cry: de ma megyek ajesznézőbe, úgyh nyitva tartom a szemem. nem tud vlki olyan honlapot, ahol sok fp játék van? mert nálunk most egy húzható csiga a menő, aminek a hátán vannak golyók, de ez a dömper is tetszik

nanica
sztm erre nem kell porszívózni. párásítótok van?

timo
n ügyi vagy!!! nekem is be kell keményítenem az éjszakára. tegnap csak kétszer ébredt, ma viszont min 10x át kellett mennem. és hát nyilván nem éhes ennyiszer :cry:
és könyörgöm! miéééééééért csinálja ezt? nem jön a foga, nem beteg, nem kap új kaját, nem csinál új mozgást, mitől ilyen nyugtalan???

lorca
jó sétát! (lelkiismeretes anyuka is vagy, h nem fertőzöd a népeket, sztm sokan nem ilyen körültekintők :evil: )

majus3

Sziasztok!

Bendegúz!
Boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak!
És gratulálok az újdonsült anyukáknak, jó egészséget kívánok Nekik!
Aranyos a vonat is. :wink:
Jobbulást Nektek!

Pann!
Látszólag úgy néz ki,mintha le lehetne billenteni a keverő részt, lehet kicsit erőszakosan kell?Élőben láttad már?Esetleg akkor ki is tudod próbálni :wink:

Nanica!
Én nem szívnám, Emili kitüsszögi, de ez is ygerek függő,ha nem zavarja, és kap levegőt, akkor szerintem ne bántsd.Elég párás a szobában a levegő?
Én is tegnap vettem az Arianna szívót, jobb mint az előző volt(pisze).Én szerettem volna kifőzni a betegség után, mielőtt elrakom, de így csak az orrba kerülő részt fogom tudni.A többi ázik a Neomagnolban.
Mikor mennél usziba?Egyébként lehet hogy a vízben lévő fertőtlenítő jót is tenne a bőrének, de ez csak egy gondolat.
Ha biztos apelustól van, akkor az elmúlik pár nap alatt, ha kened is.Viszont ezzel a híg kakival már gondoni lehet fogra is :wink:

Emilim már jobban van!Este adtam neki még Fenistilt, éjjel éreztem, hogy meleg a homloka, és szörtyögött is, de csak félig ébredt fel inni, így nem volt szivem porszívózni.Úgy voltam vele, ha jobban felébred akkor macerálom csak, de nem ébredt fel jobban.Azért mellettem aldut.És reggelre már nem volt lázas, és az orra sem folyt már annyira, kapott rajta levegőt.És máris visszaváltozott kiskrampusszá :twisted: :lol:
Jó sokat is reggelizett, és most szunyál.Szóval gyógyul már! :D

Ja, még eszembe jutott, hogy régebben Emilinek rendszertelen és kemény volt a kakija, akkor adtam neki Normaflort, és azóta minden nap van neki,min. 1x, és laza.Bár amióta már eszik rendes kaját is, nem csak a tápot, azóta néha bogyózik mint egy kiskecske, de ez már a kajától van. :lol:
Sno!
Azt hiszem nálatok volt ilyen gond, hogy nagyon keményet kakilt Sebi?

Kép
pankaa

Bendegúz,
Boldog szülinapot Bencének!
Nálatok hogy vált be ez a korkülönbség a két gyerkőc között?
Amíg apa nézelődött a műszaki osztályon, addig mi ezzel a FP vonattal szórakoztunk Sebivel. A világító zöld gomb letépését tekintette missziónak. Tehát semmiképp se vegyetek meg olyan példányt, ami ki volt téve unatkozó anyák és gyerekeik szórakozásásnak!

Kuka,
Mi is mindig levisszük, amikor elhagyjuk a lakást, de ez az egyszeri alkalom nem elég még akkor sem, ha csak pisis pelus van (a kakisból kidobás előtt időnként a WC-be pottyantom a tartalmat), úgyhogy most még egy ikeás zacskózárót is bevetettem, hátha…

Jobbulást a betegeknek!

Timo,
Tudtam, hogy valamit elfelejtek :oops: :lol: , a következő talin csak Neked viszek valamit!
A képes kérést nem felejtettem el, de mióta főzök, minden nap egy új kihívás, és nem marad időm a legfontosabbra…a babanetre.

Gratuláció az újabb pulttámasztóknak!!! Hú de jó csoport képet fogunk ebből majd egy talin csinálni!

Panki,
Nekünk is Arianna van, és lehet hogy a szipkáját egyszer kifőztem, de lehet, hogy csak terveztem.

Nanica,
Kösz a múltkori dicséretet!
A körte az lehet. Engem is elkap a harctéri ideg, amikor 10-kor ráébredek, hogy nemhogy nem ettem még, de egy kortyot sem ittam, mert valami mindig volt.

Május,
Az elmúlt két éjszaka Sebőnél is elég nyugtalan volt, időnként megtörök lelkileg az együtt alvás miatt, de továbbra sem érzem magam képesnek, hogy átszoktassam. Ma éjszaka egyszer apa is átment hozzá aludni, tök jót aludtam egyedül a nagyágyban. Tök jó volt, tök jó volt…

Orsi
Kép Kép
sno

Panka,
igen-igen, nálunk voltak kaki gondok, amit jelenleg körtével orvoslok, és eddig tökéletesen bevált. Nálunk a hozzátápi kezdetétől azonnal jelentkezett a szorulás, pedig hosszú ideig csak egy kis őszibarit kapott :shock: .

Orsi
Kép Kép
sno

Tegnap végig jártam a környék összes cipőboltját, turiját, kínaiját és nem találtam téli lábbelit, ami árban és minőségben figyelembe veszi, hogy a gyerek még nem tud járni, csak a melegítés a lényeg. Ebben a kies városban összesen 2 nagyobb bababolt van, az egyikbe ugye nem lehet bkocsival bejutni, a másik meg messze van gyalog.

Kinek milyen téli lábbelije van, és melyik vált be? 990-es kengurugoldos nem, ugye (Pann, Mazsi)?

Orsi
Kép Kép
sno

Csak gyors mert megyek UH-ra!

Sno!

Nekem tetszik, de elég drága. Bár a cipőárakhoz képest...
http://www.happy-baby.hu/product_info.p ... 18&osCsid=

Én ilyet vettem Timinek,de szerintem nem lesz rá nagy szüksége a 25 fokban :oops: :roll:

http://www.decathlon.co.hu/HU/baby-after-skii-12827424/

18/19-es mérettől van. Akár járni is lehet benne. Nagyon jó meleg és kiállta a próbát. (ráadtam a lábára és fél órát kóvályogtam vele az üzletben én nem jött le.
Hozzátenném már van egy micro motion brendonos kiscsizma, 2590-ért ami kuka, mert a sarkát nem tudom eljuttatni a cipő aljáig sem!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sno!
Itteni kínaiban vannak bélelt kiscsizmák 2000ért, ami nem járónak való, meg puha a talpa, nem is vízálló.De én az overállnak a lábcipőjét vagy mit adom rá, az hozzáé van gombolva a gatyaszárhoz.És betakarom.Így megyünk bkocsival.Autóban bélelt nadrág, zokni, és olyan kis textil cipő, ami bentre vló lenne, de itthon nem adom rá, minek.Erre a célra viszont jó.
Corában vettem ősszel, 1900-ért!Jó drága volt, ahoz képest, hogy benti cipő!De ilyet kínaiban nem találtam.Bezzeg most! :evil:

Kép
pankaa

Jó reggelt, Nanica, én MOST jutottam a reggeli tejeskávémig! :shock:

Sno, én úgy döntöttem, h nem veszek csízmát, mert az overállnak úgyis van lábfeje is, és abba nem férne be, így meg legalább nincs a cipőhúzási mizéria, hanem dupla zokni, overáll aztán nyomás.

Orrszívót én mikor használtuk jó régen, akkor sterilizálófolyadékba tettem (amit semmi másra nem használtunk,mert olyan büdös vegyszer szaga van (chicco), h nem bírnám a cumiját stb beletenni.)

Nanica, én az ilyen taknyot nem porszívózom, a dugulás elmúlik az első bőgéssel, a szárazat meg ha elérem kiszedem kézzel (bocs :D )

Kép
Kép
agiboldi

Sno!
A mi éjszakánk ma extra sz@r volt (2-4-ig ment a műsor), úh esetleg foghatnánk vmi frontra. :wink:
Kiscipőből nekünk bevált a H&M-es kord "csizma", polár béléssel, a Kenguru Goldosat majd Mikuláskor hasznosítjuk, másra nem jó. :lol:

Voltunk dr-néninél a szörcsögés miatt, mert orrszívóval semmi sem jött le, és már aggódtam a napok óta bent pangó trutyi miatt. Hála Istennek, semmi komoly, csak éppen nem az orra felé ürül a "garaton lévő kis nyálka", hanem szerencsétlen módon hátra folyik, így nem lehet leszívni. :( Kaptunk Fluimart, Nasivint, C-vitamint, és Ca-ot, úh most van mivel "játszani".

És egy kis gyöngyszem az éjszakánkból: hajnali 4-kor, amikor már MINDENT végigjátszottunk, holt fáradtan feküdtünk az ágyban, miközben Gergő szörcsögve szopizott (hányadszor?), Ádám egyszer csak megszólal:
Ha papírzsepit tennénk az orrához, és egy kicsit összenyomnánk az orrát, nem fújná ki?
Hát ezen én betegre röhögtem magam, szegény Gergő teljesen felébredt, és abba hagyta a szopit, nem értette mi van, én meg csak röhögtem a fáradságtól, meg ettől a teljesen dilettáns kérdéstől, aztán újra szopi és végülis csak elaludt, de ezt a mondatot sokáig nem fogom elfelejteni! :lol:
Vendég

Pann!
Ez nagyon jó!
:lol: :lol: :lol:

Bella

Kép

Kép
bella2

Pann,
ennél már csak az lett volna viccesebb, ha tényleg kifújta volna! Meddig hallgathatnád Ádámtól :lol:
ok legyen front.

csizma,
sajna a mi overálunknak nincs lábfej része, de eddig nem lógott ki a lábfeje, és úgy még ok volt.
A kínaiban tényleg volt kiscsizma, de kizárólag pirosban, rózsaszínben, fehérben, és mindegyiken rózsaszín szivecskés hímzések (pedig a fehérben annyira reménykedtem). Meg is kérdeztem az eladót, hogy idén télen csak a lányoknak fázik a lábuk?

Enyhül a SZEPA! Az előbb ott hagyott a konyhában, és elment a dolgára. Nekem kellett utána osonni időnként ellenőrizni az eseményeket :shock:
és most meg alszik, ami az én szorongásomat oldja nagy mértékben :twisted:

Orsi
Kép Kép
sno

Miénk gyerek is alszik, nekem meg dógozni kéne, ahelyett, h egy stratégiai játékkal motyózok... :oops:

Szepa: nálunk tegnap kezdődött a gyatya-rángatás, HURRÁ!
Az viszont a mai nap felfedezése, h nem csak a kádban, hanem belém/rám kapaszkodva is fel lehet állni! Szintén HURRÁ!

Azért nem csak én szívok, szegénykémet ma már kétszer arcba nyomta (nem tudom szebben írni) a hintaszék lába, úh el fogom távolítani. Valahova. Hova? :roll: Mármint a széket - természetesen. :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?