Sziasztok!
Üdv. Vicuska! Ne izgulj, minden ok lesz a kiscsajjal, most ilyenje van, hogy sirdogál.
Andi!
örülök, meg nem is . Te voltál anno a legaktívabb fórumozó, most meg alig vagy. De nem baj, az a lényeg, hogy neked így jó. Milyen munkád van? Tanítás, vagy tolmácsolás...?
Nagyon jól csinálod, szerintem nagyon ügyesek az ikrek, jó gyerekek. Hubának lassan, talán már nem fog fájni a pocakja.
Jutta!
Anno én is gondoltam rá, hogy talán kevesebb a tejcsi és azért nem alussza át az éjszakát Manó, most meg Ákos. De nem, mert ömlik éjszaka is. Jólakik az egyikből, marad is még benne, a másik meg tele. Nálunk tuti nem a tej mennyiség az ok, hanem ellenőrzést tart. Konfortszopizni akar. Na meg, hajnalban már játszani akart. Vigyorgott mint egy tejbetök, majd mikor leraktam kiabált, hogy "hé ki akarok menni....ÁÁÁ" Most alszik, a délelőtt tuti alvás lesz megint, legalább Manózok, netezek, haladok a munkával.
Hallanád nálunk sokszor milyen hangzavar van, Ákos alszik tovább.
Kertikiri!
Suttogó, nem olvastam, de szerintem csak azoknál működik, ahol a baba is együttműködik. Én nem fogom "idomítani" a gyerekem, ha sír felveszem, ha cici kell, akkor megkapja. Ezért vagyok itthon. 2-3 éves koráig csak az enyém, utána már úgy is egyedül eszik alszik az oviban.
Timi!
Hármaska. Nem tudjuk még, talán egy év múlva többet tudok. Apa sokszor a két fiúra is kiakad, nem mindig van türelme, de már most megmondta, több fiú nem jöhet.
Csak kislány....
Múlthéten gyorsan rendeltem Manónak egy hótaposót, erre itt nem is volt hó, most meg jön a jó idő. Az nem is baj, de hol maradt a beigért rengeteg hó?
Ha mindenkinek ok, frissítenék egy táblát. Az újak miatt is, csak, hogy lássuk ki vannak a fórumon.
Amire gondoltam anyuci neve, kora, baba szül.ideje,helye tesók száma, születési méretek, és a 6. hetes méretek. Ha jó így, küldjétek már el az adatokat. Ok?
Ciripke!
Nálatok ilyen nagy játszóház van? Vagy ez mobil? Én még nem engedtem Manót ilyen nagy ugrálóvárakba, sőt még semilyenbe sem. Mi eddig csak baba-mama klubba jártunk.
Tényleg többiek. Babaúszás, babatorna és társai nálatok lesz?