Sziasztok!
A héten csak néha tudok benézni, kaptam meló, így azt csinálom ezerrel.
A délelőttünk is elment ma, az Ikeában találkoztunk pár régi babanetessel, így holnap dupla erőbedobással kell melóznom... Pedig nem kényelmes hosszú ideig ülni a gépnél, babszika méltatlankodva rugdos.
A képeket megnéztem, nagyon jók!
Köszönjük a sok fotót, nagyon tetszik a Kofa-féle kép rólunk, meg az a kép, amit Gabella férje csinált hármunkról. Még nincs is ilyen családi fotónk, úgy örülök neki, ki is tettem a monitorra háttérnek.
A többi babóról is készültek nagyon jól elkapott képek, egy párszor végignéztem őket, jó volt gyönyörködni bennük.
Meteor, már korábban is akartam kérdezni, hogy nem találtatok véletlenül a babapihenőben egy piros kord nadrágot? Most már tuti, hogy elhagytuk, itthon nincs, és emlékszem, hogy bevittem a szobába, rá akartam adni Julcsira, de nagyon meleg volt, így a kanapén hagytam, még látszik is pár képen... Vagy esetleg meg tudnád kérdezni a babapihenősöket, hogy nem találták-e meg rend rakás közben? Nagyon bírtam azt a gatyóját, jó kis bélelt volt, ötülnék, ha előkerülni.
Ex, felkelrült a Petivel közös fotónk is, az egyiket kihagytam volna, amelyiken épp nyúlok Peti után. Sikerül olyan béna fejet vágnom, hogy száz kilós bálnának nézek ki rajta... Vagy lehet, hogy tényleg az is vagyok.
Benianyu, én is boldog szülinapot kívánok Blaninak!
Hú, még olvasni is rossz volt, amit utoljára írtál... Tényleg nehéz szitu, elhiszem, hogy iszonyatosan bántott a dolog, hogy nem sokáig maradt épen a szülinapi ajándék. Csak egyet tudsz tenni, arra gondolni, hogy Blani ezt nem ellened tette, nem bántani akart vele, még kicsi, gyerek, játszott vele, nem gondolta végig, hogyha levágja a haját, az bizony egy játék fejen nem nő újra. Kérlek, próbálj erre gondolni, neked is jobb, ha túl leszel rajta, és az sem jó, ha emiatt haragot érzel Blani iránt.
Gabella, jó volt olvasni, hogy ilyen mosolygósnak látsz.
Szerintem egyébként ez a társaság itt alapvetőleg vidám kis banda, ezért is jó ide jönni, olvasni, írni. A férjednek még egyszer köszi a családi fotónkat.
Spongya Bob tök jó lett, ügyes vagy! Julcsinak van egy ilyen kis figurája, és én tök sokáig nem tudtam, hogy ő Spongya Bob, míg egyik szombat délelőtt meg nem láttam a tv-ben a mesét. Így nálunk Spongya Bob egy ideig Sajti Misi néven futott, én először annak kereszteltem el a figurát.
Veráska, nagyon szépek lettek a képek! Csak ámultam, milyen tutikat festettetek a falra! Én is szeretnék majd festeni, miután teljesen berendezzük a gyerekszobát. Biztos lesznek majd kérdéseim ezzel kapcsolatban, pl. hogy rajzolod fel a körvonalakat, valami sablon alapján, vagy szabad kézzel egy kisebb képről?
Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de kidőltem a mai naptól, így lépek szunyálni.