Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

OMNIA: Nagy nagy gratula Dóra babához, jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok!
RÓLUNK: Ma jöttünk haza a kórházból. Köszönjük mindenkinek a gratulációt, majd később beszámolok részletesen, és vissza is olvasok. Mindenkinek minen jót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 10:33-kor.
Vendég
 


Betsy,

Nagyon édes a kis Bence baba, és mennyi haja van. :shock: :shock: :shock:
Az enyémeknek alig volt pár szál. Igazi kis hajasbabóca. :lol: :lol: :lol:

Amin viszont ki vayok akadva, hogy 5 napja szültél császárral, és már ki is dobtak benneteket a kórházból. Mondjuk bizti otthon sokkal jobb, de ahhoz képest, hogy amikor én szültem a császárosok 2 hetet feküdtek bent, a sima szülésesek pedig 5 napot.
Gondolom ezen spórolnak. :lol: :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Omnia

Gratulálok! Gyors gyógyulást és sok tejcit!

Betsy

Gyönyörű Bence baba! Gyere és mesélj, amint időd engedi!

Sirkici

Pihengess sokat! Majd gyere mondd el mi volt kontrollon.
26-án megyek a 18 hetes uh-ra.30-ra pedig 4d-s genetikai uh-ra. Ha esetleg táblázol.

Mindenkit most nem tudok felsorolni, mennem kell a bébikkel szánkózni az erdőbe :wink:

KépKépKép
bambika
 
 

 
 

Betsy,
nagyon aranyos a kis Bence baba, és mekkora haja van! Nekem is rögtön az tűnt fel. Neki nemhiszem, hogy sok el fog hullani. Pihengess, és gyere amint birsz!

Bambika,
pihenek amennyit csak birok! Beritalak a táblába, mindjárt fel is teszem.

Kép

Kép

Jaimee,
mostmár tényleg te vagy a következő... :lol:
sirkici
 
 


Na egy kicsi rólam:26 éves vagyok ez az első baba és szombaton megyek férjhez.2008 júniusra terveztük az esküvőt de mire mindenhova bejelentkeztünk a baba is bejelentkezett.
Gratulálok mindenkinek aki már túlvan rajta.Dec elején megyek Afp-re aztán majd uh-ra.Eddig nem láttam még szépnek a babavárást nagyon nehezen viselem de talán majd ezután.
Vendég
 


Omnia!
Gratulálok! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!

Betsy!
Nagyon szép, és aranyos Bence baba. Örülök, hogy jól vagytok, és már otthon lehettek.

Jaimee!
Mot már tényleg te vagy a következő. :wink:

Sirkici!
Pihenj sokat! Ne törődj a munkával!

Mi egész jól vagyunk. Remélem a doki bácsi mindent rendben talál szerdán. Időnként fájdogál a pocim.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Gitka!
Üdv közöttünk! Sok boldogságot kívánok a szombati esküvőtökhöz, és a babaváráshoz is! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Omnia: Hatalmas gratula!!!! Kívánok jó egészséget és sok tejcsit!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 



Halihó!!!
Betsy, Omnia: Annyira édesek a picik :lol: Nagyon gratulálok mégegyszer!!!

Chris: minden rendben lesz a dokinál!!! :wink: :D :D

Gitka: nagyon sok boldogságot kívánok Nektek az életben és végtelen örömöt a babátokban!!! A terhesség legszebb része csak most jön :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Chris,
pihengetek, nem is tudnék mást csinálni. Tegnap is meglátogattak a barátnőmék és max.45 percet ültem velük az asztalnál és máris elkezdett feszülni a hasam alul. Nemtudom mi lesz igy a végéig?!

Omniáék is nagyon aranyosak! Olyan jó, hogy már ennyien babázhatnak! :D

Gitka,
először is érezzétek majd nagyon jól magatokat szombaton, ez nagy nap lesz!
Miért irod, hogy nemtudod élvezni a terhességet, milyen tüneteid vannak?
Egyébként én is abban reménykedtem, hogy mostantól jobb lesz, erre fel csak roszabb. Nemtudok mit enni, mindentől gyomorsavam van, mostanában görcsöl is a gyomrom... Én is várom mikor lesz már végre jobb. Bele se merek gondolni, hogy fogok annyit sétálni a karácsonyi bevásárláskor.
sirkici
 
 


Omnia!
Nagyon aranyos a babukád! Még egyszer gratulálok! :wink:

Sirkici!
Kitartás! Én is pont ezt mondtam a férjemnek reggel, hogy mindenki azt mondta, hogy most már sokkal jobb lesz minden, mint az első trim.-ben. Én nem úgy tapasztalom. Most már begörcsöl a lábam, időnként nehéz a pocakom, belenyilal a fájdalom, amikor lefekszem, felülök. Volt ez a barnázás. A keksszel is nagyon óvatosak vagyunk, mégis véreztem. Az első trimben nem. Pedig állítólag akkor kell jobban vigyázni. Mi jön még?! :?

Beírnád a tábliba, hogy dec. 8-án megyünk 4D-s UH-ra? Most kértem időpontot. Karácsonyi akció van náluk, így csak 9.000.- lesz. Tök jó! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Omnia:hatalmas nagy gratula a babóhoz, és külön a gyors szüléshez, nagyon ügyes vagy! ( A pogireceptet persze kérjük! :wink: :lol: )

Betsy: Annnnnyira édes!

Sirkici: Hű, izgultam érted, örülök, hogy pihensz kicsit, jót fog tenni, s nem lesz semmi baj.

Jaimee: csomagolsz?

Lányok, köszi az ötleteket fejfájás ellen, végül a mentás olajat vagy mit mertem kipróbálni, vagyis bedörzsölni, bár arról is azt hallottam, kismamiknak nem a legjobb, de talán jobb, mint az Algopyrin.

Pussssssssssssz Mindenkinek!
Vendég
 


Chris,
mostmár kezdek megnyugodni és nem stresszelni, mert az sem tesz jót a bébinek. Beirtalak a táblába, nagyon drukkolok ám nektek a 4d-re! :D
Én is pont ezt mondtam a napokban, hogy mi jön még?! :? :D

Bibi,
köszönöm! Szerintem azt a mentás olajat nyugodtan használhatod, abból nemhiszem, hogy gond lenne, de ami biztos, hogy jobb mint az Algopyrin. :D
Egyébként nekem azóta nem fájt a fejem, hogy itthon vagyok, talán a stressz miatt szokott megfájdulni. Most úgy érzem, hogy ha tehetném már nem dolgoznék, bár unalmas itthon, de nyugodtabb vagyok!
sirkici
 
 


Hali lányok!

Omnia: nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!!!! gyönyörű a pici!

Betsy: örülök, hogy jelentkeztél, Bence baba - még Apa is megjegyezte - milyen szééép nyugodtan szundikál. És mennyi haja van!!! :D

Nos, mi asszem megvettünk mindent, ami a kórházi csomaghoz kell, de még nem pakoltam be....Valahogy azt érzem, hogy nem kell még. :roll: :roll: Holnap doki, majd ő megmondja, mi várható 1-2 héten belül... :roll: :roll:

Én jönnek? :shock: :shock: :shock: :shock: Ez bizti csak valami félreértés lehet. :lol: :lol: :lol: Én már öröké terhes maradok. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szia Jaimme!!! :lol:

De jó, hogy jössz, kár, hogy ilyen ritkán.Jól vagytok?Minden oké?Pociképet mikor kapunk?Te jó ég, mindjárt szülsz... :lol:
Vendég
 


Omnia,

Nagyon gyönyörű kislányod van. Gratulálok hozzá. :lol: :lol:

Jaimee,

Bizony te jössz. :lol: :lol: :lol: :lol: Megnyugtatlak, nem maradsz örökké terhes. nemsokára a kezedben fogod tartani életed értelmét, és az olyan nagyon szupi érzés lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chris,

Kitartás, minden rendben fog találni a doki bácsi szerdán. Drukkolok. :lol: :lol: :lol:

Én is holnap este megyek nőgyógyi vizsgálatra. Hát kiváncsi leszek a méhszájamra ennyi fájdalom után.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jamiee

Bizony, te következel!
Nálunk a védőnő már a 35-36. héten ráparancsol a kismamákra, hogy a kórházi csomagot be kell pakolni :) Én kb 6 hétig kerülgettem a pakkot a nappaliban :)

Ma megjött győrből a triplatesztem eredménye:21-triszómia,18-triszómia,velőcsőzáródási rendellenesség szűrése:NEGATÍV :D

KépKépKép
bambika
 
 


Bambi: Fogalmam sincs ugyan mindez mit jelent, de a lényeg világos, a hír remek!!!! :lol: :lol: Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Látom, holnap többen is megyünk dokihoz! :lol: Ügyesek legyetek! Én elvileg csak NST-re megyek, nem tudom, lesz e UH vagy méhszájkukuccs...Remélem, lesz. Az NST-t is a privi doki intézi, nem ingyen, de legalább a kórházban nem kell fél napot végigülni és "idegen" dokik nem hozzák rám a frászt, mint az elmúlt 35 hétben már jópárszor.....

Ha már kórházi csomagról van szó, ennek része a TENNA betét. Én nem mertem venni, helyette a legnagyobb éjszakai betétet vettem, egy másik márkát, mert a TENNA "szárnyatlan", tapasztalatom szerint pedig akkor minden szabadon elfolyik mellette....Bocsi....Valakinek valami tapasztalata szülés utáni vérzésről? Judy, Olik, Betsy, Bambi, Niki, Omni, Chrissy...húha, egyre hosszabb a sor.... :shock: :shock: :shock:

Nálunk is 36-37. hétre össze kell pakolni, de én úgy vagyok vele, hogy ha 5perces fájásokkal kell kórházba menni, akkor tengernyi időm lesz a szekrényből behajigálni 2 táskába a cuccokat....Na jó, azért lassan szedem a sátorfám. :lol: :lol:

Nóri bébi, mennyi melót adsz te a sebészeknek....Gyógyulj meg gyorsan nekem!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Jaimee: 5 perces fájásokról annyit, hogy nekem szinte rögtön 5 percesek jöttek :wink: meglepődtem,de mire rájöttem, hogy ez az, már 5npercesek voltak :lol: :lol:

A betéttel kapcsolatosan: nekünk a korházban adták,( most úgy tudom már nincs... :evil: ). Az szárnytalan betét volt, jó vastag ( legalább ujjnyi vastag). Annyira beszorult, ahová kell, mert nagy volt, hogy nem folyt ki semmi. ( pedig eléggé fog jönni :roll: :? ) Nameg mivel nem az én pénztárcámból volt véve ( persze lényegében az enyémből ennyi adó levonás után...) ezért nem sajnáltam váltogatni :lol: Meg haza is hoztam jó párat, 2 napra elég volt. Aztán már sima alldays is tökéletes.


MAJD MEGŐRÜLÖK, ENNYIRE FÁJ A DEREKAM :? ÚGY LÁTSZIK 30 HÉT BŰVÖS SZÁM- ZOZINÁL IS ILYENKOR JÖTT A KÉNYELMETLENSÉG :(

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Köszi, Olik, akkor csak veszek TENNÁT is....Ahogy magam ismerem, a Niagara semmi lesz ahhoz képest, amit én fogok produkálni...

Érdekes, a derekem, hátam egyáltalán nem fáj....Tulajdonképpen nagyon semmi sem fáj, csak a hasam feszül be, ha normális tempóban mennék....És Zozinál hogy volt? 10 héten át fájt a derekad???

Délután megvettem a hálózsákot a Cseppemnek, megjött a mózesbetét is a babakocsihoz, szééép nagy, kényelmes...Kellemetlenebb hír, hogy a kókusz matracot nem rendelte meg az eladó a boltban, így újabb szűk 2 hét múlva érkezik majd csak...Addig már csak nem születik meg Réka, ha mégis, akkor mózesben alszik...

Oké, asszem a héten összecsomagolok... :roll:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Olik

Derékfájás :( Betétből anno 8db-ot kaptunk csak a kórházban

Jaimee

Vedd csak meg a tennát,mikor Lillát szültem éjjel ki kellett mennem pisilni és bizony az a vastag korházi is kevésnek bizonyult,még a földön is tócsákban állt a vér :oops: :oops: bocsi.Mehettem hajnalban zuhanyozni,ennek is meg volt az előnye,mert legalább volt meleg víz :?

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok,

Jaimee,

A vérzés is teljesen egyéni szülés után. Nekem totál elég volt a legvastagabb éjszakai szárnyas betét, kb 1 hétig volt menzesz szerű vérzés, utána inkább csak barnázás amihez már a hoszabb fajta tisztasági betét is elég.
Pesze jobb felkészülni arra, hogy nagyon fogsz vérezni, nehogy kellemetlen problémák adódjanak. Előre nem tudod, hogy a szervezeted hogy fog reagálni.

Olik,

Sajnálom a derékfájást, de tudod a babókért mindent kibírunk. :lol: :lol:
Nekem sajna már mindenem fáj, így már nem is mondom, inkább megpróbálok vele együttélni, legalábbis szülésig. :lol: :lol: :lol:

Bambika,

Én sem tudom, hogy mit jelent a "triplatesztem eredménye:21-triszómia,18-triszómia,velőcsőzáródási rendellenesség szűrése:NEGATÍV ". de a negatívot értem, és örülök, hogy jó lett. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ez a triplateszt a down kórt és a velőcsöz.,ami tulajdonképpen az afp vizsgálat.

KépKépKép
bambika
 
 



Halihó!!!

Jaimee: majdnem 38. hétig fájt, mert 1 hónappal a születése előtt elmúlt teljesen, leszállt Zozika az idegről :lol:

Most is ugyan ez van, csak másik csípőmre ment. Hát, inkább én sem panaszkodok, csak még annyi tennivaló van :roll: :? Ezzel nagyon lelassultam.

Bambi: Nagyon örülök a jó eredményhez :D Gratulá!!

Anyucikák , hogy vagytok??? Remélem mindenkinek vagon számra van tejcsi és erő :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Haliho Mindenkinek!

Omnia gratulálok!
Betsy! Tündéri a Bence, tényleg mekkora haja van!
Bambi! Gratulálok az eredményhez!

Jaimee! Tényleg te jössz, de jó! Nemrég még olyan távolinak tűnt a szülés és nem sokára lezedben foghatod Réka babát. Olyan jó! Úgy nézem a statisztikánkat, hogy a 40 hetet nem biztos, hogy kihúzzuk egyben. Nekem elég volt a szárnyas Libresse betét, olyan mint a menstruáció első napja kb. 1 hétig, utána marad egy pici még kb. 2 hétig.

Olik! Nekem is leszakad a derekam estére! Aztán reggel jobb és minden kezdődik elölről. Nem baj ezt a pár hetet már kihúzom akárhogy is.

Chris! Pihenj ahogy mondják nekem is volt ilyen és 3X2 Magne B6-ot szedtem és szedek most is ha keményednék, mert nagyon jól ellazít.

Nekünk megvolt az uh: Minden rendben a babával hálistennek. BPD: 8.39, FL:6.01, AC: 27.88. Lepény I fokozatú, mást a szűkszavú dokimból nem lehetett kiúzni. Megnéztem ezek az adatok tényleg pont akkorák ami a táblázat szerint a korának megfelelő. 3 hét múlva kell mennem és nekem is indulnak a ctg-k hetente, úgyhogy egyre izgalmasabb.
Amúgy meg állandóan jövök megyek, estére már majd leszakad a hasam, de meg szeretnék venni még gyorsan a babának meg az ünnepekre mindent, nehogy üres karácsonyfánk legyen. Meg az is a tapasztalatom, hogy az első néhány hétben az embernek alig marad zuhanyozni ideje a szoptatások között és akkor ég nem volt egy nagyobb gyerekem akivel szintén foglalkozni kell. Ja és közben megy a lakásátalakítás is.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok Lányok!

Bambika!
Gratulálok az eredményhez.

Voltunk doki bácsinál. Megnézte a babukát, azt mondta, hogy a mérete pont a korának megfelelő. Megnéztük kezét, lábát, szivecskéjét, de sajnos a nemét nem láttuk, mert összezárta a lábát, és nem mutatta magét. A kis szégyenlős... :wink: Méhszájam zárva, minden ok. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok kismamik!
Gratulálok nektek!!!!! Gyönyörűek a babáitok!!!!

A leendő kismamiknak kitartás! :wink: :lol: ... hogy elszaladt az idő.... :shock:

babszika
 
 


Sziasztok,

Most nem tudok reagálni, mert ma nagytakarítós napom van, hogy minden csillogjon szombatra Danika szülinapjára.

Tegnap esti vizsgálat eredménye idézem "méhszáj betonkemény és teljesen zárt" Nagyon merem remélni, hogy azért szülésre kicsit felpuhul. Azt mondta kedvesen dokibácsim, hogy ha nem akar tágulni, "majd én kézzel kitágítom, legfeljebb üvölt egyet a szülőágyon"Édes pofa. :lol: :lol:
Van egy kis hüvelyfolyásom, ami nekem sose szokott lenni, azt leoltotta és megnézeti, hogy vannak-e benne kórokozók.
Méh teteje 3 harántújnyira köldök felett van, és most éppen a feneke volt lent a feje fent. Azt mondta dokibácsi, hogy mivel nagy a méhem a 2 fiu után vígan van helye még forgolódni. Majd a 36. hétre álljon be koponyafekvésbe.
Ja és megmutatta a kis punciját is és azt mondta nyugodtan vegyek lánykaruhákat. Ugyanis mondtam neki, hogy még mindig nem merem elhinni, hogy kislány, de tuti az. :lol:
Szednem kell a Magne B6-ot a hasfájásra, meg továbra is a Ferro Folgamma-t és a Vigantol olajat.
Dec 3-án kell mennem a kórházba 28 hetes nagy uh-ra, és akkor majd azt is megdumáljuk, hogy mikor mutatja meg nekem a szülőszobát. Ja, még annyi, hogy a "36. hét után napi 1 sexet írok fel receptre, hogy táguljon a méhszáj" :oops: :oops: :oops: Alig voltam vörös.
Röviden ennyi.
Most meg hajrá nagytakarítás. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom, gyorsan begépelem a szüléstörténetet, és igyekszem jönni, mihelyt tudok.

SZÜLÉSTÖRTÉNET
: Nekem az egész terhességem alatt sűrű, gyakori folyásom volt, és már egy ideje, nem olyan sűrű, hanem elég folyékony. Kérdeztem is a védőnőt, hogy miből fogom tudni, hogy nem e esetleg a magzatvíz szivárog. Azt mondta, tudni fogom, nem lehet összekeverni semmivel. Ez volt november 8-án. 1 hét múlva kellett volna mennem a 36.hetes szűrésre, vérvételre, NST-re, UH-ra. Előtte való nap reggel már alig bírtam menni, nagyon nyomott lent, és folydogált belőlem valami, folyékony, de nem sok, és picit halvány sárgás, barnás színe volt. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy ő most vidéken van, de menjek be a kórházba, valaki majd megvizsgál, és megmondják a továbbiakat. Ott rögtön NST-t csináltak, ami 2 perces 100%-os méhösszehúzódásokat mutatott,amit én már éjszaka is éreztem, csak nem tudtam, hogy ezek azok, mert csak keményedett, de nem fájt. A doki, aki megvizsgált, azt mondta, hogy a buroksapka még ott van, a magzatvíz tiszta, és hogy valószínűleg tényleg a magzatvíz szivárog. Olyan „ügyesen” vizsgált, hogy utána el kezdtem vérezni. Elküldtek UH-ra is, hogy megbecsüljék a súlyát. Aki ott volt UH-s, az azt mondta, szerinte nem a magzatvíz szivárog, mert UH alapján minden oké, megfelelő mennyiségű a magzatvíz, és a becsült súly 3200gramm (36+3 hetesen). Mondtam a szülésznőnek, hogy ragaszkodok a dokimhoz, így mire végeztem az UH-n már ott is volt. És ez volt a szerencsém, mert ő is megvizsgált, vett magzatvizet, méhszáj 1111 volt, viszont a magzatvízbe belekakilt Bence, így azt mondta, azonnali császár. Megrepesztette a burkot, onnantól már rendesen jöttek a fájások, 127%-ig mérte a gép, de még 3 infúziónak le kellett mennie a császárig, így addig a szülőszobán voltam a 2 perces erős fájásokkal.. Fél 3-kor toltak be a műtőbe, az aneszteziológus kb. 3-szor szúrt meg, mire eltalálta a megfelelő helyet. Bencét 14:45-kor vették ki a pocakomból, akkor csak egy pillanatra láttam, majd visszahozták, és mivel az egyik kezembe az infúzió ment, a másikon meg mérték a vérnyomásom, így megsimogatni nem tudtam, de puszilgattam őt, amíg ott volt. Olyan kis édesen csücsörített a szájával, nem sírt, csak nyöszörgött. A könnyem is kicsordult, olyan aranyos volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 10:34-kor.
Vendég
 


Bambika,
gratulálok a jó eredményekhez!

Chris,
neked is gratula. hogy minden ok, a neme meg majdcsak kiderül a 4d-n! :wink:

Judy,
ez a napi egy sex receptre... jó kis dokid van :wink: :D

Betsy,
nagyon aranyosak a fiúk! :D

Csajok,
felteszem a táblát, ha valakinek van mit beirni szóljon!

Kép
sirkici
 
 


Helló Betsy! Hallod, Peti mekkorát nőtt az év eleje óta! :shock: :shock: Nagyon szépek a srácok! :D
Tanúság itt is: Kell az a saját doki!

Judy: Jó fej a dokid! :D Én visszakérdeztem volna, szex? Mi is az?? A kézi tágítással remélem viccelt, mert hallottam hogy az piszokul fáj. Addig csinálja, míg nem vagy lekötözve, akkor állon tudod rugni... :lol: :lol:

Chris: Csajszi lesz az.... :wink:

Barbi: Hát remélem, nem megyünk végig Szentestéig, már beleéltem magam abba, amit a dokim mondott, hogy Mikulás és Karácsony között baba lesz.

Olik: Hátha a kiscsajszi hamarabb leszáll arról az idegről... :wink:

Rólunk: Első NST oké, ahogy szokott lenni, örökké pörgő-forgó picúrom meg sem rezzent szinte végig, mintha tudta volna, hogy figyelik. :lol: :lol: Pedig a váróban még akkorákat rugott, majd' leestem a székről. Odabenn semmi...Legközelebb kólát vagy csokit kell ennem előtte, ami nem nagy feladat, mert mindkettőt nagyon-nagyon kívánom. :lol: Doki szerint még a jövő hét is teljes nyugalomban fog telni - remélem, mert külföldön lesz szombatig.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sirki: Hogy vagy??? Nekem terhesgondozás 11.26-án a kövi lépés, 11.28-án 2. NST.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
nagyon kis huncut Réka baba... :wink: :D
Beirtalak a táblába! Én köszönöm ma jobban vagyok, de tegnap egész nap szúrkált jobb felől, igy ma is megyek dokihoz, és remélem rá birom beszélni, hogy valahogy nézze meg, hogy nem-e esetleg a hólyagommal van a gond. Mert lehet, hogy itt rám hozzák a frászt és közben "csak" egy fertőzés vagy valami.
Drukkolok, hogy már otthon karácsonyozzatok!
sirkici
 
 



Halihó!!!

Betsy: de drágák!!! meg lehet őket zabálni, annyira édik :lol:
Gratulálok ilyen gyönyörű fiúkhoz!!!!!!!

Jaimee: Nagyon izgi már ez az időszak :wink: Nekem, mivel már a 42 héten voltam, volt egy kézzel méh tágítás, hmmm...nem valami kellemes, véreztem is utána, de ez sem hozta meg a szülést :lol: Hanem másnapra magától jött.

Ma eddig nem nagyon fájt, sokat főztem fincsiket, de tegnap nem tudtam menni, kicsordult is a könnyem párszor. Zolcsika csak nézet: Anyucika bibis, mondta :lol: meglátjuk.

Judy:
Hát ez jópofa :lol: :lol: :lol: teccik :lol: :lol:

Chris:
csajszi lesz, mert annyira szégyenlős :wink:

Barbi: Mi is rajta vagyunk a lakásátalakításon :? Aztán lassan nagytakarítok. Az ajándékok megvannak :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik!

Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika
 
 



Babszi: nagyon köszönöm, aranyos vagy :wink: :D

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik,

Nkem el is kerülte a figyelmemet, ne haragudj.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy,

Nagyon édesek a kis lurkók így együtt. Gyönyörű kisfiuk. És Peti tényleg mekkorát nőt. :shock: :shock: :shock:

Jaimee,

Ki lehet bírni a kézi tágítást, mert azt akkor csinálja amikor jön a fájás, és szinte a két fájdalom összemosódik.
Szerintem tuti nem örülne egy állon rúgással.
Hát igen a sex az más téma. Sajna mióta fájdalmaim vannak, én sem igazán kívánom, apa nagy bánatára. :wink:
Amugy ti hogy vagytok ezzel a témával mostanság????

Sirkici,

Mi volt a dokinál???? Mit mondott???
Majd beírnád a tábliba, hogy Dec 3 - 28 hetes UH???? Köszi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 



Judy: köszike Neked is :lol: Drágák vagytok :wink:

Ha minden igaz, ma csináljuk a lakás átalakítást ( mármint a szobákat rendezzük át). Minden attól függ. hogy a sógorom ráér-e segíteni.

Lekopogom: a csípőm tegnap nem fájt, ma csak halványan. Bárcsak így maradna...

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik,

Csak óvatosan dolgozgass, nehogy nagyon megerőltesd magad.

Tegnap én is haldokoltam a takarítás után. Egész délután és este feküdtem, mert annyira fájt a derekam a hasam és a lábam köze.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Olik! Boldog szülinapot!

Betsy! Nagyon édesek a kisfiaid! Hát a szülés azért akkor elég durva lehetett. Szegény! Sebed hogy van? Mi lett voltna ha nem császároznak meg? De a babák egyébként nem a magzatvízba kakilnak vagy hogy van ez?

Ja nem is írtam a legjobbat, befordult a baba a pocakomban. Kicsit már aggódtam, de úgy látszik tudják ezek a törpék mikor kell.

Jó hétvégét!

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok!

Most tudok egy picit írni, szóval a szüléstörténetem a következő:

Amint azt olvastátok, még anno (október 25-én) reggel bejelentkeztem, hogy szerintem a nyákdugóm kezd elmenni...Ez számomra nagyon furcsa volt, mert előtte egy nappal, az uh és CTG semmi szülésre utaló jelet nem mutatott. Sőt méhlepény csak 1 fokban volt érett, fájástevékenység 0. Egyedül a fejecskéje volt eléggé lent..

Szóval reggel valami átlátszó nyúlós váladék (elnézést) jött ki belőlem, ami nem volt hasonlítható az eddigi erős "fehér" folyásomhoz..Felhívtam a szülésznőmet, aki azt mondta, hogy ne aggódjak, mert ez még csak egy előjele annak, hogy majd hamarosan (de akár 1 hét múlva) szülni fogok..Anyuékat is tájékoztattam és jókat mosolyogtunk a telefonban, hogy most már nemsoká megérkezik a trónörökös..Erre felálltam a számítógép elől és elfolyt a magzatvíz. Ezt tényleg nem lehetett semmi mással összetéveszteni, mert meleg és sok színtelen "víz" öntött el...Annyira, hogy az egész nadrágom lábam nedves lett..Akkor mégegyszer telefonáltam a szülésznőmnek, aki már azt mondta, hogy oké, akkor ma szülünk és irány a kórházba!

Férjemnek szóltam 8:30-kor (még aludt;)), hogy mik történtek..Na azt a képet látnotok kellett volna. Kipattant az ágyból és mint a mérgezett egér, járt fel s alá, kezében már a slusszkulcscsal. Elég vicces volt, mert Ő idegesebb lett, mint én...Mondtam neki, hogy nyugi, mert még nem érzek semmi fájdalmat...Szépen lezuhanyoztam itthon, illetve összeszedtem a cuccaimat.

Beértünk a kórházba, ahol elég érdekes volt, mert az én dokim éppen külföldön volt, a helyettese műtött, szóval egy harmadik megvizsgált..Tényleg a magzatvíz volt...Kaptam szép hálóinget és irány a szülőszoba...EGyébként az rettentő hangulatos volt, (Pirkadatnak hívták): beige színű, minden jóval felszerelve...Az első komoly fájást kb. 11-kor éreztem...Akkor hozott a szülésznőm labdát és maszírozta a derekamat különféle olajokkal. Kaptam mécseseket is fahéj illattal.. A férjem volt benn, de 13-kor lelépett enni és jött anyukám váltani Őt.. Na onnantól brutál erős fájások voltak, nem igazán tudtam semmire sem koncentrálni, csak hogy valahogyan túléljem. 4 ujjnyira voltam nyitva és közben jött a doki állandóan vizsgálni.. Háát, nagyon nem kellemes az...14-17-ig folyamatos fájások voltak, még szerencse, hogy anyu meg a férjem benn voltak, mert sokat segített a jelenlétük...Viszont a méhszáj nem tűnt el teljesen és a babókám szívén látszott, hogy kezd fáradni....A fejecskéje már benn volt a szülőcsatornában, jöttek a jó kis tolófájások, de a doki azt mondta, hogy nem kockáztat az előzményeket figyelembe véve és azonnal császár... Baromi jól esett, hogy tolófájások közben jött az anesztes és különféle nyilatkozatokat kellett aláírnom és kitöltenem, miközben 10-en ott szorgoskodtak körülöttem én meg azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány..

Utána bekerültem a műtöbe, ahol spinális érzéstelenítést kaptam...Onnantól jó volt, mert végre elmúltak azok a fránya görcsök...kb. 5 perc alatt kiemelte Alexikémet, akit azonnal vittek a csecsemősök...Amikor letisztították, csak akkor hozták vissza...Mondta a szülésznőm, hogy itt a kisfiam, pusziljam meg...Komolyan mondom ott zokogtam a műtőasztalan, adtam a puszikat az arcára...Olyan gyönyörű volt, hogy bármikor újra kezdeném az egészet..Sajnos én sem foghattam meg rögtön, mert az egyik kezemben az infúzió volt, a másikon vérnyomást mértek és mint a béka ki voltam kötözve...

Vaszkó apuka csinált gyönyörű képeket és Ő is zokogott, mikor a karjába adták a Csodabébinket...Kint a váróban az egész család összejött, szóval nagy volt a meghatódottság...

A sebem azóta nagyon szép lett és már nem is fáj....:)

Teszek pár képet, bár ezek most készültek, de délután rakok születési képeket is!!
Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Omni: nagyon-nagyon gratulálok a kis Dórához!! Tüneményes!! Sok egészséget és tejcit nektek!!

Betsy: nagyon szép a kis Bence!! Te hogy vagy? Sebed??

Jaimee: a kórházi pakkba: nekem nagyon bejött az egyszer használatos necc kórházi bugyi, mert eléggé véreztem! Betétből kaptam a kórházban, de szerintem elég az always éjszakai szárnyasa. Most már a Te szüléstörténetedet fogjuk hamarosan olvasni...

Olik: nagyon boldog születésnapot!!

Üdv az újaknak! Nagyon kellemes pocakos időszakot kívánok!

Elnézést, hogy nem írtam mindenkinek, de állandó rohanás az életem:))

Puszi mindenkinek: Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Olik,
nagyon boldog szülinapot kivánok igy utólag is!

Judy,
beritalak a táblába, mindjárt fel is teszem!
Én köszönöm jobban vagyok, bár ma eléggé fájdogál a hasam, de gondolom azért mert felidegesitettem magam már kora reggel, meg ez a rohadt migrén sem akar elhagyni már 3. napja. Szóval tegnap a dokim kiirt laborba egy teljes vizelet tesztre, amit ma nem tudtam elintézni, hétvégén nem dolgoznak, igy majd hétfőn lesz belőle valami. Mert hátha "csak" a hólyagommal van gond (megjegyzem már 10 éve visszattérő gondom van vele), és nem is vagyok vetélés veszélyes. Nagyon remélem! Majd jövő héten kiderül az eredmény!

Barbi,
biztos, hogy tudják a babók, hogy mit mikor kell csinálniuk! :wink:

Heni,
nagyon aranyos Alexi baba! :D
A szüléstörténeted nagyon megható, de azon a részen, ahogy apa viselkedett nem tudtam nem nevetni. Hát igen, kiváncsi leszek az én páromra, szerintem ugyanigy fog viselkedni... :lol:
sirkici
 
 


Kép
sirkici
 
 


Sirki: :lol: bizony, engem is meglepett ez a hirtelen aggódás és nagyon murisnak találtam...

Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Betsy!
Nagyon aranyosak a fiúk! Megkönnyeztem a szüléstörténeted. Egy kicsit közelebb kerültem ezáltal ahhoz az érzéshez, hogy tényleg nemsokára én is megpuszilhatom a kibabánkat.

Jaimee!
Remélem igazad lesz, és kislány lapul a pocimban. :wink: Örülök, hogy jól vagytok, és már szinte készen álltok a baba fogadására.

Olik!
Utólag is boldog szülinapot! :wink: Jó, hogy kicsit jobban vagy, de azért csak óvatosan az átrendezéssel!

Barbi!
Gratula, hogy befordult a picike! :wink:

Sirkici!
Örülök, hogy jobban vagy. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Heni!
Nagyon megható a szüléstörténeted. Ezt is megkönnyeztem. Csodás érzés lehet meglátni, és puszilgatni. :wink: Nagyon aranyos a pici fiad.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Kedves Mindenki!

Van aki emlékszik rám, van aki kevésbé, de ezennel tudatom kedves fórumozó társaimmal, hogy 1 év és 3 hnap után pozitív teszt és orvosi vizsgálat boldog tulajdonosa vagyok!!! Szívhang ugyan még nem volt, de minden jó helyen van, ott ahol kell. 2 hét múlva megyünk ismét!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,

ÓRIÁSI GRATULA A KIS GYÖNGYSZEMEDHEZ ÉS BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?