Új privát üzeneted érkezett!

wow, ez ám a volumen, de láto mindenki tett fel egy csomó képet, olyan jó így jönni olvasni :)

Doo, olyan jó olvasni, hogy Viki egyre kevésbé sírós baba, sokkal pozitívabbak az írásaid :) Te, tényleg ennyire be kell csomagolni Vikit a kajához? Nem túlzás ez egy kicsit??? :lol: És leginkább, hogy bírja??? Zsófi utálja ha korlátozva van a mozgásban de gondolom minden gyerek, nem?

Gyps akartam kérdezni, sikerült végül kulcsot csináltatni? Ez olyan Bogyrás esemény volt.... vele szoktak ilyen horror sztorik történni... de szerencsére mostanában ő csak csomagol, meg vasal, az nyugis progi :wink:
Milyen krémtúrót eszik Damján? Mármint melyik márkájút?
Viszed akkor Damjánt gyógytornára? Ülni , azért látom nagyon ügyin tud :) Látom nálatok is multifunkcionális a mosógép :lol:

Csilla, nagy gratula MIlánnak az első foghoz :) én meg még azt hittem Zsófi tarajos, de Milán simán kenterbe veri ezzel a forgótaréjjal :lol:

Lorci, Ricsike miylen cukin mosolyog még pöttyösen is :) Épp most magyarázom Zsófinak, hogy nemrég láttam a neten Ricsikéről egy fotósorozatot ahogy ő is körbemászta a járókát, mint Zsófi most :)
Olyan édi, belekapaszkodik a lábába, és felhúzza (csak úgy nem bírja megemelni a nagy popeszét :wink: ) és bejárja pörögve hemperegve az egész járókát :)

Elnézve a képeket az jutott eszembe, hogy most már mennyire külön kis egyéniségek a gyerkőcök, és már mindegyik olyan kis emberi :) mármint hogy kialakultak a saját vonásaik, a macibarna vagy kék esetleg szürke szemek, hogy kinek kerekebb a feje kinek hosszúkás, szóval olyan igazi egyedivé váltak.Tudom, tudom eddig is azok voltak, de most már nem is bébik, hanem emberkék.

Vanda ! Nagy gratula a kúszó Bálintnak! Meg okos apukának! :wink:

Dóri, vállalkozás??? Úgy látszik a harmadik gyerek megsokszorozza az energiát :roll: :lol:

Hááát csajok, lehet hogy én vagyok tuskó, vagy érzéketlen, de nekem a szülés (így utólag) nem egy esemény, nekem Zsófi világrajövetele az esemény, és kb tök mindegy hogy hogy jött ki. Lehet hogy hülyén hangzik de nekem marhára mindegy hogy vágtak, emocionális szempontból legalábbis,... mondjuk én ilyen racionalista materialista vagyok....úgyogy asszem jobb is ha nem szólok bele többet ebbe a témába :oops:

Niki, asszem Emma nyert a ki mit tud versenybe az olvasós fotóval :)

Bogyra 1200 fő? Wow :)
Nekem nem nyílik a bicska a zsebemben, csak röhögök rajta és sajnálom :lol: szegény...

Ági, én Intersparban vettem almareszelőt, de van a Brendonban is.
Kék ülést vettünk, sárga betéttel. Ülésben szerintem nem számít ha kicsit fiúsabb szín. Így jobban mutat a piros és rózsaszín ruha rajta :wink: :lol:

Csilla! Hát én már egy csomó képet tettem fel Zsófiról, csak nincs új... na de mndjárt teszek fel abból ami van

na jó sokat írtam, elküldöm mielőtt elszáll
aztán keresek Csillának képet :wink:
pici76

Pici, ezen jót mosolyogtam. :)

[quote] írta:gy jobban mutat a piros és rózsaszín ruha rajta

Almareszelő úgy tudom az interspárban kerek 600 Ft.

Kép
niki30

Ki? mi? Bicska a zsebben? Puskapor? Mi van már??? :lol: Nyugi. Aranyszabály a neten való csacsogáshoz, hogy nem mindg úgy mennek át a dolgok, ahogy azt te szánod. Vagyis a leírt szavakon nem érzed a hangsúlyt, érzelmet, szóval pontosan ezekből van utána hosszú hosszú magyarázkodas, bocsánat kérés. Apjukommal a neten ismerkedtem meg, és még azután is sokat cseteltünk, mert külföldön dolgozott és sokszor a leírt szavakból nem azt vettem ki, amit ő akart és jöttek a félreértések, meg sértődések! :) Szóval relaaaax! :)

Csilla hajrá Milánnak az 1 fog! :)

Ági én Auchansot vettem, aztán eltörtem. :oops: Most sima kis lyukú sajtreszelőn reszelem az almát! :)

Emma cukiii! AZ a kemény csajos kép haláli! :) :)

Most húznom kell elfele,de még jövök.

Kép

Kép
lorcika

Kriemhild,
semmi gond. :) Részemről se. :) :) (Huh, mi a keresztneved? :oops: Úgy nem szeretem a nicknevén szólítani a másikat.. :? )

Vanda, én is vaksi vagyok, pedig tényleg ott volt. :oops: :oops: :)

Bogi,
most már engem is érdekel, mi/ki volt az, ami kinyitotta a zsebedben a bicskát. :?: Ráadásul 2 hónapja (is). Ha az őszinteséget emlegetjük, szerintem nyugodtan írd le.

Ha netán rám célzol azzal, hogy kinek mennyi ideje/energiája van és hazudozik erről ráadásul, akkor rossz úton jársz. Az én vállalkozásom (amit pár hete kezdtem el) kb olyan kaliberű lehet, mint a Tied. Na erre most már én is kiváncsi vagyok, ki az, aki ennyire bosszant Téged itt a fórumon.
Vendég

Lorci!ugye nem fém az a reszelő????mert ezek azért üvegek vagy műanyagok,mert a fém kicsapja a C-vitamint.ha tudtad,bocsesz!!!

Oltás:a második NiceVac-ra megyünk,agyhártyagyull.elleni.

Nem szeretnék tesztet,remélem,rossz para az egész. :?

29-én leszek 29éves,aztán lassan 30,majd közeleg a 40.pfúúúúj!! :evil:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy!!!Ha ideges vagy,vasalj,neked ez jutott,sebaj! :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Végignézegettem ám a képeket, és mindig elcsodálkozom, hogy mekkorát nőnek ezek a manók. :shock: Sajátjaimon nem látom, mert azokat minden nap látom, de másén mindig ledöbbenek, akikkel ritkábban találkozom. :)
és már lassan meg is zoktam, hogy az én gyerekeim kivétel nélkül mindig nagyon sokára csinálnak mindent, kúszás, mászás, felállás, ülés, forgás stb. MINDENT! :roll: :lol: Marci még csak nagyritkán forgolódik, leginkább hasról hátra, már megszoktam.. hol van még nekünk a kúszás.. :oops: de imádom a kis lustagombócomat. :wink:
Vendég

Dori!nagyon keveset olvass csak vissza,hamar rájössz!!! :lol: én vágom.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

bocsi.Dóri!helyesírásom egyes!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

vazze nem látom... :shock: :shock:
Vendég

Dóri!

Igen,a gyerekeken látni,hogy megy az idő.Fél év nem sok,de belőlük mi lett!A nagy is nekem nem rég született és már harmadikos a kicsike.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csilla, csak itt, csak most, de nem csak neked :lol: a képek :)

Kép hason

Kép szunya

Kép a fél fogam

Kép én
pici76

gabi, Neked is harmadikos Patrik? Na akkor Te is ismered a mannát.. környezet... galambok, méhek.. :evil: :evil:
Vendég

Gabi bocs' ... :oops:
Vendég

Persze.

olvasd a mai napot előről!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jajj isten, Zsófika de szép kislány vagy!

Kép
niki30

Nekem nem jön le min kellene kiakadni..
Vendég

tök jó hogy pörög a topik, csak bírjak olvasni :lol:
pici76

Gabi, 29????? akkor mi harmincasok mit szóljunk? :wink: én azt hittem 30 után nincs élt, de most már több mint egy éve tudom hogy van :lol: nem is akármilyen 8)
pici76

élet
az van 30 után :) nem élt :oops:
csak tudnám miért nem azelőtt olvasok vissza mielőtt elküldöm :roll:
pici76

köszi a bátorítást. :D

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi: vazze de fém!! Én ilyeneket nem tudok!!!! :oops: Én vagyok a sík hülye vagy hanyag anya, hogy ennek utána kéne nézni.Oké akkro holnap veszek üveg reszelőt!!!! :oops:

Én is én is, min kell kiakadni? Ha rajam....akkor bocs. :oops: Én nemtom. Mit kell olvasni a nap elejétől?

Pici Zsófi tündéri!!! :) Imádom! :)

Kép

Kép
lorcika

Én 33-at töltöttem be!!!!!!!! MInden csipszar fogja be, és fejezze be a nyavajgást!!!!!!!!!!! Én vagyok itt a legvénebb meg Bringa!!!!

Kép

Kép
lorcika

Asszem rájöttem.....

Kép

Kép
lorcika

És még milyen vének leszünk.Ez lesz a nyanyanet!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hát,Lorci a Te korodban lassan esnek már le dolgok! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Magamon röhögök!

NYANYANET!!! :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi írtam privit.

Kép

Kép
lorcika

Csajok, hogy felpörgött a topic:)
Bogyra! Tudod mi vagy Te? Egy fülbe bogárelültetős:) Hahhhahaha :lol:

Kép
niki30

Nem az Niki!Ez már túl levágós volt!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

olvastam!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki!A múltkor rendeltél képeket!Azt az oldalt akkor néztem,és nem taliztam 300bd-ra árat.dobnád újra a linket?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

http://fotoalbum.hu/

Ez az, de múltkor néztük F-vel, h. már nem 9 ft a kiskép, hanem több.
Szal, az lehet, akkor akció volt.

Kép
niki30

Figyeljetek, ez marha jó!

A felső (első) cellába írd be a fiúd nevét:
A második cellába pedig a saját keresztneved (semmilyen más kockát nem kell tölteni)
Aztán klikk a Vizuálásra! (bal oldali,alsó kocka)

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

Kép
niki30

Hahedli!

olyan a topik mint régen... negy a susmus mi? :):):)

Dóri nem rád gondoltam!!!!!
De miben utazol???? Tudni akarom! :) fülbebogárültetőskiváncsikiskukac vagyok :)

Én egy csomó dologgal nem boldogulok, de ez már rég óta így van, nem a gyerek számtól függ és nem is az egyéb elfoglaltságaimtól. Megmondom őszintén hadi lábon állok a háztartással, szívesen főzök, mosok, vasalok, de takarítani utálok és amióta kerestünk egy csajt aki jön kéthetente csinál egy nagytakit, sokkal nyugodtabb vagyok.... és nem idegeskedem azon, hogy alkalmatlan vagyok erre is meg arra is...

Nekem meg éri ezt a havi 6-8 ezer forintot és slussz! :)

És már nem si tudom mit akartam még mondani, de már mindegy is!

Lorc!!! Mi is a neten ismerkedtünk meg, de gáz!!! :oops: :oops: :oops:

Lányok csak a biológiai kor számít??? Vagy nevezhetek a nyanyaneten, mert kb úgy érzemmagam mint egy megviselt hetvenes!!! :)

KépKépKép
bogyra

Nah mosmtmár elvesztettem a fonalat éni, levágós? utána olvasos? fülbebogárültetős???

Nem jövök többet ide és kész! :D :D :D

KépKépKép
bogyra

ok,köszi,nézem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Fizikai állapotomat tekintve csatlakozom Bogy megviselt hetveneséhez!! :? :D Hátam ma aztán abszolút nincs, mindenhogy fáj!!! Bár az én koromban.... :lol:

Kép

Kép
lorcika

Bogy, írtam privit. egy kérdést pontosabban.

Kép
niki30

Bogi,
kultúrában. :wink: :D inkább priviben, ha vkit tééényleg annyira érdekel. ide nem tenném fel, ki tudja kik olvassák. :)

Gabi, Lorci,
ha meggebedek sem tudom... :? :? és ez most tüske.. :? :roll:
Vendég

Lááányok, én 2 hónap és töltöm a 30.-at!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Niki: :lol: Megnéztem a site-ot! :lol:

Kép

Kép
lorcika

Dóri: 2 hónap múlva töltöd a 30-at és már 3 gyereked van??? MOst utállak!!!! :lol: (csak viccelek nyugi ;))
Nekem már nem lesz 3, ahhoz bele kéne húzni, de most egyenlőre kiegyenesedni nem tudok, nemhogy húzni!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Niki!Ez tök jó!!!!!!!!!!!

Bogy!hát,igen.akinek fussssa!Jól megy a szekér!DE VIGYÁZZ!!!!A MOSÓNŐK KORÁN HALNAK!!!!!!!!!!!meg ne sértődj,de ma idióta vagyok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

hálló !!! nem ér priviben pletyizni!!! én is én is tudni akarom :lol:
Köszi a dícséreteket Zsófi nevében is! Bár végülis az én érdemem, én csináltam :wink: :lol: :lol: :lol: na jó van apja is... de akkor is :wink:

Niki, nem tom megnyitni a linket... asszem nincs friss progim hozzá... na majd apa gépén... kaka laptop :evil:

én meg ezt találtam karácsonyi ajándéknak, szerintem nagyon édes
http://www.kezeslabas.hu/termekeink/2/
pici76

Lorci, ugye jó?

Dóri, most leszel még csak 30? Akkor nagy buli lesz, nem?

Lányok egy körkérdés:

HA MINDENKI ITT IROGAT ESTE HÁROMNEGYED 8-KOR, AKKOR KI FÜRDETI A GYEREKEKET?

Na lányok én lépek, mert apa egy szál pélóban mászkál és várja, h. menjünk fürdeni. :oops:
Oppsz, lehet, h. több infót ez a kelleténél. Elnézést kérek. :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

Hja, Pici, Te vagy az akiről Bogyra írt, hogy nem csinálnak nagy cécót, s bár nincs tökéletes szülés, ők annak élik meg. :wink: :wink: :D
Pont ez a kék és sárga verziós ülés van még. :)

Köszi a reszelős tippeket.
Gabi, ez király. Én most fémen reszeltem eddig, aztán átpaszíroztam szitán a levét :twisted: :twisted: :twisted: béna anya :oops:

Dóri nem kiakadni, csak leakadni

:wink: :D Minél fiatalabb az ember annál hamarabb esik le, szerinted Gabi?? Én 26 vagyok és mi Bogyrával egyszerre akadtunk fel :lol: :lol: :lol: Vagy csak a rosszindulat? :?:

Kép
ági_bp

Niki,
mi már megfürdettük őket. :) Alszanak, Viki még eszeget az apjával. :)

Ági,
mi ez a ki-meg leakadni dolog??

Na mostmár tényleg lehetne pont ennek a végén, Bogi, mi bőszített fel Téged ennyire? De most komolyan.
Vendég

Ágival egy rugóra jár az agyunk....helye :)

DÓri épp ma tanultam angolul, hogy a te korodban már hogy megromlik az asszociációs képesség! :) :) :) Csak ez lehet az oka annak, hogy te még minidg nem tudod miről van szó! :)
De majd priviben jólleírom és elküldöm, és mindenkinek mást fogok írni! :) Csakhogy pörögjön tovább is a topik!

Niki! Jesszus a gyerek, el is felejtettem! :) Nha jó nálunk apa fürdet! :)

Lorci! neke dis nagyon erős vérzésed volt? Épp az elvérzés kerülget....

KépKépKép
bogyra

Mi meg mint azt már mondtam volt, 10kor fürdetünk :)
Niki, képet képet pelusos apiról!!!! :lol:
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?