wow, ez ám a volumen, de láto mindenki tett fel egy csomó képet, olyan jó így jönni olvasni
Doo, olyan jó olvasni, hogy Viki egyre kevésbé sírós baba, sokkal pozitívabbak az írásaid
Te, tényleg ennyire be kell csomagolni Vikit a kajához? Nem túlzás ez egy kicsit???
És leginkább, hogy bírja??? Zsófi utálja ha korlátozva van a mozgásban de gondolom minden gyerek, nem?
Gyps akartam kérdezni, sikerült végül kulcsot csináltatni? Ez olyan Bogyrás esemény volt.... vele szoktak ilyen horror sztorik történni... de szerencsére mostanában ő csak csomagol, meg vasal, az nyugis progi
Milyen krémtúrót eszik Damján? Mármint melyik márkájút?
Viszed akkor Damjánt gyógytornára? Ülni , azért látom nagyon ügyin tud
Látom nálatok is multifunkcionális a mosógép
Csilla, nagy gratula MIlánnak az első foghoz
én meg még azt hittem Zsófi tarajos, de Milán simán kenterbe veri ezzel a forgótaréjjal
Lorci, Ricsike miylen cukin mosolyog még pöttyösen is
Épp most magyarázom Zsófinak, hogy nemrég láttam a neten Ricsikéről egy fotósorozatot ahogy ő is körbemászta a járókát, mint Zsófi most
Olyan édi, belekapaszkodik a lábába, és felhúzza (csak úgy nem bírja megemelni a nagy popeszét
) és bejárja pörögve hemperegve az egész járókát
Elnézve a képeket az jutott eszembe, hogy most már mennyire külön kis egyéniségek a gyerkőcök, és már mindegyik olyan kis emberi
mármint hogy kialakultak a saját vonásaik, a macibarna vagy kék esetleg szürke szemek, hogy kinek kerekebb a feje kinek hosszúkás, szóval olyan igazi egyedivé váltak.Tudom, tudom eddig is azok voltak, de most már nem is bébik, hanem emberkék.
Vanda ! Nagy gratula a kúszó Bálintnak! Meg okos apukának!
Dóri, vállalkozás??? Úgy látszik a harmadik gyerek megsokszorozza az energiát
Hááát csajok, lehet hogy én vagyok tuskó, vagy érzéketlen, de nekem a szülés (így utólag) nem egy esemény, nekem Zsófi világrajövetele az esemény, és kb tök mindegy hogy hogy jött ki. Lehet hogy hülyén hangzik de nekem marhára mindegy hogy vágtak, emocionális szempontból legalábbis,... mondjuk én ilyen racionalista materialista vagyok....úgyogy asszem jobb is ha nem szólok bele többet ebbe a témába
Niki, asszem Emma nyert a ki mit tud versenybe az olvasós fotóval
Bogyra 1200 fő? Wow
Nekem nem nyílik a bicska a zsebemben, csak röhögök rajta és sajnálom
szegény...
Ági, én Intersparban vettem almareszelőt, de van a Brendonban is.
Kék ülést vettünk, sárga betéttel. Ülésben szerintem nem számít ha kicsit fiúsabb szín. Így jobban mutat a piros és rózsaszín ruha rajta
Csilla! Hát én már egy csomó képet tettem fel Zsófiról, csak nincs új... na de mndjárt teszek fel abból ami van
na jó sokat írtam, elküldöm mielőtt elszáll
aztán keresek Csillának képet