Ibolya!!!!
Teljesen oda meg vissza vagyok a sikerelmenytol,gondoltam pont ez a legjobb alkalom hogy a szep szines nagy betuket is kiprobaljam
Annyira edes a tegnapi tortenete Gergodnek
es milyen oriasit nott,olyan szep gyerkoc!!!!Buszke lehetsz Ra!!!
Evi!!!
Jo pihenest,es gratula az uj szavakhoz!!!!
Es persze az uj ablakokhoz is!!!
Kulonben tevedsz ha csak Drevre gondolsz a ferfi olvasoknal...en biztosan tudok meg egyrol,igaz O csak kukkolos...de rendszeresen
Timi!!!
Mindket torteneted remes!!!
Igaza van Ibolyanak,ilyenkor sajnos talan jobb ha az elso duhod utan merlegelsz.Mi fontosabb,a teljesen jogos igazsag erzeted,vagy hogy meg csak veletlenul se piszkaljak kesobb Zsoltidat...
Tudom hogy nem konnyu,en is most tanulom ezt a viselkedest,mert mindig ugy erzem ami jogos az jogos...De sajnos ilyen fontos esetben a legokosabban,es legtaktikusabban kell eljarni...
Julcsi!!!
Mondtam mar milyen nagy fazon vagy????
Ha nem akkor most mondom,mert sok mas mellett ezt a tulajdonsagodat is imadom...
Olyan szepeket irsz nekem itt is meg mail-en is hogy....
deeee elfelejtettel valaszolni a mailben feltett kerdesemre,pedig nagyon varom
Marti!!!
En is irtam mar a kismamanak....Nem tudom,nehez valaszolnom.Termeszetesen az elso reakciom hogy jojjon,hiszen annyira szeretnek Neki segiteni!!!!Aztan meg 2 dologtol is felek...
Az egyik (ami jelen esetben a fontosabb)az Omaga...A masik amit kicsit szegyenkezve de be kell valljak,en vagyok.
Az okok egy torol fakadnak termeszetesen...Tortenetesen hogy a mi tortenetunk nem egy siker tortenet...Ilyen modon en sokmindenre tudom Ot figyelmeztetni(mar meg is tettem,es remelem nem ijesztettem meg nagyon)de en joforman a 19 hetig tudok erdemben beszelni,hiszen az utanalevo 10 nap nalunk mar masrol szolt...Tehat ez semmikeppen nem lenne jo,mert Neki most csupa pozitiv es meg pozitivabb hatasra van szuksege!!!!!!
A masik pont (ugye ami engem illet)szeretnem nagyon batornak es erosnek hinni magam,de be kell latnom,ez igy nem igaz.Sok hullam van meg az eletemben nap mint nap,es nem tudom mikor milyen erzeseket valtana ki belolem egy ilyen helyzet.Ugyanakkor azt is el tudom kepzelni hogy a legnagyobb gyogyir lenne...Nagyon szimpatikus lanyrol van szo,aki oszinten szembe mer nezni az erzeseivel,es beszelni is mer ezekrol...es ez egy oriasi dolog!!!!
Szoval ha a tortenetemtol el tudnek vonatkoztatni,legszivesebben rogton megolelgetnem,es megnyugtatnam hogy nem lesz semmi baj...
Viszont nagyon szeretnem ha megtalalna azt a topicot ahol igazan jol erzi magat,es tudom hogy ez ilyen hely(mert bizony volt olyan topic ahova en is probaltam bekerulni es kezdetnek megirtam diohejban a tortenetunket,szora sem meltattak.Nagyon rosszul esett es nagyon erzeketlennek ereztem...Termeszetesen soha tobbe nem irtam oda...)
Egyszoval ez nem lehet az en dontesem,hiszen eleve nalatok en is vendeg vagyok.Amit leginkabb erzek,hogy nagy lelki segitsegre van szuksege,ezt tapasztalatbol is tudom.Es ez mindennel fontosabb...
Puszi mindenkinek,es szep napot!!!