Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi úgy, hgoy a rendelőnek van szerződése több egészségpénztárral, köztük azzal is, amelyiknek a hugom is tagja. És mivel nekik havi 9e ft érkezik rá, amit nem tudnak elkölteni, mostmár v. 40e ft volt rajta, és ő mondta hogy kérjünk számlát, akkor kifizetik belőle. Kb 2 hét múlva kapják meg a pénzt az egészségpénztártól.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ibolya!!!!

Gergonek en is nagyon boldog nevnapot kivanok!!!! Kép
rillisz
 
 


Ibolya!!!!

Teljesen oda meg vissza vagyok a sikerelmenytol,gondoltam pont ez a legjobb alkalom hogy a szep szines nagy betuket is kiprobaljam :wink:
Annyira edes a tegnapi tortenete Gergodnek :D es milyen oriasit nott,olyan szep gyerkoc!!!!Buszke lehetsz Ra!!! :D

Evi!!!
Jo pihenest,es gratula az uj szavakhoz!!!! :D Es persze az uj ablakokhoz is!!! :lol:
Kulonben tevedsz ha csak Drevre gondolsz a ferfi olvasoknal...en biztosan tudok meg egyrol,igaz O csak kukkolos...de rendszeresen :wink:

Timi!!!
Mindket torteneted remes!!!
Igaza van Ibolyanak,ilyenkor sajnos talan jobb ha az elso duhod utan merlegelsz.Mi fontosabb,a teljesen jogos igazsag erzeted,vagy hogy meg csak veletlenul se piszkaljak kesobb Zsoltidat... :( Tudom hogy nem konnyu,en is most tanulom ezt a viselkedest,mert mindig ugy erzem ami jogos az jogos...De sajnos ilyen fontos esetben a legokosabban,es legtaktikusabban kell eljarni... :?

Julcsi!!!

Mondtam mar milyen nagy fazon vagy???? :lol: Ha nem akkor most mondom,mert sok mas mellett ezt a tulajdonsagodat is imadom... :lol:
Olyan szepeket irsz nekem itt is meg mail-en is hogy.... :oops:
deeee elfelejtettel valaszolni a mailben feltett kerdesemre,pedig nagyon varom :lol:

Marti!!!
En is irtam mar a kismamanak....Nem tudom,nehez valaszolnom.Termeszetesen az elso reakciom hogy jojjon,hiszen annyira szeretnek Neki segiteni!!!!Aztan meg 2 dologtol is felek...
Az egyik (ami jelen esetben a fontosabb)az Omaga...A masik amit kicsit szegyenkezve de be kell valljak,en vagyok.
Az okok egy torol fakadnak termeszetesen...Tortenetesen hogy a mi tortenetunk nem egy siker tortenet...Ilyen modon en sokmindenre tudom Ot figyelmeztetni(mar meg is tettem,es remelem nem ijesztettem meg nagyon)de en joforman a 19 hetig tudok erdemben beszelni,hiszen az utanalevo 10 nap nalunk mar masrol szolt...Tehat ez semmikeppen nem lenne jo,mert Neki most csupa pozitiv es meg pozitivabb hatasra van szuksege!!!!!!
A masik pont (ugye ami engem illet)szeretnem nagyon batornak es erosnek hinni magam,de be kell latnom,ez igy nem igaz.Sok hullam van meg az eletemben nap mint nap,es nem tudom mikor milyen erzeseket valtana ki belolem egy ilyen helyzet.Ugyanakkor azt is el tudom kepzelni hogy a legnagyobb gyogyir lenne...Nagyon szimpatikus lanyrol van szo,aki oszinten szembe mer nezni az erzeseivel,es beszelni is mer ezekrol...es ez egy oriasi dolog!!!!
Szoval ha a tortenetemtol el tudnek vonatkoztatni,legszivesebben rogton megolelgetnem,es megnyugtatnam hogy nem lesz semmi baj...
Viszont nagyon szeretnem ha megtalalna azt a topicot ahol igazan jol erzi magat,es tudom hogy ez ilyen hely(mert bizony volt olyan topic ahova en is probaltam bekerulni es kezdetnek megirtam diohejban a tortenetunket,szora sem meltattak.Nagyon rosszul esett es nagyon erzeketlennek ereztem...Termeszetesen soha tobbe nem irtam oda...)

Egyszoval ez nem lehet az en dontesem,hiszen eleve nalatok en is vendeg vagyok.Amit leginkabb erzek,hogy nagy lelki segitsegre van szuksege,ezt tapasztalatbol is tudom.Es ez mindennel fontosabb...

Puszi mindenkinek,es szep napot!!! :D
rillisz
 
 

 
 

Iza:értem én , hagyjuk is a témát, majd én ápolgatom a lelkét!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drága Gergő! Nagyon boldogságos névnapot kívánunk Neked!!!

Csak gyorsan!

Iza drágám, ha változtatni akarsz valamit, akkor kezd ezzel, hogy rájössz: NEM VAGY VENDÉG NÁLUNK!!!!! Mikor veszed már észre? Te ugyan úgy idevaló vagy mint mi. Miért? Mert azt mondjuk. Hidd el végre. Lehet, hogy neked szükséged van ránk, de nekünk ugyan úgy rád. Mint itt mindenkire. És pont!!!

Na, most megyek vásárolni.

Pussz

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


GERGŐ!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Iza,
ne beszélj hülyeségeket!Miért ne lennél ide való.Nagyon jó dolgokat írsz,és nagyon jó észrevételeid vannak,és különben is jó,hogy köztünk vagy!Nélküled mi is szegényebbek lennénk!
És tényleg nem sokára eljön a nap amikor részese leszel a gyermekgondozás és nevelés tudományának! :wink:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Rendben,elhiszem Nektek!!!!Denes ugyan halkan megjegyezte,ha meg egyszer azt irom hogy kivulallo vagyok stb.nem csodalkozna ha egyszer valamelyikotok helyeselne...mivel irto unalmas lehet folyton bizonygatni az ellenkezojet...(pasibol van,ugye?)
De most ez nem olyan egyszeru helyzet,mert valahogy szeretnek segiteni is a kismamanak...Remelem megtalalom a modjat...(most valtottunk privit)

Szoval csak gyorsan elkoszonok,mert holnap elutazunk 2 napra Nemeto-ba.Ugyhogy addig irjatok jo sokat hogy legyen olvasnivalo ha hazajottunk :lol:

Sok-sok puszi mindenkinek,legyetek jok!!! :wink: Iza
rillisz
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok, mert már nagyon fáradt vagyok.

Gergőnek nagyon boldog névnapot kívánok!!

Márti: gratulálok a 90%-os kispuncihoz, valahogy én végig azt éreztem, hogy kislány. De most, amikor olvastam, hogy kislány eszembe jutott Barbiék Laurája :oops: . Bár ahogy ismerlek, neked a kisfütyi is ugyan ilyen öröm lenne.
Az ikres fórumot ajánlottad már a kismaminak? www.ikresek.hu
A legjobb, hogy lenne számára, ott biztos minden félelmére, kérdésére tudnak válaszolni.

Zsu: tényleg csodaszép a manótok gerince. :wink: :lol:
A lényeg, hogy minden rendbe vele.
Gyerköcöknek jobbulást.

Iza: csatlakozom az előttem szólókhoz, nem vagy kívülálló!!
Az első pillanattól ugyan olyan tagja vagy a társaságnak, mint mindenki más.
A félelmeidet megértem, bár segíteni nem tudok (bárcsak tudnék). Kívánom, hogy mihamarabb eljöjjön a te "megfelelő" pillanatod.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Szép jó reggel mindenkinek!

Vasárnap is 6-kor kell kelnünk!BRRRR!!!!!Majd nyugdíjas éveimben kialszom magam!!!! :lol:

Látom Zsuzsi te meg éjjel nem bírsz aludni!!!!

Iza,
na végre!!!Remélem most már félre teszed ezeket a gondolataidat!
Különben én is sokat gondolkodtam,hogy mit tegyek jegyző ügyben.Már akkor elmehettem volna,amikor szeptemberben nem volt őszinte az ovi vezető.Bár azóta nem is beszéltem vele,és tényleg csak azért szándékozom lemenni,hogy tisztázzuk Zsoltika helyzetét.Tehát,hogy mikor utasíthatja el az elmaradására hivatkozva.Hol van a határ amikor ezt megtehetik.Gondolom ezt jogszabály rögzíti,és teszem fel ő tisztában van ezekkel.
Remélem ettől még nem lesz bajunk.Nem szándékozom erőszakos lenni,csak a gyerekem és az én jogaimat szeretném tisztázni!
Mert a kötelességeket minden hivatal bőszen hangoztatja,csak a jogainkról hallgatnak!
Gondolom a jegyzői fogadóóra azért van,hogy az esetleges panaszunkra választ kapjunk!
Kellemes utázást.Érezzétek jól magatokat Németo.ban!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Tudom,hogy hétvége van,de hol vagytok?
Merre jártok ebben a borús időben?
timiban
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a köszöntéseket a fiam nevében is :lol: .

Mi csak ejtőzünk már 2.napja-kimozdulni sincs kedvem,nemhogy bármit is csinálni.Tegnap azért még de.kiszaladtam a dm-be és a piacra vásárolni.

Márti,engem nem zavarna,ha jönne a kismami-én is próbálkoztam ha emlékeztek-Móni csak bejelentkezett,de azóta sem jött :oops: ,Regina is csak hébe-hóba jön :oops: ,ugyhogy én már nem próbálkozom.De biztosan fel tudnánk egy kicsit dobni a napjait.Mennyi idős a kismama?

Zsu,gyerekeknek jobbulást.

Iza,nagyon örülök,hogy örülsz :lol: Én meg annak is örülök,hogy sikerült ugy leirnom neked,hogy érthető legyen :lol: .

Timi,mi is 1/2 7-kor keltünk :twisted: .Nálunk mindegy,hogy hétköznap vagy hétvége van.A Gergő minden nap 6-7 között kel és az Encsi sem alszik sokkal tovább,max 1/2 8.
Remélem minden jól fog sikerülni a jegyőnél és nem lesz a fiad kárára.Ha sikerül mindent nyugodtan megbeszélni,akkor biztos nem lesz probléma.

Csajok,ti mit csináltok ebben a szar időben a gyerekekkel?Egyszerűen nekem nincs kedvem kimozdulni a lakásból :oops: .
bibolya
 
 


Timi:mi is itthon vagyunk, a párom dolgozik.
De nem tudtam miről írni, semmi sem történt!!!! :roll:

Ibolya:nekünk menni kell mindennap kicsit a levegőre, mert másképp meghülyülnék!!!!! :roll: Az az órácska nekem is jót tesz.
Amúgy ma a babarucikat válogattam, mert ugye nincs benne már mindben a méret és találgattam, hogy melyik mekkora , majd bezsákoztam.Lesz pár rucija a drágámnak!!!!! :lol: :wink:
És hogy mennyire pöttömök ezek a rucik :shock: :shock: :shock: , teljesen elhültem!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát igen,a levegőzés nekünk is nagyon hiányzik,de amikor egész nap csöpörög az eső,hát semmi kedvem kimenni.Ma amugy is olyan fejfájásom volt de.,ilyenkor naaaagyon tudok fázni./ 2 felső,2 zokni :oops: /
Babaruhákat én is nagyon szivesen válogattam anno,érdekes volt elképzelni,hogy a pocaklakóra /aki össze van gömbölyödve/ a hasiban/,jók lesznek azok a ruhák.
És hogy álltok?Sok mindent kell beszerezni?

Ha esetleg kell valamelyik kismaminak,van egy babahordozóm /maxi cosi plus 0-10 kg-ig/ 2-3 helyen kilyukadt a huzat,de áthuzás nélkül otthonra kiválló etetőnek pihiszéknek vagy hintáztatónak is.Szoljatok nyugodtan ha kell.
bibolya
 
 


Márti!

Nagy gratula a puncishoz. Én titokban két kislányt akartam, de rájöttem, sokkal jobb ez így nekünk.

Ibolya!

Geri gyönyörű. Nagyon szépek a szemei.

Mi ma ebéd után (Virágot elaltattam) elmentünk karácsonyi ajándékot venni gyerekek nélkül. A Cora nagy csalódás volt, szinte semmi akciós játék nem volt.

Az Auchan kellemes meglepetés volt. Vettünk egy ülő Télapót is, aki egy táblát tart a kezében. A táblára lehet krétával írni. Na ezt beültettem a gyerekszoba polcára, a kívánságokat ráírtam, majd elmondtam a Manóknak, hogy a Mikulás most már mindent lát. Barnus behajtotta az ajtót és ezt hallottam: Mikulás bácsi! Légyszives hozz nekem Play-mobil vadetetőt ... stb, és hozd el nekem a Sanyi papát. Én meg bőgtem a fürdőben, nem tudtam, hogy ennyire hiányzik neki is. Azóta is beszél a Mikulásnak és mint a kisangyal, úgy viselkedik. Elég rámutatni az ülő táblás Télapóra. Egyébként fiú létére imádja a gyertyákat, díszeket, dekorációkat nagy örömömre.

Timi!

Barnus középsős, de a tavalyi évhez képest meglepően komoly felkészítés és fejlesztés folyik az oviban. Furcsa nekem, akik inkább maguktól az otthonlétet választják a gyereküknek, mert én nem hiszem, hogy tőlem is ugyanannyit tanulna itthon. A korosztálynak megfelelő fejlesztő feladatokat kiválóan oldja már meg. Már a középsőben kötelező matekóra van hetente egyszer. Az ötös számkörben mozognak. Persze játékosan, és a fiam kedvenc foglalkozása is egyben. Szóval csak legyél határozott a jegyzőnél, mert szerintem rengeteg mindenről lemarad Zsoltika ovi nélkül. Én mostanában döbbenek rá, mennyit is tud már a fiam, amikor együtt oldjuk meg a feladatlapokat.

Jó éjt!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit,ezen az utolsó képen annyira hasonlít rád a kislányod.Emlékszem,hogy tettél fel egy olyan képet,ahol az anyukáddal vagy + a gyerköcök-nekem egyből ez a kép villant be-itt nagyon hasonlít rád.
Télapó-annyira aranyosak még ebben a korban,hogy tényleg hisznek benne.Én mindig azon izgultam,hogy legalább az oviban még megmaradjon a hite a télapóban és a jézuskában-de tisztában voltam vele,hogy ha valamelyik barátnőjének van nagyobb tesója,akkor pillanatok alatt kiderül a turpisság.De erre csak a suliban került sorMég 7 évesen elhitette velünk,hogy hisz benne,de a köv.évben bevallotta,hogy tud mindent.
És igazad van,otthon egyszerűen nem lehet annyi mindent megtanítani,mint az oviban.Nálunk is már középsős korában voltak kötelező foglalkozások minden nap/ 20-30 perc/, ének, torna, matek, környezet, rajz stb.Csak ugy szívják magukba a tudományt.
Alvást sikerül megvalósítani ugy ahogy pár napja irtad?

Edtih,mi van veled?Nem voltál a hétvégén,remélem semmi baj.Most már tessék minden nap füstjeleket eregetni-apukának is megmutatni, /hogyan és hova kell irni :lol: :oops: /hogyha valami történik veled tudjunk róla.
bibolya
 
 


Gergő, nagyon sok boldog névnapot kívánunk. Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!!!

Edit, olyan szépek a csemeték. Annak meg kicsit örülj, hogy Barnus a papát kérte karácsonyra, mert ha ennyire szerette/szereti könnyebb lesz az emlékeiben megtartani felnőtt korában is. És akire emlékeznek ugye, azt mondják az nem hal meg soha. És biztos lesznek még neked ilyen fájó pillanatok és most majd karácsonykor... anyám, el sem tudom azt képzelni. De egyszer majdcsak könnyebb lesz. És ha úgy érzed... tudod, gyere nyugodtan és "beszélj".

Iza, jó phit. De csak találkozzunk, majd jól fenéken billentelek!

Márti 3 babás kismamija! Remélem elolvasod ezt. Nekem ugyan "csak" két gyerek volt a pocakomban így mindnenben tuti nem tudnék 100%-os tanácsot adni. De azt tudom milyen 9 hónapig hányni és undorodni minden kajától, piától majd benyalni az összes negatív tünetet ami még a kismama könyvekben sincs. Mindezek mellett mégis boldogan várni a 9 hónap végét. :lol: Azt is tudom milyen félelemben, hülyeségeken kattogni ágyhoz "szögezve". De tudok egy-két tippet is, hogyan lehet "túlélni" a dolgot, nembeszélve az első napok stresszéről amikor a kórházból hazakerülünk immár sokan. Mert az is elég izgi! Szóval ha úgy érzed, nagyon szívesen beszélgetnék veled, írj privit vagy mailt. Hátha tudok segíteni valamiben. Ha másban nagyon eggyüttérző tudok lenni, mert még bennem is "friss az élmény".

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

Edit,
nagyon szépek a gyerekek.Virág milyen huncut!hanna is szereti kipakolni a fehérneműs fiókot!!:roll:

Ibolya,
tévedtem a vasárnappal.Tudja a gyerek,hogy hétvége volt,mert ma 1/2 6-kor kelt! :shock:

Márti,
én is nagyon imádtam babaruhát válogatni.Mondjuk a mai napig szeretem átnézegetni a ruhákat.Van 3 zsák ruhám,1 a Gerda kinőtt ruhái,ami majd Rebinek lesznek jók,1 ami az Ákiról és az Andrisról maradtak a Zsoltinak,és amit kinőtt Rebi azt teszem el a 3.zsákba a Hannának.Ezeket szoktam néha átforgatni,hogy van e köztük olyan amibe időközben belenőtt vmelyik.Jól el szoktam lenni velük! :roll: (ezt szép magyarosan írtam)

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


FÜSTJEL :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Ibolya, tényleg nagyon szép kiskrapek a Gergő! Ezekkel a szemekkel jajj lesz a csajoknak! De édes lehetett, ahogy az ablaknál várta az Enikőt!

Évi, milyen volt a pancsi? Remélem most fotóztatok. :wink:

Edit, éjszaka? Egyszeri alkalom volt, vagy azóta is többnyire alszik a kiscsaj?
Látom, bejön neki apa gatyája. :lol: Nálunk az Ádám meg az én ruháimat húzza a fejére.
Bevallom, megkönnyeztem Barnus beszélgetését a Mikulással. Főleg, ahogy a papát kívánta. Drága kis csillag!

Andi, nagy hó van nálatok? Vagy ott is csak az eső esik?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kép

füstjel...
Vendég
 


Ibolya!

Nálunk ilyen foglalkozások vannak minden nap:

Héfő: testnevelés
kedd: matek
szerda: irodalmi nevelés
csüt. kézügyesség fejlesztés
péntek: környezet

Alvás: Hát javulóban van, de azért becsúszik egy-egy szar éjszaka is. Pl. a tegnapi, fél óránként sírt fel. Ilyet akkor csinál, mikor telihold van. Most nem tudom a holdállást, de gyanakszom rá.

Az utolsó fénykép akkor készült Virágról, mikor pelenkáztam (volna). Nevetve elszaladt, és beleült a játék babakocsiba. Furcsa ez a hasonlóság kérdése. Én nem látom, hogy hasonlítana rám, de mások mondják.

Barátnőm mára van kiírva a kislányával, de még nincs semmi szülésre utaló jel. Annyira drukkolok neki, mintha csak magam szülnék.

Márti!

Nagyon mérges volt az a füstjel! Mi újság?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Barbi!

Elfelejtettem mesélni, hogy rendeltünk még egy szekrényt a Retztől. Kiszállítás 8000 lett volna, függetlenül a mérettől, értéktől darabszámtól. Jó, mondtam, akkor kihozzuk mi, csak szereljék össze nálunk. A szerelés 3500 Ft. Megjött a szekrény, telefonálnak, hogy jó jönnek, 3000 Ft. a kiszállás, és 3500 Ft. a szerelés. Hát elküldtem őket az anyjukba, és összeszereltetem egy helyi asztalossal, 2000 Ft-ért.

Van pofájuk 20 km-re 3000 Ft-ot kérni. Vszont a nappaliba törötten leszállított szekrény ügye azóta is lóg, nincs raktáron csere már 6 hete. Visszavisem, kérem vissza a lóvét. Szép kis bagázs!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, igen, egy kicsit sok amit ezek a Retz bútorosok csinálnak. Nem tudom hogy engedhetik meg maguknak. De mondjuk addig, amíg sokan kifizetik ezt a pénzt, addig csinálják is.
Ja, képzeld, az István ment a másik bútorboltba az Ádám szekrényéért, és még a mi sportkocsinkba is befért. Igaz, fullban volt a drága kis autó, de simán elhozta. És nem került 8000.-be. Összerakni mi fogjuk, de mikor?

Egyenlőre úgy tűnik, nem fogjuk az emeletet birtokba venni karácsonykor. Az Istvánnak annyi a munkája, hogy este 7-8-nál előbb nem ér haza. Úgyhogy az emelet meg áll, nincs aki csinálja. Öröm az ürömben, amíg nem használjuk az emeletet nincs nagyobb fűtésszámla. :?

Alvás: a múltkor írtam, hogy majd később nyilatkozom az alvásról. Azt hittem, reméltem, hogy most már megjavul az Ádám alvókája. Szart! Vannak olyan éjjelek (ez a ritkább) amikor alszik egyhuzamban 6 órát, és van, hogy óránként, 2 óránként kel. Mint most éjjel is. Mi már így maradunk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Még egy dolog, aztán lépek.

Barnus 1,5 hónapja állandóan köszörüli a torkát és torokkaparósan köhög. Mutattam két orvosnak is. Tüdeje tiszta, torkarendben, oszt csá.

Megelégeltem a dolgot, asztalra csaptam, kivizsgálást kértem. Ma reggeli arcüreg röntgen negatív, jobb oldalon a tüdőn 1 forintos nagyságú gyulladás. Antibiotikum!!! De nem tüdőből jön a köhögés, inkább allergiás eredetű, ezért holnap allergia vizsgálat miatt vérvétel. Hát ennyit a hagyom magam és asztal alá söpörjük a dolgot vagy a sarkamra állok és derítsük már ki a problémát.

Timi! A fentieket Neked írtam példának. Mindenkinek kényelmesebb Zsoltika esetén a struccpolitika, de Te vagy az anyja, Te tudod, hogy gond van, állj a sarkadra.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:vigyorgós volt a füstjel!!!! :lol: :lol:

Na jó nem mintha annyira hiányoztam volna :oops: , nekem is az Edith meg a Zsandi hiányzik nagyon!!!!! :(

Edit, Barbi:Örülök a jóalvós napoknak a rosszaknak kevésbé :? , hogy nincs sok rendszer benne az tuti!!!!!
Mi javulgatunk Zsombi ma is csak hajnali 4kor kelt, pedig már este kiesett a cumija!!! :lol:

drev:hahaha

Azt hiszem ennyi amire reagálni akartam, amúgy szóljatok ha kérdeztetetk valamit tényleg szita az agyam!!!! :oops: :roll: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja én meg nem tudom mi van a Szonival :shock: :shock: :shock: , szólunk neki és semmi, talán ha ötödször hívjuk akkor talán odafárad!!!!! :shock: :shock: :shock: Nem hinném, hogy elromlott volna a hallása, múltkor megsasolta jól a dokicsaj..........de hogy mi van vele nem tudom :shock: :shock: :shock: :shock: , ez már valami kiskamaszkori vagy minikamaszkori anya+apa bosszantás vagy mi?????????????????????????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi!

Laci az összeszerelésben igen gyenge, sőt azt mondja, hogy az idő alatt az összeszerelés többszörét megkeresi. Így marad a szakember!!

Alvás: Virág is extra szarul aludt éjjel. Nem tudod, nincs telihold? Szerintem tegyük össze a kölköket.

Márti!

Nálunk is volt az oviban fényképeszkedés, csodaszépek lettek!!!


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!

Súgva halkan kérdezd meg a kiscsajt, hogy kérsz csokit? Na azt hallani fogja!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Timi,sajnálom a korai keléseteket-bezzeg,ha majd oviba kell mennie,akkor nem lesz ennyire hajnali kelő :lol: .Vagy ki tudja :oops: -nekem az Encsi hétvégén 1 órával tovább szokott fennmaradni,de csak kb.fél órával alszik többet,mint hétköznap-tehát ő hétvégén fél órával kevesebbet alszik.

Füstjelek: Kép

Edit,hát nem tudom milyen holdállás volt az éjjel,de a Gergő is rengetegszer felsírt,1x felsíkított.Nála azért ez már nem jellemző max.2x ébred éjjelente.Hajnali 4-kor már a Lajos mondta,hogy inkább tegyem magunk közé,hátha akkor már alszunk is valamit.Persze a 2 krapek egyből elaludt,én meg nem fértem el a fél párnányi helyemen :oops: .Most meg hogy alszik a kicsi,már nem vagyok álmos,inkább csak kótyagos a fejem.
Butoros sztori-hát nem semmi.
De én hogy jártam-kiderült,hogy a mosogatógépünkből hiányzik egy szűrő,ezért sűrűn eltömődik a lefolyónk és koszosak az edények.Felhívom a szervízt,ahol közlik velem jó parasztosan,hogy 7700 ft a kiszállás és majd ők megmondják hogy tényleg hiányzik-e belőle valami.Mikor mondom,hogy tényleg hiányzik,mert máshol megnéztük és mindbe van szűrő ,akkor meg azt mondták,hogy az nem lehet,mert gyárilag csomagolják./és mi van ,ha a gyárban kifelejtették :twisted: ?/ és erre amugy sincs garancia,mert nem tudjuk bebizonyítani,hogy nem mi vettük ki belőle :twisted: .Persze,mert olyan hülye vagyok,hogy kiveszem belőle,hogy elduguljon a lefolyó-vizszerelőt is kelljen hívnom :twisted: ,meg imádok a koszos edényből enni :roll: .
bibolya
 
 


Ibolya, széééééééééép, hogy direkt kiszedtétek a szűrőt!!! :lol: :lol: :lol:
Én nem értem, ha logikusan gondolkoznának a szervizben, akkor ilyet nem is mondanának, hogy nem biztos hogy nem te szedted ki? Van olyan, aki direkt magának akar rosszat? Létezik ilyen? Nem hiszem. :x

Én meg a postával hadakozok. Múlt hét hétfőn feladtak nekünk egy csomagot. A múltkor ugyan ezt 2 nap alatt megkaptuk. Most meg még sehol. Felhívtam a mi postánkat, ott még nincs. Felhívtam a Logisztikai Központot, onnan meg már elment 13-án. Akkor hol van?
De a logisztikán is jó fej volt a pali, közölte, hogy szerinte elment. Mondtam, nekem a szerintem édes kevés, tegye már meg, hogy megnézi.
Na, közben visszahívtam a mi postánkat, hogy ha már a központból múlt héten elküldték, akkor nézzék meg újra, itt kell lenni. Visszahívott a csaj, bocsi, tényleg itt van. :x :x :x
De egész délelőtt telefonálgattam és ha nem állok megint a sarkamra, sose kapjuk meg.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti: Edit tanácsát próbáld ki, tuti hallani fogja a csajszi. Biztos az oviban tanulja az ilyen dolgokat. :shock: :lol:

Edit, Barbi: nálunk egyenlőre rendeződtek az éjszakák. Az egyetlen ok amire gondolok, hogy délután már csak egyszer alszik. Igaz ettől estére már olyan fáradt, hogy csak néz ki a fejéből.
A babaszobáról egy lány elküldte nekem a suttogó és még egy könyvből az alvás, altatásról szóló részt. Még nem olvastam el, de ha gondoljátok szívesen átküldöm. Hátha van benne valami hasznos.

Edit: jobbulást Barninak, megint csak el kell mondanom, nagyon talpra esett vagy. Amikor a Szandi beteg, mindig a te eseteid jutnak eszembe.

Barbi: te hogy bírod, hogy ennyit vagy egyedül az Ádámmal? Mostanában nálunk is sokszor előfordult, hogy napokig alig láttuk a Ferkót én hulla voltam. Kb. este 7-re már semmi energiám nem volt.

Ibolya: nagyon édes Gergő, ahogy áll az ablakban. A Szandi az apját szokta így várni, az erkélynél, pedig ki se lát. Mégis ott várakozik.

Timi: szerintem is állj a sarkadra, Zsoltikának szüksége van az ovira.

Drev: nekem tetszett a füstjel :lol: :lol:

Mi szerencsére nem kelünk korán, szerintem bele is pusztulnék. De este nem is tudok 2-3 előtt elaludni. Már kipróbáltam mindent (gyógytea, homós szer, hideg tej), de egyszerűen nem megy az elalvás. Nincs valami ötletetek, mit csináljak? Már komolyan fontolgatom, hogy feliratok altatót, de mi van, ha utána meg annyira hozzászokok, hogy azért nem tudok elaludni.

Andi, Edith: tényleg jelentkezhetnétek, legalább pár mondattal!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:nem tudom mit csinálj, de az tuti, hogy az éjfél előtti alvásra is nagyon szüksége lenne a szervezetednek, lehet, hogy ezért amortizál le ennyira a Szandi!!!! :shock: :D

Én is vacakul alszom, de az elalvással nincs gond, csak a visszaalvással :roll: , valamelyik manó mindig csinál programot még éjjel is!!!!! :roll: 8)

Jó tudom meg látom is, hogy néha annyira elmerül a Szoni a játékban, hogy se lát se hall, de van amikor ott áll előttem én dumálok neki, őt meg nem hatja meg!!!!Erre a Roland mondta, hogy mi lesz vele kamaszkorában :shock: :shock: :shock: , na erre nem vagyok hajlandó gondolni!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Voltunk ma a Nandunál, csak nem akartam beharangozni, mert nem volt semmi izgi, megbeszéltük az otthonszüléses politikai helyzetet, állítólag csütörtökön lesz egy nagy megbeszéléssel az okosok és a bábák között...................kíváncsi leszek :roll: !!!!!
Kistündért megtapizták, vérnyomást mértek meg pulzust, szerinte átlagos a mérete, kaptam egy maréknyi c vitamint a köhögésemre :lol: :lol: :lol: , volt neki egy nagy dobozzal mi meg kifogytunk belőle!!!!!!Míg ott voltunk nem is köhögtem!!!!! :lol:

Ja tudom már az Ibolyának akartam írni, hogy elvileg meglesz minden a drágának, sok mindent kölcsön kapunk.
Ha mégsem majd írok, hogy esteleg ezt meg azt tudna-e valaki kölcsönadni!!!!!!!!!!!! :lol:
Fiúk alszanak..............én meg itt gubbasztok :roll: , nem akarom felriasztani őket a mosogatás zajával................jó duma mi??????????

drev:ehhez mit szólsz?????????????????
Kép


Vannak a Rolandnak ilyen képei, nekem ez a kedvencem...igaz ez is angyalos, de ez nem jókedvű kép:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SZiasztok!

Ibolya, engem érdekelne a hordozó, mert elvileg azt lehet csatlakoztatni a babakocsinkra. Ha igen, vevő lennék rá :)

Gergőnek utólag én is boldog névnapot kívánok :) Sajnálom hogy elkéstem vele.

Mi jól vagyunk, úgy néz ki holnap már kezdenem kell az új helyen, remélem nem fogom nagyon leamortizálni magam :)

Aki pedig jár a 18.ker felé, az nézzen be a boltba :)

Mennem kell, mert még meg kell szerveznem a gyerekfelügyeletet :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu,szerintem nem lehet csatlakoztatni,mert már volt egy hasonló szitus érdeklődőm-jött a kismama babakocsistúl :lol: ,de sajna nem tudtuk rácsatlakoztatni.De ha gondolod,küldök róla képeket hátha ugy jobban látod.
És hol fogsz dolgozni?Mit fogsz csinálni?Emlékszem hogy irtad,de lehet hogy terhes vagyok ,mert szita az agyam?
Az jutott az eszembe,hogy a pénzkeresetemet gyerekfelügyelettel kéne megoldanom.Lenne hozzá kedvem,csak gőzőm sincs,hogyan fogjak neki.
Zsu,te hogy keresel bébiszittert?Vagy mi alapján,mi a fontos?

Márti,szokd meg a gondolatot,hogy ez most már mindig igy lesz :lol: .Az Encsinek még mindig szelektív hallása van :oops: és az oviban kezdődőtt.
Mártikám,azt hiszem be kéne invesztálnotok egy mosogatógépbe. Akkor azért neked is több szabadidőd lenne/nem kellene zörögnöd alvásidőben :lol: / ,a pici mellett meg tuti nem lesz rá időd.Én kb.a 30.héten hagytam abba ,ezért aztán állandóan a Lajos mosogatott,nagyon hamar meg is unta-azóta is dicséri azt,aki feltalálta :lol: .

Barbi,néha komolyan mondom szégyellem magam,hogy postaforgalmit végeztem és hogy évekig dolgoztam a szakmában :oops: .Biztos követtem el én is rengeteg hibát,de készakarva soha nem okoztam senkinek ilyen problémát.

Zsuzsi,az esti korábbi lefekvést csak ugy tudod elérni,hogy reggel korábban kelsz.Egy pár napig tuti nagyon fáradt leszel,de egy idő után megszokja a szervezeted.
bibolya
 
 


Ibolya drágám, ne szégyeld magad. Minden szakmában vannak olyanok, akik így végzik a munkájukat. Mindenhol!

Zsuzsi, ha meglesz a tuti módszer az elalvásra szólj. Én 11 előtt nem bírok elaludni. Pedig fáradtnak fáradt vagyok, nem is kicsit. Viszont estére már átesek a holtponton és nem bírok elaludni. És mivel az Ádám ugye éjjel nem igazán alszik, így sokszor alszom 6-7 órát 4-5 részletben. Szerinted? Dél körül van egy pont, hogy ha most nem alhatok meghalok. Ha éppen akkor alszik őméltósága, és nincs semmi dolgom, vagy van csak nem érdekel, akkor lefekszem. De ez olyan ritka!
És nem tudom miért van ez. Mielőtt az Ádám megszületett már a tyúkokkal mentem aludni. Az István mindig röhögött, hogy nekem a nap fénypontja az, amikor lefekszem aludni. És már alig vártam, hogy 9 óra legyen, 8-kor már mégse feküdjek le. Most meg...

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Lassan az összes szakrendelést megjárjuk a csajjal, most hogy mentem az oviba, tiszta piros volt a drágám egyik szeme, meg váladékos is!!!!! :shock: :shock: :shock: Aztán mondja az ovónéni, hogy az egyik fiú most jött vissza kötőhártyagyulladásból!!!!!!!!!!!!!!! :? Szóval délben randi a szemésszel!!!!!!
Az sokáig tart?????Vagyis a kötőhártyagyuszi?????És sima szempcseppet adnak rá vagy mit??????????????Ilyenünk még nem volt!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, a kötőhártya fáj, később viszket. És fertőző, úgyhogy sanszos, hogy ti is elkapjátok.
Szegény drága! Puszi megy neki.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti,a váladékos szemre a kamillateát szokták javasolni-mármint,hogy azzal kell kimosni a csipát naponta többször is.Addig is mig a dokihoz eljuttok mosogasd 2x-3x vele.
bibolya
 
 


Nem fáj neki, nem viszket!!!! :shock: :shock: :shock:
A kamillát már lefőztem, köszi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: kamilla tényleg jó. Kívülről befelé kell kitörölni a szemét (csak azért írom, mert én nem tudtam, hogy kell csinálni).
Nekünk adtak nyáron cseppet is és kenőcsöt is (a háziorvos adta). Ha jól emlékszem Tobrex a neve, de ha nem akartok elmenni a szemészetre, és nem fáj neki, akkor nekem van itthon Garasone szemcsepp (a nővérem mindig ezt használta). Pont ma váltottam ki, szívesen oda adom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:köszi aranyos vagy :wink: , de már bejelentkeztünk inkább elmegyünk.Biztos ami ziher alapon!!!!!

EDITH:JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, sztem nem vészes, Katának volt többször is, dörzsölni ne engedd, mert jobban fog fájni (majd ha viszket neki)

Ibolya, sajnos még nem láttam ami jó rá, azt se tudom hogy kell rá tenni, csak azt tudom, hogy Maxi-cosi jó rá. Nekem van vmi adapterem is, de persze az passz, hogy melyik a legrégebbi ülés ami rámegy :) Azért ha lefotózod, megköszönöm, mert akkor megpróbálok utánaérdeklődni.

Én nem keresek bébiszittert, nem is lenne miből :( A hugom, vagy a szomszédasszonyom vigyáz a gyerekekre, ill a férjem ha ő itthon van.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, de én is izgattam magam Edith miatt, hogy már napok óta nem jelentkezett a másik fórumon, ezért dél körül smsben megzaklattam. Csak annyit írt vissza, hogy minden rendben, csak siet. Nem hatalmazott fel rá, de gondoltam, megnyugtatlak benneteket.

Bocsi mégegyszer, Edith, tőled is. :)

Szép estét mindenkinek!

Meli és Tücsök
Kép
komine
Külföld
 
 


Köszi Meli, jólesett, én is kezdtem aggódni...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 



Sziasztok csajok!!!

Most lett csönd ,egy kicsit írok gyorsan.

Ibolya,utolag szeretnék a Gergőnek
BOLDOG NÉVNAPOT kívánni!! Kép

Velünk nem sok minden történik,unalmasak ezek a ronda,szürke,esős napok!
Nagyon sokat beszél a drágám,zabálni való!
Önfejű,és alkalmi süket.
Ha sikerűl kicsinyíteni,rakok képet.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Kép
Pedig kapott enni!

Kép

Kép
Egy ritka pillanat!

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


sziasztok!

Meli, jó h írtál, és hírt adtál Edithről.

Jó képeket tettetek fel nagyon. Gergő nagyon édes, ahogy figyel ki az ablakon. Utólag én is boldog névnapot kívánok!
Virág is tündéri! Csodaszép lányzó. És az a kép is nagyon tetszik, ahol Barnus és Virág együtt játszanak!

Ibolya, szóval bébiszitterkedést tervezel :) Hát, én anno örültem volna, ha találok valakit itt a közelben, aki vigyáz Samura időnként, és nem a csanára költök ennyi pénzt havonta...
Egyébként érdemes a védőnőnek mondani, ha tervezel ilyet. Nálunk legalábbis ő ajánlott anno bébiszittert, csak úgy még drágább lett volna...

Tegnap este jöttünk meg Gyopárosfürdőről, jó volt nagyon, csak hát jó messze van, kb 200 km Bp-től. Samu ismét hozta a halacska énjét. Ki sem lehetett robbantani a vízből. És tök jó volt, hogy anyuékkal mentünk - így időnként vigyáztak rá, így pl. Balázzsal el tudtunk menni ketten vacsizni, meg éjszaka az élményfürdőbe. Szombaton éjfélig volt nyitva.
Maga a fürdő nem rossz, az meg kifejezetten tetszett, hogy közvetlen átjárás volt a fürdő és a szálloda között.
Történt sajnos rossz is: Samunak vettem egy szandit, ami kvázi papucs, csak rácsatolható a lábára - gondoltam jó lesz a fürdőben. Szegénykémnek nagyon feltörte a lábát, brutál ronda lett... :( és csak egyszer volt rajta...
Nagyon kinlódik most a kibújó szemfogaival, pedig már áttört a csücsök, de folyamatosan a szájában turkál, és az éjszakák is vacakok lettek... Lehet h más fogak is jönnek ?
No, mindjárt lemerül a laptop, gyorsan elküldöm.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


De jó, hogy minden rendben van az Edithékkel!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi:sajnálom, hogy feltörte a papucs a fiad lábát!!!!! :( De legalább kikapcsolódtatok kicsit!!!!! 8) 8) 8)

Zsu:jó munkát neked!!!! :wink:

Zsuzsi:köszi a leírást, hogy hogy kell törölni a szemet, én is a nővéremtől kérdeztem meg!!!!! :wink: Még szerencse, hogy ők vannak nekünk!!!!! :lol: :lol:
Tényleg , hogy van nővérkéd??????
Remélem helyre rázódott az élete!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, azért majd ha lesz időd legelább reggelente vagy akármikor egy nap csak annyit hogy füstjel! Nem kell olyan vicces képeket keresgélned mint egyes nagyon ráérős emberkék (ugye drev, Márti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )... csak valamit írjál majd be. Már aggódtunk nagyon!!!

Edit, barátnőd még egyben van még? Majd azért értesít, hogy mi van.

Évi, szegény Samu. Kenegeted valamivel a bibijét? Az jó, hogy tudtatok pár lopott órácskát szerezni magatoknak. Ezért jó nagyikkal menni.

Na kb. ennyi ami most eszembe jut, nem sok. Pedig tuti volt még... nem szeretem az új oldalakat.

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?