Sziasztok csajok!!!
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást, látom egy nagyon összetartó csapat vagytok.
Kislány: Gratula a babóhoz. Ne idegeskedjél, a hangulatvátozás teljesen természetes ilyenkor. Sok kismamitol hallottam már ezt.
Arikon: Nagyon nagyon drukkolok neked, remélem hamarosan te is a kismamikhoz fogsz tartozni.
Bien: Köszönöm a szép szavakat, nagyon kedves vagy. Ne keseredj el!! Ha most nem jött össze, hátha a december jobb lesz. Ne menj el tölünk, nagyon megszerettelek. Igazuk van a csajoknak, hogy együtt könyebb átvészelni a nehéz időszakokat, és azért vagyunk itt hogy egymásba erőt öntsünk. Meg latod jo lesz minden, csak higgyel benne. A kis manód várat magára.
A cicka mire jó?? Elnézést, én egy kicsit tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
babszi: Neked is nagyon nagyon szoritok hogy ne jöjjön meg az a nyavajás piri. Ezt jól értettem, 2 éve probálkoztok???
És doki mit mond miert nem jon mar ossze???
T. mária: Gratula a kis manohóz. Neked menyi idő után jött
össze?
gabi: köszönöm hogy megnyugtattál egy kicsit, csak már jussunk odáig hogy probálkozzunk, de meg van 10 nap addig. Szerintetek vegyek ov. tesztet? vagy bizzam a fentiekre??
Tuti hogy babád vagy, nagyon olyan jeleid vannak. Mikor tesztelsz?? Szurkolok neked.
Lenne egy pár kérdésem.
Hogy vizsgálod a méhszáj állapotát?? És mikor kell ezt csinálni??
Mit hagytál abba???
Hogy csináltad hogy csillámossal legyen ki irva a neved???
Bocs csajok hogy enyit irtam, de sokan irtatok nekem is és probáltam mindenkihez hozzászolni, máskor nem varok enyit a vissza irassal, mert nem győzöm olvasni.
puszi nektek