Sziasztok!
Megjártuk anyósékat, sikerült is öszeveszni vele, de nem részletezem, betöltene egy oldalt
Emili megfázott, legalábbis folyik az orra, köhécsel, éjjel velem aludt.Láza nincs szerencsére, szívom az orrát a porszívó mumussal.
Annyira fél szegénykém tőle, én pedig nagyon vacakul érzem magam miatta, hogy ilyenekkel kell kínoznom, de tudom, hogy nem fáj neki, csak kellemetlen az egész macera, és utánna jobb lesz neki, mert kap levegőt.
Adtam neki Fenistil cseppet, meg Pandolt, ha a atorka fájna.
Lorca!
Gratul a mászáshoz Szabinak!
Nálunk is a mászás hozta amegváltást, akkor kicserélték Emilit
Most olvasom, hogy te is beteg lettél, jobbulást!Renélem én nem kapo el, legalábbis a férjemtől még nem kaptam el soha.
Milyen ekzema krémet használtok?
Nanica!
Emili is fogatlan még.
De nekem is, meg aféjemnek is 9 hósan jött az első, úgyhogy még van egy hónapunk.
Panki!
Rugit már én sem adok rá, nem tud benne mászni.
Mikor mentek USA-ba?Pontosan hová mentek?
Lora!
Egy zokniról beszélünk, de a kengurus az más márkájú, de ugyanúgy néz ki, az egész talpa le van szilikonozva.
DM-est szerintem bármikor ki lehet váltani, ki kell tölteni hozzá egy papírt, ami a boltban van kitéve a babás soron, és kell még az anyakönyvi másolata is.
Gergő!
Sok sok boldog névnapot kívánok!
Pann! Ekzema tud nagyon csúnya, és fájdalmas is lenni, ha kisebesedik, viszket, stb.
Libabőr?Akkor talán nem is annyira ekzemáról van szó, hanem keratosis follicularisról:neked, vagy férjednek nincs ilyesmi a karján, combján?Általában ez hajlam, és öröklődhet, elmulasztani nem lehet, napra kicsit javulhat.Remélem nem ijjesztette rád!
Igen ez is felállás, Emili is így csinál, ha nincs magassabb kapaszkodó.
Mónika!
Jobbulást Botondnak!
Leesés:
Nálunk is volt már, 1x,de már 2x rántotta magára a széketa a konyhában, mikor odaosont a hátam mögé, és abba akart felkapaszkodni.
Sno!
Emili érdekes módon már az első tornán(októberben)átmászott a a hengeren, azt hittem nem fogja megtenni.Viszont a a tárgyakon átmászik kezdetektől fogva, a kiekrülés még nem megy, vagy átvergődi magát az akadályon, vagy ordít.
Május!
Nem vagy egyedül, én is így jártam a gytornával kapcsolatban:tornán, ami a 2 hetes mindennapos volt:feszes ez a ygerek!Megyek dokinőhöz kontrollra a torna után:kérdem miért kattognak aza ízületei?Mert lazák
Na most akkor mi van????Én is ezt kérdem.Viszont a torna nekünk látványos volt, és a mozgása is sokat fejlődött abban a 2 hétben, de lehet a torna nélkül is ez lett volna
Mi megyünk megint erre a 2 hetes tornára, dec. elején.