Na itt leesett tegnap reggelre 10 cm hó, bezzeg most olvad mert olyan meleg van!
Alvás: férjem vett citromfű teát és azt iszom péntek óta. Péntek éjjel viszonylag keveset volt fent és csak fél 6-kor jött rá az anyahiány, úgyhogy átvittem a mi ágyunkba. Szombat elég jó éj volt, talán 2x kelt enni, aztán aludt is. Na de a tegnapi megint jó sz@r volt.
Nem számoltam, hogy hányszor kelt, hányszor evett. Egyedül az volt a szerencse, hogy nem hisztizett, hanem csak forgolodott az ágyban, nem találta a helyét és nyüglödött. Felvettem és vagy megetettem vagy csak ringattam egy picit vagy a hátát simiztem és visszaaludt.
Azt hittem, hogy ha este hallgatunk zenét, akkor talán nyugodtabb lesz, mert nem este tanul sokat-tegnap ez nem jött be.
Amúgy valami még is lehet abban amit a dokinéni mondott, mert tegnap már ment 2 métert
, úgy is hogy fogtam a kezét és egyre többször probált kapaszkodás nélkül felállni és úgy maradni.
NA meg a kosárral mit tud művelni.
Szombat este legalább 20x belemászott, kihajtogatta a lábait, majd kimászott, felfordította, akkor ráült meg ráállt.
Rájött, hogy úgy elér magasabban lévő dolgokat! Iszonyatosan jól eljátszott, igaz ott voltunk vele, de többnyire csak figyeltük.
Alexa!
Hát nagyon irigykedem a Ringató miatt. Nem tudom, hogy nálunk miért nincs, pedig április körül volt egy, amin kb 15 gyerköc volt és azt mondták, hogy havonta lesz egy. Asszem nekünk 700 Ft volt a fél óra.
Tinu!
Köszi!
Hát ha te a begyulladásra kaptál Lidocaint, akkor bizti én is kapnék a körömlevételre.
Az a baj, hogy nincs alatta másik köröm és inkább várok még egy picit…még nem fáj,csak furi, hogy félig lóg
…meg úgy félek az ilyen dolgoktól. Pedig lehet jobb lenne túl esni rajta.
Livi!
Hát én is eléggé kételkedek abban, hogy nem fogja megszokni
, de sajnos nem tudom visszafektetni, mert rögtön feszít és kel fel, ha kimegyek akkor még jobban ordít és ez már a végső megoldás.
Használd ki azt az időt, míg a kis bébike a pocidban van és probálj addig pihenni, mert lehet utána hosszú ideig nem lesz rá módod.
Kernico!
Rád is nagyon irigy vagyok!
Már 3 hete nem voltunk babauszin (Egy elmaradt, kettőre Veronika betegsége miatt nem mentünk), most meg a körmöm miatt asszem nem kéne menni. Mert ha leszedetem, akkor szerdáig a kötés miatt nem lehet vizes, ha meg nem akkor meg nehogy valami fertőzést okozzak a babáknak.
Pedig már én is olyan kivi lennék, hogy a gyerek hogy ugrik a vízbe. A víz alatti képet tényleg tessék meg mutizni nekünk is.
Sziszi!
De jó, hogy nem volt túl nagy baja Csanádnak!
Rena!
Jövő hét már első advent nem? Nekem is össze kéne kapni magam és neki látni a hangolodásnak. Bár egyelőre a gyerek szülinapja jobban izgat, már csak 2 hét!!!!!!!
Gyöngytyúkok: hát vágj le egy párat
, utána lehet odafigyelne a szomszéd, hogy ne menjenek át! Nem beszéltél még velük, hogy csinálják meg a kerítést, vagy vigyázzanak jobban a tyúkokra? Azért ehez talán nem kellene ügyvéd!
Ante!
Hú ne is gondolj másra, csakhogy az elem merül! Már mindjárt egy éves, ilyenkor már nem szabadna…Amúgy én meg pont éjjel kapcsoltam ki teljesen, hátha az zavarja a gyereket és azért nem tud rendesen aludni.
Nika!
Boldog névnapot Gegének! Én azt gondoltam, hogy májusban tartjátok-igazából nem tudtam, hogy Gergő vagy Gergely!