Új privát üzeneted érkezett!

fnoe,
Nálunk is volt pár hónapja visszaesés az alvásban, nem volt egyszerű az tuti. hát én tuti nem csinálnám amit a dokid mondott. Szerintem ezzel csak azt tanulja meg, ha nyüszög egy kicsit akkor tök szupi, met anya magamellé veszi. PErsze lehet nem így lesz. Én nem hagytam magam, mindig mikor felállt visszafektettem , pár napig tényleg zombi voltam , de most már hónapok óta egyszer sem kell éjjel.

alexaa,
húúú ringató szupi lehetett!!! bevallom én azért nem szántam rá magam, mert anyukáknak is kell énekelni, nekem meg brutál kappanhangom van... :oops: :oops:

winnie,
Doki téma: megkaptad a válaszom a prividre ezzel kapcs? csak mert nem jött válasz :oops: EGyébként a dokit anyuék egy nőgyogyi ismerőse ajánlotta, az ő lánya is nála szült.
Nem raksz fel közös képet a csajokról? :wink:

kernico,
TÖKJÓÓÓ, hogy megismertelek titeket!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: Máskor is összehozhatunk ilyet!!!! Kiara kidőlt otthon, mi? Szegényke, látszott milyen fáradt.


Képzeljétek Dalmi 3 órája alszik...és az anyja mit csinál???? Ahelyett, hogy összeszedtem volna a lakás aludtam egy nagyot most meg netezek.... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tündérnek boldog hófordulót kívánunk!

Winnie: az jó lehetett, nekem is volt már ilyen, hogy az segített, akiből véletlen sem néztem volna ki, más meg direkt kinézett az ablakon, nehogy segíteni kelljen. De a nénik elém is betolakodnak mindig! :roll:

Sziszi:
Csanád hogy van?

Livi:
jaja, tök jó, hogy megismertünk mi is titeket. :D :D :D :D
Általában, ha otthon vannak, akkor szoktunk sokat menni Brigiékhez, és akkor csörgünk majd korábban, hogy ráérjetek ti is! :D
Kocsiban nem aludt el a csaj, viszont fürdés közben már majdnem! Szegénykém, tényleg nagyon kipurcant már a nap végére. Még babauszi után sem aludt, pedig az is jól kiszívta az energiáját.
Ilyen meg mindenkinek kell! Én ma takarítottam eddig, de úgy döntöttem, ma nem főzőcskézek, és innentől egy papírlapot sem teszek arrébb. :oops: :D

Noémi:
szerintem is menj vele dokihoz. Biztos fájhat!

Képzeljétek, tegnap a babauszin azt modta az oktató, hogy ne kapjuk el, amikor a széléről ülve beugrik a csaj, hanem hagyjuk merülni kicsit és utánna húzzuk ki! :shock: :shock: :shock: :shock: Úgy sajnáltam szegényt, erre mikor kihúztam még röhögött is! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Bár elsőnek nyelt egy kis vizet, de a többit nagyon élvezte, ahogy kiültettem, már ugrott is vissza. :D :D :D :D És a víz alatt amikor úsztatjuk, akkor nyitott szájjal, szemmel rúgja már magát előre. Olyan ügyi, és már ezt is élvezi. Most már majd szeretnék róla képet is csinálni a vízben! :D :D

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Livi, ok, majd teszek fel, csak még át kell tölteni :)
nem jött át a privi.... :?

ja, alvásban most nálunk is visszaesés van, mindig ébred, mondjuk fog is jön...
de általában én is járkálok hozzá, lefektetem, aztán ha eléggé lefárdat, a kiságyban elaltatom. Csak ha úgy látom, hogy nagyon baja van (pl múltkor, amikor már 1 órával az altatás után elkezdett ébredni, és utána 1, fél óránként, amit amúgy sosem cisnál), akkor viszem magam mellé.

Kifli kül azóta is része a vacsiknak, tetszik neki :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

Köszi rendesek vagytok! Ma este már nem lázas, köhécsel, de elég jól eljátszott napközben, na persze velem. Ha kimegyek a szobából már mászik utánnam.

Ante: milyen ágyatok van, hogy,fejjel lefelé fekszik és nem esik le?

Winnie: azért is jó, hogy leírtad, a BKV élményeid, mert ez nekünk is jó érzés, mi is bízhatunk benne, vannak még jóérzésű, kedves emberek. Végreeee jól van, és egészséges!!!

Rena: megnéztem az honlapod, ezt mind egyedül hoztad össze? :shock: Nagyon ügyi vagy.

Alexa: bizti jó lehetett a ringató, én is kipróbálnám, ha lenne a közelben, én csak a Köfémről halottam, van több helyen is?

Livi: helyes pihizzél is!!! Azért mikor az első babát várja valaki, jobban ráér odafigyelni magára, így picur mellett van dolgod bőven, de azért vigyázz magadra.

KNiki: tényleg jó lesz ha fényképezel, mi is szeretnénk látni! Hagytad merülni, áá én szívrohamot kaptam volna, és még tetszik is neki. :D

Tinu: mindig elfelejtem kérdezni, Tüncinek még hordani kell a merevitőt vagy mi volt a neve?
sziszi22
 
 


Sziasztok!!

Először is utólagosan is boldog hófordulót Tündinek, Gegének meg boldog névnapot!! (úgy rémlik az is szombaton volt) :roll:
Meg Simonnak is boldog hófordulót, ha erre jársz Beszti! Mi újság veletek?


Na nem szeretek így kiesni a ritmusból,mert aztán nehéz követni.

KNiki! ÚÚÚÚÚÚ de ügyes Kiara!! :shock: :shock: Na akkor úszással már nem lesz gond, nyáron alig tudod majd a szárazföldön tartani majd! Képet pedig tényleg várunk, kivi vagyok!!

Sziszi! Örülök,hogy Csanád jobban van, nem volt akkor nagyon benne semmiben. Végülis akkor mi volt? 3 napos? Ja, a honlapot magam hoztam össze, most tanulgatom,érdekel a dolog. De még oly messze a vége... :D

Livi! Még szép,hogy alszol, amikor csak teheted,takarítás helyett!!! Tessék is pihenni, ha úgy érzed! Ilyenkor növekszik Mütyürke!!
Az én hangom is borzalom,bár apa azt mondta,hogy javult,mióta gyerekem van! Tegnap is karidalokat énekeltem neki.
Hát lányok,én már elkezdtem díszítgetni lépésekben, úgy várom már a karit.

Winnie! Tök jó, hogy makk egészségesek vagytok! Nahát ez a figyelmesség!! Ez tényleg feldobja az ember napját,főleg ha olyantól kapja,akitől nem is várná! Vannak még rendes emberek!

Noémi! Hogy vagytok alvásügyileg??

Hétvégén mi Mindszenten voltunk, csütin disznóvágás lesz a nagyikánál és pakoltunk a garázsba,pincébe,ólban. Meg temetőben téliesítettünk. Petrának nagyon jó kedve volt, viszont az alvás... Hát nagyon nehezen ment ott. Iszonyúan félt a redőnytől. :cry: (nálunk nincs).

Van ügyvéd ismitek? Fél éve a szomszéd gyöngyösei itt vannak az udvarunkban. Enni hazamennek,de amúgy átrepülnek és nappal itt vannak. Már megint ők ébresztettek engem. Ha elkapjuk és elvisszük anyósomnak (én tuti nem vágom le, nekünk nincs semmink) akkor az jogos,nem?? :roll: :oops: :D :D

omr
 
 


Sziszi, rendes nagy ágyunk van ami be van tolva a sarokba és csak két oldalon lehet lemászni róla. De nincs fejtámla meg ilyenek, csak én alszom ébren.

Viszont ma nekünk durva éjszakánk volt hajnal fél egytől. Kb fél-1 óránként bejelzett a légzésfigyelő és ráadásul az egyik az nem csak figyelmeztető csipp-csipp volt hanem az a gyors vijjogás. Persze utána alig tudtunk aludni a párommal. Lidi meg nem ébredt fel rá. Néha már azt álmodtam, hogy csippan a légzésfigyelő. Aztán fél négykor betettem magunk közé Lidit. De még mindig ideges vagyok, hogy miért van ez? Affelé hajlok,h ogy rossz az elem de mi van ha mégse?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Rena köszike igen szombaton tartottuk akkor volt :) kapott egy tortát meg pár ruhadarabot :):):):) akkorát pancsolt a tortába :) nagyon helyes volt igaz enni még nem ehetett belőle de maszatolni már lehetett :):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


antekirt: amikor merült az elem a légzésfigyelőben akkor nekünk is többször beriasztott. Mi már nem tudjuk használni, mert Bazsi többször leszerelte és féltem, hogy bekapja az elemet.

Rena: börzézni nem jutottunk el. Monopoli parti volt ebéd után és úgy belemerültünk, hogy csak fél ötkor fejeztük be utána meg jöttek a vendégeink. Béci testvérei.

Vettem csizmát. Tök jól jártam mivel csak ez az egy darab volt és már ez is kifutó modell ezért 21500.- helyett 6450.- volt. Bazsi kapott hintát annyira elvezi. Olyan jókat rötyög rajta. :D

Hófordúlósoknak sok boldogságot! Betegeknek jobbulást!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Nika: akkor utólag én is Boldog névnapot kivánok Gegének!

Rena: a gyöngyös az gyöngytúk lenne?

Ante: muszáj még használni a légzésfigyelőt? Sztem csak valami nem jó, lehet az elem vagy érintkezési gond. Csak idegesít téged, én inkább kikapcsolnám, nekünk nem is volt légzésfigyelőnk, ott aludtam mellette és kész, már elég nagy.

Használtok még légzésfigyelőt? Arra gondoltam már senki nem használja, mert nagyok a gyerkőcök. :shock:
sziszi22
 
 


Rena: Béci tesójáék nem győzték mondani milyen szép kis lány a mennyasszonyunk miután mutattam képeket Petráról. Hát igen jó az izlése a kisfiamnak! :D

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Falexa! Mi sem börzésztünk! Csimmmát Vhelyen vetted? Na igen, bizony szép a menyed :D , de az én vejkóm se kutyaf..a!!! :lol: :lol:
Jut eszembe!!! Szombat-vasárnap tök egymagam vagyok, főleg szombaton. Lehet jönni látogatni a lányoknak!!!!! :D Továbbadod? Azt hiszem Kriszta is akar,de nyilván ő külön SAnitával... :roll:

Sziszi!
Ja, azt hiszem gyöngytyúk..

Légzésfigyut mi már kb fél éve nem használunk. Állandóan csipogott az is!! Már az első nap, ahogy hazajöttünk. :twisted: Persze volt ám idegeskedés rendesen. Elemcsere,finomhangolás, aztán jó volt míg le nem szereltük.

Na. Szedtem össze nagyobbacska gyerekeknek való (10-12 hós) szendvicskrémeket, megyek feltölteni,beírkálni az oldalra.

omr
 
 


Rena: igen Vhelyen az Interspárban!

Ime a kis Mikulásom! Kép

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Jajjjjjjj de éééééééééédes!!!!! :D :D :D Ezt majd felpróbálhatjuk mi is? :roll: :oops: :oops:

Mindnki!
Szendvicskrémek feltöltve, mentem dolgomra! Pusz.

omr
 
 


Na itt leesett tegnap reggelre 10 cm hó, bezzeg most olvad mert olyan meleg van! :x

Alvás: férjem vett citromfű teát és azt iszom péntek óta. Péntek éjjel viszonylag keveset volt fent és csak fél 6-kor jött rá az anyahiány, úgyhogy átvittem a mi ágyunkba. Szombat elég jó éj volt, talán 2x kelt enni, aztán aludt is. Na de a tegnapi megint jó sz@r volt. :cry: Nem számoltam, hogy hányszor kelt, hányszor evett. Egyedül az volt a szerencse, hogy nem hisztizett, hanem csak forgolodott az ágyban, nem találta a helyét és nyüglödött. Felvettem és vagy megetettem vagy csak ringattam egy picit vagy a hátát simiztem és visszaaludt.
Azt hittem, hogy ha este hallgatunk zenét, akkor talán nyugodtabb lesz, mert nem este tanul sokat-tegnap ez nem jött be. :(
Amúgy valami még is lehet abban amit a dokinéni mondott, mert tegnap már ment 2 métert :!: , úgy is hogy fogtam a kezét és egyre többször probált kapaszkodás nélkül felállni és úgy maradni.
NA meg a kosárral mit tud művelni. :shock: Szombat este legalább 20x belemászott, kihajtogatta a lábait, majd kimászott, felfordította, akkor ráült meg ráállt. :lol: Rájött, hogy úgy elér magasabban lévő dolgokat! Iszonyatosan jól eljátszott, igaz ott voltunk vele, de többnyire csak figyeltük.

Alexa! :P
Hát nagyon irigykedem a Ringató miatt. Nem tudom, hogy nálunk miért nincs, pedig április körül volt egy, amin kb 15 gyerköc volt és azt mondták, hogy havonta lesz egy. Asszem nekünk 700 Ft volt a fél óra.

Tinu! :P
Köszi! :P :P :P Hát ha te a begyulladásra kaptál Lidocaint, akkor bizti én is kapnék a körömlevételre. :roll: :cry: Az a baj, hogy nincs alatta másik köröm és inkább várok még egy picit…még nem fáj,csak furi, hogy félig lóg :shock: …meg úgy félek az ilyen dolgoktól. Pedig lehet jobb lenne túl esni rajta. :oops: :oops: :oops:

Livi! :P
Hát én is eléggé kételkedek abban, hogy nem fogja megszokni :roll: :roll: :roll: , de sajnos nem tudom visszafektetni, mert rögtön feszít és kel fel, ha kimegyek akkor még jobban ordít és ez már a végső megoldás.
Használd ki azt az időt, míg a kis bébike a pocidban van és probálj addig pihenni, mert lehet utána hosszú ideig nem lesz rá módod. :wink:

Kernico! :P
Rád is nagyon irigy vagyok! :lol: Már 3 hete nem voltunk babauszin (Egy elmaradt, kettőre Veronika betegsége miatt nem mentünk), most meg a körmöm miatt asszem nem kéne menni. Mert ha leszedetem, akkor szerdáig a kötés miatt nem lehet vizes, ha meg nem akkor meg nehogy valami fertőzést okozzak a babáknak.
Pedig már én is olyan kivi lennék, hogy a gyerek hogy ugrik a vízbe. A víz alatti képet tényleg tessék meg mutizni nekünk is. :P

Sziszi! :P
De jó, hogy nem volt túl nagy baja Csanádnak! :P

Rena! :P
Jövő hét már első advent nem? Nekem is össze kéne kapni magam és neki látni a hangolodásnak. Bár egyelőre a gyerek szülinapja jobban izgat, már csak 2 hét!!!!!!! :shock: :P
Gyöngytyúkok: hát vágj le egy párat :lol: :lol: :lol: , utána lehet odafigyelne a szomszéd, hogy ne menjenek át! Nem beszéltél még velük, hogy csinálják meg a kerítést, vagy vigyázzanak jobban a tyúkokra? Azért ehez talán nem kellene ügyvéd! :lol:

Ante! :P
Hú ne is gondolj másra, csakhogy az elem merül! Már mindjárt egy éves, ilyenkor már nem szabadna…Amúgy én meg pont éjjel kapcsoltam ki teljesen, hátha az zavarja a gyereket és azért nem tud rendesen aludni.

Nika! :P
Boldog névnapot Gegének! Én azt gondoltam, hogy májusban tartjátok-igazából nem tudtam, hogy Gergő vagy Gergely!
:oops: :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena: ez egy kardigán amit örököltünk a sapi meg még én vettem középiskolás koromban. Várunk benneteket szeretettel próbálgatni!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Köszike sziszi:)
Noémi: Gege anyakönyvezetten Gergő igy szombaton volt és köszike a köszöntést :)

nika70
Salgótarján
 
 



Ante:
Az gáz lehetett. Figyeljétek azért, meg próbáljátok beállítani rendesen, amiket írnak, pl. ágyrács nem mind elég kemény, nekünk is vékoly lap van rajta. Nekünk Angelcare van, és már tévesen nem riaszt, amióta beállítottuk. Én használom, mert megnyugtat, és még használni is fogom egy ideig, biztos ami biztos alapon. Most az az 1 mozdulat amivel bekapcsolom, szerintem nem sok ezért.
Bunny és Snoopy is írta, hogy van olyan ismerősük, akinek 1 éves korában állt le a légzése, de bármi történhet még a bölcsőhalálon kívül is. Meg nekem mondjuk ez nagy parám volt mindig. Azzal, hogy nem lehet gyerekem és tényleg nem is jött egyszerűen, ez volt még, amitől mindig sz@rtam, úgyhogy nállunk marad.
Noémi: ez nem tudja zavarni a gyereket! Nem hangos,nem? Vagy milyen fajtátok van?

Fényképet majd megpróbálunk az úszásról, vettünk vízalatti egyszerhasználatos kamerát, de nem várok tőle túl sokat! Más ötletem meg nem nagyon van, hogy tudnánk lekapni.

Falexa: nagyon komoly Bazsi! Annyira édes! :D

Másik topicból lopom a kérdést: kari ajándék ötletek?

Kép
kernico
 
 


Kernico!

Azon a honlapon, ahol a vizi butyit lehet venni ott vannak ilyen víz alatti fényképek, direkt jár arra az úszásra olyan fotos. Nálatok esetleg nincs ilyenre lehetőség? Neki bizti van profi gépe.

NEkünk is Angelcare van. Barátnőméknek valami más fajta volt (talán 1 lapos) és ők már az első hónapokban mondták, hogy a gyerek mindig az ellenkező oldalra mászik, mint ahol a figyelő van és miután kivették nyugotabban aludt a gyerek. Ez egy proba volt nekünk, hátha bejön, de sajnos nem ez a gond :? Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi pénzért megvettük, akkor semmiből nem tart bekapcsolni. Viszont tényleg bármi történhet, persze véletlenül se történjen. Múltkor Veronika már a pelenkázóról is lepakolt, ugyanis kiér a kiságyból, szerencsére csak pelenka és egy nedvesség elleni lepel volt rajta, ami nem veszélyes, de sosem lehet tudni.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Párom hétvégén vizsgázott, a gyerekekkel kellett lennem, hogy tudjon tanulni, így nem tudtam jönni.
Szerdán voltunk játszóházban, a baba-mama klub (vagyis mi) szerveztük. Hát, a sok tahó falusi nem jött el, csak azok voltak, akik a klubban is szoktak lenni..... Mindegy, én többet nem fáradozok...

Hogy dicsekedjek, Zsombi pacsit ad :) , puszit küld, a csizmáját próbálja a lábára húzni, már lemászik az ágyról, és pl. valamelyik nap hozta nekem a leengedett lufit és tette a számhoz, hogy fújjam fel :) IMÁDOM!!! Ja, és pl. ha vmi olyat akar, amit nem szabad, akkor szoktam neki mondani, hogy nem-nem, és a mutatóujjammal mutatom, hogy nem (na, ezt értelmesebben nem tudom elírni), és most már, ha mondom neki, hogy nem, akkor ő is mutatja az ujjával :)
Jázi kicsit náthás, szerencsére Zsombinak még semmi baja. Jövő héten kapná a prevenart és a neisvacot, jó lenne, ha nem is lenne beteg, mert akkor halasztani kell.
Megjött a tanulókutyus, párommal jól eljátszottunk vele :) , Zsombi még nem kapta meg.
Voltunk csüt-ön Miskolcon Jázival, szerencsére a véreredménye jó, de még félév múlva el kell mennünk. Voltunk a C&A-ban, sikerült venni Zsombinak 92-s gatyát, persze ez az egy volt. Kardigánt is akartam, de abból csak 86-s volt Mad Sógoromnak is sikerült megvenni a szülinapi ajándékot, szóval jól zártuk ezt az utat :)

Nika!
Utólag is boldog névnapot Gegének. Én is azt hittem, hogy Gergely, és majd tavasszal lesz a névnapja :oops:


Falexa!
Nagyon tuti Balázs a képen! :D


Kniki!
Amikor Korfun nyaraltunk, vittünk mi is víz alatti gépet, és tök tuti képek lettek. Mondjuk én Kodakot vettem, az jó minőségű szokott lenni.


Megyek, ennyire futotta.

Jó éjt,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Borzalmas éjszakánk volt ...1/2 10-kor mentem feküdni, és Zsombi elkezdett sírni, taknyos, meg még vmi baja lehet, mert egész éjszaka forgolódott. Persze ott aludt velünk, hogy Jázit ne ébressze fel, meg gyorsabban meg tudom így nyugtatni. Kóma vagyok....


Na, a múltkor nem raktam fel képet az első szánkózásról. Most pótolom :D

Íme:

Kép Kép Kép


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Brigó!
Hát éppen írod,hogy nem kapta el Zsombi,aztán most tessék! Reméljük a szuriig meggyógyul és nem kell halasztgatni!! Gyógyító puszi neki!
Képek nagyon jók!!! Ilyenkor szeretnék picit északabbra lakni!! Nálunk semmi hó nem volt! Picit esett,de pillanatra sem maradt a földön.

Képzeljétek lányok!
Ugyebár van ez a Bebe tv, amit Petra imád, ha nagyon más dolgom van bekapcsolom,vagy öltözködés, körömvágás közben írtó jó,mert akkor se lát,se hall. Na de megjelent benne egy mese, amiben boszik röpködnek (ilyenkor rémület van),aztán jön a királyfi és kaszabolja a sárkány fejeit, nem vágja le,vér se folyik,de ilyenkor mégis üvölt a lány,ugrik a nyakamba és sír szó szerint.Ez 2-szer előfordult,aztán már a boszinál elkapcsoltam,ha ez ment. Na de írtam a bebe tévének e-mailt,hogy mi van. Ma írták vissza,hogy leveszik azonnal adásról,mert bár gyerekpszihológusok nézik át a műsor tartalmát ami főként tanító jellegű,ez valahogy átkerült a rostán,de mivel voltam ilyen kedves és jeleztem,azonnal tettek ellene és levették. Hát nem édik???

omr
 
 


Rena: hát ez csúcs, ilyen hamar reagáltak, és le is veszik a műsorról, ez igen, akkor nagyon oda figyelnek, jó hír. :D

Brigó: Zsombinak és Jázinak is jobbulást! Jók a szánkózós képek!! Nagyon édes lehet ahogy mutatja az ujjával, nem, nem. :lol:

FAlexa: édes Balázs a miki ruciban. :lol:

Noémi: Veronika is nagyon ügyes, hogy ment 2 métert!!! Alvás remélem majd változik!

Kari ajándékok: még nem tudom, de apának a szülinapja is lesz (19-én), nem találtam még ki, de jó lesz belehúzni, ne az utolsó pillanatban kelljen rohangászni.

Mi sem aludtunk sokat éjszaka, Csanád sokat köhögött :( ,de már nem lázas. Nálunk most az megy, hol van az okos fejed, és mutatja. :lol: Meg megtapsolja magát, ha mondom neki ügyes vagy.
Így mutatja:
Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

lehet azt sem tudjátok már, ki vagyok.. :oops: :oops:
Na csak bejelentkezem, hogy azért élünk ám, de nem jutok el idáig.
Bevallom ezt a pörgést, ami néha itt van, nem bírom Fanni mellett követni...

Megnéztem a képeket, mindenki nagyon aranyos!

Alexa:
Az a pancsoló játék nagyon jól néz ki. Merre vettétek?

Mi jól vagyunk, már menni akarnánk ezerrel, de hát egyedül még nem megy... Egy kézzel kapaszkodik belém, már ugy haladunk, meg megáll pár percig is egyedül, de magától nem indult még el a jány.


Betegeskedőknek jobbulást!

akiknek hófordulójuk volt vagy van, sok boldogságot.
és a névnaposoknak is!


Most ennyire futotta..
próbálok majd jönni még.
:D

Kép
zsuzsu74
 
 


és hogy azért lássatok is minket, ill a lánykámat. :oops:
Kép

Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


Brigó!
Szegény ZSombi! Este még nem beteg, éjjel meg már ilyen rosszul van :cry: JObbulást neki!
NEm semmi, hogy már az első hóban szánkoztatok! 8) Gondolom ő is élvezte, mert Jázminnak nagyon tetszik.
Olyan jó, amikor már így lehet velük komunikálni és hogy már egyre ügyesebbek! Én is úgy bírom ezt az időszakot VEronikánál!
TAnulókutyus: én is szemezek vele-úgy látom elég gyakori játék a gyerekeknek (és a szülöknek :lol: ). Múltkor a Bochkort láttam a tv-ben amint kis előadást tartott belőle :P
Korfu :shock: De jó lehtett! 8) 8) 8)

Mindjárt jövök még

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: a tanuló kutyus akciós lesz a tescoban 6400Ft, november 23-tól!!! :wink: :wink: :wink:
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Ma bedurrant a torkunk. Csajt visszük ma délután dokinénihez, majd megmondja mi van, de szerencsére eddig nem folyik az orra, meg nem is köhög. Majd írom, hogy mi volt!

Képzeljétek, a csajak ma adtam kamillateát, és megfújtam, mire ő is odahajolt és megfújta! Olyan édes volt, utánna próbáltam tanítani, hogy hogy kell elfújni gyertyát (szülinapra gondolva) de az már nem érdekelte! :lol: :lol:

Rena: ez nagyon jó, hogy tényleg ennyire figyelnek! Néha olyan beteg adások vannak. Nemtom, hogy miért nem gondolnak arra, hogy napközben ne adjanak le olyanokat semelyik tévében, ahol pl. egy ürge megd.g egy halottat, meg ilyenek! :evil: :evil: :evil: Ezt pl. Brigibarátnőm mondta, de olyanok vannak: Rtl, tv2, ...-n

Noémi: megkérdezem majd, hátha van ilyen fotós itt is! :D jó lenne.

Kép
kernico
 
 


Na csak most értem ide újra! De már elfelejtettem, hogy mit akartam írni! :oops:

Sziszi!
Köszi az infot! MEgyünk Fehérvárra pénteken, remélem kapunk. Nálunk 9000 Ft! :shock:
Éjszaka: látom ez most minden gyereknél így van :(
Probáld ki a poci, az orr és a fül mutogatását is. Biztos most már azokat is hamar elsajátítja. :wink: TÉnyleg olyan okosak.

Kernico!
Milyen szép is lenne, ha már elfújná a gyertyát a tortáján! :)
REmélem Kiarának nincs nagy baja-majd számolj be mi volt dokinéninél! Addig is jobbulást neki is!

Zsu!
Milyen édes Fanni a vonalzós képén! A bevásárlókocsis meg nagyon laza. Szereti?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na megint írtak a Bebe tv-től,íme:

Kedves Renáta és Petra!

A sárkányt megváltoztattuk! Morcos sárkányból vidámat csináltunk, a
kardból pedig fogkefét! Bízom benne, hogy ez a fajta sárkány és herceg
is hasonló örömöket szerez Petrának, mint az összes többi "ho"sünk". A
változtatás a csatolt fájlban megnézheto", hogy meg tudjanak róla
bizonyosodni!!!

További kellemes, mosolygós tévézést kívánok mindkettejüknek!

Üdvözlettel:

Lozsádi Dániel



És akkor lementettem nektek is a kérdeses ijesztegető sárkányt:

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép


Nagyon kivi vagyok majd a hatásra! :D

omr
 
 


Szép napot!

Noémi:
Köszi.. :-)
Igen szeret benne utazni. Meg csücsülni és bámészkodni kifelé. :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Na mi újság lányok??? Talán ti is sztrájkoltok??? :D

Fanninak boldog hófordulót!!!! Ő is célegyenesben van már!!

omr
 
 


Micsoda pörgés van itt! 5 másodperc is volt mire mindent visszaolvastam! :D :D :D
Lebetegedtem sajna! Torkom fáj lázas vagyok meg ilyenek. Remélem Bazsit nem fertőzöm vissza. A múltkor ugyanez volt!
Már 2 napja nyüglődik ő is , de szerintem csak a foga miatt. Remélem ma jobb napja lesz.

Sziszi. Gratula a mutatványhoz! :D

Zsuzsa: nagyon szép a kislányod!

Rena: tök jó ,hogy így meghallgatja a bebe tv a nézők véleményét és meg is fogadja a tanácsokat. :)

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Zsu: de jók, a bevásárló kocsis képek! Nekem ilyenek nem jutnak az eszembe, hogy vásárlás után fényképezzek. :oops:

KNiki: megfújta a teát Kiara :lol: , édes lehetett!

Rena: hát ezen a sárkányon szétröhögtem magam, nagyon tuti, mit el nem tudsz intézni, eszméletlen. :lol: :lol: :lol:

FAlexa: gyógyulást!

Mondóka:

Hacuka, pacuka,
minek ez a sok ruha?
mire mindet felveszem,
szép kövérre növekszem,
olyan leszek mint a medve,
aki ki van kerekedve. :lol:
sziszi22
 
 


Sziasztok!
Ti kértétek, hát most megkapjátok!
"Néhány" kép a kisfiamról. :lol: :D :lol:

Fölkalexa!
Koroncón lakunk. 10 éve. Előtte Én Pest mellett laktam.

Hát a képek.

Kép
Kép Ágyramászás
Kép
Kép Norbi fejen áll
Kép
Kép Norbi eszik
Kép Apa a fiával

Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Zsu!
Fanninak boldog hófordulót! :P

Nika!
Gegének is boldog hófordulót! :P

Pont tegnap kerestem valamit a régi hsz-ben, aztán láttam, Kata Leonja is már elmúlt 1 éves! Gratula neki! :P (adjátok át :P -amúgy mi újság velük?)

Csniki!
MEsélj nálatok hogy fog kinézni a szülinap? Kérünk ám majd beszámolót!

Rena!
Tényleg nem semmi vagy, hogy ilyeneket csak úgy elintézel! Ez mókás, hogy a királyfi megmossa a sárkány fogait! :lol: :lol: :lol: AMúgy mindig ugyanazok a műsorok mennek?

Ihianya!
De jó, hogy tettél fel képeket Norbiról! Hát milyen nagy legény már! :P NEki is már csak pár nap van a szülnapig! Milyen ügyesen fel tud mászni az ágyra :shock: :shock: :shock: j Ilyen fejen állást VEronika is szokott csinálni, én meg szét röhögöm magam rajta :lol: LEhet így probálnak majd hamarosan felállni egyedül. :roll:

Falexa!
Jobbulást!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!!
lyan rég sikerült eljutnom idáig... megpróbálok mostmár sűrűbben írni, de ez a költözködés nagyon macerás.. :)
Ráadásul az éjszakánk nagyon brutálisak, ma éjjel már bőgtem is egy sort.
Járok nődokihoz is folyamatosan, szóval el vagyunk veszve!

Képek, gyerkőcök gyönyörűek!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági!
Hol tartotok a költözésben? Felújítotok vagy már pakoltok?

Alexa, Sziszi!
Írtam pü-t! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi:
Hát tegnap megérkezett az összes bútor, mert úgy volt, költözhetünk. Ehhez képest az állás : 3-ból másfél szoba, és fél fürdőszoba.
Teljesen el vagyok keseredve, nem haladnak, és karácsonyozni ott akarunk.
Erre ma közölte a kivitelező, hogy ebben a négyzetméter árban nem találnánk máshol ilyen lakást, úgyhogya szellőzés megoldása nincs benne az árban!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági!
:evil: :evil: :evil: :evil:
Kitartás! Hátha mégis belehúznak! :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


köszönjük a köszöntéseket egy névnapi kép gegéről bár a tortából nem evett de anyós összemaszatolta a drágámat :):):)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sizasztok!

Tegnap már nem jutottam el ide, de délelőtt sikeresen levizsgáztam :)
este pedig ugye vészhelyzet volt :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


most meg tesztelem a kiscsajt, meddig játszik el egyedül a járókában, hogy itt vagyok mellette, de nem vele foglalkozom

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie! Gratula vizsgához!!!!
Na és elvan még Réka? 16,35-eltelt idő 20 perc.. :D

Képzeljétek Petra úgy aludt az előbb, hogy háton, a lábai meg égnek álltak! :lol: :lol:

Mentem.

omr
 
 


Sziasztok!

Sorry, apa atalitotta a gepet, es nemtom hol lehet a billentyuzetet magyarra allitani. :evil: Semmit nem talalok.

:( Voltunk dokinéninél, megint a múltkori megfázásos vírust kaptuk el. Szegénykém most estére már úgy berekedt, hogy alig hallani a hangját, és nagyon teli az orra! :cry:
Livi: ti hogy vagytok? Szerintem mi Lucatol kaptuk el, sajna nem tudta Brigi sem, estere lett taknyos a csaj is, Kiara meg mostanra! :cry:

Rena: nem semmi, hogy elintezted! Vicces a fogmosos herceg. :lol: :lol: :lol:

Winnie: gratula a vizsgahoz!

Na oké, megtaláltam, hol kell átállítani, de már nem írom át az eddigieket! :oops:

Ihianya: nagyon ügyi Norbi, Kiara ott tart, hogy a lábát emelgeti, de még nem éri fel a kanapét, ágy meg magasabb. De ezt a kukucsost a láb alatt én is imádom. Nagyon édes!

Kép
kernico
 
 


hát nem sokáig volt el :)
aztán elkezdte kidobálni a játékokat a járókából :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Noémi!Nem kaptam meg a privit! :shock: Lécci küldd el megint!!

Sziszi!Örülök,hogy Csanád jobban van!

Rena!Tényleg tök jó,hogy egyből változtattak a mesén,jót mosolyogtunk apával a fogkefés képen!Martinka a Minimaxra van rákattanva,ott is nagyon aranyos mesék vannak.

Winnie!Gratulálok a vizsgához!

Martinka sincs el (sajnos) a járókában,már össze is csuktuk.Azon gondolkodunk,hogy veszünk ajtórácsot,mert borzasztó,hogy egész nap jön utánam,azt akarja,hogy Vele legyek,nekem meg ezer dolgom lenne.Most az a jó,hogy szabin van apa,így nyugodtabban teszek-veszek.Közben persze az is az eszünkbe jutott,hogy szegény gyerek egy rács mögött van,milyenek vagyunk.Van valakinél ilyen felszerelve?Néztük a neten,hogy a Brendonban lehet rendelni,11.900-ért.

Kiarának jobbulást!

Rena!Réka édes lehetett,felemelt lábakkal!!Meddig bírta?Martinka hason fekve szokta a fenekét az égnek mereszteni.

Andi!Nagyon örülök ,hogy hoztál képeket,végre látom a kisgyereket!!Milyen ügyesen felmászik az ágyra,és huncutul mosolyog a lábai között!!

Na,most elküldöm,aztán még olvasok!
Vendég
 


Sziszi,nagyon aranyos ez a mondóka!!Úgy láttam a Ringató honlapján,hogy a Havranek u-ban is tartanak foglalkozást,de szívesen megkérdezem a következő alkalmon!Tegnap is voltunk,Martinka nagyon élvezte!
Milyen ügyes Csanád,ahogy mutatja az okos buksiját!!

Falexa!Jobbulást Neked!Bazsi édes abban a Mikulásos szerelésben!

Martinka az utóbbi napokban tök jókat durmol a babakocsiban most,hogy bejött a hideg!Én meg szét fagyok!!Úgy bebugyolálom ilyenkor,hogy csak a pofija látszik ki,az is épphogy.Mindíg az jut eszembe,hogy születése után nézett így ki,olyan jó visszaemlékezni!Hihetetlen,hogy lassan már egy év eltelik!!

Na elköszönök,jó éjt Mindenkinek!!
Vendég
 


Alexa: ha apa ügyes barkácsolásban, akkor meg lehet csinálni (igazából nem kell sok hozzáértés), hogy kiságynak az oldalsó eleméből, a rácsos részből ajtórácsot csinálni.
Mi a vecsési boltban vettünk kiságyrácsot kb. 3000.-ért és raktunk rá ajtózsanért meg zárat, és az van a lépcsőnél!
Csak tipp, mert naon drágák ezek!

Kép
kernico
 
 


Alexa: mi is mégcsak gondolkodtunk az ajtórácson. Szvsz nálunk nem sok értelme van. A kisszoba ajtajához akartuk rakni, dehát ott úgysincs el egyedül, ha én a nagyszobába vagyok. Előbb-utóbb úgyis sírna ott is. Mikor meg nem akarom, hogy utánam jöjjön a konyhába, akkor becsukom az ajtót. Kicsit félek, hogy ilyenkor tök egyedül van a szobábam, de persze csak pár percre szoktam így otthagyni. Hát nem tudom, mennyivel lenne jobb, ha lenne ajtórács. Ahhoz képest meg tök sokba kerül.

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi csajok,aztán apa is mondta,hogy majd Ő csinál rácsot, ne költsünk erre ennyit.Emlékszem,anyáék is az én régi járókám egyik oldalát tették a lépcsőhöz,amikor az öcsém kicsi volt.
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?