Sziasztok, szép napot MINDENKINEK!!!!!!!
Nem tűntem el, csak apa hazaért és nem győztem kivárni h géphez jussak.Mire végzett elaludtam.
Mindenkinek van gépe, de nekem nem jut este egy sem.Mondtam is h veszek magamnak is egy laptopot.
De nappal az enyém
.Hamar fáradok, meg féltem is a bébit, ezért kis házimunka, pihenés...ez megy felváltva.
Akkor most írok magunkról.
Egy megromlott házasság után elváltam.Mindkettőnknek volt már új kapcsolata csak egy házban éltünk- külön.
kb 5 év telt ilyen idillben, mire végre megértette a volt férjem h el kell válni.
Nehezen, de sikerült. Mindegyikünk összeköltözött barátjával és össze is házasodtunk.Neki egy 18 évvel fiatalabb csaj a felesége,gyerek 4 éves már.
Összeszoktunk, kialakultak a mindennapok, felvettük a sok kölcsönt h újrakezdés után mindenünk meglegyen.
Azt mondhtom h addig soha olyan boldog nem voltam kapcsolatban.
Sajnos nem tartott sokáig. A 2. házassági évford. előtt egy hónappal meghalt. Hirtelen ,10 perc alatt otthon a kezemben - tüdőembólia.Mire jött az orvos halott volt.Szóval leszakadt az ég!!!!
Sikerült mindent elintézni, de nagyon sok idő volt mire a végére értem a dolgoknak.Rögtön azt mondtam h nem maradok egyedül.Szörnyű volt, mert a gyerekeket nem terhelhettem az én anyagi és lelki problémáimmal.Szüleim már nem élnek, de ez is egy szép történet
Szóval ennek 3. éve, és az idén úgy gondoltam újra kezdek megint mindent- utoljára mert lelkileg nem bírom ki többször ezt az egészet.Szerettem volna nagyon de nem mindenáron.
Talán2005 decemberben regisztráltattam társkereső oldalakon.Tudtam nem egyszerű.18 évesen sem, ilyenkor meg.... rengeteg szempontra figyelni kell. Valamint volt egy hülye vágyam, h az első pillanatban érezzek "valamit". Sok idiótával találkoztam. Már épp feladni készültem az egészet amikor az én drágám megtalált engem.Sokat írtunk egymásnak, sms, msn -en beszélgettünk .....szóval mire először találkoztunk már tudtunk egymásról "mindent". Azóta szinte elválaszthatatlanok vagyunk.
Persze vannak gondok, mint mindenkinek...De sikerült mindent megoldani eddig.
Ő Pesten lakott, leköltözött, munkát kellett keresni.
Aztán ami még nagyon fontos !!!!!
A gyerekeim az első pillanattól úgy viselkednek vele h szinte hihetetlen.Végre megint igazi családként működünk!!!!!!
Az első talinál megbeszéltük h se gyerek, se házasság
.
aztán itt tartunk
.
A gyereket ő mondta először.Van egy 10 éves kislánya, de válás után anyánál maradt.Párom 34 éves Vele be mertem vállalni.
ez is egy csoda, mert eszembe sem volt már nekem ilyen!!!!
Először a gyerekeket kérdeztük meg, engedélyt kaptunk!
Ősz elején nődoki, h megkérdezzem mit szól hozzá.
Azt mondta nagyon helyes h így döntöttünk
Mindent rendben talált, spirálomat levette.
A bébi elsőre sikerült!!!!!!
dolgoztunk rajta sokat...
Azért Zigi, mert mikor megtermékenyül és elkezd osztódni zigóta a
neve ezért hívtuk ziginek aztán így maradt.A vonalzót meg feltettem mert ki bízzon benne ha az anyja sem????
Most ennyi.Remélem nem untattalak Benneteket.
Szívesen válaszolok minden kérdésre.
Szép napot Nektek!!!